Oh ne güzel, benim için zor oldu, ben yalnız kalmayı sevmem hiç, bizim sülale biraz kalabalık, alışmışım bende, burda da yalnızım.Alışmaya çalışıyorum .bilmiyorumkismile Senin eşin ne iş yapıyodu canım ?
balıkçı
Aaa ne güzel , balık severim ben .kaydirigubbakcemile3
daha iyiyim canım. en zor zamanı atlattım o hareketin üstüne gururumu bi kenara bırakıp kızım için bi kere daha düşünmek istemiştim ama kararımı verdim artık. bnm vicdanım da rahat. ben haklıyken alttan aldıkça eşim ve ailesi de tepeme çıktılar. olanları bilsen bu bnm eşim mi diyorum. neler varmış içinde meğer. kendi yaptığı rezilliği örtmek adına aileme demediği kalmadı. bişiylerin düzeleceğini sanmıyorum bundan sonra.
evet tatlım daha 2 senem bile dolmadı ama bu ilk değil biliyorum bunu yutsam sonda olmayacak. geri dönüp baktığımda bana verdiği acı bini aşmış. 4-5 kez böyle büyük olay yaşattı bana hepsinin sebebi de o. eğer ilk kez böyle bi hatasını görsem susar kızım için katlanırdım ama düşünüyorum. vardır bunda da var bi hayır. yavrum babasız büyümesin diye sağlıksız huzursuz bi eve dönenem. sağlıklı bi geleceği olmayacak o zaman. bana hamileyken bunu yapan adama nasıl güveneyim artık?
doğru diyosun canım, tam konuyu bende bilmiyorum ama,bebeğinin huzursuz bi evde büyümesindense , huzur içinde sevgi dolu bi evde büyümesi daha mantıklı. Herşeyde bi hayır vardır. Yine de inşallah sorununuz düzelir. :Saruboceq: