2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaar pazara gittim geldim şimdi o dediğiniz şeyden çıkmış canı isteyen arkadaşlar heryerde gördüm valla geçen gün bahsediyorduk yaaa ama çok pahalı 107 gr 5 tl ye aldım...

KIZLAR NİHAYET YOĞUNLUĞU HAFİFLETTİM NİHAYET GELEBİLDİM ARANIZA. KIZLAR BENİM 3 GÜNDÜR TANSİYONUM YÜKSELİYO, ARAŞTIRDIM BİRAZ KORKMAYA BAŞLADIM ŞİMDİ YA. PAZARTESİ 17/10 ÇIKTI EN YÜKSEK. BUGÜN ALLAHTAN NORMAL GİBİ 13/8.. BAKALIM ARTARSA DOKTORA GİDİCEM. SORUNSUZ Bİ HAMİŞLİK GEÇİRİYODUM NE GÜZEL MİS GİBİ YA, NERDEN ÇIKTI BU YÜKSES TANSİYON ANLAMADIM. OYSA GENELDE DÜŞERDİ. bilmiyorumkismile

YÜKSEK TANSİYON SOUNU YAŞAYAN VAR MI ARANIZDA KIZLAR?
:çok üzgünüm:

kızlaaar pazara gittim geldim şimdi o dediğiniz şeyden çıkmış canı isteyen arkadaşlar heryerde gördüm valla geçen gün bahsediyorduk yaaa ama çok pahalı 107 gr 5 tl ye aldım...

olsun cıksında gerısı onemlı degıl...:) ohhhh be bızde kocısle yuruyuse cıkcaz ozman bende bakam bı manava

SÜPER Bİ HABER BU! ALLAH ALLAH, SEN İSTANBULUN NERESİNDESİN CANIMCIM? KOCİŞE SÖLİM DE BAKSIN opuyorumnanaktan

KIZLAR NİHAYET YOĞUNLUĞU HAFİFLETTİM NİHAYET GELEBİLDİM ARANIZA. KIZLAR BENİM 3 GÜNDÜR TANSİYONUM YÜKSELİYO, ARAŞTIRDIM BİRAZ KORKMAYA BAŞLADIM ŞİMDİ YA. PAZARTESİ 17/10 ÇIKTI EN YÜKSEK. BUGÜN ALLAHTAN NORMAL GİBİ 13/8.. BAKALIM ARTARSA DOKTORA GİDİCEM. SORUNSUZ Bİ HAMİŞLİK GEÇİRİYODUM NE GÜZEL MİS GİBİ YA, NERDEN ÇIKTI BU YÜKSES TANSİYON ANLAMADIM. OYSA GENELDE DÜŞERDİ. bilmiyorumkismile

tatlık oncelıkle gecmıs olsun... ben bayadır hıc olctırmedım... ama yuksek tansıyon sakıncalı bencede bıran once doktoruna gıt Allah korusun bak

17/10 çok yuksek sanki herhangi bir aktivite yaptın mı hanı ne bılım yuruyus temızlık falan belkı ondandır

olsun cıksında gerısı onemlı degıl...:) ohhhh be bızde kocısle yuruyuse cıkcaz ozman bende bakam bı manava

SÜPER Bİ HABER BU! ALLAH ALLAH, SEN İSTANBULUN NERESİNDESİN CANIMCIM? KOCİŞE SÖLİM DE BAKSIN opuyorumnanaktan

alın kızlar canınız istiyorsa az alın söyleyin satıcıya az birşey satar.
Canım ben sultanazide oturuyorm burada çarşamba pazarı var bugün...

17/10 çok yuksek sanki herhangi bir aktivite yaptın mı hanı ne bılım yuruyus temızlık falan belkı ondandır

YA CANIM İŞYERİNDEYDİM SABAH 9 DU, Bİ ANDA GÖZLERİM KARARIR GİBİ OLDU, TANSİYONUM DÜŞTÜ SANDIM, ŞİRKET HEKİMİNE UĞRADIM TANSİYONUMU ÖLÇSÜN DİYE. ÇOK YÜKSEK DEDİ, DİNLENDİM ODASINDA Bİ SÜRE. CİDDİ Bİ KONU TAKİP ET DEDİ FİLAN. BUGÜN 13/8 ÇIKTI HEP, ACABA GEÇİCİ BİŞİ MİYDİ, YADA ALLAH KORUSUN DEVAMI GELİR Mİ?

eyvahedigeldismile

çiğdemmmm detaylı usg 22-24 haftalar arası yapılıyor.... son hafta gitmiş olcan geç değil yani...

çiğdem bende pazartesi detaylı usg yaptırdım ama çok tatmin olmadığımdan doktoruma bir kez daha yaptırmak istediğimi söyledim,o da 2 hafta sonra o zaman dedi,bunun nedeni üstüste ultrasona girmenin bebeğe bir zararının olabileceğini düşünmeleri,24.haftaya kadar da yapılabiliyor zatenn.

hmmmmmCADIARZU ben 20-22 haftaları arası diye biliyordum.Neyse 2 hafta sonra geç kalmışolmayacağım ozamanalkisalkisalkis

tatlık oncelıkle gecmıs olsun... ben bayadır hıc olctırmedım... ama yuksek tansıyon sakıncalı bencede bıran once doktoruna gıt Allah korusun bak

SAĞOL KUZUŞ, KENDİ DOKTORUMA GİTTİM, ÖLÇÜMLERİ Bİ YERE YAZMIŞTI ŞİRKET HEKİMİ, ŞAŞIRDI GÖRÜNCE. DEDİKİ HERŞEY YOLUNDAYDI NİYE BÖYLE OLDU FİLAN. Bİ HAFTA TANSİYON TAKİBİ İSTEDİ BENDEN, DEVAMI HALİNDE TEDAVİ OLAYINA GİRERİZ DEDİ. BİLMİYOM KUZU ARANIZDA YAŞAYAN OLDU MU ACABA? :sm_confused:

SAĞOL KUZUŞ, KENDİ DOKTORUMA GİTTİM, ÖLÇÜMLERİ Bİ YERE YAZMIŞTI ŞİRKET HEKİMİ, ŞAŞIRDI GÖRÜNCE. DEDİKİ HERŞEY YOLUNDAYDI NİYE BÖYLE OLDU FİLAN. Bİ HAFTA TANSİYON TAKİBİ İSTEDİ BENDEN, DEVAMI HALİNDE TEDAVİ OLAYINA GİRERİZ DEDİ. BİLMİYOM KUZU ARANIZDA YAŞAYAN OLDU MU ACABA? :sm_confused:

canım bılmıyorum benım burda bı arkadasım var 8. ayında oda onunda cıkmaya baslamıs tansıyonu... serum vermıs doktor dusmus sımdı gayet ıyıydı... ama sakın ıhmale gelmez... hanı hamıle olmasan neyse... yanlız kalmamya calıs canım nolur nolmaz.. burda bı hanım daha var onunda hamılelıgı boyunca hep yuksek tansıyonu varmıs... 9. ayıma kadar calıstım evde ynlız kalmammk ıcın dıyodu... bıde bana kesınlıkle tuzlu hıcbısey yeme dıyodu... senın tuzla falan aran nasıl sekerım?

hmmmmmCADIARZU ben 20-22 haftaları arası diye biliyordum.Neyse 2 hafta sonra geç kalmışolmayacağım ozamanalkisalkisalkis

canım şimdi ben de baktım... heryerde başka yazıyor... benim kağıtlara baktım bende de 20-22. hafta yazıyor... doktor dediğine göre bildiği bişey vardır... bende nedense hep 22-24 arası die hatırlıyordum...

ben de buralıyım yani ben oldugum yere gelin geldim :)

Oh ne güzel, benim için zor oldu, ben yalnız kalmayı sevmem hiç, bizim sülale biraz kalabalık, alışmışım bende, burda da yalnızım.Alışmaya çalışıyorum .bilmiyorumkismile Senin eşin ne iş yapıyodu canım ?

Geçmiş olsun canım . bilmiyorumkismile

güzel anneler ben bu gün erken kaçar kepinizi kocaman öpüyorum yarın görüşürüz inşallah sağlıkla kalın muckss

hoşbulduuum hihoyyyt iyi geçti valla oğluşumu gördüm doktor teyzesi biras sapık onun dışında bi sıkıntı yok dedi:kedi:fazlasıyla açıp açıp duruyor pipiyi dedi birde ters dönmüş oğluşum yere kapaklanmış öle yatıyo sonra usg de iken bir iki tekme yedim dr.dirseğiyle yapıyo dedi:roflol: 388-400 gr dedi gayet sağlıklı görünüyor dedi birde kafasını çok detaylı gösterdi tam yusyuvarlak kafası oğluşumun:dance:

Bir de bana çok zayıftın azıcık kilo aldın iyi oldu dedi:1shok:56 idim 58.5 oldum.Ayrıca çok zayıfta değilim niye öle dedi anlamadım.Neyse ki çok şükür sağlıklı görünüyor oğlumalkisalkisalkis

ohh cnm ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah oğluşuna :nazar:
hep böyle sağlıklı olsunlar inş. :Saruboceq:
bakalım biz gittiğimizde bizimki neler yapıcak gel ayın 15 gel aklinialirimsmile

X