Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaar pazara gittim geldim şimdi o dediğiniz şeyden çıkmış canı isteyen arkadaşlar heryerde gördüm valla geçen gün bahsediyorduk yaaa ama çok pahalı 107 gr 5 tl ye aldım...
kızlaaar pazara gittim geldim şimdi o dediğiniz şeyden çıkmış canı isteyen arkadaşlar heryerde gördüm valla geçen gün bahsediyorduk yaaa ama çok pahalı 107 gr 5 tl ye aldım...
KIZLAR NİHAYET YOĞUNLUĞU HAFİFLETTİM NİHAYET GELEBİLDİM ARANIZA. KIZLAR BENİM 3 GÜNDÜR TANSİYONUM YÜKSELİYO, ARAŞTIRDIM BİRAZ KORKMAYA BAŞLADIM ŞİMDİ YA. PAZARTESİ 17/10 ÇIKTI EN YÜKSEK. BUGÜN ALLAHTAN NORMAL GİBİ 13/8.. BAKALIM ARTARSA DOKTORA GİDİCEM. SORUNSUZ Bİ HAMİŞLİK GEÇİRİYODUM NE GÜZEL MİS GİBİ YA, NERDEN ÇIKTI BU YÜKSES TANSİYON ANLAMADIM. OYSA GENELDE DÜŞERDİ. bilmiyorumkismile
YÜKSEK TANSİYON SOUNU YAŞAYAN VAR MI ARANIZDA KIZLAR? :çok üzgünüm:
valla güzel duygular bunlar şeymacım ama vakit geçmiyor bir türlü yaaaa
olsun cıksında gerısı onemlı degıl...:) ohhhh be bızde kocısle yuruyuse cıkcaz ozman bende bakam bı manava
SÜPER Bİ HABER BU! ALLAH ALLAH, SEN İSTANBULUN NERESİNDESİN CANIMCIM? KOCİŞE SÖLİM DE BAKSIN opuyorumnanaktan
17/10 çok yuksek sanki herhangi bir aktivite yaptın mı hanı ne bılım yuruyus temızlık falan belkı ondandır
çiğdemmmm detaylı usg 22-24 haftalar arası yapılıyor.... son hafta gitmiş olcan geç değil yani...
çiğdem bende pazartesi detaylı usg yaptırdım ama çok tatmin olmadığımdan doktoruma bir kez daha yaptırmak istediğimi söyledim,o da 2 hafta sonra o zaman dedi,bunun nedeni üstüste ultrasona girmenin bebeğe bir zararının olabileceğini düşünmeleri,24.haftaya kadar da yapılabiliyor zatenn.
tatlık oncelıkle gecmıs olsun... ben bayadır hıc olctırmedım... ama yuksek tansıyon sakıncalı bencede bıran once doktoruna gıt Allah korusun bak
alın kızlar canınız istiyorsa az alın söyleyin satıcıya az birşey satar.
3 aydır bunun hayalıyle ysamıyoz mu sonucta canım:):) alalım tabiii:):):) kıysın versın para koskoca 3 ay ya canım nası ıstıyo
SAĞOL KUZUŞ, KENDİ DOKTORUMA GİTTİM, ÖLÇÜMLERİ Bİ YERE YAZMIŞTI ŞİRKET HEKİMİ, ŞAŞIRDI GÖRÜNCE. DEDİKİ HERŞEY YOLUNDAYDI NİYE BÖYLE OLDU FİLAN. Bİ HAFTA TANSİYON TAKİBİ İSTEDİ BENDEN, DEVAMI HALİNDE TEDAVİ OLAYINA GİRERİZ DEDİ. BİLMİYOM KUZU ARANIZDA YAŞAYAN OLDU MU ACABA? :sm_confused:
hmmmmmCADIARZU ben 20-22 haftaları arası diye biliyordum.Neyse 2 hafta sonra geç kalmışolmayacağım ozamanalkisalkisalkis
ben de buralıyım yani ben oldugum yere gelin geldim :)
KIZLAR NİHAYET YOĞUNLUĞU HAFİFLETTİM NİHAYET GELEBİLDİM ARANIZA. KIZLAR BENİM 3 GÜNDÜR TANSİYONUM YÜKSELİYO, ARAŞTIRDIM BİRAZ KORKMAYA BAŞLADIM ŞİMDİ YA. PAZARTESİ 17/10 ÇIKTI EN YÜKSEK. BUGÜN ALLAHTAN NORMAL GİBİ 13/8.. BAKALIM ARTARSA DOKTORA GİDİCEM. SORUNSUZ Bİ HAMİŞLİK GEÇİRİYODUM NE GÜZEL MİS GİBİ YA, NERDEN ÇIKTI BU YÜKSES TANSİYON ANLAMADIM. OYSA GENELDE DÜŞERDİ. bilmiyorumkismile
YÜKSEK TANSİYON SOUNU YAŞAYAN VAR MI ARANIZDA KIZLAR? :çok üzgünüm:
hoşbulduuum hihoyyyt iyi geçti valla oğluşumu gördüm doktor teyzesi biras sapık onun dışında bi sıkıntı yok dedi:kedi:fazlasıyla açıp açıp duruyor pipiyi dedi birde ters dönmüş oğluşum yere kapaklanmış öle yatıyo sonra usg de iken bir iki tekme yedim dr.dirseğiyle yapıyo dedi:roflol: 388-400 gr dedi gayet sağlıklı görünüyor dedi birde kafasını çok detaylı gösterdi tam yusyuvarlak kafası oğluşumun:dance:
Bir de bana çok zayıftın azıcık kilo aldın iyi oldu dedi:1shok:56 idim 58.5 oldum.Ayrıca çok zayıfta değilim niye öle dedi anlamadım.Neyse ki çok şükür sağlıklı görünüyor oğlumalkisalkisalkis