- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
yok canım sormadım ben daha önce orada calıstım ilk acıldıgı zaman onun için fiyatları asagı yukarı biliyorum bütün doktorlarıda tanıyorum onun için sorun değil hem temizliğine eminim sen ne zamn gideceksin belki denk geliriz
merhaba herkese uzun zamandır takip etmeme rağmen siteye yeni uye olabıldım. Bende ınsallah bır aksılık olmazsa 23 ağustosta bebeğimi kucağıma alacağım bu temennimi buradaki tüm anneler içinde yineliyorum inşallah kazasız belasız ve sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.
canlarım allah razı olsun hepinizden inşallah allahım bebeklerimizi bizlere bağaşlayacak onları sağ salim kucağımıza alacağımız günler gelecek benim iiçin biraz sıkıntılı oldu ama bundan sonrası rahat olsun inşallah
birde ben hastanede yatrken yemekleri çok kötü olduğu için yiyemedim çok iyi beslenemedim bir gün hiç bebeğim hareket etmedi korktum gece hemen ultrasona soktular bebek öyle yatıyor doktor salladı anca elini kaldırdı yemediğim için oda halsiz düşmüüş kıpırdayamadı doktor çok kızdı serum bağladlar bol bol su içeceksin hemen eve telefon ettim gece yemek getirtdim yedim bebeğim kendinde geldi yani zorlada olsa yemek lazım yoksa gelişmiyorlarmış
Hoşgeldin canımmm. opuyorumnanaktan Bu arada benimde aynı senin gibi sabah mide bulantılarım devam ediyo. Çoook gıcık bişey.İlk başlarda çok fenaydı, sonradan sadece sabahları kaldı. Ama her sabah muhakkak. :sinifsinif:
9 nisanda gidicem, eşim cuma günleri izinli olduğu için hep cuma günleri gidiyorum. Bizimde bi kaç tanıdık var hastanede çalışan. Daha doğurmadan gittim gördüm doğum odalarını. Güzeldi. Kilitliydi de açtılar, iki oda doluydu sadece.odaların olduğu bölüm çok sessiz .kaydirigubbakcemile3
merhaba herkese uzun zamandır takip etmeme rağmen siteye yeni uye olabıldım. bende ınsallah bır aksılık olmazsa 23 ağustosta bebeğimi kucağıma alacağım bu temennimi buradaki tüm anneler içinde yineliyorum inşallah kazasız belasız ve sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.
Kızlar bana şimdi doktorum detaylıya girmek istiyorsan 2 hafta sonra gir dedi ya ben de aptal gibi sormadım neden 2 hafta sonra detaylı usg nin zamanı geçmiyor mu diye?
Şimdi ben 2 hafta sonra gidersem detaylıya geç kalmış olmaz mıyım?14 nisanda neredeyse 23.haftam bitmiş oluyor:uhm:.
merhaba , hoş geldin. Sat 16 kasım mıydı senin. Benim kide normalde 23 ağustostu, ama önde gittiğim için 20 ağustos gibi dedi doktorum.
Berrakcım gÖrÜŞelİm bİr gÜn
eŞİn nerde calısıyo ? Belkİ muhtemelen eŞlerİmİz tanıŞıyor olabİlİr ?
olur canım, görüşelim, ben çalışmadığım için her gün uygunum. Sen çalışıyosun sanırım . Eşim ganyan bayii de çalışıyo. çarşının içinde. Ben tam bilmiyorum buraları ama. Kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Kızlar bana şimdi doktorum detaylıya girmek istiyorsan 2 hafta sonra gir dedi ya ben de aptal gibi sormadım neden 2 hafta sonra detaylı usg nin zamanı geçmiyor mu diye?
Şimdi ben 2 hafta sonra gidersem detaylıya geç kalmış olmaz mıyım?14 nisanda neredeyse 23.haftam bitmiş oluyor:uhm:.
evet ben çalışıyorum canım eşin silivrili sanırım o yüzden benimkini kesin tanıyordur
MErhaba , hoş geldin. Sat 16 kasım mıydı senin. Benim kide normalde 23 ağustostu, ama önde gittiğim için 20 ağustos gibi dedi doktorum.
çiğdemmmm detaylı usg 22-24 haftalar arası yapılıyor.... son hafta gitmiş olcan geç değil yani...
şeymacım bebek ilk doğduğunda anneden süt yerine bebeği besleyen şefaf bir su gelir o bebeğin gelişimi için çok önemliymiş ilk emzirmede 7,5 dak. bir göğüsten 7,5 dakika diğer gögüsten emzirmek gerekiyormuş sonrada 2 saatte bir diye biliyorum ben bilginize :)
Evet canım, Silivrili. Seninle de herşeyimiz neredeyse aynıymış.Aynı gün hamile kalmışız, ikimizinde kızı olucak,başlangıç kilolarımız da neredeyse aynıymış . Yakın oturuyoruz bi de. Sanki planlı gibi . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben Beyoğlundan geldim buraya gelin olarak. kaydirigubbakcemile3