2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben daha öncede sordumvitamin calsiyum eksikliğinden olabilirmi demiştim oda hayır ilgisi yok onlarla demişti. Bide ben folik asit harici ilaç kullanmıyorum vermedi çünkü.

canımya neden demir hapı falan vermedı doktorun cok önemli demir hamilelikte kansızlık falan yasamadınmı halsızlık falan bende cıkmıstı

hoş geldin çiğdemcim nasıl geçti kontrolün bakalım

hoşbulduuum hihoyyyt iyi geçti valla oğluşumu gördüm doktor teyzesi biras sapık onun dışında bi sıkıntı yok dedi:kedi:fazlasıyla açıp açıp duruyor pipiyi dedi birde ters dönmüş oğluşum yere kapaklanmış öle yatıyo sonra usg de iken bir iki tekme yedim dr.dirseğiyle yapıyo dedi:roflol: 388-400 gr dedi gayet sağlıklı görünüyor dedi birde kafasını çok detaylı gösterdi tam yusyuvarlak kafası oğluşumun:dance:

Bir de bana çok zayıftın azıcık kilo aldın iyi oldu dedi:1shok:56 idim 58.5 oldum.Ayrıca çok zayıfta değilim niye öle dedi anlamadım.Neyse ki çok şükür sağlıklı görünüyor oğlumalkisalkisalkis

Bir de yarın ayrıntılı usg vardı ya benim onu amniyosentez yaptıranlardan genelde istemiyorum dedi ama kalp atışı için yine de yapılsa iyi olur dedi sana bırakıyorum istersen girebilirsin dedi.Yalnız 2 hafta sonra git dedi neden öle dedi anlamadım.Yarınki randevuyu 2 hafta sonraya alabilirim.Cuma günü içinde aşını olabilirsin dedi....

Canım çok sevindim teyzesi kurban olsun sapık oğluna. Kilosu da maşallah büyümüş annesi ben de en son 20+4te gitmiştim doktorum 390 perinatolog 415 gram demişti aynılar yani demekki iyiler

Maşallah Canımmm :)))) Hep böyle olsun inş.

Maşallah Canımmm :)))) Hep böyle olsun inş.

Canım çok sevindim teyzesi kurban olsun sapık oğluna. Kilosu da maşallah büyümüş annesi ben de en son 20+4te gitmiştim doktorum 390 perinatolog 415 gram demişti aynılar yani demekki iyiler

sağolun kıslar inanın içim öyle bir rahatladı ki doktor usg den kalktıktan sonrada dedi bebeğin gayet sağlıklı görünüyor çok ta hareketli sonuçların da buyuk ihtimalle temiz gelicek dedi içim baya bir rahatladı.Bir de 3 gün önceden gidiyor oğluşum.Yani usg 20+5 değil de 21+1 gösteriyordu.geçen sefer 2 gün önceden gidiyordu giderek arayı açar mı acep:uhm:

ne guzel gordun bebişini benım daha cok var 3 hafta ama gıttığımde benımkıde yuzukoyun yatıyordu doktor ne yaptısa donmedi bizede omırılığını cektı verdı simdi ona bakıyorum hep maasallah kılosuda iyi annesi

canım ister istemez 3 - 4 gün oynuyor ultrasyonda bendede hep farklı çıkıyor doktorum okadar önemli değil dedi

kızlarrrr beni çok rahatlattınız resmen 2 gündür ruh gibiydim,benzer şeyleri kendi doktorumda söyledi..hatta ikinci usg ye hiç gerek yok bence yaptırma dedi ama ben yine de yaptırmak istediğimi söyledim...
Şöyle sağlıklı bi şekilde alalım miniklerimizi kucağımıza başka da bişi istemiyorum..
rahatladımmm vallaaa teşekkürlerrr

Benim 3 hafta önce sırtüstü yatıyordu.Dönmüş şimdi yüzükoyun yatıyor bir de tramvaya binince bizimki sinirleniyor mu ne tekme tokat yumruk gidiyoruz nedense giderken de gelirken karnımdan fırlayacak zannettim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…