2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kıslar inanın içim öyle bir rahatladı ki doktor usg den kalktıktan sonrada dedi bebeğin gayet sağlıklı görünüyor çok ta hareketli sonuçların da buyuk ihtimalle temiz gelicek dedi içim baya bir rahatladı.Bir de 3 gün önceden gidiyor oğluşum.Yani usg 20+5 değil de 21+1 gösteriyordu.geçen sefer 2 gün önceden gidiyordu giderek arayı açar mı acep:uhm:

defnecim cok sevindim inşallah daha da ii olur banada doktor gecen gün önden gidiyo dedi ben sevingim daha az beklicem die

merhaba damlacım nasılsın bebiş nasıl bakalım :)

İyiyiz canım sağol, sen nasılsın ? opuyorumnanaktan

Hoşbulduk canım. opuyorumnanaktan

cnm ay sonu diye cok yogunum yoksa ciceklerini odamın en güzel yerine koydm merak etme

Hehehe tamam canım , şaka yaptım ben de zaten. Bu arada silivirinin neresindesin. Bende ordayım.Evlenince geldim buraya, hiç arkadaşım da yok burda.kaydirigubbakcemile3 Ben tam sahildeyim.Atatürk heykelinin orda. kaydirigubbakcemile3

İyiyiz canım sağol, sen nasılsın ? opuyorumnanaktan

Hoşbulduk canım. opuyorumnanaktan

Hehehe tamam canım , şaka yaptım ben de zaten. Bu arada silivirinin neresindesin. Bende ordayım.Evlenince geldim buraya, hiç arkadaşım da yok burda.kaydirigubbakcemile3 Ben tam sahildeyim.Atatürk heykelinin orda. kaydirigubbakcemile3

aa kız benim kaynanam orada oturuyo

Canımcım geçmiş olsun az kaldı söyle bebişe sabretsin.

Bu arada kızlar çok yoğunum ancak okudum geçmişi. Öğleden sonra yanınızdayım Masal'ımı doyurup yettim gari

cnm çok geçmiş olsun allah bebeğine ve sana sağlık versin inşallah.

Canım çok geçmiş olsun.. bir daha yaşamazsınız inş. böyle bir durum... yarısını geçtik zaten Allah yardımcımız olsunda sağlıcakla doğuralım inş. bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladın mı? :) hissedebilmek de çok moral veriyor insana.. sürekli korku panik içinde olmuyorsun...

cnm çok geçmiş olsun allahım bebeklerimizi zamanında sağlıkla kucağımaza almayı nasip etsin :Saruboceq:
sende dikkatli ol cnm bol bol dinlen

canlarım allah razı olsun hepinizden inşallah allahım bebeklerimizi bizlere bağaşlayacak onları sağ salim kucağımıza alacağımız günler gelecek benim iiçin biraz sıkıntılı oldu ama bundan sonrası rahat olsun inşallah
birde ben hastanede yatrken yemekleri çok kötü olduğu için yiyemedim çok iyi beslenemedim bir gün hiç bebeğim hareket etmedi korktum gece hemen ultrasona soktular bebek öyle yatıyor doktor salladı anca elini kaldırdı yemediğim için oda halsiz düşmüüş kıpırdayamadı doktor çok kızdı serum bağladlar bol bol su içeceksin hemen eve telefon ettim gece yemek getirtdim yedim bebeğim kendinde geldi yani zorlada olsa yemek lazım yoksa gelişmiyorlarmış

damlacım bizde iyiyiz çok şükür kıpur kıpır işte idare ediyoruz ama karnım kaşınmaya başladı baya gerçi kakao yağı kullanıyorum ama çatlıyacak diyede tırsmıyorum değil

bak aslında biz karşılasıyoruzdur belki ben genelde haftasonu hep sahildeyim

Evet karşılaşmışızdır belki . Gerçi pek dışarı çıkmıyorum ben , eşim gelince anca, o da her zaman erken gelemiyo işi dolayısıyla. Yalnız çıkıp gezmeyi de hiç sevmem. Dün çıktık , eski pamukbank tesislerinin oraya kadar yürüdük. Eşimin kuzeni orda oturuyodu, onlara uğradık.Sonrada yürüyerek geri döndük. Sen hangi hastaneye gidiyosun ?

damlacım bizde iyiyiz çok şükür kıpur kıpır işte idare ediyoruz ama karnım kaşınmaya başladı baya gerçi kakao yağı kullanıyorum ama çatlıyacak diyede tırsmıyorum değil

Ben de bebeyağı alıcam , henüz almadım. Şimdilik bişey yok gibi bende ,ama belli olmaz, yakına başlar belkide. :roflol: Bir de kakao yağıyla bişeyi karıştırıyolardı. O da iyi geliyomuş, ama neydi unuttum. Tv de izlemiştim. kaydirigubbakcemile3

evet karşılaşmışızdır belki . Gerçi pek dışarı çıkmıyorum ben , eşim gelince anca, o da her zaman erken gelemiyo işi dolayısıyla. Yalnız çıkıp gezmeyi de hiç sevmem. Dün çıktık , eski pamukbank tesislerinin oraya kadar yürüdük. Eşimin kuzeni orda oturuyodu, onlara uğradık.sonrada yürüyerek geri döndük. Sen hangi hastaneye gidiyosun ?

anadolu hastahanesine emine hanıma

selam bayanlar...herkesin keyfi yerindedir inşallah....ayrıntılı usg ye kaçıncı haftalarda girdiniz..?

Sen hangİsİne gİdİyosun

Hem Anadolu hastanesine gidiyorum, hem devlet hastanesine. Ama ben Timur beye gidiyorum. Onu seçmiştim doktor olarak. Genç bi doktor.2 haftada bir çağırıyo beni. 22. haftaya kadar sık sık kontrol ediyomuş. Doğum fiyatını sordun mu sen Emine hanıma ? Ben Timur beye sordum. Normal doğuma 750 dedi. kaydirigubbakcemile3

biz gellldiiik babmızı ugurladık sımdı hemenceık kostum geldım:):)

Hoşgeldin canımmm. opuyorumnanaktan Bu arada benimde aynı senin gibi sabah mide bulantılarım devam ediyo. Çoook gıcık bişey.İlk başlarda çok fenaydı, sonradan sadece sabahları kaldı. Ama her sabah muhakkak. :sinifsinif: :kızgın:

selam bayanlar...herkesin keyfi yerindedir inşallah....ayrıntılı usg ye kaçıncı haftalarda girdiniz..?

Selam, hoşgeldin. ben daha girmedim.Doktor 22. haftada dedi bana.

hem anadolu hastanesine gidiyorum, hem devlet hastanesine. Ama ben timur beye gidiyorum. Onu seçmiştim doktor olarak. Genç bi doktor.2 haftada bir çağırıyo beni. 22. Haftaya kadar sık sık kontrol ediyomuş. Doğum fiyatını sordun mu sen emine hanıma ? Ben timur beye sordum. Normal doğuma 750 dedi. Kaydirigubbakcemile3

yok canım sormadım ben daha önce orada calıstım ilk acıldıgı zaman onun için fiyatları asagı yukarı biliyorum bütün doktorlarıda tanıyorum onun için sorun değil hem temizliğine eminim sen ne zamn gideceksin belki denk geliriz

merhaba herkese uzun zamandır takip etmeme rağmen siteye yeni uye olabıldım. bende ınsallah bır aksılık olmazsa 23 ağustosta bebeğimi kucağıma alacağım bu temennimi buradaki tüm anneler içinde yineliyorum inşallah kazasız belasız ve sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

Selam, hoşgeldin. ben daha girmedim.Doktor 22. haftada dedi bana.[/QUOTE]sağol canım...benim girmeme daha var o zaman...biraz geçmiş okuyayım, belki giren arkadaşlar vardır..

X