arkadaşlar günaydın herkeze ben bişey sormak istiyorum ben 19 haftalık hamileyim ama bebeğim hiç oynamıyor bilgilendirirseniz çok sevinirim herkeze sevgiler mutlu günler
canlarım selamlar herkesler iyidri umarım biz biraz yine sıkıntı yaşadık perşembe hastaneye yattım pazartesi çıktım şimdi allaha şükürler olsun iyiyim hafif pembe akıntı oldu korktuk hemen gittik takip altında olmak için yatırdı doktor ama 2 günde durdu sebebide tam olarak anlaşılmıoyor malesef sancı ve açılma olmadığı sürece sorun yok dediler allaha şükürler olsun şimdi iyiyim cumartesi kontrole gidicem artık her hafta takip olacağım biraz sıkıntılı gidyor ama allaha şükürler olsun ilerliyor rabbim bebeğimi bana bağaşlasın sağlıklı noksansız kusursuz zamanında kucağımda olmayı nasip etsin aynı dileklerim ve dualarım sizleer içinde geçerli hepimiz allaha emanetiz
teşekkür ederim içimi rahatlattınız çünkü arkadaşım bana 3 aydan itibaren hissettiğini söylüyor ben de korkuyordum herkeze teşekkürler
hoşbuldukk...
günlerdir okuyorum geçmiş yazışmaları ancak dün aranıza katılabildim
biraz da canım sıkkındı,pazartesi günü detaylı usg miz vardı,bebeğimin kalbinin sol tarfında kireçlenme görüldü,2li ve 3 lü testlerim çok şükür iyi çıktığından doktor herhangi bir sıkıntının olmadığını söyledi..ama ben yine de biraz huzursuzum
inşallah bi sıkıntı olmaz..
başka bir doktordan randevu aldım zaten 2 hafta sonrasına..ankaradaki arkadaslar bilirler buyuk ıhtımal usg ıcın bayag uzman bı doktora gıttım eyup ekıcı ama ben tavrını hıc begenmedım,once kalpte kıreclenme var dıyıp sonrasında soyledıklerımı unut gıtsın bısıy yok dıyecek kadar rahattı..
inşakllah sen yarın hayırlı haberlerle gelirsin..
bu sorunu yaşayan diğer arkadaslarda yazarsa cok sevinirim,galiba terapıye ıhtıyacım var:)
inşallah bi sıkıntı olmaz..
başka bir doktordan randevu aldım zaten 2 hafta sonrasına..ankaradaki arkadaslar bilirler buyuk ıhtımal usg ıcın bayag uzman bı doktora gıttım eyup ekıcı ama ben tavrını hıc begenmedım,once kalpte kıreclenme var dıyıp sonrasında soyledıklerımı unut gıtsın bısıy yok dıyecek kadar rahattı..
inşakllah sen yarın hayırlı haberlerle gelirsin..
bu sorunu yaşayan diğer arkadaslarda yazarsa cok sevinirim,galiba terapıye ıhtıyacım var:)