hoşbuldukk...
günlerdir okuyorum geçmiş yazışmaları ancak dün aranıza katılabildim
biraz da canım sıkkındı,pazartesi günü detaylı usg miz vardı,bebeğimin kalbinin sol tarfında kireçlenme görüldü,2li ve 3 lü testlerim çok şükür iyi çıktığından doktor herhangi bir sıkıntının olmadığını söyledi..ama ben yine de biraz huzursuzum
Ya ben ben varım bana da aynısını dediler canım ama merak etme dedi doktor söylemem gerektiği için söylüyorum dedi down send. nun en ufak belirtisi dedi eğer diğer belirtiler olsa aminosentez önerirdim ama kesinlikle gerek yok ben sana %99 garanti veriyorum dedi Özlem var burada ona da doktor aynı şeyleri söylemiş hiiiiç korkma canım yoksa biz bu kadar rahat olurmuyduk.:dance:
Benim kızım çok sağlıklı seninkide öyeledir sadece oluşurlarken orada kalsiyum birikmiş o kadar ömrü boyunca hiç zararı yok. Sadece down send.lu bebeklerde daha sık görülürmüş ama kimbilir belki sende bende de var unutma tatlım bizim zamanımızda usg bile yokmuş. Ben kızımın odasını bile seçtim sen de rahat ollŞeniz
kıslar ya bende bebeğimin hareketleini hala hissedemiyorum , önümüzdeki hafta doktorumla aylık rutin kontrolüm var, eşime de dediğim gibi ben hala bebiğimin hareketlerini hissedemiyorum KONTROLE YARINMI GİTSEK DEDİM , KIZIYO BANA, İÇİNDE kurma kurgulama canım lütfen dedi , korkuyorum artık , bide geceleri ellerim çok uyuşuyor , sabah uyandığımda uyuşukluk hala devam ediyor , daha önce doktoruma söyledim şiddeti azdı ozaman normal demişti , ama buşiddette olması normalmi acaba kıslar sizler dede bunu yaşayanlar varmı? korkuyorum artık çokk
kıslar ya bende bebeğimin hareketleini hala hissedemiyorum , önümüzdeki hafta doktorumla aylık rutin kontrolüm var, eşime de dediğim gibi ben hala bebiğimin hareketlerini hissedemiyorum KONTROLE YARINMI GİTSEK DEDİM , KIZIYO BANA, İÇİNDE kurma kurgulama canım lütfen dedi , korkuyorum artık , bide geceleri ellerim çok uyuşuyor , sabah uyandığımda uyuşukluk hala devam ediyor , daha önce doktoruma söyledim şiddeti azdı ozaman normal demişti , ama buşiddette olması normalmi acaba kıslar sizler dede bunu yaşayanlar varmı? korkuyorum artık çokk
ben geldim kızlarr
nasılsınızzz
bendede var ama cok aşırı degıl ayaklarımda falanda oluyordu ama doktorum kalsıyum eksikliği dedi bolbol süt yoğurt peynır marul yesıllık tuket dedi bulantılarımdan içemiyordum şimdi daha iyiyim yanı azaldı sende bı dene istersen ama doktorunada danıs tabı
Hoşgeldiiiinnnn opuyorumnanaktan... Bis iyiyiz çok şükür sen nassısın :))
canım kaç haftalık bebeğin bende az önce arkadaşlara sordum ben 19 haftalık hamileyim bende hissetmiyorum ama 22 haftaya kadar yolu varmış kızmı bebeğin kızlar geç oynarmış hayırlısı olsun
Valla özlemcim daha ben kendi druma gitmedim detaylıdan sonra 17sinde gideceğim. O belki bir daha yollar detaylıya ama ben gitmeyi düşünmüyorum benim masalım sağlıklı şuanda da beni tekmeliyor teyzeleri
canım 19+3 teyim ben , 20 haftadan sonra olabilir demişti dokortum ama bakıyorum herkes hissediyor güzelim ben de korkuyorum benim bebeğim erkek.
bende iyiyim canım
ay sonu yoğunluğu manyak oldum iyice
bi selam veriyorum sonra bi yenile diyorum 5 sayfa geçmiş
ösledim sizi sohbetinizi:))
ewt cnm farkındayım senın. bu ara pek aktıf degılsın:)) hem forumda hem face de kolay gelsın az kaldı şu işi bı bıraksaydık :)):uhm:
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz iyiyiz oğlumla benimkide gündüz çok nadir oynuyor ama geceleri taklalar atıyor her halde kıpır kıpır heleki babasi ellerse ayrı bir şımarıyor benim oğlum yaa babaya düşkün olacak sanırsam :)