2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım okudukalrımız gösteriyorki gönlünü ferah tut bol bol dua edelim bebişelrimizi için

kıslar ya bende bebeğimin hareketleini hala hissedemiyorum , önümüzdeki hafta doktorumla aylık rutin kontrolüm var, eşime de dediğim gibi ben hala bebiğimin hareketlerini hissedemiyorum KONTROLE YARINMI GıTSEK DEDıM , KIZIYO BANA, ıÇıNDE kurma kurgulama canım lütfen dedi , korkuyorum artık , bide geceleri ellerim çok uyuşuyor , sabah uyandığımda uyuşukluk hala devam ediyor , daha önce doktoruma söyledim şiddeti azdı ozaman normal demişti , ama buşiddette olması normalmi acaba kıslar sizler dede bunu yaşayanlar varmı? korkuyorum artık çokk

Evet canım benim de içim çok rahat :))) Ya neler görüyoruz neler okuyoruz... bizim burda bir müdür var... 2li testte onun bebeği için burun kemiğinin oluşmadığını söylemişler... inanabiliyor musunuz??? ama bebek sapa sağlam akıllı olarak doğdu :))) bizimki çok şükür bana göre bir sorun bile değil... :))) Bizim bebeklerimiz sağlıklı... kafaya takıp onları boşa üzmenin luzumu yok :)))

Hoşgeldin canım... valla ne desem yalan olur hiç duymadım böle bişey rastlamadım da... ama korkma inş. bişey yoktur...

bu sabah Özlem in ( beyaz16 ) mesajını okudum şaştım kaldım maşallah... lekelenmem vardı kanamaya dönüştü dr a gidelim bakalım ne diyecek yazıyordu... ne kadar sakin soğuk kanlı :)) biz de öyle olmalıyız... sonuçta stress yapınca düzelmiyor aksine ilerliyor...

bendede var ama cok aşırı degıl ayaklarımda falanda oluyordu ama doktorum kalsıyum eksikliği dedi bolbol süt yoğurt peynır marul yesıllık tuket dedi bulantılarımdan içemiyordum şimdi daha iyiyim yanı azaldı sende bı dene istersen ama doktorunada danıs tabı

Valla özlemcim daha ben kendi druma gitmedim detaylıdan sonra 17sinde gideceğim. O belki bir daha yollar detaylıya ama ben gitmeyi düşünmüyorum benim masalım sağlıklı şuanda da beni tekmeliyor teyzeleri

ben daha öncede sordumvitamin calsiyum eksikliğinden olabilirmi demiştim oda hayır ilgisi yok onlarla demişti. Bide ben folik asit harici ilaç kullanmıyorum vermedi çünkü.

canım kaç haftalık bebeğin bende az önce arkadaşlara sordum ben 19 haftalık hamileyim bende hissetmiyorum ama 22 haftaya kadar yolu varmış kızmı bebeğin kızlar geç oynarmış hayırlısı olsun

Hoşgeldiiiinnnn opuyorumnanaktan... Bis iyiyiz çok şükür sen nassısın :))

bende iyiyim canım
ay sonu yoğunluğu manyak oldum iyice
bi selam veriyorum sonra bi yenile diyorum 5 sayfa geçmiş
ösledim sizi sohbetinizi:))

canım kaç haftalık bebeğin bende az önce arkadaşlara sordum ben 19 haftalık hamileyim bende hissetmiyorum ama 22 haftaya kadar yolu varmış kızmı bebeğin kızlar geç oynarmış hayırlısı olsun

canım 19+3 teyim ben , 20 haftadan sonra olabilir demişti dokortum ama bakıyorum herkes hissediyor güzelim ben de korkuyorum benim bebeğim erkek.

Valla özlemcim daha ben kendi druma gitmedim detaylıdan sonra 17sinde gideceğim. O belki bir daha yollar detaylıya ama ben gitmeyi düşünmüyorum benim masalım sağlıklı şuanda da beni tekmeliyor teyzeleri

Ben de öyle düşünüyorum canım.. Bakalım senin doktorun ne diyecek? o da önemli değil derse :)) hepten unuturum öle bişey olduğunu :))

canım 19+3 teyim ben , 20 haftadan sonra olabilir demişti dokortum ama bakıyorum herkes hissediyor güzelim ben de korkuyorum benim bebeğim erkek.

canım bende tam 19 haftadayım hiç oynamıyor merak etme bebeğin iyidir ama bende herkesinki oynuyor niye böyle dedim hayırlısı napalım ilk bebeğim 3 aylıkken oynamıştı erkekti bu oynamıyor dr erkek dedi ama kesin değil dedi hayırlısı herkeze mutlu günler

bende iyiyim canım
ay sonu yoğunluğu manyak oldum iyice
bi selam veriyorum sonra bi yenile diyorum 5 sayfa geçmiş
ösledim sizi sohbetinizi:))

ewt cnm farkındayım senın. bu ara pek aktıf degılsın:)) hem forumda hem face de kolay gelsın az kaldı şu işi bı bıraksaydık :)):uhm:

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz iyiyiz oğlumla benimkide gündüz çok nadir oynuyor ama geceleri taklalar atıyor her halde kıpır kıpır heleki babasi ellerse ayrı bir şımarıyor benim oğlum yaa babaya düşkün olacak sanırsam :)

ewt cnm farkındayım senın. bu ara pek aktıf degılsın:)) hem forumda hem face de kolay gelsın az kaldı şu işi bı bıraksaydık :)):uhm:

evet canım yaa daraldım
gel haziran gel:)))
ya bide sağ tarafımda felaket ağrı var oturup kalkarken sızlıyor
akşam bi acile gideyim diyorumm

merhaba canım hoşgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…