Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben daha öncede sordumvitamin calsiyum eksikliğinden olabilirmi demiştim oda hayır ilgisi yok onlarla demişti. Bide ben folik asit harici ilaç kullanmıyorum vermedi çünkü.
kıslaaaaarr ben geldiiiimmm
hoş geldin çiğdemcim nasıl geçti kontrolün bakalım
hoşbulduuum hihoyyyt iyi geçti valla oğluşumu gördüm doktor teyzesi biras sapık onun dışında bi sıkıntı yok dedi:kedi:fazlasıyla açıp açıp duruyor pipiyi dedi birde ters dönmüş oğluşum yere kapaklanmış öle yatıyo sonra usg de iken bir iki tekme yedim dr.dirseğiyle yapıyo dedi:roflol: 388-400 gr dedi gayet sağlıklı görünüyor dedi birde kafasını çok detaylı gösterdi tam yusyuvarlak kafası oğluşumun:dance:
Bir de bana çok zayıftın azıcık kilo aldın iyi oldu dedi:1shok:56 idim 58.5 oldum.Ayrıca çok zayıfta değilim niye öle dedi anlamadım.Neyse ki çok şükür sağlıklı görünüyor oğlumalkisalkisalkis
hoşbulduuum hihoyyyt iyi geçti valla oğluşumu gördüm doktor teyzesi biras sapık onun dışında bi sıkıntı yok dedi:kedi:fazlasıyla açıp açıp duruyor pipiyi dedi birde ters dönmüş oğluşum yere kapaklanmış öle yatıyo sonra usg de iken bir iki tekme yedim dr.dirseğiyle yapıyo dedi:roflol: 388-400 gr dedi gayet sağlıklı görünüyor dedi birde kafasını çok detaylı gösterdi tam yusyuvarlak kafası oğluşumun:dance:
Bir de bana çok zayıftın azıcık kilo aldın iyi oldu dedi:1shok:56 idim 58.5 oldum.Ayrıca çok zayıfta değilim niye öle dedi anlamadım.Neyse ki çok şükür sağlıklı görünüyor oğlumalkisalkisalkis
gözün aydın canım darısı gidip görecek olanlara inşallah
Maşallah Canımmm :)))) Hep böyle olsun inş.
Canım çok sevindim teyzesi kurban olsun sapık oğluna. Kilosu da maşallah büyümüş annesi ben de en son 20+4te gitmiştim doktorum 390 perinatolog 415 gram demişti aynılar yani demekki iyiler
Hayırlısı olsun canım üzülme... tam sınırda çıkmış sağlıklıdır bebeğin korkma :)
Tebrik ederim.. Allah sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin... hemen bilgilerini yaz buraya bir de ticker yap sonra bizden hiç ayrılma.. :)) cinsiyeri belli oldu mu bebişinin?
insallah canım sağlıklıdır,saol moral verdıgın ıcın ...
yasım 28, sat18 kasım , tahmını dogum tarıhı 25 agustos, hamile kaldıgımda kılom 63 , cınsıyetı erkek , ismide insallah ömer, 3 lu tarama testı yapıldı sımdı 15 nısanı beklıyoruz ayrıntılı ultrason ıcın.
ne guzel gordun bebişini benım daha cok var 3 hafta ama gıttığımde benımkıde yuzukoyun yatıyordu doktor ne yaptısa donmedi bizede omırılığını cektı verdı simdi ona bakıyorum hep maasallah kılosuda iyi annesi