2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar günaydın herkeze ben bişey sormak istiyorum ben 19 haftalık hamileyim ama bebeğim hiç oynamıyor bilgilendirirseniz çok sevinirim herkeze sevgiler mutlu günler

canım bu çok normal... doktorlar 20. haftadan sonra net olarak hissedilebileceğini söylüyorlar... belki sen de hissediyorsun ama ayırt edemiyorsundur... akşamları çikolata vs tatlı bişeyler ye sonra düm düz yat pıt pıtları bekle:))) ozaman kesin hissedersin :)))

canlarım selamlar herkesler iyidri umarım biz biraz yine sıkıntı yaşadık perşembe hastaneye yattım pazartesi çıktım şimdi allaha şükürler olsun iyiyim hafif pembe akıntı oldu korktuk hemen gittik takip altında olmak için yatırdı doktor ama 2 günde durdu sebebide tam olarak anlaşılmıoyor malesef sancı ve açılma olmadığı sürece sorun yok dediler allaha şükürler olsun şimdi iyiyim cumartesi kontrole gidicem artık her hafta takip olacağım biraz sıkıntılı gidyor ama allaha şükürler olsun ilerliyor rabbim bebeğimi bana bağaşlasın sağlıklı noksansız kusursuz zamanında kucağımda olmayı nasip etsin aynı dileklerim ve dualarım sizleer içinde geçerli hepimiz allaha emanetiz

cnm çok geçmiş olsun allahım bebeklerimizi zamanında sağlıkla kucağımaza almayı nasip etsin :Saruboceq:
sende dikkatli ol cnm bol bol dinlen

teşekkür ederim içimi rahatlattınız çünkü arkadaşım bana 3 aydan itibaren hissettiğini söylüyor ben de korkuyordum herkeze teşekkürler

teşekkür ederim içimi rahatlattınız çünkü arkadaşım bana 3 aydan itibaren hissettiğini söylüyor ben de korkuyordum herkeze teşekkürler

canım burda 11. haftada hisseden bir arkadaşımız bile var daha 3 ay dolmadan :))) kafaya takacak bişi değil yani :)) yakında o da seni uyutmamaya başlar merak etme annesi :))

merhabalar,beni de ekleyebilir misniz?
tahmin doğum tarihi:15 ağustos
başlangıç kilom:53
isim:yiğit
detaylı usg yapıldı

merhaba guzel annişler ve bebişleri
iyisinizdir umarım biz iyiyiz oğlumla arkadaşlarından haber alcak diye pek bı mutlu kıpır kıpır

hoşbuldukk...
günlerdir okuyorum geçmiş yazışmaları ancak dün aranıza katılabildim
biraz da canım sıkkındı,pazartesi günü detaylı usg miz vardı,bebeğimin kalbinin sol tarfında kireçlenme görüldü,2li ve 3 lü testlerim çok şükür iyi çıktığından doktor herhangi bir sıkıntının olmadığını söyledi..ama ben yine de biraz huzursuzum:KK43:

hoşbuldukk...
günlerdir okuyorum geçmiş yazışmaları ancak dün aranıza katılabildim
biraz da canım sıkkındı,pazartesi günü detaylı usg miz vardı,bebeğimin kalbinin sol tarfında kireçlenme görüldü,2li ve 3 lü testlerim çok şükür iyi çıktığından doktor herhangi bir sıkıntının olmadığını söyledi..ama ben yine de biraz huzursuzum:KK43:

gecmıs olsun canım..bence bıde baska bı doktra gorun bıde o degerlendrsın..hemen stres sıkıntı yapma kendıne ya. dokto:sm_confused:rlarda yanılabılyıolar bu ara duydugun tum hamılerre bı sorun cıkarıyolar. bende korkuyorum. bızımde yarın ayrıntılı ultrasonumuz war. ıns ıyı sonuclar alırız hepımızzz..

canım senın gıbı annelerimiz var kıreclenme cıkan ama kotu bısı değilmiş arastırmıslar doktorları soylemıs içini rahat tut

canım hiç sıkma canını arkadaşımada öyle demişlerdi ama başka bi dr göründü bi problem olmadı ama tedbiride elden bırakma üzülme bebeğinde üzülür herşeyşeyin hayırlısı yer gök dua üstüne dua et
allah esirgesin yavrunu

inşallah bi sıkıntı olmaz..
başka bir doktordan randevu aldım zaten 2 hafta sonrasına..ankaradaki arkadaslar bilirler buyuk ıhtımal usg ıcın bayag uzman bı doktora gıttım eyup ekıcı ama ben tavrını hıc begenmedım,once kalpte kıreclenme var dıyıp sonrasında soyledıklerımı unut gıtsın bısıy yok dıyecek kadar rahattı..
inşakllah sen yarın hayırlı haberlerle gelirsin..
bu sorunu yaşayan diğer arkadaslarda yazarsa cok sevinirim,galiba terapıye ıhtıyacım var:)

başka bir doktordan randevu aldım zaten 2 hafta sonrasına..ankaradaki arkadaslar bilirler buyuk ıhtımal usg ıcın bayag uzman bı doktora gıttım eyup ekıcı ama ben tavrını hıc begenmedım,once kalpte kıreclenme var dıyıp sonrasında soyledıklerımı unut gıtsın bısıy yok dıyecek kadar rahattı..
bu sorunu yaşayan diğer arkadaslarda yazarsa cok sevinirim,galiba terapıye ıhtıyacım var:)

bisss geldik yemekteeennn :))

canım burada 3 arkadaş olduk biri ben biri sen biri de Didem :))) biz ikimiz de bayağı araştırdık... doktorlarımızda herhangi bir sorun olmadığını söyledi... ben de okudum araştırdım... kireçlenme eğer başka şeyler de varsa önem kazanıyor ama yoksa tek başına bir anlam ifade etmiyormuş ileriki aylarda yok olabiliyormuş... sonuçta testlerimiz iyi bebeğimizde farklı bir sorunda yok... ben unuttum bile doktorun dediğini :))) detaylı ult. için ben başka bir doktor gitmiştim.. aslında böle bişeyin sölenmemesi gerekir hiç önemi yok senin için ama biz de söylemek zorundayız bilin dedi... herhangi bir tetkik yaptırmanıza da gerek yok dedi... sonra kendi doktoruma sonuçları götürdüm size bana gelen hastaların %40 ında bunu gördüğümüzü söyleyebilirim yanında başka sorunlar olmadığı müddetçe biz bunu önemsemiyoruz dedi.. siz de üzülüp kafanıza takmayın dedi..

öle yani canım sende üzülüp bebişini üzme ben aklıma bile getirmiyorum... düzelecek diyorum içimden... sen de üzülme yanii :)))

Ya ben ben varım bana da aynısını dediler canım ama merak etme dedi doktor söylemem gerektiği için söylüyorum dedi down send. nun en ufak belirtisi dedi eğer diğer belirtiler olsa aminosentez önerirdim ama kesinlikle gerek yok ben sana %99 garanti veriyorum dedi Özlem var burada ona da doktor aynı şeyleri söylemiş hiiiiç korkma canım yoksa biz bu kadar rahat olurmuyduk.:dance:
Benim kızım çok sağlıklı seninkide öyeledir sadece oluşurlarken orada kalsiyum birikmiş o kadar ömrü boyunca hiç zararı yok. Sadece down send.lu bebeklerde daha sık görülürmüş ama kimbilir belki sende bende de var unutma tatlım bizim zamanımızda usg bile yokmuş. Ben kızımın odasını bile seçtim sen de rahat ollŞeniz

kıslar selam nasılız bakalım bugün , biz oğluşumla yemekten geldik şimdi , yoğurt yedik çok uykumuz geldiiii.

X