2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyle ama işten çıkıp eve gitmem 8 buluyo yemek ye saat 9 ne zaman çalışacaksın da ne zaman dinleneceksin

Hayırlısı olsun canım üzülme... tam sınırda çıkmış sağlıklıdır bebeğin korkma :)
Tebrik ederim.. Allah sağlıklısıyla kucağına almayı nasip etsin... hemen bilgilerini yaz buraya bir de ticker yap sonra bizden hiç ayrılma.. :)) cinsiyeri belli oldu mu bebişinin?

benim de kesin kalacak 3 tane... ya 7 tane ders var... nasıl çalışacaksın.. neden bu sınavları ayrı ayrı dönemlerde yapmıyorlar... birden hepsini vermek çok zor oluyor yaaa mafoldumben

hosgeldın caımmm a.s.

canım benım ınsallah gonlune gore alırsın puanını... bıtsın okullarınız ıns... evlendıkten sonrades calısmak ne kadar zormus ama

evet cano evlenmeden öncede zor gelirdi ama en azından vaktim olurdu artık o da yok... eve git kocayı bekle yemek hazırla sofra kur topla derken saat zaten 9 oluyor ondan sonra bebeğimmm in dediği gibi ne zaman dinlenicem ben :S:S

evet evdeyken bile zor oluyo çalışırken daha da zor bende çalışırken çoğu zaman ders çalışamıyodum
şimdide uykudan kafayı kaldırıp yine olmuyo offf ne zaman biticek bu okul boshayallersmile

hoşgeldin cnm

oyle canım hadı sız calısıyosunuz ya bana ne demelı... bebiş oldugundan berı zaten kılımı kıpırdatcak halım yok... bıde ders kıtap falan gorcekte hıccc halım yok... bıde sızın gıbı calıssıymısım falan olurmusum herhalde:):)

Arkadaşlar günaydınn herkeze..!sınava girecek tüm arkadaşların Allah yardımcısı olsun iş ve ders birarada hakkaten çok zor.Bebişim bu günlerde hareketli buna çok seviniyorum.Normalde gün içinde sürekli masa başında çalışmamdanmı bilmiyorum ama fazla hareket etmiyordu,ne zaman ki eve gidip uzansam o zaman başlıyordu tepiklemeye!bu günlerde sürekli hareket etmesi beni çok sevindiriyor kızlar

ama sen neden ticker yapmıyorsun :)) göremioz senin bebiş ne kadarlık :))

hoşgeldin bu arada canım :)))

benim bebişte çok hareketli maşallah diyelim cnm.eskiden seninde dediğin gb sadee ewe gidip uzandığımda tekmeliyordu ama artık otrsam da yürüsemde hareketlerini hissediyorum.sewindiriyor buda beni :)
yrnde doktor randevumuz var :) bakalım bebişimi görebileceğim nasipse :):))))

hoşgeldin cnm çok sağol evet bebişler kıpır kıpır olunca ne kadarda çok seviniyoruz
benimkide bu sabah kıpır kıpırdı şimdi kahvaltı falan yaptık sanırım doydu kaydirigubbakcemile3 şimdi hiç kıpırdamıyo

hosgeldın canımmm.. amın amı yardımcımız olsun Rabbım ıns

benımkıde oyle masallah... devamlı harekketlı... ben konusuyorum bıde... dıyorum kı kızım doyduysan bıkez tekmele doymadıysan 2 dıyorum bıraz sonra tek tekm gelıyo acep anlıyolarmıkı

canlarım selamlar herkesler iyidri umarım biz biraz yine sıkıntı yaşadık perşembe hastaneye yattım pazartesi çıktım şimdi allaha şükürler olsun iyiyim hafif pembe akıntı oldu korktuk hemen gittik takip altında olmak için yatırdı doktor ama 2 günde durdu sebebide tam olarak anlaşılmıoyor malesef sancı ve açılma olmadığı sürece sorun yok dediler allaha şükürler olsun şimdi iyiyim cumartesi kontrole gidicem artık her hafta takip olacağım biraz sıkıntılı gidyor ama allaha şükürler olsun ilerliyor rabbim bebeğimi bana bağaşlasın sağlıklı noksansız kusursuz zamanında kucağımda olmayı nasip etsin aynı dileklerim ve dualarım sizleer içinde geçerli hepimiz allaha emanetiz

Canımcım geçmiş olsun az kaldı söyle bebişe sabretsin.

Bu arada kızlar çok yoğunum ancak okudum geçmişi. Öğleden sonra yanınızdayım Masal'ımı doyurup yettim gari

arkadaşlar günaydın herkeze ben bişey sormak istiyorum ben 19 haftalık hamileyim ama bebeğim hiç oynamıyor bilgilendirirseniz çok sevinirim herkeze sevgiler mutlu günler

cnm çok geçmiş olsun allah bebeğine ve sana sağlık versin inşallah.

Canım çok geçmiş olsun.. bir daha yaşamazsınız inş. böyle bir durum... yarısını geçtik zaten Allah yardımcımız olsunda sağlıcakla doğuralım inş. bebeğinin hareketlerini hissetmeye başladın mı? :) hissedebilmek de çok moral veriyor insana.. sürekli korku panik içinde olmuyorsun...

arkadaşlar günaydın herkeze ben bişey sormak istiyorum ben 19 haftalık hamileyim ama bebeğim hiç oynamıyor bilgilendirirseniz çok sevinirim herkeze sevgiler mutlu günler

canım benimkide oynamıyor 22 haftaya kadar yolu varmış ben dışardan oynadığını görüyorum ama içimden hissedemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…