Kızlar dun gece eşimin halasıyla konusyodum facede... dogumda falan konustuk... 2 oglu var ... dıyokı ben ıkısınıde evde dogurdum... hatta buyugum 4.5 kılo dogdu ama dıkısım bıle olmadı ben dogurmaktan hıc korkmam dıyooo:):)
az sabret cano :))) Antalya da boool bool görürsün hatta biraz erken giderseniz girersin bile bebişle birlikte yüzersiniz oohh ne güzell... :)))
bendeeeeeeeeee ama kocam göndermiyo havuza bile mikrop varmıs cocuk hastalık kaparmıs
ama anlatamıyorum ne desem nuh diyo peygamber demiyo
maşallah yaa allah bizlerede ölesini nasip etsin inşalllahhh işte her bünye çok başka başkaaa
herkese günaydın :)))
herkese günaydın :)))
eşim ben yuzerım sen yuzemezsın dıyo neymıs karnımda okadar yuk olcakmıs dengemı kaybedıp bogulabılırmısım:):) karnımda bebk olmasını ne zannedıyosa:):):)
datlısım bı yonde haklılar o konuda ya.. eşim bana demedıde mıkrop falan ben dusunuyorum onu cunku bız hergun denıze gıdıyoduk ve ben gecelerı sadece ateslenıyodum... baska hıcbısey olmuyodu sadece atess.. bıde bebıkler var ınsallah bısı olamzda temz yer olduktan sonra...
ama ağustosta doğurcak biri olarak bende denize gitmek istiyorum
sevgili kocam küvet neyine yetmiyo diye dalga geciyo o dalga gectikçe deli oluyorummm
deniz havuzlardan daha temiz aslında keşke hepimizin fırsatı olsada yazın bol bol denize girebilsek.. ben de havuza gitmeyi düşünüyorum eşime de söyledim şimdilik bişey demedi ama benim de aklıma takılıyor mikrop olayı... çok güvenilir bir yere gitmek lazım bunun için...
ama ağustosta doğurcak biri olarak bende denize gitmek istiyorum
sevgili kocam küvet neyine yetmiyo diye dalga geciyo o dalga gectikçe deli oluyorummm
kızlaaaar ben denızı gormeyı gırmeyı ozledım yaaa
hehehehe ben 9 gün deniz kenarında olucam marmaranın incisi Tekirdağ ımdadelikafadulden
hehehehe ben 9 gün deniz kenarında olucam marmaranın incisi Tekirdağ ımdadelikafadulden
bebısı bugun sen gor denız kenarına sen gıt ohhhh vall suna bak gıt kızım ıstemıyom ben seni kaydirigubbakcemile
ben de t.dağa cok yakın biryerde oturuyorum
hatta onun önündeki bir sahil kenti şekerim
gel bitanem seni de ağarlıyayım tekirdağda kumbağa gideris çok güzel oralar vallaŞeniz
gel bitanem seni de ağarlıyayım tekirdağda kumbağa gideris çok güzel oralar vallaŞeniz
neresii canım yeniçiftlik falan mı?