2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah yaa allah bizlerede ölesini nasip etsin inşalllahhh işte her bünye çok başka başkaaa

az sabret cano :))) Antalya da boool bool görürsün hatta biraz erken giderseniz girersin bile bebişle birlikte yüzersiniz oohh ne güzell... :)))

eşim ben yuzerım sen yuzemezsın dıyo neymıs karnımda okadar yuk olcakmıs dengemı kaybedıp bogulabılırmısım:):) karnımda bebk olmasını ne zannedıyosa:):):)

bendeeeeeeeeee ama kocam göndermiyo havuza bile mikrop varmıs cocuk hastalık kaparmıs
ama anlatamıyorum ne desem nuh diyo peygamber demiyo

datlısım bı yonde haklılar o konuda ya.. eşim bana demedıde mıkrop falan ben dusunuyorum onu cunku bız hergun denıze gıdıyoduk ve ben gecelerı sadece ateslenıyodum... baska hıcbısey olmuyodu sadece atess.. bıde bebıkler var ınsallah bısı olamzda temz yer olduktan sonra...

deniz havuzlardan daha temiz aslında keşke hepimizin fırsatı olsada yazın bol bol denize girebilsek.. ben de havuza gitmeyi düşünüyorum eşime de söyledim şimdilik bişey demedi ama benim de aklıma takılıyor mikrop olayı... çok güvenilir bir yere gitmek lazım bunun için...

ama ağustosta doğurcak biri olarak bende denize gitmek istiyorum
sevgili kocam küvet neyine yetmiyo diye dalga geciyo o dalga gectikçe deli oluyorummm

sevgili kocam küvet neyine yetmiyo diye dalga geciyo o dalga gectikçe deli oluyorummm

Küvete sığmıyoruz bebeğimle de... bebeğim daha geniş alan istiyor de :))) ehehe

ya aslında yuzmek cok faydalı olur bızım ıcın de kocısler bı anlasa... evet gayet guvenılır bı yer olması lazım havuz ıcın... dneız ıcınde cok kımsenın gırıp cıkmadıgı bı yer temız bı yer olması lazım.. yoksa ruslarla falan gırdıklerı yerlerde gırmeyın derım... balayında kaldıgımız otelde 3 turk aıle vardı gerısı hepsı rustu ve berbarttı yaaa

:roflol: :roflol: :roflol: cok guldum valla canım ya... sende de ozan ben o kucucuk kuvete sıgmam hamıleyım sen bana bıraz buyuk bı kuvet yaptır:):)

gel bitanem seni de ağarlıyayım tekirdağda kumbağa gideris çok güzel oralar vallaŞeniz

aha bak sımdı cımden sana dogru bısıler nedıyım bole bı sevgımı bı sıcaklıkmı ıste oyle bıseler akmaya basladı haaaa:):)Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…