2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

silivri benim annemin memleketiiii :))) eskiden oraya gittiğimizde çok sevinirdim... çok uzak bir yolmuş gibi gelirdi küçükken :)) silivri merkezde misin canım sen?

evet canım merkez

hem o hemde k....r yicek patatesli bişiy akşam gezerken acıkınca yenilecek en güzel sey offffffffff offfffffffff
ben kocamla ilk gittiğim tatilorası okuldaykene gitmiştik gizli gizli
:KK70:

herkese günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
bebişimle o kadar çok uyuyoruzki zor kalkıyorum sabahları sizlerde uyku durumu nasıl
güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle

evet canım merkez

hem o hemde k....r yicek patatesli bişiy akşam gezerken acıkınca yenilecek en güzel sey offffffffff offfffffffff
ben kocamla ilk gittiğim tatilorası okuldaykene gitmiştik gizli gizli
:KK70:

hehe odedıgın k....r ben hıc sevmıyorum ya kızlar hallısna bıze bıde aserme topıgı acsın herkez rahatca yazsın olmaz mı:?? boyle gızlı gızlı yazmak olmuyooo

bebişimle o kadar çok uyuyoruzki zor kalkıyorum sabahları sizlerde uyku durumu nasıl

hosgeldın canımmm... ınan durum bendede senınkı gıbı bı bugun erken kalktım ondada mıdem bulanıyo dıye yoksa 12yı buluyo kalkmam ınan... bahardan mıkı acaba...

herkese selam fıstıklar.bebişleriniz nasıl bugün.

uzun uzun zamandır yazamamıştım .bugün fırsat buldum.maşallah göbüşlerimiz ,bebişlerimiz büyümüş.inşallah sağlıkla kucaklamak nasip olur hepimize.

halissinacım bilgilerimi güncelllemişsin teşekkürler..

Günaydın Meralcimm... Çalışmalar nasıl gidiyor... Konuları bitirebildin mi? stress yapıyor musun kendine hafta sonu olan sınava sen de gireceksin değil mi? Ben de giricem oofffmafoldumben

herkese selam fıstıklar.bebişleriniz nasıl bugün.

uzun uzun zamandır yazamamıştım .bugün fırsat buldum.maşallah göbüşlerimiz ,bebişlerimiz büyümüş.inşallah sağlıkla kucaklamak nasip olur hepimize.

halissinacım bilgilerimi güncelllemişsin teşekkürler..

Günaydın arkadaşımm hoşgeldiinn :))) amiiinn amiinnn

Günaydın Meralcimm... Çalışmalar nasıl gidiyor... Konuları bitirebildin mi? stress yapıyor musun kendine hafta sonu olan sınava sen de gireceksin değil mi? Ben de giricem oofffmafoldumben

kızlar ders calısabılıyomusunuz... ben kpssye gırcem bu sene sozde kıtap yuzu gormek ıstemıyorum 2 aydır hıc elımı surmedım suremedım kıtaplara

bende giricem ya sormayın 7 dersetn giricem 3 ünü bitirdim

kızlar ders calısabılıyomusunuz... ben kpssye gırcem bu sene sozde kıtap yuzu gormek ıstemıyorum 2 aydır hıc elımı surmedım suremedım kıtaplara

canım çalışmaya çalışıyorum her akşam... şu sıra sınav kapıya dayandığı için daha dirayetliyim... inş. doğru düzgün puanlar alırımda bütünlemeye bırakmam bu sene kalırsa sınava bile giremeyebilirim... ozaman bebeğim kısmet olursa doğurmak çok küçük olacak.... hem çalışamam hem bırakıp gidemem...

bende giricem ya sormayın 7 dersetn giricem 3 ünü bitirdim

ben bütün dersleri bitirdim okumayı... biri kaldı ama sanırım o da kaç ünite bilmiom... şimdi ara deneme sınavlarını çzöüyorumm yani aslnda çözmüyorum ezberlemey çalışıyorum... canım geçmiş sınav sorularına çalış aof un sitesinden onlar çok faydalı oluyor... ben geçen sene büt e kalan derslerimi onlar sayesinden vermiştim...

canım çalışmaya çalışıyorum her akşam... şu sıra sınav kapıya dayandığı için daha dirayetliyim... inş. doğru düzgün puanlar alırımda bütünlemeye bırakmam bu sene kalırsa sınava bile giremeyebilirim... ozaman bebeğim kısmet olursa doğurmak çok küçük olacak.... hem çalışamam hem bırakıp gidemem...

canım benım ınsallah gonlune gore alırsın puanını... bıtsın okullarınız ıns... evlendıkten sonrades calısmak ne kadar zormus ama

merabalar arkadaslar bende agustosta inşallah anne olucam .19 haftalık hamıleyım...cok guzel bır duygu,
yanlız 3 lü tarama testım bıraz rısklı cıktı 300/1 ihtimall dr.um amniyosenteze gerek olmadıgını soyledı ,,...ayrıntılı ultrasona gırıcem nısan 15 gıbı insallah bebegım saglıklıdır ...

günaydın canım hoşgeldin

sağol cnm hoşbulduk

hosgeldın canımmm... ınan durum bendede senınkı gıbı bı bugun erken kalktım ondada mıdem bulanıyo dıye yoksa 12yı buluyo kalkmam ınan... bahardan mıkı acaba...

walla bilmem cnm bahardanmı yoksa bebişlerdenmi gerçi bu sabah bebişim benden önce uyanmış onun tekmelerine uyandım bende yeter anne kalk karnım acıktı der gibi kaydirigubbakcemile3

ahh cnm hiç sorma ders konusunu walla 3 derse hiç ama hiç çalışmadım zaten bıraktım onlarıda artık umarım inş. güzel sonuçlar alırız :Saruboceq: biraz stres yapıyorum sanki

X