- 15 Ağustos 2008
- 3.814
- 0
silivri
silivri benim annemin memleketiiii :))) eskiden oraya gittiğimizde çok sevinirdim... çok uzak bir yolmuş gibi gelirdi küçükken :)) silivri merkezde misin canım sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
silivri
aha bak sımdı cımden sana dogru bısıler nedıyım bole bı sevgımı bı sıcaklıkmı ıste oyle bıseler akmaya basladı haaaa:):)Şeniz
kumbağ mı ay orada ben bişiy yemiştim cok güzeldi söylemiyimde gerçi daha sezonu acılmamıştır ama olsun
silivri benim annemin memleketiiii :))) eskiden oraya gittiğimizde çok sevinirdim... çok uzak bir yolmuş gibi gelirdi küçükken :)) silivri merkezde misin canım sen?
kızlaaar byyyyyyy
evet canım merkez
hem o hemde k....r yicek patatesli bişiy akşam gezerken acıkınca yenilecek en güzel sey offffffffff offfffffffff
ben kocamla ilk gittiğim tatilorası okuldaykene gitmiştik gizli gizli
herkese günaydın güzel anneler opuyorumnanaktan
bebişimle o kadar çok uyuyoruzki zor kalkıyorum sabahları sizlerde uyku durumu nasıl
güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle
bebişimle o kadar çok uyuyoruzki zor kalkıyorum sabahları sizlerde uyku durumu nasıl
herkese selam fıstıklar.bebişleriniz nasıl bugün.
uzun uzun zamandır yazamamıştım .bugün fırsat buldum.maşallah göbüşlerimiz ,bebişlerimiz büyümüş.inşallah sağlıkla kucaklamak nasip olur hepimize.
halissinacım bilgilerimi güncelllemişsin teşekkürler..
Günaydın Meralcimm... Çalışmalar nasıl gidiyor... Konuları bitirebildin mi? stress yapıyor musun kendine hafta sonu olan sınava sen de gireceksin değil mi? Ben de giricem oofffmafoldumben
Günaydın Meralcimm... Çalışmalar nasıl gidiyor... Konuları bitirebildin mi? stress yapıyor musun kendine hafta sonu olan sınava sen de gireceksin değil mi? Ben de giricem oofffmafoldumben
kızlar ders calısabılıyomusunuz... ben kpssye gırcem bu sene sozde kıtap yuzu gormek ıstemıyorum 2 aydır hıc elımı surmedım suremedım kıtaplara
bende giricem ya sormayın 7 dersetn giricem 3 ünü bitirdim
canım çalışmaya çalışıyorum her akşam... şu sıra sınav kapıya dayandığı için daha dirayetliyim... inş. doğru düzgün puanlar alırımda bütünlemeye bırakmam bu sene kalırsa sınava bile giremeyebilirim... ozaman bebeğim kısmet olursa doğurmak çok küçük olacak.... hem çalışamam hem bırakıp gidemem...
günaydın canım hoşgeldin
hosgeldın canımmm... ınan durum bendede senınkı gıbı bı bugun erken kalktım ondada mıdem bulanıyo dıye yoksa 12yı buluyo kalkmam ınan... bahardan mıkı acaba...