2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim plesentada öyle idi bi yolu tıkamıştı sonra soldaydı en son ortadaydı yukarda yarın nerde olcak bakalım. dr.her seferinde daha yer değiştirir demişti ama artık 36.haftam bitiyor yarın nerde çıkarsa orda kalır mıki?
 



Bende senin gibi hep yalnız yalnız gidip geliyorum heryere cnm burda..bende sıkılıyorum ama yapcak bişey yok maalesef..valla ben orda olsam sana seve seve katılırdım hem arabayada hiç hayır demezdim :))) yürümek artık zorluyorda beni..


siercim ya ben dün sana istersen resim atayım dedimdi ya cevap yazdınmı geçmişe bakamadımda.gönderiim hemen

Ayy cnm bende geçmişi okumadımki hiçç..at attt tabiiki istememmi hiçççç :))))
 
[/URL][/IMG]


sierciim sana örnek babında.tabi benimki çok amatörce oldu ama ucuza kapattım.0,75 kuruştan kurdelanın metresini aldım.giri lame güller vardı evde inci de vardı. kurdelayı birleştirdim ek yerine gülü gülün ortasına da inciyi yapıştırdım.kurdela kendinden lastikliydi.
 

Allah allahhhh plesanta öle yer değiştirirmiymiş ilk defa duydum bak bunu da..bizim gelinde hamile dr u da ona plesantan önde o yüzden mecbur sezeryan demişti..bu ay sonu sezeyan olcak hatta..gerçi bizimki zaten korkudan sezeryan istiyodu yaa :)) ama yer değiştirdiğini bilmiyodum benn..
 
ben hiç amelyat olmadım narkoz almadım.çok korku veriyo bana sezeryan açıkcası.allahım hayırlısını nasip etsin
 
benim plesantada aşağıdaydı sonra düzeldi ama çoook oldu . zaten hamilelikte yaşanabilicek kötü ner varsa yaşadım ama şükür hepsinide atlattım :))
 

çok hoş olmuş cnmm ellerine sağlık..bende o lastikli kurdelalardan baktım dün fırfırlı her renk var..onlardan alcam.ben mavi renk alayım diyorum.birleştirdiğim noktayada bi süs koycam onu da orda karar vericem..benim bardaklarda böle cnm işte..ince uzun rakı bardağı gibi kristal..bardak almamaya karar verdim zaten..sonuçta nettede ben bu tarz bardakları gördüm yapılan..tepsi içinde dün kapitone kumaşlar var ya lame gibi parlak, gri aldım..tepsiye uygun kesip kenarlarına süsleme yapıcam..nette örnekler var..bakalım bugün sanırım bu işide halledicem inşallahh..çok saol cnm ilgin ve yardımın için..
 
Tatar mısın ? Benim baba tarafım kırım tatarı... anne tarafım makedonya arnavut ...
:) Ebru'cum 7 göbekten Çerkesiz. Aslen Sakarya doğumluyum. Annem de Sakaryalı. Babam Bözüyükte bir çerkes köyünden ama Eskişehir'de büyümüş. Ben de 2000 yılında üniversite için buraya geldim ve bir daha da gitmedim. Evlendim, artık kütüğüm de burada :)


Benim plaseta 20li haftalarda tamamen kapatıyordu ama sonra yukarı çıktı. Genelde 33. haftadan sonra plasenta tabanı yer değiştirmezmiş. Çok nadiren 35. haftaya kadar değişme gösterirmiş ama rahim ağzını kapatıyorsa yapacak pek bir şey yok. Benim de çok ufak bir şansım var, hala tamamen kapatmıyor rahim ağzını, bu hafta muaynede belli olacak inşallah.


:)) Ah ya eskiden hoplayan zıplayan, kimsenin yürürken yetişemediği ben yaşlı anneme bile yavaş yürü der oldum :/ Bunları da neşeyle anar mıyız doğumdan sonra boshayallersmile
 
harika olur bence ellerine sağlık şimdiden.benim kuzeniminde oğlandı ben bardaklarına uysun diye gri yaptım.12 tane falan yaptım ben ona. takımın diğer bardaklarına da takıp tek seferde çok kişi gelirse takım dağpıtsın diye.işin ilgince daha kendime böyle birşey yapmadım.başkasına olunca yapıyorum ama kendime gelince vakit bulamıyorum.
 
ben hiç amelyat olmadım narkoz almadım.çok korku veriyo bana sezeryan açıkcası.allahım hayırlısını nasip etsin

Ben aldım hemde 3 kez:)) hiiçç öle korkulacak bişey yok cnm merak etmee.uyuyon uyanıyonnn :))))

Kızlar bişeyler yemeye gidiyom gelcem bi yere gitmeyin emiiii )
 
gerçekten bardaklar güzel olmuş ama bu mevlüt için mi ama ya 6 dan fazla kişi gelirse

mevlüt için değil canım.mevlüt olmadan eve gelen giden olursa diye yaptım.mevlüt haliyle kalabalık olur yetmez epey yapmak lazım.aslında birçoğumuzun ramazana gelecek ramazanda da kimseye şerbet ikram edilemeyebilir. ama hazırlıklı olmak lazım akşam gelenler olursa
 
günaydın herkese bende geldim dün oturarak uyumuş kalmışım ayaklarım davul olmuş

günaydın canım ooo kötü olmuştur ayaklar biraz havaya dikip otursaydın keşke



canım ya gerçektende çok hoş olmuşlar eline sağlık
benim de vitrinde kristal bardaklarım var hem rakı bardağı tarzı hemde su bardağı bilirsin işte böle sürahiside var onları kullansak olur dimi:))
 
merhaba canım hoşgeldin nasılsın[/QUOTE]

Eh işte canımmm, artık nasıl olunması gerekiyorsa öyleyim sanırım..şikayetlenmeyi de çok sevmiyorum. sen de iyisin inşallahh.
 
Ben aldım hemde 3 kez:)) hiiçç öle korkulacak bişey yok cnm merak etmee.uyuyon uyanıyonnn :))))

Kızlar bişeyler yemeye gidiyom gelcem bi yere gitmeyin emiiii )

Ben de bir defa aldım ama bünye ile ilgili sanırım, ben narkozdan uyanırken çok fena gudubet bir insan olmuştum. Herkesi azarladım, kızdım, susun diye bağırdım. Ben de o yüzden sezaryenden, yani komple narkozdan korkuyorum. Mecbursam da spinal anestezi olsun, en azından bilincim açık olsun istiyorum. En çok da hamilelik öncesinde ve hamilelik sırasında normal doğuma yardımcı ne varsa yapmış olmama üzülüyorum. Boşuna mı hepsi diye :/

Alt komşum 9 ay kılını oynatmadı, ne yürüdü ne egzersz yaptı ne konu ile ilgili kitaplar okudu, misi gibi epizyotomisiz normal doğurdu. Çok da kurcalamamak lazımmış onu anladım.
 
ay kızlar kıl tüy işini hallettinizmi.inadına da uzamıyo bu ara sinir ediyolar beni.

Ben de bugün manikür pediküre gidiyorum 5'de ... ağdayı sordum ay sonuna kadar sabred dedi .. şimdi yapsak 7 ağustosa kadar çıkarmış doğru bir yerde ... Ama böyle de yarım yamalak çıktı rahatsız oluyorum....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…