- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.901
Canim valla helal olsun tebrik ediyorum. Insallah bu oglan olur da genc yasta bu defteri kapamis olursunHahahaha ruhum genç 33 yaşındayım canım 8 ve 6 yaşlarında 2 kızım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim valla helal olsun tebrik ediyorum. Insallah bu oglan olur da genc yasta bu defteri kapamis olursunHahahaha ruhum genç 33 yaşındayım canım 8 ve 6 yaşlarında 2 kızım var
Sağlıklı olsun da hiç farketmez canım biz aslında bu defteri kapatmıştık ama Allahın dediği oluyor işte supriz yumurtam gelmek istemişCanim valla helal olsun tebrik ediyorum. Insallah bu oglan olur da genc yasta bu defteri kapamis olursun
Benimde 2 oğlum budefaki kız olmazsa Allah immmmmCanim valla helal olsun tebrik ediyorum. Insallah bu oglan olur da genc yasta bu defteri kapamis olursun
Aaa senin de mi 3. Numara kaderdasım benim sağlıkla gelsin minnoşlarımız insallahBenimde 2 oğlum budefaki kız olmazsa Allah immmmm
Ay insallah allah gonlune gore verir de iki sevgiyi tadarsin ben de bi kiz bi erkek istiyorum insallahBenimde 2 oğlum budefaki kız olmazsa Allah immmmm
Aynen aynen amin bende 30 yaşındayım büyük 7 küçük 4 yaşındaAaa senin de mi 3. Numara kaderdasım benim sağlıkla gelsin minnoşlarımız insallah
Yaaa gerçekten aynıymışız hahaha demekki nasip her şey ya Allahın dediği oluyor Allah gönlümüze göre versin inşallah canım benim sağlıklı olsunlarda baştaAynen aynen amin bende 30 yaşındayım büyük 7 küçük 4 yaşında
Tam kaderdas benimde bu tamamen sürpriz oldu :)
Amin inş seninde. Ay bazende diyorum bu canavarların içinde kıza yazık mi olurAy insallah allah gonlune gore verir de iki sevgiyi tadarsin ben de bi kiz bi erkek istiyorum insallah
Kesinlikle herşeyin başı sağlık hayırlı sağlıklı olanlarda hepsi başüstü :)Yaaa gerçekten aynıymışız hahaha demekki nasip her şey ya Allahın dediği oluyor Allah gönlümüze göre versin inşallah canım benim sağlıklı olsunlarda başta
Evet canım bende okumuştum ama doktora gidiyormuş cinsiyet. Arayıp öğreniyorsunKizlar soyle bir sey ogrendim fetal dna cinsiyet sonuclari bize gelmiyomus, doktora gidiyomus. Bize gelende yuksek risk, dusuk risk gibi seyler yaziyormus sadece. Tr’de boyleymis uygulama.. sanirim?
bazilarinin sonuclari 15 gune kadar cikmis, bazilarinin da 6 gunde cikmis. Ay insan bekleyemez vallaEvet canım bende okumuştum ama doktora gidiyormuş cinsiyet. Arayıp öğreniyorsun
Bizim gruptan fetal dna veren kimler var acaba benim dışımda ? İlk biz öğrenicez sanırım cinsiyetleri…bazilarinin sonuclari 15 gune kadar cikmis, bazilarinin da 6 gunde cikmis. Ay insan bekleyemez valla
26 olacağım yakında ikili test %85-90 doğru sonuç veriyor bildiğim kadarıylaKaç yaşındasınız acaba bana fetal dna önerdi
Doktorum 27 yaşındayım ben ikili
Test %70 sonuç verir dedi
Bu hafta ben de vereceğim. Perşembe de doktor randevum var doktorum ense kalınlığına vs bakmak istedi yine de. Geçtiğimiz hafta ultrasonda bir tahmini olduğunu söyledi ama bize söylemedi belki bu sefer netleşir ve söyler diye umut ediyorum.Bizim gruptan fetal dna veren kimler var acaba benim dışımda ? İlk biz öğrenicez sanırım cinsiyetleri…
Ayyy hadi canım ilk sıradasın o zamanBu hafta ben de vereceğim. Perşembe de doktor randevum var doktorum ense kalınlığına vs bakmak istedi yine de. Geçtiğimiz hafta ultrasonda bir tahmini olduğunu söyledi ama bize söylemedi belki bu sefer netleşir ve söyler diye umut ediyorum.
Evet eşim de ben de çok heyecanlıyız umarım söyler.Ayyy hadi canım ilk sıradasın o zaman