- 10 Ocak 2024
- 632
- 319
Test yaptın mı hiçHâlâ adet olmadım yarında olmazsam salı günü gidecem doktora öyle düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptın mı hiçHâlâ adet olmadım yarında olmazsam salı günü gidecem doktora öyle düşünüyorum
Çarşamba günü yaptım fake attı bana dedim ya o testti. Var mı yok mu anlamadımTest yaptın mı hiç
Aşkım bir daha yapiverseneÇarşamba günü yaptım fake attı bana dedim ya o testti. Var mı yok mu anlamadım
Vaktim olsa seve seve ev sahibi bir çıkın evden diyor bir vaz geçiyor 4 aydır deli etti bizi. bizde ev bakmaya başladık. Ev telaşı unuttum herşeyi yarın kardeşim hastaneye gidiyor bende yanında giderim en kötüAşkım bir daha yapiversene
Öyle yap aşkım ay bu ara herkes mağdur ev sahiplerinden yana ya hepimiz aynıyız nerdeyseVaktim olsa seve seve ev sahibi bir çıkın evden diyor bir vaz geçiyor 4 aydır deli etti bizi. bizde ev bakmaya başladık. Ev telaşı unuttum herşeyi yarın kardeşim hastaneye gidiyor bende yanında giderim en kötü
Valla ya Allah yardımcımız olsun bacımÖyle yap aşkım ay bu ara herkes mağdur ev sahiplerinden yana ya hepimiz aynıyız nerdeyse
Sen doktora gidince bana haber ver merak ederimValla ya Allah yardımcımız olsun bacım
Amin bacım hepimizin inşallahValla ya Allah yardımcımız olsun bacım
Yarın öğlenden sonra gidecem nasipse haber veririmSen doktora gidince bana haber ver merak ederim
Tamam kuzumYarın öğlenden sonra gidecem nasipse haber veririm
İnşallah herşey gönlünce olsun canım benim toparlarsiniz hemen inşallah,Kızlar ben geldim biz eşimle konuştuk evliligimizi kurtarmak için aile terapistine gidicez inşallah dua edin bana söz verdi eğer gebe kalırsam çocuğa da bakacak artık iyi olacak Allah'ın izniyle Candy7777 B BallYilmaz123 Denizz41 ve diğer arkadaşlarım sizlerden ricam bana da dua edin lütfen
İnşallah herşey gönlünce olsun canım benim çok sevindim. Sende bana dua et yarın güzel haberler alayım doktordan bebiş vardır inşallahKızlar ben geldim biz eşimle konuştuk evliligimizi kurtarmak için aile terapistine gidicez inşallah dua edin bana söz verdi eğer gebe kalırsam çocuğa da bakacak artık iyi olacak Allah'ın izniyle Candy7777 B BallYilmaz123 Denizz41 ve diğer arkadaşlarım sizlerden ricam bana da dua edin lütfen
İnşallah herşey çok çok güzel olur kuzumhakkında hayırlısıKızlar ben geldim biz eşimle konuştuk evliligimizi kurtarmak için aile terapistine gidicez inşallah dua edin bana söz verdi eğer gebe kalırsam çocuğa da bakacak artık iyi olacak Allah'ın izniyle Candy7777 B BallYilmaz123 Denizz41 ve diğer arkadaşlarım sizlerden ricam bana da dua edin lütfen
Beta vermiş miydin öncesinde kuzumBen doktordan geldim kese göremedik. Kan istedi işte öylenden sonra düşer e nabıza umarım. Denizz41 M Marryyj ArasaNillGerek B Beyond the sky A ayb00
Her şey gönlünce olsun bebekimKızlar ben geldim biz eşimle konuştuk evliligimizi kurtarmak için aile terapistine gidicez inşallah dua edin bana söz verdi eğer gebe kalırsam çocuğa da bakacak artık iyi olacak Allah'ın izniyle Candy7777 B BallYilmaz123 Denizz41 ve diğer arkadaşlarım sizlerden ricam bana da dua edin lütfen
Merhaba bana özelden mesaj atabilirmisiniz, ben size gönderemedim :)Aminnn cokkk tsk ediyorum, Prof Nuray Bozkurt doktorum
2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi canım buraya gelsene baya kalabalıklaştıkArtık önümüzdeki maçlara baka bakaaaa yaslancam gibi hissediyorum
Aşkım katilmicam çünkü biraz saldım biraz söylemiştim zaten takip etmiyorum uğraşmıyorum saldım birazcik iki üç ay böyle bir süreç olucak benim için düşünmek istemiyorum bu aralar çok yoruldum çünkü iki senedir2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi canım buraya gelsene baya kalabalıklaştık
Kaldın burda kız