Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Vaktim olsa seve seve ev sahibi bir çıkın evden diyor bir vaz geçiyor 4 aydır deli etti bizi. bizde ev bakmaya başladık. Ev telaşı unuttum herşeyi yarın kardeşim hastaneye gidiyor bende yanında giderim en kötü
Öyle yap aşkım ay bu ara herkes mağdur ev sahiplerinden yana ya hepimiz aynıyız nerdeyse

Kızlar ben geldim biz eşimle konuştuk evliligimizi kurtarmak için aile terapistine gidicez inşallah 🤲 dua edin bana söz verdi eğer gebe kalırsam çocuğa da bakacak artık iyi olacak Allah'ın izniyle ☺️ 🤲 Candy7777 Candy7777 B BallYilmaz123 Denizz41 Denizz41 ve diğer arkadaşlarım sizlerden ricam bana da dua edin lütfen 🙏🤲
İnşallah herşey gönlünce olsun canım benim toparlarsiniz hemen inşallah,❤️

Kızlar ben geldim biz eşimle konuştuk evliligimizi kurtarmak için aile terapistine gidicez inşallah 🤲 dua edin bana söz verdi eğer gebe kalırsam çocuğa da bakacak artık iyi olacak Allah'ın izniyle ☺️ 🤲 Candy7777 Candy7777 B BallYilmaz123 Denizz41 Denizz41 ve diğer arkadaşlarım sizlerden ricam bana da dua edin lütfen 🙏🤲
İnşallah herşey gönlünce olsun canım benim çok sevindim. Sende bana dua et yarın güzel haberler alayım doktordan bebiş vardır inşallah 🙏🏻🙏🏻

İnşallah herşey çok çok güzel olur kuzum😊hakkında hayırlısı

Her şey gönlünce olsun bebekim

2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂 canım buraya gelsene baya kalabalıklaştık
Kaldın burda kız 😂😂
Aşkım katilmicam çünkü biraz saldım biraz söylemiştim zaten takip etmiyorum uğraşmıyorum saldım birazcik iki üç ay böyle bir süreç olucak benim için düşünmek istemiyorum bu aralar çok yoruldum çünkü iki senedir
Seninle irtibatı kesmek istemiyorum lütfen bana hep haber ver mutlu haberin olsun ilk önce insallah ❤️

X