- 29 Temmuz 2022
- 782
- 701
Tövbe Estağfirullah. Düşman başınasurvivorda semih mi ne vardı onun sevgilisinin adıydı. göz bebeği gibi bir şey demek dabbetularz gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tövbe Estağfirullah. Düşman başınasurvivorda semih mi ne vardı onun sevgilisinin adıydı. göz bebeği gibi bir şey demek dabbetularz gibi
estağfurullah el aziymmmm valla tövbe bismillah gecelerden ırakTövbe Estağfirullah. Düşman başına
Kuzenimin oğlunun adı aras çınar çok efendi uslu bi oğlu var vallaBen ilk İsmi Arda koyacağım ama ikinci isim Çınar mı olsun Cem mi karar veremedim öğretmen arkadaşlara sormak istiyorum Çınarlar yaramaz oluyor mu :) arkadaşlarım fena oluyor dediler korktum eşim Çınarcı ben Cemciyim bakalım nolacak
çınarlar yaramaz ve algıları düşük oluyor. gördüğüm tüm çınarlar öyle maalesefBen ilk İsmi Arda koyacağım ama ikinci isim Çınar mı olsun Cem mi karar veremedim öğretmen arkadaşlara sormak istiyorum Çınarlar yaramaz oluyor mu :) arkadaşlarım fena oluyor dediler korktum eşim Çınarcı ben Cemciyim bakalım nolacak
Ay geldim Almanya’ya sağolsun komşumun eşi aldı bizi. Yolda çocuk pişik olmuş et gibi poposu etti ağzımıza tüm uçak bize kuruldu ben de onlara bi ara eşime bağırdım rahatsız olan gelsin bana söylesin çocuk pişik oldu diye uçak iner inmez 3 kişi oy senin popon mu yandı diyor kızıma. utandılar sağolsunlarİyi canım bir orda görün de ben de merak ettim bakalım ne diyecekler
Canım evet canımızı istiyor ama meyve şekeri maalesef hiç masum değil
Hadi hadi dikkat edelim ama çok takip ettiğim hamile var şeker çıkmış çoğunda hem de kahvaltılı bir kaşık mısır gevreğiyle şekeri fırlıyor biz dikkat edelim de gerisi yapacak bir şey yok. Ben her yemeğe başlamadan önce bir kaşık elma sirkesi içiyorum şekeri yavaş ve az yükseltiyor bu kanıtlanmış bir çalışma
Aynen güne başlayınca geçti ama sabah şiş halde gezdim bi yarım saatEe geçti mi ödemin nasıl geçiricem ben bu ödemi ya
Oyy maşallah ikinci ikiz annesiMerhaba ben de ikizlere hamileyim 21 haftalık olduk bugün bu kesinlikle bebeklerin hareketi dediğim hareketleri 17. Hafta gibi hissettim ben
EvetYapıyorlar ama randevu bulmak baya zor canım.. 4.000 gene uygunmus.. periontolog mu baktı?
Leyla, Nil, Neva, alara , öykü, hilal çok tatlı geliyor bana daPeki bu ismi duydunuz mu? Kurretul ayn mı ne öyle bir şeydi. bir arkadaşımla konuşurken çok beğendim bu ismi falan dedi yok artık dedim böyle isim mi olur yuh. Cidden koyan var mıdır ülkede
Ay canım Leyla ve Nil listemdeLeyla, Nil, Neva, alara , öykü, hilal çok tatlı geliyor bana da
Ne güzel benim bir tanesi geçen kontrolde sırtı dönük yatıyordu zorlarsa belki o zorlar neyse şurda cumaya ne kaldı sabır sabırBenim tam 1 saat sürdü iki bebek toplam. Doktor hiç ara vermedi bebişlerim sağolsun zorlamadan gösterdiler her detaylarını o yüzden çok uzun sürmedi
merhaba, ben de oraya gideceğim. karışık demişsiniz ya acaba blok olarak hatırlıyor musunuz? yada kolayca bulabilmek için ne önerirsiniz?Merhaba kızlar ben detaylı için Cerrahpaşa’da Ali Benian’a gittim, ücreti 1344 tl. Yarım saat boyunca gayet güzel baktı, çok şükür herşey yolunda. Hastane Yeşilköy’de ve karışık bulana kadar 15-20 dk geçti sanırım. Hoca konsantre bi şekilde bakıyor, sorunca ve de iş bitince konuşuyor. Onun dışında pek konuşmuyor bilginiz olsun. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim. Güzel bir hafta olsun
Ay hadi hep atalım be de atacagim.Eki Görüntüle 3490318 Bundan sonra her sabah ne yediğimi atacağım buraya ilham olur belki 42 yaşında tek yumurtalıkla doğal hamile kalmış biri olarak en favori yöntemim doğal beslenme ve yaşam. Bu arada iki yıl çocuk için uğraştık.eşimde sperm sorunu vardı. Kullandığım ürünler genelde sertifikalı organik veya pestisit analizli ürünler ve minimum karbonhidrat- şeker olur.
Birazdan benim detaylı var heyecan yaptım bakalım
Benimki geçmedi dahaAynen güne başlayınca geçti ama sabah şiş halde gezdim bi yarım saat
Ay hadiEki Görüntüle 3490318 Bundan sonra her sabah ne yediğimi atacağım buraya ilham olur belki 42 yaşında tek yumurtalıkla doğal hamile kalmış biri olarak en favori yöntemim doğal beslenme ve yaşam. Bu arada iki yıl çocuk için uğraştık.eşimde sperm sorunu vardı. Kullandığım ürünler genelde sertifikalı organik veya pestisit analizli ürünler ve minimum karbonhidrat- şeker olur.
Birazdan benim detaylı var heyecan yaptım bakalım
Bende seker arti süt ürünleri alerjisi arti tiroitten dolayı imiş baklagiller sekeri cikariyor. yeşil mercimek hariç. karbonhidrat yemiyorum laktozsuz kefir ve peynir yiyorum. onlari da ara öğünde ana öğünde yersem 140 in üzerinde kalıyor seker yeşil sebzeler kara buğday biber salatalık domates zeytin yumurta kabak kabak çekirdeği badem bunlarla bir şekilde hallediyorum. evirip çevirip çok ekmek istersem mercimek ekmeği yapıyorum. bakalım az kaldı çok geliyor gözümün önünden künefe geçerken ama oluyorkahvaltıda ekmek yemiyorum, aslında hiç ekmek yemiyorum, hamurişi içinde un olan buğday unu mısır unu tahıl unu vs tüketmiyorum ya da tüketmemeye çalışıyorum. Süt ürünleri çoğu zaman kendim yapıyorum peyniri bile evde yapıyorum organik çiğ sütten ya da keçi sütünden, peynir keçi sütlü şırdan mayalı. zeytini bildiğin bir yerden bir akrabamız var kendisi yapıyor ondan alıyorum. lahana turşusu çok çok faydalı ancak lahana turşusunda sirke yok sadece tuzla ovup cam kavanozda bir hafta bekliyorsunuz besleyici değeri daha yüksek oluyor kendiliğinden ekşiyor. Nar genelde kırıyorum haftada bir ya da iki gün bir kaseye koyup dolaba koyuyorum salatalara atıyorum ya da gelip gidip birer kaşık yiyorum
Çiğ kuruyemiş karışımı var içinde bunların hepsi organik. kabak çekirdeği ay çekirdeği Susam Çiya tohumu kenevir tohumu kuru üzüm aklıma gelen bunlar bunları bir kavanozda buzdolabında saklıyorum sabah yediğim bir şeylerin içine karıştırabiliyorum bazen yoğurdun içine bazen suyuyla karıştır içine kakao tozu muz doğrayıp atıyorum vs vs. Kilom 63 boyum 178 şimdiki kilom 67:) herkese başarılar.