ayyy allah bizi sınamasın yavrularımızla ya
hele onlar böyle hareketli kıpır kıpır iken içimizde
allah iyi sonuçlarla karşılaştırsın:Saruboceq::Saruboceq:
öle şartlama kendini canım... ben dayanabildiğim yere kadar dayanıcam beklicem... ne olursa olsun çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı müddetçe sezeryan olmak istemiyorum... hatta mümkünse aneztezi de istemiyorum... hiç birşey yapılmadan doğurmak istiyorum... herşey normal olsun.. :))) hiçte korkmuyorum yeter ki Allah yardımcım olsun bebeğim gelmek istesin :)))
Başkalarının ne dediği kimin umrunda? Bana da söylüyor büyükler: evde 5 tane doğurmuşta, gençlerin canı tatlıymış vs vs. Banane ya, o zamanın şartları ile şimdinin şartları bir mi? Hem böyle kolaylık varken niye kullanmayayım ki? Dinlemiyorum artık söylediklerini. Doğumu sen yapacaksın, onlar değil. İlla ki çığlıklar içinde mi doğurman gerek? Saçmalık işte. Kıskanıyor bazı büyükler, şimdiki teknolojiyi. Kendi zamanlarında olsaydı muhakkak acısız doğumu seçerlerdi.
yok canım burdan aldım bı magzacıktan:):)
bende temmuz 10dan baslıcam beklemeye artık... ozel hastane ayarladık zaten ıns ozelde dogum yapmak ıstıyorum... kapalı bırı oldugum ıcın ozel olması benım ıcın cok ıyı olcakkk
oyle demeyın kızlarrrr benım aşşa komsumda kadın... 8 cocugu var hepsını normal dogurmus... 9.yuda normal dogurcam dıyo yanı bencede herseyın normalı ıyı yanı
Canımmm ozaman ben ne diyorum o büyüklere biliyor musun?
Başınız ağrıyor o zaman niye ağrıkesici içiyorsunuz diyorum herşeyin
bir riski var diyorum normal doğumda bile risk var düşünebiliyor musun?
Herşey olabilir valla ben baya bi ikna oldum epidural anestezi konusunda
kim ne derse desin ep.anes.normal doğum istiyorum bence sezeryandan çok çok
çok daha iyi çatır çatır çığlık çığlığa acılar içinde doğurmak çok büyük bir şey mi
gereksiz bence.
Sen bırak benim bir arkadaşımın annesi de diyor ki yaaaa acısını çeke çeke
doğuracaksınız da anne nasıl oluyor anlayacaksınız diyor ben de diyorum ki her acı
çekip doğuran anne olsaydı tuvalette doğurup çöplüğe atmazdı kimse yavrusunu valla kim ne derse desin ben o anı doya doya güzel ve konforlu bir şekilde yaşamak istiyorum allahın dağındada yaşamıyorum elimizin altında istediğimz her türlü imkanlar varken niye kullanmayayım ki niye????
arkadaşlar merhaba ben daha yeni üye oldum herkeze merhaba 18 haftalık hamileyim allah hepimize hayırlı evlatlar versin
arkadaşlar merhaba ben daha yeni üye oldum herkeze merhaba 18 haftalık hamileyim allah hepimize hayırlı evlatlar versin
Canımmm ozaman ben ne diyorum o büyüklere biliyor musun?
Başınız ağrıyor o zaman niye ağrıkesici içiyorsunuz diyorum herşeyin
bir riski var diyorum normal doğumda bile risk var düşünebiliyor musun?
Herşey olabilir valla ben baya bi ikna oldum epidural anestezi konusunda
kim ne derse desin ep.anes.normal doğum istiyorum bence sezeryandan çok çok
çok daha iyi çatır çatır çığlık çığlığa acılar içinde doğurmak çok büyük bir şey mi
gereksiz bence.
Sen bırak benim bir arkadaşımın annesi de diyor ki yaaaa acısını çeke çeke
doğuracaksınız da anne nasıl oluyor anlayacaksınız diyor ben de diyorum ki her acı
çekip doğuran anne olsaydı tuvalette doğurup çöplüğe atmazdı kimse yavrusunu valla kim ne derse desin ben o anı doya doya güzel ve konforlu bir şekilde yaşamak istiyorum allahın dağındada yaşamıyorum elimizin altında istediğimz her türlü imkanlar varken niye kullanmayayım ki niye????
benim çok yakın arkadşım iki doğum yaptı iki sene araylan epidural anstezi ile normal doğum yaptı maşallah çokda rahat oldu banada hep öyle yap diyor bakalım hayırlısı
Kızlar benim belimden dolayı zaten kesin sezeryan ayrıca epidural sezeryan istiyordum onu da araştırdım belimden dolayı o da olmuyor yani her halukarda bayılıcaz. Doktorum da 38de filan alıyorum sezeryanı demişti. 10temmuzdan sonra her an olabilir dedi 38 diyorsa 17si filan herhalde. Benim eğer seçme şansım olursa ben 20temmuz istiysem özel bir gün değil ama 20.07.10 olsun bari yani kolay akılda kalır
Canım çok iyi ya çok cesaretlisin:)))ne güzel:)))
(seni korkutmak istemem ama)
ben böyle diyordum eşimin teyzesi bana ne dedi biliyor musun?
2.ye doğuracak olsan aynı şeyleri söylemezsin dedi:)))Ben de korktum
bayağı bi birde çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı o da çok kötü
anlattığı için daha beter korktum....:1shok:
Canım çok iyi ya çok cesaretlisin:)))ne güzel:)))
(seni korkutmak istemem ama)
ben böyle diyordum eşimin teyzesi bana ne dedi biliyor musun?
2.ye doğuracak olsan aynı şeyleri söylemezsin dedi:)))Ben de korktum
bayağı bi birde çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı o da çok kötü
anlattığı için daha beter korktum....:1shok:
hayırlısı olsun tatlım ya bebişin sağlıklı olsundaa nasıl olursa olsun belinde nasıl bir sorun var geçmiş olsun ayrıca
slm ben deldım nasılsınız annişler bebişler nasıl???????
slm ben deldım nasılsınız annişler bebişler nasıl???????