2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum, ama sen bence yine de anestezistle bir konuş, o gün hazır beklesin. Çünkü belli bir açılmadan sonra, istesen de epidural yapamıyorlar. Ne olur ne olmaz.

arkadaşlar merhaba ben daha yeni üye oldum herkeze merhaba 18 haftalık hamileyim allah hepimize hayırlı evlatlar versin

Canımmm ozaman ben ne diyorum o büyüklere biliyor musun?
Başınız ağrıyor o zaman niye ağrıkesici içiyorsunuz diyorum herşeyin
bir riski var diyorum normal doğumda bile risk var düşünebiliyor musun?
Herşey olabilir valla ben baya bi ikna oldum epidural anestezi konusunda
kim ne derse desin ep.anes.normal doğum istiyorum bence sezeryandan çok çok
çok daha iyi çatır çatır çığlık çığlığa acılar içinde doğurmak çok büyük bir şey mi
gereksiz bence.

Sen bırak benim bir arkadaşımın annesi de diyor ki yaaaa acısını çeke çeke
doğuracaksınız da anne nasıl oluyor anlayacaksınız diyor ben de diyorum ki her acı
çekip doğuran anne olsaydı tuvalette doğurup çöplüğe atmazdı kimse yavrusunu valla kim ne derse desin ben o anı doya doya güzel ve konforlu bir şekilde yaşamak istiyorum allahın dağındada yaşamıyorum elimizin altında istediğimz her türlü imkanlar varken niye kullanmayayım ki niye????

Kızlar benim belimden dolayı zaten kesin sezeryan ayrıca epidural sezeryan istiyordum onu da araştırdım belimden dolayı o da olmuyor yani her halukarda bayılıcaz. Doktorum da 38de filan alıyorum sezeryanı demişti. 10temmuzdan sonra her an olabilir dedi 38 diyorsa 17si filan herhalde. Benim eğer seçme şansım olursa ben 20temmuz istiysem özel bir gün değil ama 20.07.10 olsun bari yani kolay akılda kalır

şekercim bizim dediğimizn normalden hiçbir farkı yok...

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
Fikirlerine aynen katılıyorum. Hem epiduralin en iyi yanlarından biri de, şayet anne ya da bebekte ağır komplikasyonlar oluşursa (örneğin kordon dolanması vs), narkoz verilmeden, vakit kaybetmeden kesip bebeği kurtarabiliyorlar.
Digiturk'te zone reality kanalında "doğum hikayeleri" diye bir program var. Kocama izlettim bir bölümde kadın epiduralle normal doğum yaptı. O kadar rahattı ki. Kocamın kaşları kalktı, çok bakamadı; içi kalktı ama aklına yattığını anladım.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ben daha yeni üye oldum herkeze merhaba 18 haftalık hamileyim allah hepimize hayırlı evlatlar versin

hoşgeldin canım opuyorumnanaktansayfanın başında liste var oraya bir bak istersen oraya kaydolabilmen için bazı bilgiler gerekli onları yazarsan hallisna başkan seni de ekleyecektir:))))

hoşgeldin canım tebrik ederim ve hayırlı sağlıklı tamamlamanı dilerim bu sürecii opuyorumnanaktan

yaa kesinlikle herşeyin hayırlısı doğumunda hayırlısı valla gerekirse acıda çekeriz ama bile bilede ne gerek var eskiden bunlar yokmuşki toknoloji tıp o kadar ilerlememişki benim halam yıllar önce yaptığı doğumdan sonra 15 gün yoğun bakımda kaldı kurtulamıycak gözüyle bakılıyordu sonra allaha şükür kendine geldi ama normal doğum her zaman sağlıklı olmayabilir

Merhaba, hoşgeldin. Bilgilerini hallisna'ya atarsan seni listemize ekleyebilir. Özel mesaj atamıyorsan, burada da yazabilirsin.

benim çok yakın arkadşım iki doğum yaptı iki sene araylan epidural anstezi ile normal doğum yaptı maşallah çokda rahat oldu banada hep öyle yap diyor bakalım hayırlısı

evet ya bu şekilde doğum yapanlar anlata anlata bitiremiyorlar bir de nettekileri okudum onlar da öyle...

Hoşgeldin canım kızlar herkes bu ayda hamile kalmış iyi çalışmışız valla

hayırlısı olsun tatlım ya bebişin sağlıklı olsundaa nasıl olursa olsun belinde nasıl bir sorun var geçmiş olsun ayrıca

ewet ya soho nun esaretine bende bayıldım vallahi.inşallah sonuna ladarda sürer:)
bende korkuyorum hemde çoook.

biliyorum canım haklısın eminim kolay değildir... ama kötü anıların yanında çok iyi şekilde pıt diye doğuranların hikayesini de okudum dinledim...

bu şey gibi.. en basit örnek bazılarımızın canı aşı olduğunda yanarken sonradan ağrısı olurken bazılarının hiçbişey hissetmemesi gibi :))) bende sabrımı sonuna kadar zorlayacağım... Neden bilmiyorum hiç korkacakmışım gibi gelmiyor o güne kadar gözümün önünde kötü bir şekilde doğuran biri olmazsa kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun tatlım ya bebişin sağlıklı olsundaa nasıl olursa olsun belinde nasıl bir sorun var geçmiş olsun ayrıca

Çiğdemcim valla 1 sene kadar önce ben kapkaça uğradım omurgam 2 yerinden kırıldı 4 ay korse taktım. O sırada mr çekilince fıtığım olduğunu belimin doğuştan yamuk ve ayrık olduğunu öğrendim. 1 sene hamile kalmam yasaktı zaten şimdi de çok kilo almadan ve hiç ağır iş yapmadan hamileliği geçirmem lazım. Ama Allah'a şükür ağrım filan daha hiç olmadı:dance:

kızlar şoktayımmmm aşşa komsuma ndım şimdi kadın bugun yarın dogurcak ekmek yapmay gıdıyomus tandıra... napıyon sen dedım tandırda dogurup kalsan nolcak... napıyım cocuklar ekmek bunu sevıyolar dediiiii:)

slm ben deldım nasılsınız annişler bebişler nasıl???????

Hoşgeldin canım çok şükür iyi diyelim iyi olalım... Sen nasılsın? Çalışmalar nasıl gidiyor? Test çözdün mü bayağı? :))) cuma günü ben de izin almayı düşünüyorum.. evde kalıp hazırlanayım biraz daha.... inş. hayırlısıyla atlatırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…