2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Düşünsene ağrısız sızısız ilk olarak biz kucağımıza alıcaz e nekadar güzel bir duygu hem benim eşimde istiyor anestezisiz olmaz diyor bakalım zaman ne göstericek ki eğer sezeryan olmak zorunda kalırsam aynı anestezi yöntemini seçerim heralde bir de benim aklıma hep normal doğumda orayı kesiyorlar yaa onun acısı geliyor düşünsene elimizi uyuşturmadan kestiğimizi o zaman daha beter korkuyorum ama arkadaşımın yengesi de güldü bana böyle diyince sen kesicekler de acıyacak diye mi korkuyorsun dedi kestiklerini hiiç anlamıyorsun doğum sancısı bin beter kesik acısından dedi ben de güldüm kendime o zaman doğum sancısı daha beter tabiiki dedim...

ay canım yaaa çok geçmiş olsunnn allahım başka dert vermesin de dikkat etmen gerek tabii inşallah sağlıcaklan hayırlısıylan atlatırsın anacım bir yerden geliyo bir yerden gidiyo işte hayat böyle bişey hiçbir zaman tam tekmil olmuyo neyse allaha şükür başka bişeyin olmasın

Bu arada dün gittiğim ark. normal doğurmuş yarım saatte hem de ama çoook dikişi varmış bebeğini tam görmeden uyutmuşlar dikişleri için çok zorlanmış sezeryan daha rahat olurdu göya yarım saatte doğurdum 1 hafta oturamadım diyooooo. Bebk 3100gram sanırım onda doktor fazla kesi attı

Hayatım, evet bazıları "pıt" diye doğuruyor ama işte herkesin çatısı su kaydırağı gibi olmuyor. Biz de ona isnaden istiyoruz epidurali. Hem kolay olacaksa, ağrısız da olsun ne zararı var değil mi??

Valla canım şuan hiç umursamıyorum en kötü son 2 ay yatarım dinlenirim tüm gün yeterki kuzum iyi olsun. Allah da başka dert vermesin ya geçen sene değil bu sene olsaydı meleğim karnımdayken olsaydı Allah korusun bir şey olsaydı kızıma . Yani beterin beteri var ama ne olursa olsun o insanlar resmen canıma kast ettiler dünyada olmasa ahirette iki elim yakalarındaklava:

arkadaşlar ismim banu 32 yaşındayım son adet tarihim 21 kasım 2009 beklenen doğum tarihi 28 agustos erkek görünüyor ama kesin değil dedi 3 hafta sonra tekrar gideceğim kız olursa duru ismini erkek olursa yağız ismini isytiyorum ama ilğinç olan daha bebeğimi pek hissetmedim.bu arada 5 yaşında yusuftaha isimli bir oğlum var burda olmak hoşuma gidiyor daha önce hep okurdum ama üye olmadım ama hiç bişey için geç değil memnunum.sevgilerle

slm ben deldım nasılsınız annişler bebişler nasıl???????

hoşgeldin şekerimmm bebişler ellerinden öper teyzesiii kaydirigubbakcemile3

valla canım sakınılan göze çöp batarmış bu yüzden patır kütür doğuruyolar ne testiydi ne başka bişeyiydiii bazen diyorum keşke çok bilmeseydimde olurunda gelişseydi herşey bilincede bi başka dert oluyoo kadın dert etmiyoki bunuuu biz daha şimdiden ediyoruzz

Hoşgeldiiiinnnn. İyiyiz, epidural ve epiduralsiz normal doğumu tartışıyorduk. Sen nasılsın kuzucum?

saol canım benım bende ıyıyım ıste ugrasıyorum acıkogretm derslerıne bakıyorum.epıdural cok ıyı ama cok ıyı bı hekımın yapması lazım benım esım olmaz dıyor bende ıstıyordum ama bacaklarının tutmama olasılıgıda varmıs azda olsa rısk sonucta ben normal dıyordum ama arkadaslarım dogum yaptı hepsınınkıde cok zor gecmıs bende tırstım napcaz bılmıyorum.sen ne dusunuyosun?

Hayatım, evet bazıları "pıt" diye doğuruyor ama işte herkesin çatısı su kaydırağı gibi olmuyor. Biz de ona isnaden istiyoruz epidurali. Hem kolay olacaksa, ağrısız da olsun ne zararı var değil mi??

kızlar ama epiduralı ıyı arastıın ya gercekten bız burda bı arkadasla konusmustuk... bı tanıdıgı epidural normal dogum yapmıs... bebiş dogmus ama kadının belden assası felç yanı ıyı konusun doktorunuzla uyusturmadan sonra bıdaha acılmaya bılıyomus

allah korusun canım bu caniileri de hiç anlayamıyorum yaa direndin mi yoksa canım ondan mı oluştu bu rahatsızlığın?

doğru söylüyorsun canım beterin beteri var tabii oof allahım yaa nasıl bir zihniyettir buu allah ıslah etsin hepsinii

Tatlım cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum, ama sen bence yine de anestezistle bir konuş, o gün hazır beklesin. Çünkü belli bir açılmadan sonra, istesen de epidural yapamıyorlar. Ne olur ne olmaz.

tabii ki canım haklısın... onlar hazırda bulunsunlar da ne olur ne olmaz...

arkadaşlar merhaba ben daha yeni üye oldum herkeze merhaba 18 haftalık hamileyim allah hepimize hayırlı evlatlar versin

merhaba arkadaşım hoşgeldin aramıza...

Hoşgeldin canım kızlar herkes bu ayda hamile kalmış iyi çalışmışız valla

kışın hamilelikler artıyormuş çok fazla evde kaldığımız için düşünürsek biz de kışın hamile kaldık sıkıntı bebekleri bunlar kaydirigubbakcemile3

orası öyle ama sonuçta doğal bir denge var... herkes yarım saatte doğuramaz belki ama 5 saatte doğurur sağlıklı kalır... ben yine de düşünmüyorum epidurali... he şöyle olabilir 41. haftam dolmuştur çatımda falanda filanda bir sorun yoktur ama hala bebek gelmiyordur... ozaman doktr derse ki suni sancı vericez ozaman tamam derim ben epidural istiyorum... sonuçta suni normalinden daha fazla acı veriyordur... işte ozaman tercih ederim kesinlikle epidurali... yok yere suni sancı çekmeye değmez...

kıslar selam okudum geçmişi doğumu konuşmuşsunuz ben dahil olamadım

hoşgeldiiiin biz iyiyiz çok şükür sen nasılsın?

bende ıyıyım canım saol yazılanlara bakıyorum suan ıyıyız cok sukur dogumda aslında az kaldı cogu gıttı sayılır cogumuzun napcam hıc bılmıyorum allah kolaylıkla dogurmayı nasıp etsın cunku tırsıyorum bayag :) bıde cogu ılk doguma cok zor dıyorya bakalım ne olcak??

Benim kordonum kısaymış, doktorlar annemi azıcık biçmişler. Annem "hissetmedim bile" demişti. O doğum nasıl bir acıysa?? akannehir

Canım o sezeryanda da olabilir bacak ameliyatlarında da biz de araştırıyoruz.iyi bir anestezi uzmanına güvenebiliriz hem o kadar ince düşünecek olursak ohooo normal doğum yapan bir annenin de ölüm riski var allah korusun ebelerin bebeği ellerinden düşürme riski de var dışarıya çıktığımızda ölme riskimiz çok daha yüksek işte araştırınca okuyunca riskin derecesini anlıyor insan benim çevremde çok insan var ep.anes.ameliyat olmuş olanlar onlara birşeycik olmamış hem tıpla ilgili çalışan birinin fikirlerini alınca insan anlıyor risk derecelerini en küçük bir göz ameliyatında bile ölme riskimiz var..Bunları düşünemeyiz düşünürsek yaşayamayız yani..alahın izniyle iyi bir anestezi uzmanıyla herşey çoook güzel olabilir:)))))

Kızlar öğlen arası bittti ben biraz daha çalışayım 2 saat filan sonra gelirim öptüm sizi

bebıslerıde teyzesı opsun ben bebslerın kollarına ve bezle dolasıyorlarya ona bayılıyorum ayyyyy olsalarda sevsek ya :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…