2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu ara yemekten önce şunu sorıyım dedim aklıma takıldı biz şimdi yazın doğurucaz ya kısmetse ya kendi doktorumuz izinde filan olursa kime güvenip doğurucaz o zaman

Çİğdemcim güle güle git canım işallah çok iyi dinlenirsin kötü haberler vs hep üzüldün biraz dinlen rahatla.

Kızlar bu ara yemekten önce şunu sorıyım dedim aklıma takıldı biz şimdi yazın doğurucaz ya kısmetse ya kendi doktorumuz izinde filan olursa kime güvenip doğurucaz o zaman

şekercim ben benimkine sordum ona gece mece her türlü geliyoruz dedi bakalım amaaan okadar ince düşünmüyorum ben normal doğum olursa tabi kendikendimize doğuracaz işte onlar da karşıya geçip bakıcaklarkaydirigubbakcemile3ben çok fazla düşünmüyorum valla ne yalan söyliyeyim:)))ama seninki sezeryan olacak demi:uhm:

katılıyorum canım sana... doktordan çok doğum şeklimi düşünüyorum ben...

Güzelmiş Şeymaam güle güle giy bebişini de güsel güsel emzirkaydirigubbakcemile2

güle güle kullan,güzelmiş :)

çok güzelmiş şeyma yaa... kaça aldın? biz arasak bulamayız böle bişi...

teşekkurler kıslarrr daha guzellerı sızın olsun ıns... 40a aldık tatlım dıger pıjama modellerınede 30 dıyo gayet uygun fıyatları... kalıtesıde hosuma gıttı... bıde orda sonlarda sabhlıklı bı takım daha varmıs oda cok hosuma gıttı

%50'si laz olarak cevap vereyim o zaman ben de; "uiyyyy seni hasetle bekleyeceukk" kaydirigubbakcemile3

katılıyorum canım sana... doktordan çok doğum şeklimi düşünüyorum ben...

evet ya şekercim ben daha çok hep normal doğum olsun istiyorum.ee hastaneye de güveniyorum hangi doktor gelirse gelsin bi şekilde doğurtturacak yani.Ama epidural anestezili olursa benimki anestezi doktorum çok çok çok önemli kadın doğumcuya görea.s

Doktorunuz özelse, doğumunuzun olduğu hafta tatile çıkamaz. Erken gelirse bebek, o yerine bir doktor önerecektir.

oh cnm bizim yerimize de tatil yap gez dolaş.

Doktorunuz özelse, doğumunuzun olduğu hafta tatile çıkamaz. Erken gelirse bebek, o yerine bir doktor önerecektir.

kızlarrr dun kayınvalıdmele konusyoduk telde... kız bebklr bırazcık daha erken doguyolarmıs 38 haftalık halan genel olarak boyleymıs... eger benım kızımda 37 38 dogarsa temmuzda olmus olcakkk

kızlarrr dun kayınvalıdmele konusyoduk telde... kız bebklr bırazcık daha erken doguyolarmıs 38 haftalık halan genel olarak boyleymıs... eger benım kızımda 37 38 dogarsa temmuzda olmus olcakkk

yaaa öylemiymiş ben de düşünüyorum temmuzda falan t.dağa tekrar gidebilir miyim acaba diye de bizmki de erken gelir diye korkuyorum.Tekirdağda doğuruveririm vallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…