tabii ki canım haklısın... onlar hazırda bulunsunlar da ne olur ne olmaz...
orası öyle ama sonuçta doğal bir denge var... herkes yarım saatte doğuramaz belki ama 5 saatte doğurur sağlıklı kalır... ben yine de düşünmüyorum epidurali... he şöyle olabilir 41. haftam dolmuştur çatımda falanda filanda bir sorun yoktur ama hala bebek gelmiyordur... ozaman doktr derse ki suni sancı vericez ozaman tamam derim ben epidural istiyorum... sonuçta suni normalinden daha fazla acı veriyordur... işte ozaman tercih ederim kesinlikle epidurali... yok yere suni sancı çekmeye değmez...
biliyorum canım haklısın eminim kolay değildir... ama kötü anıların yanında çok iyi şekilde pıt diye doğuranların hikayesini de okudum dinledim...
bu şey gibi.. en basit örnek bazılarımızın canı aşı olduğunda yanarken sonradan ağrısı olurken bazılarının hiçbişey hissetmemesi gibi :))) bende sabrımı sonuna kadar zorlayacağım... Neden bilmiyorum hiç korkacakmışım gibi gelmiyor o güne kadar gözümün önünde kötü bir şekilde doğuran biri olmazsa kaydirigubbakcemile3
bebıslerıde teyzesı opsun ben bebslerın kollarına ve bezle dolasıyorlarya ona bayılıyorum ayyyyy olsalarda sevsek ya :dance:
Kızlar öğlen arası bittti ben biraz daha çalışayım 2 saat filan sonra gelirim öptüm sizi
Ben de senin gibi düşünüyorum canım.1 ay önce arkadaşım doğum yaptı, 3 ıkınmada doğurdum dedi. Ben rüyamda da normal doğum yapmıştım bi iki kere .kaydirigubbakcemile3 :roflol: Pıt diye çıktı bebek , hemde evde doğurdum. :roflol: Mesela tetanoz aşısı bende hiç ağrı yapmadı. Çoğu kişinin kolu ağrımış. Bünyeye göre değişiyo demek ki. :roflol:
kızlar ama epiduralı ıyı arastıın ya gercekten bız burda bı arkadasla konusmustuk... bı tanıdıgı epidural normal dogum yapmıs... bebiş dogmus ama kadının belden assası felç yanı ıyı konusun doktorunuzla uyusturmadan sonra bıdaha acılmaya bılıyomus
kızlar bıde hıpnoz yontemı varmıs onu hıc arastıran var mı???
ben geldim kıslarr
işleri azcık hafifletip
nasılsınızzz
Kızlar farkında mısınız? Onat bir tek bana cevap vermiyor... bana gıcık mı oluyor dersiniz? alsanaalsanasmile
ben geldim kıslarr
işleri azcık hafifletip
nasılsınızzz
Bİlmemmmmm, kendisine bi sormak lazım. sempatiksalakcinni
Hiç haberim yok ondan. ohaoldumsmile
İyiyiz canım, sen nasılsın ? Hoşgeldin bu arada. opuyorumnanaktan
ben geldim kıslarr
işleri azcık hafifletip
nasılsınızzz
hosgeldın datlısımmmm
ne yaptım ki ben onaa mirmirmirmir