2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

katılıyorum canım sana... doktordan çok doğum şeklimi düşünüyorum ben...

cnm nedense bende aynı şekilde.doktordan çok doğum şekli düşündürüor beni:KK43:
sezeryan olucam diyorum sonrada kendi kendime şimdiden bi sorun yokken neden sezeryan olayım diyorum:S
normalide yapamıcakmışım gb geliyor bana nedense :S

teşekkurler kıslarrr daha guzellerı sızın olsun ıns... 40a aldık tatlım dıger pıjama modellerınede 30 dıyo gayet uygun fıyatları... kalıtesıde hosuma gıttı... bıde orda sonlarda sabhlıklı bı takım daha varmıs oda cok hosuma gıttı

cnm çok uyguna almışsın ya. güle güle kullanmak nasip olsun inşallah :)
nerden aldın bunu netten mi?

çiçekçikin sonucu geldi mi acaba?onun benden önceydi....

ayy canım benim iyi insan lafın üzerine gelirmiş lafı bu olsa gerek kkkaydirigubbakcemile3 ay kenime pay çıakrdım amaa
aradım daha çıkmamış arıycaksınız demi dedim mutlaka arıyoruz dedi kız bakalım bekliyorum tatlım yaaa şu zaman kadar iyiydi yaa bi kaç gün içinde çıkıcak ya evde çıldırıcam vallaa

sezeryan olucam diyorum sonrada kendi kendime şimdiden bi sorun yokken neden sezeryan olayım diyorum:S

Valla şeker ben sezeryanı hiiiç ama hiç istemiyorum.
Normalide anestezisiz falan çatır çatır korkuyorum haliyle
düşününce ama epidurali araştır derim ben çok korkanlar
için iyi bir yöntem bence kulaktan dolma saçma sapan şeyleride
duymazdan gelmelisin ama doktoruna danış ve araştır derim ben
o zaman cesaret geliyor bana....

kızlarrr dun kayınvalıdmele konusyoduk telde... kız bebklr bırazcık daha erken doguyolarmıs 38 haftalık halan genel olarak boyleymıs... eger benım kızımda 37 38 dogarsa temmuzda olmus olcakkk:KK70::KK70::KK70:

Evet doğrudur. Erkek bebekler 9 ay 10 günde doğarmış. Yine de tam vaktinde gelen bebeklerin sayısı 2 elin parmakları kadar yüzdeye vurunca. Örneğin benim oğluşumun 40. haftası 4 ağustosta dolacak. Ama doktorla 22 temmuzdan itaberen beklemeye başlayacağız. Üst sınır-alt sınır meselesi.

ayy canım benim iyi insan lafın üzerine gelirmiş lafı bu olsa gerek kkkaydirigubbakcemile3 ay kenime pay çıakrdım amaa
aradım daha çıkmamış arıycaksınız demi dedim mutlaka arıyoruz dedi kız bakalım bekliyorum tatlım yaaa şu zaman kadar iyiydi yaa bi kaç gün içinde çıkıcak ya evde çıldırıcam vallaa

canımm ben bile çıldırıcam gün geçtikçe daha bir
heyecan daha bir korku içimde ama seninki çıkmadıysa
benimkine ohooo çok var ozaman cumaya kadar arasalar
bari diyorum ben ama şimdi hiç umudum kalmadı.
Mutlaka yaz canım sonucunu alır almaz.hangi tarihte olmuştun
gene gene soruyorum ama unutuyorum yav:)))

Valla şeker ben sezeryanı hiiiç ama hiç istemiyorum.
Normalide anestezisiz falan çatır çatır korkuyorum haliyle
düşününce ama epidurali araştır derim ben çok korkanlar
için iyi bir yöntem bence kulaktan dolma saçma sapan şeyleride
duymazdan gelmelisin ama doktoruna danış ve araştır derim ben
o zaman cesaret geliyor bana....

vallaha hiç bilemiyorum cnm ya.insanlardan duyuyorum ben sezeryan istemiyorum diyolar (senin gibi :))) ) onlar yapabilicem diyor ben niye yapamayım die düşünüyorum.
ama düşündünkçede korkuyorum ya bakalım nasip :S

öle şartlama kendini canım... ben dayanabildiğim yere kadar dayanıcam beklicem... ne olursa olsun çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı müddetçe sezeryan olmak istemiyorum... hatta mümkünse aneztezi de istemiyorum... hiç birşey yapılmadan doğurmak istiyorum... herşey normal olsun.. :))) hiçte korkmuyorum yeter ki Allah yardımcım olsun bebeğim gelmek istesin :)))

canımcım öyle çok araştırdım ki bunları acayip bi şekilde bilgi sahibiyim
epidural anestezi konusunda riskleri nekadar nasıl güzel bir doğum yapılıyor ben okudukça daha çok ikna oluyorum epidural anestezili normal doğuma ama şu
çevredeki insanlar yok mu bilir bilmz herşeyi söylüyorlar sinir oluyorum kızkardeşim
hastanede çalışıyor ameliyatlar 100 de 40 ı zaten epidural anesteziyle yapılıyorumuş
kalça bel ayak bacak hepsi e.ans.ile.Kayınvalidem de ameliyat oldu o şekilde
onu gördüm daha çok ikna oldum....

vallaha hiç bilemiyorum cnm ya.insanlardan duyuyorum ben sezeryan istemiyorum diyolar (senin gibi :))) ) onlar yapabilicem diyor ben niye yapamayım die düşünüyorum.
ama düşündünkçede korkuyorum ya bakalım nasip :S

Canım Çiğdemciğimin verdiği linke bir bak faydası olacaktır korkunaa.s

canımm ben bile çıldırıcam gün geçtikçe daha bir
heyecan daha bir korku içimde ama seninki çıkmadıysa
benimkine ohooo çok var ozaman cumaya kadar arasalar
bari diyorum ben ama şimdi hiç umudum kalmadı.
Mutlaka yaz canım sonucunu alır almaz.hangi tarihte olmuştun
gene gene soruyorum ama unutuyorum yav:)))

canım ya aynenn öylee beimn çarşamba günü yani yarın tam 3 hafta olmuş olacak yaptıralı tatlım işte allahım korktuklarımıza uğratmaısn inşallah ne diyim benim işim biraz daha karışık tabi haftaya tekrar mr olayım var yani ne diyim
iki gecedir de hissetmem barizleşti resmen tekme yiyorum yumurukta olabilir tabiii dsaha önceden başlamıştım hisstemeye ama iki gecedir böyle ellimi koyunca resmen itiliyomuş gibi güm güm çok güzel bir duyguuu allahım isteyen herkese hayırlısıylan sağlıklısıylan yaşatsın inşallahh bizlerinde sağlıcaklan alnımızın akıylan bitirebilsek şu süreci canım

öle şartlama kendini canım... ben dayanabildiğim yere kadar dayanıcam beklicem... ne olursa olsun çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı müddetçe sezeryan olmak istemiyorum... hatta mümkünse aneztezi de istemiyorum... hiç birşey yapılmadan doğurmak istiyorum... herşey normal olsun.. :))) hiçte korkmuyorum yeter ki Allah yardımcım olsun bebeğim gelmek istesin :)))

Canım çok iyi ya çok cesaretlisin:)))ne güzel:)))
(seni korkutmak istemem ama)
ben böyle diyordum eşimin teyzesi bana ne dedi biliyor musun?
2.ye doğuracak olsan aynı şeyleri söylemezsin dedi:)))Ben de korktum
bayağı bi birde çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı o da çok kötü
anlattığı için daha beter korktum....:1shok:

canımcım öyle çok araştırdım ki bunları acayip bi şekilde bilgi sahibiyim
epidural anestezi konusunda riskleri nekadar nasıl güzel bir doğum yapılıyor ben okudukça daha çok ikna oluyorum epidural anestezili normal doğuma ama şu
çevredeki insanlar yok mu bilir bilmz herşeyi söylüyorlar sinir oluyorum kızkardeşim
hastanede çalışıyor ameliyatlar 100 de 40 ı zaten epidural anesteziyle yapılıyorumuş
kalça bel ayak bacak hepsi e.ans.ile.Kayınvalidem de ameliyat oldu o şekilde
onu gördüm daha çok ikna oldum....

Başkalarının ne dediği kimin umrunda? Bana da söylüyor büyükler: evde 5 tane doğurmuşta, gençlerin canı tatlıymış vs vs. Banane ya, o zamanın şartları ile şimdinin şartları bir mi? Hem böyle kolaylık varken niye kullanmayayım ki? Dinlemiyorum artık söylediklerini. Doğumu sen yapacaksın, onlar değil. İlla ki çığlıklar içinde mi doğurman gerek? Saçmalık işte. Kıskanıyor bazı büyükler, şimdiki teknolojiyi. Kendi zamanlarında olsaydı muhakkak acısız doğumu seçerlerdi.

benim çok yakın arkadşım iki doğum yaptı iki sene araylan epidural anstezi ile normal doğum yaptı maşallah çokda rahat oldu banada hep öyle yap diyor bakalım hayırlısı

canım ya aynenn öylee beimn çarşamba günü yani yarın tam 3 hafta olmuş olacak yaptıralı tatlım işte allahım korktuklarımıza uğratmaısn inşallah ne diyim benim işim biraz daha karışık tabi haftaya tekrar mr olayım var yani ne diyim
iki gecedir de hissetmem barizleşti resmen tekme yiyorum yumurukta olabilir tabiii dsaha önceden başlamıştım hisstemeye ama iki gecedir böyle ellimi koyunca resmen itiliyomuş gibi güm güm çok güzel bir duyguuu allahım isteyen herkese hayırlısıylan sağlıklısıylan yaşatsın inşallahh bizlerinde sağlıcaklan alnımızın akıylan bitirebilsek şu süreci canım

ayyy allah bizi sınamasın yavrularımızla ya
hele onlar böyle hareketli kıpır kıpır iken içimizde
allah iyi sonuçlarla karşılaştırsın:Saruboceq::Saruboceq:

cnm çok uyguna almışsın ya. güle güle kullanmak nasip olsun inşallah :)
nerden aldın bunu netten mi?

yok canım burdan aldım bı magzacıktan:):)

Evet doğrudur. Erkek bebekler 9 ay 10 günde doğarmış. Yine de tam vaktinde gelen bebeklerin sayısı 2 elin parmakları kadar yüzdeye vurunca. Örneğin benim oğluşumun 40. haftası 4 ağustosta dolacak. Ama doktorla 22 temmuzdan itaberen beklemeye başlayacağız. Üst sınır-alt sınır meselesi.

bende temmuz 10dan baslıcam beklemeye artık... ozel hastane ayarladık zaten ıns ozelde dogum yapmak ıstıyorum... kapalı bırı oldugum ıcın ozel olması benım ıcın cok ıyı olcakkk

Canım çok iyi ya çok cesaretlisin:)))ne güzel:)))
(seni korkutmak istemem ama)
ben böyle diyordum eşimin teyzesi bana ne dedi biliyor musun?
2.ye doğuracak olsan aynı şeyleri söylemezsin dedi:)))Ben de korktum
bayağı bi birde çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı o da çok kötü
anlattığı için daha beter korktum....:1shok:

oyle demeyın kızlarrrr benım aşşa komsumda kadın... 8 cocugu var hepsını normal dogurmus... 9.yuda normal dogurcam dıyo yanı bencede herseyın normalı ıyı yanı

X