Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7331 model numarası tatlım...
güle güle kullan,güzelmiş :)7331 model numarası tatlım...
7331 model numarası tatlım...
Kızlar bu ara yemekten önce şunu sorıyım dedim aklıma takıldı biz şimdi yazın doğurucaz ya kısmetse ya kendi doktorumuz izinde filan olursa kime güvenip doğurucaz o zaman
şekercim ben benimkine sordum ona gece mece her türlü geliyoruz dedi bakalım amaaan okadar ince düşünmüyorum ben normal doğum olursa tabi kendikendimize doğuracaz işte onlar da karşıya geçip bakıcaklarkaydirigubbakcemile3ben çok fazla düşünmüyorum valla ne yalan söyliyeyim:)))ama seninki sezeryan olacak demi:uhm:
Çİğdemcim güle güle git canım işallah çok iyi dinlenirsin kötü haberler vs hep üzüldün biraz dinlen rahatla.
Güzelmiş Şeymaam güle güle giy bebişini de güsel güsel emzirkaydirigubbakcemile2
güle güle kullan,güzelmiş :)
çok güzelmiş şeyma yaa... kaça aldın? biz arasak bulamayız böle bişi...
aaaa dönmemezlik yapar mıyım hiç canım...
annemler de net yok sanırsam artık ama en yakın
arkadaşımda var girdikçe yazarım size eeeepten abersiz
bırakmam beyaaaa (trakyalı moduna geçtim bile benkaydirigubbakcemile3)
Kıslaaar bu cuma dan sonra TAM 9 GÜN YOKUM özleyin beni emi:)))))
katılıyorum canım sana... doktordan çok doğum şeklimi düşünüyorum ben...
Kızlar bu ara yemekten önce şunu sorıyım dedim aklıma takıldı biz şimdi yazın doğurucaz ya kısmetse ya kendi doktorumuz izinde filan olursa kime güvenip doğurucaz o zaman
hayrola cnm :) yolculuk nereye ?
%50'si laz olarak cevap vereyim o zaman ben de; "uiyyyy seni hasetle bekleyeceukk" kaydirigubbakcemile3
TEKİRDAĞ A :dance:4 aydır gitmiyorum kıslar hesapta sadece bu hafta
sonu gidip dönücektik ama eşim Dubai ye gidecek salı günü
ben orada kalıcam eşim dönücek istanbula sonra o gidecek gelicek
kısmetse öbür hafta sonu t.dağa gelip beni alacak yani tam 9 gün ediyo
kızlar çok özledim herkesiiii.Tekirdağımı sahilini evdekileri.Şimdi tek dileğim
şu amniyosentez sonucumu iyi bir şekilde alıp detaylıya girip bir de cuma günü aşımı vurulup öyle gideceğim inşallah mutluu haberler alırım veee çok güzel bir 9 günlük tatil yaparım.kaydirigubbakcemile2
Doktorunuz özelse, doğumunuzun olduğu hafta tatile çıkamaz. Erken gelirse bebek, o yerine bir doktor önerecektir.
kızlarrr dun kayınvalıdmele konusyoduk telde... kız bebklr bırazcık daha erken doguyolarmıs 38 haftalık halan genel olarak boyleymıs... eger benım kızımda 37 38 dogarsa temmuzda olmus olcakkk