2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah'ın hikmeti. Adet düzensizliği olduğu için aklına da gelmemiş tabi. Benim de sıkıntıdan olmuştu, hiç yumurtlamam yoktu neredeyse. 1 sene sürekli tedavi gördüm d.kontrol ilacıyla (hem de bir allerji yapmıştı anlatamam). Evlendim, devam ettim. Allerji yüzünden bıraktım "korur 6ay nasıl olsa" dediler. 1. ay tık yoktu; 2. ay hamile kalmışım, haberim yoktu. Sonrasını biliyorsunuz işte...

tesekkurler canımmm ...Allah ısteyıp dıleyen herkeze versın hayırlı evlattt

:):) tam supız yumurta olmus senınkıkaydirigubbakcemile3 ....Rabbım yokluklarını gostermsın ıns...

Doğru yazmışsın ismimi canım kaydirigubbakcemile5 . Teşekkür ederim bu arada.
Park yatakların fiyatları da kaliteleri kadar çeşitli. Biz haftalardır k.validemle geziyorduk, dün kocam sayesinde nasip oldu. Biz kraftı seçtik. Şu internet alışveriş siteleri var ya, oradan yorumları okuyoruz bir şey almadan önce. Ellemeden, gözle görmeden almıyoruz hiçbir şeyi. Bu yatağı da ordaki yorumlara göre aldık. Ürünlerin (+)ları ve (-) lerini görebiliyorsun. İstersen o sitelerdeki parkyataklara bakabilirsin, yorumlarını okursun, sonra gider bebek mağazalarından alırsın.
Benimki de bir fikir tabi, en doğrusunu siz bilirsiniz.

Ya ben sabah hepinize yaptıklarımı yazdım neden yorum yapmadınız kızıma bandana aldım mobilyalarını beğendim

Biz kızımla yemeğe gidiyoruz kimse bize selam vermedi bari aç kalmayalım

tesekkurler canımmm ...Allah ısteyıp dıleyen herkeze versın hayırlı evlattt

:):) tam supız yumurta olmus senınkıkaydirigubbakcemile3 ....Rabbım yokluklarını gostermsın ıns...

Aynen öyle oldu, en mükemmel tabir durumumla ilgili olumunekankayizsmile ; hatta şöyle bir anımız da var. Amcam evin bacasını temizlemişti öğrenmeden birkaç gün önce ( hatırlatayım yine, bizim kendi evimiz tamiratta ve yeni eşyalar alınıyor, o yüzden k.validemlerle kalıyoruz; yazın çıkacağız inşallah evimize), 15 gün sonra öğrendiğimizde hamileliğimi suçu temiz baca ve leyleklere atmıştım: "Alçak leylek, bacayı temiz gördü attı içeri bebeği" diyordum. kaydirigubbakcemile3

Ya ben sabah hepinize yaptıklarımı yazdım neden yorum yapmadınız kızıma bandana aldım mobilyalarını beğendim

oyyy canım benim haklısın yaaa yazdıklarını okudum şeker.Çok güzel olsa alışveriş yapmak ben yapamıyorum ya şimdi kıskançlığımdan yazmadım heralde:kedi:kaydirigubbakcemile3fırfırlı donlar bandanalar falan valla kız çocuklarına çook güzel şeyler var e fotolarını çek koy da görelim ona göre yorum yapalım bari kuşşş

mobilya olayına gelince biz de bakıcaz ama erken daha galiba kayınvalidem de demiş eşime çok erken diye ama ben doğmadan odasını hazırlamak istiyorum bir de beğendim mobilyanın fotosu falan yok demi canım?

slm kzılar naıslsınzı
zeynebi uyuttum bi bakayım dedim ama geçmiş uzun valla vaktim yok okumaya
ama gördüğüm kadarıyla şeyma teyzen hamileymiş,hayırlı olsun cnm
sağlıcakla kucağına alır inş.
bende kuzumun oyuncaklarını toplayayım çamaşırlarım çıktı onları asayım görürüşürz kızlar

Hiiiiiii, vallahi görmedim tatlım ya, çok özür dilerim bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile , küsme ne olur...

Biz kızımla yemeğe gidiyoruz kimse bize selam vermedi bari aç kalmayalım

Canım gormedım ınan kı neyse gel ayrıntılı konusalım ac kalma sımdı tamam mı anlat bıze...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 cok guldurdun tatlım benı ya... bende hıc tahmın etmıyodum ınan haıle olabılcegımı hatta kurban bayramıydı ya bır temızlık yaptım kı varya... halılar perdeler hepsını kendı basıma... Rabbımın korudugu gıbı kımse korumuyo ınan kı ya...normalde benım o hareketıme gore bebegın dusmesı lazımdı...

bide park yatak konusunda bızde dusunmeye basladık park yatakta sana sorayım takılanları kafama... şimdi canım bebgın alt degıstırme yerı varya oraya bebegı koyunca onu havaya kalkmıyomus normal ahsap mobılya gıbı sabıt duruyomu yoksa???

Senin fikrini beğendim canım. Bizde öyle yaparız. kaydirigubbakcemile3

Ayyy canım, seni unutmuşmuyuz :1hug: senin de bebişinin cicileri hayırlı olsun.Resimlerini koyda görelim. Gözümüz gönlümüz açılsın. Bende bi kaç parça şey aldım ama telefondan bilgisayara aktaramadım bi türlü.Bazen hata veriyo. yoksa eklemeyi istiyorum. kaydirigubbakcemile3

Selam canım hoşgeldinzemuszemus

Ben de YKM'de çok cici pembe simli kız bebek ayakkabısı görmüştüm. Nasıl da özenmiştim. Kız bebekler için bir sürü şey var, erkeklerde hep alışılmış ürünler...
Bizim eşyalar yerleşsin, ilk işim fotolarını koymak olacak siteye. K.validemle dışarı çıktığımızda (bu her hafta çarşambaya denk gelir genelde), hastane çıkışı, battaniyeler falan bakmaya gideriz sanıyorum ki. Taç'ın bir battaniyesi vardı: 29liraya satılıyordu, büyük boy bebek winnieli. Küçüklerden tavsiye etmedi satıcı kız, 3-4 aylıkken kullanamazsınız demişti, eh bebek büyüyor ne de olsa. Bir de şu 5'li setler var ya; içinde ana kucağı, kanguru, altaçma vs var. Hakkında bilgisi olan var mı??

slm kıslaaar biz geldikkk....yemeğimizi yedik karnımızı doyurduuuuk..yemeğin üstüne bi türk kayfesi çok ii giderdi ama çarpıntı yapıyoo şimdi riske atmayalım kendimizi..

Çok pis güldürürüm hiç acımam. Çalıştığım yerden gelmedi maalesef soru kaydirigubbakcemile3 . Şimdi mobilya malum ahşaptan. Doğal olarak ahşap kadar sabit tutmaz, yani sanmıyorum tutsun. Bir de o alt açma aparatı oraya sabit değil. Parçasını çıkarabiliyorsun istediğin zaman.
Park yatağın en iyi yanı, katlanıp kaldırılabilir olması. Kocaman yatağı, yarısından küçük bir pakette aldık. Montajı biraz sorun olmuş internetten alanlarda. Onun da püf noktası, yatağı kurarken önce yanlarını açacaksın, sonra ortasında yukarı bakan bir düğme var onu aşağı itince yatak yayla gibi açılıyor. Biz katlayıp kurdurtmuştuk satıcıya, oradan öğrendik.

selam kızlaar...herkese süper bi hafta diliyorum..

Selam, hoşgeldin, iyi dileklerin için sağol...

slm kıslaaar biz geldikkk....yemeğimizi yedik karnımızı doyurduuuuk..yemeğin üstüne bi türk kayfesi çok ii giderdi ama çarpıntı yapıyoo şimdi riske atmayalım kendimizi..

Hoşgeldin, afiyet bal şeker olsun, ve evet Türk kahvesi olmaz, bende de çarpıntı yapıyor.

çarpıntıdan da öte kafein direk bebeğe geçiyor yani hiç bir şekilde geçişi engellenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…