2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar nasılsınız.Güzel sağlıklı bol bebiş hareketli bir hafta diliyorum.Ben hissetmeye başladım hareketleri ama çok aşırı değil genelde yemekten sonra küçük kıpırdanışlar bazen fark etmiyorum bile ama normal heralde 2 haftaya kadar daha netleşir hareketler demi.

Günaydın, evet az daha sabret bak 20. haftada nasıl oluyor, acı da kalmayacak tam tekme gibi olacak.

İyim canımcım teşekkür ederim, evet büyükleri almaya başlıyoruz yavaş yavaş, gömme dolap yaptırma sevdasıyla oda alamadık ama olsun, zaten beşiği koyacak kömürlük de yok apartmanda. Zeka küpü müteahhitimiz kat kaloriferine uyumlu yapmış binayı, bir de doğalgaz sistemine. Baca deliğimiz bile yok, sen düşün gerisini. Her neyse...

Oğluşumuzun ismini daha düşünmedik. Yani ben düşündüm de eşim düşünmedi. 7. ayın sonuna kadar dillendirmedim ona. Ama size söyleyeyim, oğluşumun adının Murat olmasını istiyorum ben; lütfen kayıtlara geçmesin. Özel bir sebebi yok, k.pederimin adı oluyor. Kendisi öz babamdan daha yakındır bana. Henüz onun da heberi yok, ama onun ilk ve son torunu olacak sanıyorum; çünkü biz yapmazsak 2.yi başka kardeş olmadığı için ilk ve son olacak. Neyse bakalım gelen günler neler gösterir...

Link yolladım, isteyen bakabilir park yatağa.

http://www.kraftbaby.com/productDet...how=details&imageId=8496&alter=001005#picture

hayırlısı olsun canım... Kısmet diyelim :)) link için teşekkürler ben de bi bakiim :))

hayırlısı olsun canım... Kısmet diyelim :)) link için teşekkürler ben de bi bakiim :))

Amin canım. Biraz işim var, siteden çıkmıyorum. Geleceğim şimdi. Sen de bir bak, çok güzel ve kaliteli.

Günaydın tatlı annecikleeeeer nasılsınız bugün bakalım?
Ben iyi sayılırım :gitme:iyi sayılırım diyorum çünkü uykusuz
bir gece geçirdimmafoldumbendün zaten baş ağrım vardı gece
yattm hala ağrıyordu başımla birlikte tüm vücudumun kemikleri
ağrıdı bütün gece sanırım kalsiyum ekssikliğinden oluyor sonra
bir de bebişimin hareketleri iyi güzel de koca gece tekmeledi durdu
resmen uyurken uyandırıyor öyle şiddetli vuruyor ki kasılıp kalıyorum
sanki dışarıdan karnıma yumruk yemiş gibi acayip derece de döndüm
durdum sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor uykumun en
tatlı yerinde bölüp uyandırıyor.Hoşuma gidiyordu ama akşam ilginç derecede
kızdım ona:eek:klava:

Hoşgeldin şekerciimm :)))
hareketleri erken hissetmenin de böyle bir zorluğu var :)))) daha şimdiden başladı senin kereta ve daha önümüzde 4 ay var :))) olsun canım o orada dursunda canımızı acıtsın razıyım ben :)))

Hoşgeldin şekerciimm :)))
hareketleri erken hissetmenin de böyle bir zorluğu var :)))) daha şimdiden başladı senin kereta ve daha önümüzde 4 ay var :))) olsun canım o orada dursunda canımızı acıtsın razıyım ben :)))

evet canımcım erken hissetmekten heralde daha 5.aydayım rahatsız etmeye başladı bile ama ben bunun son ayını düşünemiyorum fırlayıp çıkmazsa oradan akşam hep aklıma son aylarımız geldi bir de sıcaklar olacak nasıl uyuyacağız falan dedim kendikendime bir de vurduğuna öyle acı gibi bişi değil de kasılma gibi bişiy oluyor tam dalıyorum o vurunca sıçrayıp kasılıyorum eşimi de uyandırıyorum sonra da kızıyorum ona hadi uyu artık diye galiba uyku saatleri de hiç iyi olmayacak benimkinineyvahedigeldismile

Özlemcim aklıma ne geldi Didemin de dediği gibi şu kireçlenme olayı kadının usg sinden kaynaklanmasın sakın gittiğimde bana da aynı şeyi söylerse hiç şaşırmıycamkaydirigubbakcemile3

Günaydııınnn canım, hoşgeldinnn. Olsun uyursun geçer. O minikler daha çok kaldıracaklar bizi. Şimdiden antreman yapıyoruz. Biz sabahın 6'sında kalkıyoruz kaç gündür. Geceleri de 2-3 kere su içmediğimiz halde 100 numaraya uğruyoruz. Alıştık artık...
Bugün benim bebeğim pek bir sessiz. Kıpraştırmak için bir kaç numaram daha var.
Bu arada ben de geldim...

ay inşallah canım dört gözle tekme atmasını bekliyorum keratanın..RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE

Amin amin... Bugünlerin tadını çıkar canım, ileride uykusuz kalacaksın muhtemelen.
Ya benim bebeğe bir saattir beethoven filan dinletiyorum, ondan mı sakin acaba? Metallica dinletsem ne olur ki? CADIARZU

Günaydııınnn canım, hoşgeldinnn. Olsun uyursun geçer. O minikler daha çok kaldıracaklar bizi. Şimdiden antreman yapıyoruz. Biz sabahın 6'sında kalkıyoruz kaç gündür. Geceleri de 2-3 kere su içmediğimiz halde 100 numaraya uğruyoruz. Alıştık artık...
Bugün benim bebeğim pek bir sessiz. Kıpraştırmak için bir kaç numaram daha var.
Bu arada ben de geldim...

hoşgeldin canım öyle valla şimdi sadece tekmeleri var ya doğduktan sonra çırım çırım edeceklerkaydirigubbakcemile3gecenin bir yarısı ozaman asker gibi dikileceğiz ayağaeyvahedigeldismileneyse değer onlar için demi ama sağlıklı olsunlar da tuvalete ben de çok gidiyorum gün içerisinde en az 10 defa gidiyorum gece de kalkıyorum ayıptır söylemesi çok yapmasamda rahatlıyorum....

Kızlar bu arada cok mutluyum:) Çünkü teyzemde hamıleymiş..... hemde 3.5 aylık hıc bılememıs aklına gelmemıs hamıle olabılecegı:):) bide adet duzensızlıgı vardı 2-3 bazen 4 ayda bır goruyodu... ayyy yaaa nası sevındımmmm:):)

Kızlar bu arada cok mutluyum:) Çünkü teyzemde hamıleymiş..... hemde 3.5 aylık hıc bılememıs aklına gelmemıs hamıle olabılecegı:):) bide adet duzensızlıgı vardı 2-3 bazen 4 ayda bır goruyodu... ayyy yaaa nası sevındımmmm:):)

Hayırlara vesile olur inşallah... Allah kucağına almayı nasip etsin.opuyorumnanaktan

aaaaa hadi hayırlısı olsun o zaman ama nası bilememiş kuzum biz ilk 3 ayımızı zar zor atlattık bulantılar iştahsızlıklar karın ağrıları falan..Neyse o ilk 3 ayının zorluklarını pek anlamadan geçirmiş bak ne güzel senin kıza yaşıt arkadaş gelecek 1.5 ay olacak araları oooh ne güzelkaydirigubbakcemile2

Hayırlara vesile olur inşallah... Allah kucağına almayı nasip etsin.opuyorumnanaktan

sagol datlısımmm

aaaaa hadi hayırlısı olsun o zaman ama nası bilememiş kuzum biz ilk 3 ayımızı zar zor atlattık bulantılar iştahsızlıklar karın ağrıları falan..Neyse o ilk 3 ayının zorluklarını pek anlamadan geçirmiş bak ne güzel senin kıza yaşıt arkadaş gelecek 1.5 ay olacak araları oooh ne güzelkaydirigubbakcemile2

canım hıc sorma ya teyzem 4-5 ay oldu safara kesesınden amelıyat olmstu... tum mıde bulantılarını ona baglamıs.... oda devamlı kusuyodu cunku:):) bıde dıyomuskı ya ben 5 kılo verdım benım karnım nıye hıc kuculmedı bıde bebegın hareketlerıne bu hareket eden ne dıye dusunuyomus devamlı:):):) 3. cocugu bıde ama hıc dusunmuyodukı bıdaha cocuk falan aklının ucundan gecmemıs:):)

Günaydın kızlarrr . a.s.

Hayırlı olsun teyzene Şeyma'cım .Çiğdemcim sizinde yatağınız hayırlı olsun. ( ısmini doğru yazıp yazmadığımdan emin değilim. :pPP ) Ben de bakıyorum park yataklara, farklı yerlerde bir sürü beğeniyorum, hangisini alıcağıma karar veremiyorum. boshayallersmile

X