2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım daha önce görememişti. doktor önce %80 dedi sonra yok artık bayağııı erkek bu dedi:)))

Tekrardan hayırlı olsun canım.Bizim kız sürekli bacakları açık yatıyodu .:roflol: Normaldde kızlar kendilerini göstermez derler ama pek öyle çıkmadı bizim ki. kaydirigubbakcemile3

evet canım daha önce görememişti. doktor önce %80 dedi sonra yok artık bayağııı erkek bu dedi:)))

özlemcim sanada çok sevindim hayırlı olsun benimde 17sinde ayrıntılı var. ilaç falan içiriyorlarmı yoksa normal usg gibimi bakılıyor

Saol cnm tesekkur ederim bir stressli isi daha atlatmis olduk bir tek seker yuklemem kaldi ondan sonra dogumu beklicem artikin :)))

Yok cnm ilac falan normal usg yalniz makine daha teknolojik normal girdiklerimizden... Ama sana tok karna gitmeni oneririm hareketli olmasi onemliymis kalbine hareketlenmezse bakamiyormus doktor... Ben yedikten 2 3 saat sonra gitmistim dr ac misin dedi hayir dedim ama sanirim o ac git cikolata yemek tatli biseyler ye oyle tekrar bakalim dedi :))

Saol cnm tesekkur ederim bir stressli isi daha atlatmis olduk bir tek seker yuklemem kaldi ondan sonra dogumu beklicem artikin :)))

Yok cnm ilac falan normal usg yalniz makine daha teknolojik normal girdiklerimizden... Ama sana tok karna gitmeni oneririm hareketli olmasi onemliymis kalbine hareketlenmezse bakamiyormus doktor... Ben yedikten 2 3 saat sonra gitmistim dr ac misin dedi hayir dedim ama sanirim o ac git cikolata yemek tatli biseyler ye oyle tekrar bakalim dedi :))

canım sen toksoplazma ve rubella testlerini yaptırdın mııııı ? Yaptırdıysan kaça yaptırdın ? bilmiyorumkismile

sohocum.o ufak problem için üzme sakın kendini.önemli değilmiş zaten bak doktorunda söylemiş.prensesinde kesinleşmiş.çok sevindim canım.
Her ne kadar kotu bisey olmadigini bilsemde yine de aklima getirmemeye calisiyorum canim sagol sizler de hep pozitif konusuyorsunuz zaten unutuyorum... Hem bir yerde okudum tamamen yok olabiliyormus :)) evet baslicam melegime pempisler almaya ben de :)))

Tekrardan hayırlı olsun canım.Bizim kız sürekli bacakları açık yatıyodu .:roflol: Normaldde kızlar kendilerini göstermez derler ama pek öyle çıkmadı bizim ki. kaydirigubbakcemile3
sağol canımm. sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin rabbim.

hımm peki:emir_bebek: bende doktora hep çikolata yiyip gigiyorum. bunda daha özen gösteririm. sen atlattın darısı başımasositososito

bu arada benim doktorumda dün kahvaltının önemini anlattı. valla ben sabahları peynir ekmek zeytin yiyiyorum sonraları daha düzenli dedim. kızzdı:kedi: demekki sen bebeğini saatlerce aç bırakıyorsun dedi. çok üzüldümmsenağlama mutlaka hergün yumurta peynir yoğurt maydonoz taze meyve suyu ,en az haftada 4 defa kırmızı et(yemeklerin içindede olur) bunları ihmal etme annelik fedakarlık ister dedi. çok damardan girdini dedimkaydirigubbakcemile3

canım senin de oğluşun hayırlı olsunn maşallah diyelim :)))

Merhabalar Kıslaarr... Herkese iyi bir pazar tatili dilerim.. umarım herkes evinde rahat rahat dinleniyordur...

beni düşünüp merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)))

kusura bakmayın dün azcık canım sıkkındı buraya girip yazamadım durumumuzu...
Dr a gittik ultrasonumuza girdik doktor en az 20 baktı bebeğe çok inceledi... çok şükür herhangi bir sorunumuz yok.... yalnız bebeğimin kalbinin sol tarafında ufak bir kireçlenme gördü dr...

Didemcimm seninle aynı kaderi paylaşıyoruzz :)))

ben soramadım o panikle neden olmuş nasıl düzelir diye ama dr bunu kafama takmamamı bunu sadece bilgimiz olsun diye söylediğini, hamilelerde görünen bişey oldğunu başka bir sorunumuz olmadığı takdirde önemsiz bir bulgu olduğunu ne bebeğiminin gelişimine ne de kalbinin çalışmasına herhangi bir manide bulunmayacağını söyledi.. bunlar için ileri tetkik önermiyoruz gereksiz dedi... diğer testlerinizin sonuçları zaten iyi çıkmış dedi... onun dışında çok şükür bebeğim de ben de sağlıklıyız... :)))

sonuçları bir de kendi doktoruma gösterdim... o da ufak birşey görmüşüz kalpte dedi onun için de size şunu söyleyebilirim bize gelen hamilelerin %40 ında görüyoruz bunu dedi... ama illaki ben neden olmuş öğrenmek istiyorum derseniz kendi isteiğinize göre amniyosentez yaptırabilirsiniz ben yaptırın demiyorum ama yapılabileceğini bilin... sizi bilgilendirmek zorundayız dedi... ben de hiç dinlemeden hayır yaptırmicam dedim...

sonra internetten araştırdım... normal gebelik geçiren bir çok annede görünen bişeymiş şuan içim çok rahat... Didem senin de rahat olsun :)))

öyle yani kızlar cinsiyetimiz de kesinleşti prensesimin olacağı doğrulandı... bu haftadan itibaren başlıyorum ciciler almaya :)))

Özlemcim tebrik ederim kızını tekrar canım.ohh ne güzel atlatmışsınız bu detaylı olayını da..O ufak sorunu Didemcim de araştırıyordu o da aynen senin gibi önemsiz olduğunu falan okumuş netten.O yüzdeeen hiiiç kafaya takılacak bir durum yok bence.Yalnız şu doktorlar da hemen amniyosentezden bahsediyorlar.Şimdi şimdi anlıyorum en küçük bir risk bile kalsın istemiyorlar gerçi senin ki sana bırakmış kararı ama bence bahsetmemeli bile gerek yok çünkü.Hem Dideminki ne demiş hatırladığım kadarıyla küçük bir kalsiyum fazlalığı yüzünden endişelenmeye gerek yok falan demiş.Bu konuda amniyosentezden bahsedilmesi bile gereksiz.Canım sen içini ferah tut (öyle de zaten biliyorum) Neyse artık kız olduğu da esinleştiğine göre istediğin gibi alışveriş yapabilirsin.Ben de amniyosentez sonucumu bekliyorum.Perşembe de detaylıya giricez bakalım DARISI BENİM BAŞIMAAA:eek:

Özlemcim cd yi verdimi doktor bir de güler yüzlü müydü en az 20 dk baktı demişsin bu çok iyi

Evet canım, çoooook pahallı, Silivri'deyim ben, nüfus fazla yoğun değil diye sanırım fiyatlar uçmuş.Fazla doğuran yok burda galiba.kaydirigubbakcemile3 Arkadaşım Esenler Huzur'da doğum yaptı 1 ay önce ,150 liraymış ,25 tl de test için almışlar.Orası da özel. Zaten normal doğum istiyorum, bana yapıcakları 750 tl lik özel ne olabilir. Doğurucak olan benim.Sanki benim yerime kendileri doğurucaklar da o kadar para istiyolar.:roflol: :roflol: :roflol:

Geçmiş olsun canım, benimde ilk zamanlar kanamam oldu,hemen hastaneye gittik.bişey çıkmadı.Sonra 1 hafta falan kahverengi akıntı devam etti.Tekrar doktora gittim.Düşük tehlikesi var dedi.Progestanı günde 3 tane içmemi önerdi.Bol bol da dinlendim. O kahverengi akıntılar hiç durmıycak sandım, ama durdu. Birde bi arkadaşım hamile ,6 aylık falan şu an, onun sürekli kanaması var.Sürekli yatıyo.Allah'a şükürler olsun şimdilik kanaması dışında kötü bi durumu yokmuş.Bebek iyiymiş.Sende iyi olursun en kısa zamanda inşallah.

Merhabalar Kıslaarr... Herkese iyi bir pazar tatili dilerim.. umarım herkes evinde rahat rahat dinleniyordur...

beni düşünüp merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)))

kusura bakmayın dün azcık canım sıkkındı buraya girip yazamadım durumumuzu...
Dr a gittik ultrasonumuza girdik doktor en az 20 baktı bebeğe çok inceledi... çok şükür herhangi bir sorunumuz yok.... yalnız bebeğimin kalbinin sol tarafında ufak bir kireçlenme gördü dr...

Didemcimm seninle aynı kaderi paylaşıyoruzz :)))

ben soramadım o panikle neden olmuş nasıl düzelir diye ama dr bunu kafama takmamamı bunu sadece bilgimiz olsun diye söylediğini, hamilelerde görünen bişey oldğunu başka bir sorunumuz olmadığı takdirde önemsiz bir bulgu olduğunu ne bebeğiminin gelişimine ne de kalbinin çalışmasına herhangi bir manide bulunmayacağını söyledi.. bunlar için ileri tetkik önermiyoruz gereksiz dedi... diğer testlerinizin sonuçları zaten iyi çıkmış dedi... onun dışında çok şükür bebeğim de ben de sağlıklıyız... :)))

sonuçları bir de kendi doktoruma gösterdim... o da ufak birşey görmüşüz kalpte dedi onun için de size şunu söyleyebilirim bize gelen hamilelerin %40 ında görüyoruz bunu dedi... ama illaki ben neden olmuş öğrenmek istiyorum derseniz kendi isteiğinize göre amniyosentez yaptırabilirsiniz ben yaptırın demiyorum ama yapılabileceğini bilin... sizi bilgilendirmek zorundayız dedi... ben de hiç dinlemeden hayır yaptırmicam dedim...

sonra internetten araştırdım... normal gebelik geçiren bir çok annede görünen bişeymiş şuan içim çok rahat... Didem senin de rahat olsun :)))

öyle yani kızlar cinsiyetimiz de kesinleşti prensesimin olacağı doğrulandı... bu haftadan itibaren başlıyorum ciciler almaya :)))

Hayırlı olsun canım kızın. Ne güzel pembiş pembiş kıyafetler alırsın şimdi benim gibi. kaydirigubbakcemile3 Bende pembe almaya yeni başladım, resmini de çektim ama bilgisayara atamadım bi türlü , yoksa ekliycektim. kaydirigubbakcemile3 Sen detaylı ultrasona mı girdin canım ?[/QUOTE]

Cok sagol canim darisi hepinizin basina... Hepimizin bebisleri saglikli olsun ins. Evet canim detayli ultrasona girdim... Herseysine baktilar bebegimin :) videosunu da verdiler yerim ben onu...

kızlarr selammmmm
koşturmacalı bir gündü. okuyan yada hatırlayan varsa bugün doktordaydık ve bebişim cinsiyetini gösterdi. OĞLUŞUM olacakmış. 17 sindede ayrıntılı usg var hayırlısıyla oda güzel sonuçlanır inş. özlem ne yaptıı nasıl geçti acaba (soho)
başkan bizide erkeklere eklersin artık:emir_bebek:yerimseniben

Canım çok sevindim tebrik ederim oğluşunuYav bu erkek tosuncuk nasıl saklamış ki bu zamana kadar:uhm:

merhaba arkadaşlar

cuma günü yoğun kanamyla doktora gittim şu an azaldı iyice ve kahverengi renkte.çok korkuyorum düşük tehlikesi var tabi ki fakat bebeğimin hareketlerini hissediyorum...

hiç böyle şeyler yaşayıp bebğini kucaklayan duydunuz mu

çok duaya ihtiyacım var lütfen bişiler diyin

ayrıca sakın ilk üç ayı atlattım artık rahatım diye düşünmyin ve kendinize çok dikkat edin

Üzülme arkadaşım hiiiiç birşeycik olmaz bebeğine allahın izniyle allah yardım eder ona merak etme bu vakitten sonra kolay kolay bişi olmaz yalnız dikkat etmek gerekiyor tabi...

canım sen toksoplazma ve rubella testlerini yaptırdın mııııı ? Yaptırdıysan kaça yaptırdın ? bilmiyorumkismile

canım hamileliğimin başında bir kere kan ve idrar testi yaptırdım... onlar da bişi çıkmamıştı... bir daha test yaptırmadım... sanırım o da onun içindeydi :) ozaman bayağı para vermiştim test için hepsine...

Canım çok sevindim tebrik ederim oğluşunuYav bu erkek tosuncuk nasıl saklamış ki bu zamana kadar:uhm:

valla saklamış teyzesi dün zaten görüm göreceğimiz 3-5 sn bişeydi sonraa bir dahada göremedikguclubacismile neyse bunada şükürr

Özlemcim tebrik ederim kızını tekrar canım.ohh ne güzel atlatmışsınız bu detaylı olayını da..O ufak sorunu Didemcim de araştırıyordu o da aynen senin gibi önemsiz olduğunu falan okumuş netten.O yüzdeeen hiiiç kafaya takılacak bir durum yok bence.Yalnız şu doktorlar da hemen amniyosentezden bahsediyorlar.Şimdi şimdi anlıyorum en küçük bir risk bile kalsın istemiyorlar gerçi senin ki sana bırakmış kararı ama bence bahsetmemeli bile gerek yok çünkü.Hem Dideminki ne demiş hatırladığım kadarıyla küçük bir kalsiyum fazlalığı yüzünden endişelenmeye gerek yok falan demiş.Bu konuda amniyosentezden bahsedilmesi bile gereksiz.Canım sen içini ferah tut (öyle de zaten biliyorum) Neyse artık kız olduğu da esinleştiğine göre istediğin gibi alışveriş yapabilirsin.Ben de amniyosentez sonucumu bekliyorum.Perşembe de detaylıya giricez bakalım DARISI BENİM BAŞIMAAA:eek:

Özlemcim cd yi verdimi doktor bir de güler yüzlü müydü en az 20 dk baktı demişsin bu çok iyi

canım benim çok sağol :) dediğin gibi darısı senin başına... evet onlar da öyle söylemek zorunda oldukları için söylüyorlar bu önemli değil ama söylemek bilgilendirmek zorundayız dedi...

evett cd yi verdi şimdi yine bebeğime bakıyorduumm :))) sadece üst kısmını çekmiş doktor olsun o da yeter ağzı burnu dudaklarını görünüyor ya :)))
canım doktor çok güler yüzlü diyemicem ama suratsızda değil... hoşgeldin nasılsın diye soruyor sonra uzuuun uzuuun bakıyor.. bir de kalbinde öyle bişey çıkınca daha da çok baktıda baktıı dedim aha bişey daha söyleyecek çok uzun baktı diyordum tam içimden geçmiş olsun bebeğiniz sağlıklı bişeyi yok dedi... o sırada dosyayı verdi elime dışarı çıktm 2 dk daha bekledim sonra asistanı cd yi verdi :) arkasında da 7- 8 tane organlarının resimleri var :) bir de renkli fotosu ilk sayfada :))) çok başarılıydı yani hatta acaba diorum dr umu değiştirip bu kadına mı gitsem :))))

canım benim çok sağol :) dediğin gibi darısı senin başına... evet onlar da öyle söylemek zorunda oldukları için söylüyorlar bu önemli değil ama söylemek bilgilendirmek zorundayız dedi...

evett cd yi verdi şimdi yine bebeğime bakıyorduumm :))) sadece üst kısmını çekmiş doktor olsun o da yeter ağzı burnu dudaklarını görünüyor ya :)))
canım doktor çok güler yüzlü diyemicem ama suratsızda değil... hoşgeldin nasılsın diye soruyor sonra uzuuun uzuuun bakıyor.. bir de kalbinde öyle bişey çıkınca daha da çok baktıda baktıı dedim aha bişey daha söyleyecek çok uzun baktı diyordum tam içimden geçmiş olsun bebeğiniz sağlıklı bişeyi yok dedi... o sırada dosyayı verdi elime dışarı çıktm 2 dk daha bekledim sonra asistanı cd yi verdi :) arkasında da 7- 8 tane organlarının resimleri var :) bir de renkli fotosu ilk sayfada :))) çok başarılıydı yani hatta acaba diorum dr umu değiştirip bu kadına mı gitsem :))))

hmmm çok iyi sırıtık olmasına da gerek yok demi amakaydirigubbakcemile3Ciddi olup işini güzel yapan biriyse çok iyi.Valla senin yerinde olsam başından buna giderdim perinatolog ne de olsa yine senin bileceğin iş tabi.Renkli foto olayı da güzel.Offf ben de çok stres yapmaya başladım giderek bakalım önümüzdeki hafta neler gösterecek bize.

hmmm çok iyi sırıtık olmasına da gerek yok demi amakaydirigubbakcemile3Ciddi olup işini güzel yapan biriyse çok iyi.Valla senin yerinde olsam başından buna giderdim perinatolog ne de olsa yine senin bileceğin iş tabi.Renkli foto olayı da güzel.Offf ben de çok stres yapmaya başladım giderek bakalım önümüzdeki hafta neler gösterecek bize.

Beklemek ne kadar zor dimi :))) ben şimdi 5 hafta beklicem doktor Mayıs başında gel dedi :) ama olsun artık o orda hissediyorum.. benimle ya günler su gibi geçer gider göbişlerde büyüyor yavaştann.. oohh değmeyiin keyfimize gitsin :))) bu arada kuzeniminde hamile olduğunu öğrendim dün... :))) onunki de 6 haftalıkmış çok mutlu oldum kızıma yaşıt bir arkadaş geliyor :)))

Ayyy bi başlıkta birine sinirim bozuldu.ınsanlar ne kadarda meraklı insanları yalancı çıkarmaya. Bi arkadaş sormuş hamileyim, çok kilo alırmıyım falan diye, bende kendimden örnek verdim.Dedim ben 62,5 la başladım, 58,5 a düştüm.Şimdi 60 kiloyum.20 haftalık hamileyim. Kilo olayını fazla kafana takma , bünyeye göre değişiyo dedim. Ordan biri de bana cevap yazmış , yiyelim mi şimdi bunu, 2 kiloyla da doğuma gidersin , bebeğinde 5 kilo doğar falan yazmış. Ne kadar cahil insanlar var bu dünyada , anlayamıyorum.Ben 2 hafatda bir doktora gidiyorum, o zaman benim doktorum yalancı.Tövbe tövbe.

Beklemek ne kadar zor dimi :))) ben şimdi 5 hafta beklicem doktor Mayıs başında gel dedi :) ama olsun artık o orda hissediyorum.. benimle ya günler su gibi geçer gider göbişlerde büyüyor yavaştann.. oohh değmeyiin keyfimize gitsin :))) bu arada kuzeniminde hamile olduğunu öğrendim dün... :))) onunki de 6 haftalıkmış çok mutlu oldum kızıma yaşıt bir arkadaş geliyor :)))

Zor tabiii çok zor hemde keşke ben de rutin kontrolü beklesem.Düşünsene bebeğim dovn sendromlu mu değil mi bunun sonucunu bekliyorum ne kadar ürkütücü üzücü birşey ben inanıyorum diyorum ama bir yandan da hep bir korku var içimde.Eşimse çok emin hiç kötü birşey getirmiyor aklına..Bakalım perşembeye kadar telefon gelir gibi geliyor bana.Perşembe de detaylı usg ye girince herşey güzel olursa şayet çok büyük bir rahatlama olacak bende...
Kuzenine çok sevindim araları 4 ay olacak desene ne kadar güzel benim kızkardeşim hamileydi biliyorsun bizim de 3 ay olacaktı ama düştü ne yazık ki şimdi yine çalışmalardalarkaydirigubbakcemile3bakalım hayırlısı kuzenine söyle çok çok çok dikkat etsin valla bu günlerin riski hiçbirşeyle ölçülmüyor sallasın işi mişi:)))

Ayyy bi başlıkta birine sinirim bozuldu.İnsanlar ne kadarda meraklı insanları yalancı çıkarmaya. Bi arkadaş sormuş hamileyim, çok kilo alırmıyım falan diye, bende kendimden örnek verdim.Dedim ben 62,5 la başladım, 58,5 a düştüm.Şimdi 60 kiloyum.20 haftalık hamileyim. Kilo olayını fazla kafana takma , bünyeye göre değişiyo dedim. Ordan biri de bana cevap yazmış , yiyelim mi şimdi bunu, 2 kiloyla da doğuma gidersin , bebeğinde 5 kilo doğar falan yazmış. Ne kadar cahil insanlar var bu dünyada , anlayamıyorum.Ben 2 hafatda bir doktora gidiyorum, o zaman benim doktorum yalancı.Tövbe tövbe.

canım sen de benim gibi bizim topik dışına çıkıp başkalarına mı yardımcı olmaya çalıştın :))) bazı insanlar öyle... sen ne kadar yardımcı olmaya çalışsanda anlamazlar.. herkesde herşey aynı olmak zorunda mı değil... sen ben de böyle oldu kafana takıpta kendini üzme demek istemişsin boşver anlamayanlar derdine yansın sen üzülme sinirlerini de bozma boşuna ben de yaptım o hatayı daha da başka bir konuya yorum falan yapmadım :))) bir de çok merak ettim nereye yazdın onu :)))

Ayyy bi başlıkta birine sinirim bozuldu.İnsanlar ne kadarda meraklı insanları yalancı çıkarmaya. Bi arkadaş sormuş hamileyim, çok kilo alırmıyım falan diye, bende kendimden örnek verdim.Dedim ben 62,5 la başladım, 58,5 a düştüm.Şimdi 60 kiloyum.20 haftalık hamileyim. Kilo olayını fazla kafana takma , bünyeye göre değişiyo dedim. Ordan biri de bana cevap yazmış , yiyelim mi şimdi bunu, 2 kiloyla da doğuma gidersin , bebeğinde 5 kilo doğar falan yazmış. Ne kadar cahil insanlar var bu dünyada , anlayamıyorum.Ben 2 hafatda bir doktora gidiyorum, o zaman benim doktorum yalancı.Tövbe tövbe.

Canım kk da hangi başlıkta bu kişi bakayım ne kadar ayıp etmiş biz burada birbirimize ne kadar sade yalansız dolansız konuşyoruz alışmışız bizim gibilere canım boşver o demek ki sallayıp duruyor topikte seni de kendi gibi zannetti heralde:eek:klava:

X