Evet canım, çoooook pahallı, Silivri'deyim ben, nüfus fazla yoğun değil diye sanırım fiyatlar uçmuş.Fazla doğuran yok burda galiba.kaydirigubbakcemile3 Arkadaşım Esenler Huzur'da doğum yaptı 1 ay önce ,150 liraymış ,25 tl de test için almışlar.Orası da özel. Zaten normal doğum istiyorum, bana yapıcakları 750 tl lik özel ne olabilir. Doğurucak olan benim.Sanki benim yerime kendileri doğurucaklar da o kadar para istiyolar.:roflol: :roflol: :roflol:
Geçmiş olsun canım, benimde ilk zamanlar kanamam oldu,hemen hastaneye gittik.bişey çıkmadı.Sonra 1 hafta falan kahverengi akıntı devam etti.Tekrar doktora gittim.Düşük tehlikesi var dedi.Progestanı günde 3 tane içmemi önerdi.Bol bol da dinlendim. O kahverengi akıntılar hiç durmıycak sandım, ama durdu. Birde bi arkadaşım hamile ,6 aylık falan şu an, onun sürekli kanaması var.Sürekli yatıyo.Allah'a şükürler olsun şimdilik kanaması dışında kötü bi durumu yokmuş.Bebek iyiymiş.Sende iyi olursun en kısa zamanda inşallah.
Merhabalar Kıslaarr... Herkese iyi bir pazar tatili dilerim.. umarım herkes evinde rahat rahat dinleniyordur...
beni düşünüp merak eden arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)))
kusura bakmayın dün azcık canım sıkkındı buraya girip yazamadım durumumuzu...
Dr a gittik ultrasonumuza girdik doktor en az 20 baktı bebeğe çok inceledi... çok şükür herhangi bir sorunumuz yok.... yalnız bebeğimin kalbinin sol tarafında ufak bir kireçlenme gördü dr...
Didemcimm seninle aynı kaderi paylaşıyoruzz :)))
ben soramadım o panikle neden olmuş nasıl düzelir diye ama dr bunu kafama takmamamı bunu sadece bilgimiz olsun diye söylediğini, hamilelerde görünen bişey oldğunu başka bir sorunumuz olmadığı takdirde önemsiz bir bulgu olduğunu ne bebeğiminin gelişimine ne de kalbinin çalışmasına herhangi bir manide bulunmayacağını söyledi.. bunlar için ileri tetkik önermiyoruz gereksiz dedi... diğer testlerinizin sonuçları zaten iyi çıkmış dedi... onun dışında çok şükür bebeğim de ben de sağlıklıyız... :)))
sonuçları bir de kendi doktoruma gösterdim... o da ufak birşey görmüşüz kalpte dedi onun için de size şunu söyleyebilirim bize gelen hamilelerin %40 ında görüyoruz bunu dedi... ama illaki ben neden olmuş öğrenmek istiyorum derseniz kendi isteiğinize göre amniyosentez yaptırabilirsiniz ben yaptırın demiyorum ama yapılabileceğini bilin... sizi bilgilendirmek zorundayız dedi... ben de hiç dinlemeden hayır yaptırmicam dedim...
sonra internetten araştırdım... normal gebelik geçiren bir çok annede görünen bişeymiş şuan içim çok rahat... Didem senin de rahat olsun :)))
öyle yani kızlar cinsiyetimiz de kesinleşti prensesimin olacağı doğrulandı... bu haftadan itibaren başlıyorum ciciler almaya :)))