- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
iiyim cnm ne olsun bişeyler atıştırıyorum acıktımHoşbulduk, nasılsın ? Bende geçmişi okudum bi ara ,sonra tam cevap yazdım, gönder tuşuna bastım , site bozuldu.Yazdığımda iletilmedi .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bu arada ben kontrole gittim bugün , kızımız 19+4 göründü ultrasonda . 285 gr. olmuş. Hala kilo almamışım .62,5 la başladım. 4 kilo verdim.Sonra 1,5 geri aldım. Şu an 60 kiloyum. Eve geldik ,sağlık ocağından aradılar, tetanoz aşısı oldum. Hiç acımadı. Kolumda da ağrı yok gibi. Kolaymış bu aşı , ben daha acı verici bişey bekliyodum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohhh masallah canım... ıyı ya tetenozda hıc canım acımadı dıyen ıkıncı kısıson... ne guzel ınsallah benımkıde acımaz korkuyorum... bebişide gordun ha hemm ne guzelll kocman olmustur...
iiyim cnm ne olsun bişeyler atıştırıyorum acıktım
ay sinir bozucu yaz yaz gitmesin
maşallah canm prensesine
herşey yolunda demek ne güzel
aşı başta hiç ağrımıyo cnm yaparken falan sonra ağrı yapıyo baya
2 gün ağrımıştı benim kaldıramıyorudm
Gündüz 12 gibi aşıyı oldum ama hala bi ağrı yok . Hemşire herkeste ağrı olmayabilir, bünyeye göre değişir dedi. :CüvCüv:
tabiki cnm herkeste olmayabilir inş sen o olmayanlardansındır yerimseniben
İnşallah canım . Senin aşıdan ne kadar süre sonra başladı ağrın ? ohaoldumsmile
herkes geçmişte mi fisfisfis
Okumakla bitmez geçmiş . kaydirigubbakcemile3 :roflol:
maşallah canm prensesine
herşey yolunda demek ne güzel
aşı başta hiç ağrımıyo cnm yaparken falan sonra ağrı yapıyo baya
2 gün ağrımıştı benim kaldıramıyorudm
Evet, canım acımadı hiç, bende burda okuduklarımdan dolayı korkmuştum.Boşuna korkmuşum. kaydirigubbakcemile3 İnşallah seninkide benimki gibi olur. kaydirigubbakcemile3
bende korkuyorum şu aşıdan kesin benım acırrr...
bide naz yaparımkı sormayın gıtsın
neyse kuzu uyurken bende yatayım yavaştan
sabah erkenden kalkıyo sersem gib oluyorum
gecede kimbilir kaç kere kalkarız alışmadı daha tüm gece uyumaya zor oluyor hem hamilelik hemde zeynep ama güzel şeyler bunlar neysemm çenem düştü yine
hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar hepinize
cici parmagımı sıkıstırdım dun oda bole tırnagım morardı acıyo dedım bı esıme hala benle dalga gecıyo cici parmagımı acıyomus dıye....:) ama acıyo napıyım:).)
günaydın hamişlerrrrrr....opuyorumnanaktan
maşşallah canım ben de iyi sayılırım...G u n a y d iiiiiiiiiiiiiiiiiii nnnn!!! masallah bugun kendimi cok iyi hissediyorum...insallah sizlerde oylesinizdir arkadaslar