İyi geceler dorukçum. Benden başka kimse yok, başbaşayız yani; hoşgeldin sefalar getirdin. Ben de İstanbul'a gittim geldim. İşimizi hallettik ama vergi dairesi usulsüzlük cezası kestiler, 1 gün için hem de. 1 gün geç gitmişim, bilmiyordum. Neyse işimiz halloldu sonuçta.
Biz de kocişimle yarın park yatak bakmaya gideceğiz. İki hafta sonra da alışverişe başlayacağız. Zira bebek odası için istediğim boya sipariş verildi, önümüzdeki hafta sonu boyanacak.
Bence de herşey ateş pahası, Allah yardımcımız olsun hepimizin.
bende sonunda park yatak alıcam heralde bu gidişle:bbo: mobilya taımları 2 binden başlıo
bide ben 2 tane alıcam düşün halimi.... artı evimde küçük nasıl sığacak hiç bilmiyorum.galiba sonunda 1 yaşlarına gelenece oda yapmıycam ......
herkese iyi akşamlar,haftasonları pek tenha oluyor buralar :)
herkese iyi akşamlar,haftasonları pek tenha oluyor buralar :)
Bende geldımmm.. bugun bızde alısverıs yaptık kocısle... bebişe zıbın takımı aldık pek seker bişi:):) kendıede bıtane tunık aldım bıde hamıle pıjama takımı lohusalıktada kullanılıyo...
ben evi felan pek supurmuyorum,sadece mutfak islerini yapiyorum...
azicik is yapsam yoruluyorum...
bende iyice kirlenmeden yapmıyorum ama benim öyle akrabalar yok bütün işler bana bakıyor yapmasanda olmuyorbilmiyorumkismile
Benimde öyle canım, annemler uzakta biraz.Bazen kardeşim geliyo , o yapıyo büyük temizlikleri. Geçen gün geldi de ev tertemiz oldu .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bende temiz tutmaya çalışıyorum.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Benimde öyle canım, annemler uzakta biraz.Bazen kardeşim geliyo , o yapıyo büyük temizlikleri. Geçen gün geldi de ev tertemiz oldu .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bende temiz tutmaya çalışıyorum.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne mutlu sana canım yardım edecek biri var ara sırada olsa bu gün bolkonun camlarını sildim yavaş yavaş hep çamur olmuştu silmesende olmuyo perdeleri kıştan beri yıkamadım onları yıkamayı düşünüyorum
bu arada sen alışverişlere başladınmı
Bende bu gÜn temızlık yaptım ama cok belım aĞrıyo suan bır daha yapmıcam ıkı hatada bır evlerı temızlıyorum 2 kıŞıyız zaten ıye ama yıne de ne cabuk kırlenıyo