2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende sonunda park yatak alıcam heralde bu gidişle:bbo: mobilya taımları 2 binden başlıo
bide ben 2 tane alıcam düşün halimi.... artı evimde küçük nasıl sığacak hiç bilmiyorum.galiba sonunda 1 yaşlarına gelenece oda yapmıycam ......

Ben de park yatak alıcam, çünkü evim küçük. bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ben de hafta içi pek bakamıyorum,çalştığım için...
benim karnım yavaş yavaş hamile gobegine benzemeye basladi :)
hic buyumeyecek sanmistm :)

Bende geldımmm.. bugun bızde alısverıs yaptık kocısle... bebişe zıbın takımı aldık pek seker bişi:):) kendıede bıtane tunık aldım bıde hamıle pıjama takımı lohusalıktada kullanılıyo...

Şeymacım hoşgeldin... Senin de kızın olacak dimi?ismine karar verdiniz mi?

kızlar ev işlerinizi yapabiliyormusunuz ben bu gün bayağı zorlandım yavaş yapmamarağmen

ben evi felan pek supurmuyorum,sadece mutfak islerini yapiyorum...
azicik is yapsam yoruluyorum...

bende iyice kirlenmeden yapmıyorum ama benim öyle akrabalar yok bütün işler bana bakıyor yapmasanda olmuyorbilmiyorumkismile

bende iyice kirlenmeden yapmıyorum ama benim öyle akrabalar yok bütün işler bana bakıyor yapmasanda olmuyorbilmiyorumkismile

Benimde öyle canım, annemler uzakta biraz.Bazen kardeşim geliyo , o yapıyo büyük temizlikleri. Geçen gün geldi de ev tertemiz oldu .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bende temiz tutmaya çalışıyorum.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne mutlu sana canım yardım edecek biri var ara sırada olsa bu gün bolkonun camlarını sildim yavaş yavaş hep çamur olmuştu silmesende olmuyo perdeleri kıştan beri yıkamadım onları yıkamayı düşünüyorum

bu arada sen alışverişlere başladınmı

Sağolsun kardeşim perdeleri de yıkayıp astı. Yıkayınca sen asma canım,eşinden yardım iste.ne olur ne olmaz.

Bende bu gÜn temızlık yaptım ama cok belım aĞrıyo suan bır daha yapmıcam ıkı hatada bır evlerı temızlıyorum 2 kıŞıyız zaten ıye ama yıne de ne cabuk kırlenıyo

bu arada sen alışverişlere başladınmı

Ufak tefek şeylere başladım canım, çıtçıtlı badyler aldım, bi kaç tulum aldım. 2 elbise aldım.bir de battaniye. Yatağını falan almadım henüz.Biraz daha bekliyorum. sen aldın mı bişeyler ?:CüvCüv:

Bende bu gÜn temızlık yaptım ama cok belım aĞrıyo suan bır daha yapmıcam ıkı hatada bır evlerı temızlıyorum 2 kıŞıyız zaten ıye ama yıne de ne cabuk kırlenıyo

evet bizde 2 kişiyiz ama hemen kirleniyo.Bu arada face'te davet yollanmış sana, listede adın vardı ama grupta göremedim seni.Dedikodunu yaptık PPP kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…