maşşallah canım ben de iyi sayılırım...
Allah iyilik versin canim...buarada her ay dr a kontrole gttiginizde idrar testi yapiyorlarmi? bana dr her ay idrar testinin yapilmasi gerektigini soyledi
canlarım nasılsınız?
Bugün cumartesi herkes gezmeye gidecek heralde kocişlerle..Bende gitmek istiyorum ama kociş geç kalmazsa bugün yarım gün çalışıyor çünkü... Eee kızlar göbekleriniz ne alemde benimki bayağı büyüdü.. Doktorum Lierac diye bir krem önerdi onu kullanıyorum.. Benim gibi bu markayı kullanan var mı memnunmusunuz?
herkese merhabalarrr
bugün kontrolum varr. dua ediin bende hayırlı haberlerle geleyim. birde bebişim göstersin kendinii
herkesii öptüm güzel hafta sonlarıııı
kıslar selam merhabalar , ben bugün ancak girebildim , nasılınız bakalım , biazdan mesaim bitiyor çıkacağım kocişimle bana kıyafet almaya gidieğiz , banada bluzlarım olmuyor artık benimdekarnım iyive büyüdü. herkerse iyi gezmeler ve iyi tatillelr
selam kızlar nasılsınız bugün. uzun bir aradan sonra bugün biraz gezdim... bebişlere oda takımı bakdık. ama allah bizlere bol kazanç versin kızlar herşey uçmuş......henüz erken ama fikir edinmek iyi oldu. biberon emzik eşofman felan aldık çok güzel şeyler var ya.....kendimi zor tuttum....