2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi ütü yapıp okula gitmem lazım herkese günaydın opuyorumnanaktan
bugün 3'e kadar okul var oradan da arkadaşa gideceğim akşama görüşürüz:)

günaydın hatunlarr
sehercim Allahım acılarını dindirsin inşallah kısa zamanda saglıgına döner gercekten zor durum sanada kolay gelsin
hayret ve şaşılacak sekilde hanzade 9 a 20 kala uyandı ohh bizde uyumusuz karı koca iyi oldu uykumu alarak uyandım
kahvaltı hazırladım benim cimcimeye yumurtasının yarısını yedi ama yumurta çift sarılı yani iri yumurta neyse azcık peynir tereyag ve labne yedi neyse ugrasmıcam şimdi kayu izliyor
hava harika güneşli bende karnımı doyurayım kayu bitsin kızı alıp cıkayım parka azcık koştursun da yorulsun gec uyandı bakalım ne vakit ögle uykusuna yatacak
ben bugun evdeyim kısmet olursa ütü yapcam
işte böle
işte olanlara hayırlı işler
evde olanlara keyifli günler veeee hayırlı cumalar hepinize

Son düzenleme:

Ferdacım şu pudingin tarifini versene bende kuzuma yapayım.

Kızlar işteyim gizilice giriyorum sizi çok özledim:asigim: ÖPTÜMMMM

Bizde seni özledik Semra'cım daha sık gelllll

Esencim hayırlısı olsun çok sevindim adına artık seni buralara gelmeden alı koyan bişeyde olmıycak.Bekleriz bu taraflara.Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin rabbim.

Bengicim hoşgeldinnn.Daha sık uğramaya çalış.Merak ediyoruz,özletiyorsun kendini.Maşallah Deniz'imin iştahınada.Yesinde, varsın kilosu az olsun sağlıklı sıhhatliler yaaa.Bu enerjiyle zaten kilolu olmaları biraz garip olurdu.Yağızda iki dakika yerinde durmuyor.

Yerim ben onu gel gel diyen ağzını kuzum benim yaaa opuyorumnanaktan

Tubişim yaaa yazını okuyup iletiyi yazana kadar ne diyeceğimi unuttum.O ne uzun yazı öleeee döktürmüşsün.Annenlerin işi hayırlısıyla olur inşallah.Rabbim kalbinize göre versin.Pusetinizde gelmiş baya uğraştırmışlar ama.Çok geçmiş olsun canım eşinede,sanada. Bende bir kere aynı durumda kaldım.Daha Yağız 4 aylık falandı.O kadar kötü oldumki bayılmıştım.Hatta hastaneye yatırdıklarında gaz sancısı olduğunu anlamaları baya zaman aldı.Böbrek,mide her türlü ihtimalden sonra.Serroşunda onu bunu yanına taşımasını yazmışsın ya, sanki yanımdaymışsınız gibi gözümün önünde canlandı benim velette dün akşam telde konuşurken bütün ayakkabılığı yanıma taşıdı ağzım açık kaldı Msndede dün yazdım ama cevp vermeyince anladım benn ilk defa başımıza gelen bi durum değil nasılsa olumunekankayizsmile

Nurancım hoşgeldin,misafirleride atlatmışsın ne güzel.Bu veletlerle rahat nefes almak mümkünmü zaten bir yere gidince burnumuzdan geliyor.İki dakka yerlerinde durmuyorlar.

Özlemcim,zor dönemler geçiriyorsunuz,kızlarında da dediği gibi bilinçli söylememiştir.Sen hiç birkaç cümleye takılıp canını sıkma.Kuzularını düşün.Öfkeyle kalkan zararla oturur demişler.Biraz daha sabır :teselli:

Hülyacım sende bendensin bende arada bakıp yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum.Kuzuma gelince yazdıklarına şaşırmadım,kayınvalidemde bu aralar hep aynı şeyleri yaptığını söylüyor.Bi gerginlikleri var ama hayır olsun.

Hoşgeldin Gülhancım,demek sanal alemde aşk bizim gerçekte bile aşka ayıracak vaktimiz kalmadı.:bbo: Bu velet beni öldürecek.

Semroşum çok üzüldüm yaaa,aileside perişan olmuştur.Allah yardımcıları olsun.İyi haberlerini bekliyoruz.

gunaYDINN
bugun cuma çok şükürrr
optımum işi yattı sanırım neyse saglık olsun
yarın nısan annelerı sırvanda bulusuyor ona takılırım bıraz..
semracım allah yardıcısı olsun..allahın izniyle kalkar ayaga ınsallah.. umut en buyuk ılac bencee onun ıcın..saolsun gulhanın eşive abısıde duyarlı davranmıs
bukadar becerıklı ve hamarat hatunun davetını kacırmakla içim erıdı dogrusu:)

hulyacım gelmıss hosgelmısss..gazelede bravo valla hıc caktırmıyo ama ne yaramaz olmus öle anneye ezıyetler falan ısır poposundan benım ıcın...geçiçek hulyacım sıkma canını bu yaptıkları 2 yaş sendromu dıyorum artık bakalım oda gecınce ne baslıcakkk

tugbacım basından tuz cevır ver bırınee bu ne yaa allah daha buyuk dert vermesın tabıdeee masallah cekebılecegın herseyı bu hafta atlattın..eşinede sanada cok gecmıs olsun bılırım o sancıyı okurken ev arkadasımı hastane kaldırmıstık gaz sancısından o kızın kıvranısları geldı gozumun onune sen anlatırken
inşallah annenınde senınde istedıgınız sey olurr merakla beklıyorum ne oldugunu

bengıcım bugun erkencısın senı boyle aktıf gormeyı ozlemısım valla..kolay gelsın canıma.s.

esennn arabaya ıslatmaya beklıyorum bu tarafa ona goreee sonra sıbelı sonra gulhanıııııı:))ayy ne bereketlı bu ayyy maşallahhh kızlarrrr kazasız belasız ınsallaha.s.

dun gulhanın yazdıgından etkılenerek dedımkı uyurken sadece sut ısıtıp vereyım bosuna vermıyeyeım bıskuvı falan vıtamınını alsın sütten dıyerekten ıcırdım 150cc kadar yattım12de
anam duru 5de bı asıldı mememe saat 7yı gectı kopacak sandım artık cektım agzından aglıyo bu sefer yalancı memeyı atyo agzından kalktım muhallebı ıcırdım de delıksız uyudum 8e kadar::çok üzgünüm:

pınar sen ne yaptın ıcırdınmı defneye süt gece?

Günaydın kızlar.
Geçmişe bir ara bakarım arıtk o dkar çok konuşmuşssunuzki gecemi konuşuyorsunuz siz bakim:)))

Günaydınlar bacılar a.s.

Geldim kahvaltımı yaptım size bakayım dedim. Maşallah çeneniz düşmüş yine akşam. Oh oh seviniyorum burayı böyle bereketli görünce a.s.

Akşam sağolsun eşim geldi aldı beni. Gittik sürücü kursundan ehliyet sınavına giriş belgemi aldım. Sınav yarın ben daha ancak aldım. Neyse ordan hemen kayınvalideme geçtik. Yemeğimizi ytiyip koştur koştur eve. Ben hemen Defdoş'un nevresimlerini serip odasını toparladım. Eşimde sağolsun toz alıp yerleri silmiş. Teizdi ama yine de bi daha ciflerdim lavabomu tuvalaetimi falan. Havlularımı değiştirdim. Mutfakta ki yıkanan bulaşıkları kaldırdım.

Defne'de araba da uyumuştum. Tam misafirlerin gelmesine yakın 9 gibi uyandı. Onu giydirdim geldiler. Çayımı demledim. Yanına tramisu ile servis yaptım. Defne ile onların oğlu bi güzel oynadılar ki. Fazla da durmadılar zaten . Saat 11 gibi gittiler. Bende hemen bulaşıkları makinaya koydum. Cup yatağa attık kendimizi a.s.

Yarın da dediğim gibi ehliyet sınavım var. İnşallah hallederim ya a.s.

Ordan da kadın doğum doktoruma randevu aldım. Temmuz da kontrolüm vardı unuttum. Malum bu spiral 6 ay da bir kontrol istiyor. Bakalım sorun yoktur inşallah a.s.

Tubiş'im pusetine kavuşmuşsun canım gözün aydın a.s. Ay o devler dairesi işlemleri zaten ömürlük ömürlük. Dediğin gibi bu aralar herşey üstüste geliyor. Allah beterinden saklasın diyelim bacım a.s.

Eşine çok geçmiş olsun a.s. Erkeğin hastası fena nazlı oluyor valla Allah kolaylık versin yerimseniben Oyy o gaz sancısı ne fenadır ya. Çok geçmiş olsun canım. Olmasın inşallah bir daha a.s.

Ütünü beğenmene sevindim. Bende iyi şeyler duydum. Kayınvalidemde çok memnun. Hergün ütü yapan insan olduğu için çok rahat etti a.s.

Ay Defne'nin annaaa demelerini sorma. Dün gelen arkadaşımın eşinin de annaaaa diye peşinde dolandı durdu kaydirigubbakcemile3

Nuran'cım hoşgeldin a.s. Ohh misafirler atlatılmış gözün aydın a.s.

Özlem'cim eşine çok geçmiş olsun canım a.s. Gerçekten içinden geldiği için söylememiştir bencede. Ama bence sen bikaç gün kesinlikle annene gitmelisin. Hem se hem eşin biraz yalnız kalın. Senin kıymetini bi anlasın derim a.s.

Senin de inşallah damla ile hemen hallolur sorunun çok geçmiş olsun a.s.

Ferda'cım yok bacım yok ben o yeşil çayı bi türlü sevemicem bak aklıma tadı geldi bi hoş oldum :sinifsinif: Ben yurdumun siyah çayına devam edeyim kaydirigubbakcemile3

Ohhh afiyet olsun pasta götürülmüş. Bursa planları yapılıyor he hadi bakalım gidersiniz inşallah a.s.

Hülya'cım hoşgeldin canım a.s. Gazel cadısı çıldırtmış seni. Niye uyumadı ki kuzum :uhm: Kakası var demişsin. Rahatsız etti belki de yavrumu. Kızma annesi derdini anlatamıyor ne yapsın a.s

Gülhan'cım ne yapalım tatlım burdan online gün yapalım dedik kaydirigubbakcemile3

Semra'cım valla ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Rabbim iki rahmetten birini versin. Yakınlarına da çok zor. Oyyy Allah'ım bir mucize versin inşallah a.s.

Bengi'cim erkencisin canım. Kolay gelsin a.s.

Günaydınlar kızlar ve hayırlı cumalar,

Bende işten çıkışta dün akşam terzime uğradım prova için sonrada hızlıca eve geçtim.

Benim oğlana bişeyler oldu.Çok sinirli,agresif tavırlar sergiliyor.Bana geldiğimde bir süre yanaşmak istemiyor,daha sonra o kaprisi geçince de sevicem derken pat pat vuruyor.Anlayamadım bir türlü.Halbuki eve geldiğimde sadece onunla ilgilenmeye çalışıyorum,dikkatimi başka bir şeye vermemeye çalışıyorum ama neden böyle oluyor.Dün akşam öyle vurması falan bi zoruma gitti, bir ağladımki sormayın.Gerçekten çok zormuş anne olmak,yükü çok ağır, nasıl yaklaşıcam bilmiyorum inanın.Kitaplarda okuduğumuz tavsiyeler uygulamalar bile bazen gerçekte işe yaramayabiliyor.:sinifsinif:

Günaydın canım ohhh bugün iyi uyumuş Hanzade. Kahvaltısını da yapmış maşallah ona a.s.

Yerim ben onu gel gel diyen ağzını kuzum benim yaaa opuyorumnanaktan[/B]

Sorma bacım ya ne tatlı söylüyor. Akşam da tiramisu yerken bi ağzını şapırtatıyo ki. Nasıl olmuş diyorum offf (çok güzel anamında) diyip öpüyor beni zilli kaydirigubbakcemile3

Günaydın canım a.s.

Valla cuma geldi süper oldu :lepi:

İçirmeyi denedim ama malesef gece uykusunda bile anladı pis cadı Yarı uykulu yarı uyanık açtı gözlerini. Yaaaa mama doyyyy dedi. Bende güle güle yaptım mamasını içirdim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar.
Geçmişe bir ara bakarım arıtk o dkar çok konuşmuşssunuzki gecemi konuşuyorsunuz siz bakim:)))

Günaydın Tülay'cım. Herkes çocukları uyutup kaçıyor buraya. Ben Defne ile sızdığım için katılamıyorum bu hatunlara a.s

Selin nasıl olda iyi dimi?

Günaydın duygu yüklü bacım benim a.s.

Sanırım hepsinde var tatlım. Bizimki de akşamları nasıl hızlı vuruyor bana. Yerlere atıyor kendini. Bi asabiyet sorma gitsin. Doktorunu aradım sordum geçenlerde. Hiç üzerine gitme. Vurduğu zaman ağlıyormuş numarası falan yapma dedi. O zaman daha çok vurmaya başlıyor dedi, denedim hakikaten de öyle oldu. Valla dediğin gibi anne olamnın yükü çok ağırmış. Allah hayırlı evlat etsin hepsini de emeklerimiz boşa çıkmasın diyelim a.s.

günaydınlar herkese hayırlı cumalar ancak kendime gelebildim dün arkadaşlar geldi saat 12 gibi kalktılar yatmamız 01:00 geçti sabahta 06:30 ta yola çıktık çok uykusuzum

günaydın pınarcım allaha şükür daha iyi canımya.

sibel canım sleinde o dediğinn davranışı eğer ben onu almaya geç gidersem yapıyor..benden kaçıyor ağlıyor yaklaşmıyor.sonra bir müddet sonra geliyor öper gibi yapıyor annemmm diyerek ısırıyor birden:) )acaba geç gittiğin için olmuş olabilir mi.

Aynen canim, bende Ezel'i izliyordum, bu da eklendi.

Doruk erken yatiyor tetesi, o yüzden erken kalkiyor. Ama genelde 9-10 saat deliksiz uyur geceleri, bazen civitiyor, 6-7 saatte kalktigi oluyor huzursuz bir bicimde, öglende küp gibi yatiyor bu sefer. Masallah diyorum Yagiz'ima, ne güzel yemekler yiyiyor. Yedigi kadar yesin canim, yeter ki yesin dedigin gibi...

Kızlar işteyim gizilice giriyorum sizi çok özledim:asigim: ÖPTÜMMMM

Arada göz kirp canim, haberler ver Begüm'den de...

Oh, sefan olsun canim. Hayirli ugurlu olsun arabanda.

Himm, sen simdi hamilesinde canim. Zaten hormonlarin, duygusallastirir seni. Izleme bence de.kaydirigubbakcemile3

Cadi ya, birde pastaya cagiriyor annesini. Afiyet olsun kuzuma.

Haslayarak koyabilirsin sanirim canim, hic denemedim gerci ama birsey olacagini sanmiyorum.

Biz küs kalamiyoruz hic canim, benim esimin alerjisi var küsmeye falan. Küstügüm anda küplere biniyor, konusma cagirisi ondan geliyor genelde. Ama bazen agresiflesiyoruz, laf sokuyoruz birbirimize. Evde soguk savas rüzgarlari esiyor, böyle durumlara yariyor mektup. Aman hic yazmasak daha iyi gerci...

Anlatinca kesin felaket birsey var sandim canim, gaz sancisi hic aklima gelmedi. Neyseki atlatmissin. Esine de cok gecmis olsun. Devlet dairesine bende gitmekten nefret ederim, cok hantal calisiyor genelde memurlar. Neyseki o iste hallolmus. Serra'ya da bravo, mikserlikte sinir tanimiyormus. Ama 16 disle, hala pütürlü yememesi bence keyfi bir durum. Germe kendini bosuna, nasilsa yer birgün. Eline israrla birseyler ver, önce oynar, tirtiklar, sonra birgün yemeye baslar.

Agir konusmus esin canim ama öfkeli aninda söylemistir cok üzme kendini. Annenlere git ama bir ara, dinlenirsin biraz, ev stresinden kurtulursun.

Pastan her ne kadar yapismis olsada, afiyetle yenmis sonucta. Bizimde esimle tek lüksümüz artik filim izlemek oldu tv.de. Eskiden ne güzel haftalik planlar yapardik, tarih oldu cogu. Ama memnunum yine de hayatimdan, Doruk herseye deger...

Canim ya, bir mucize, ufacik bir umut kivilcimi belirir insallah.

Türkan'i bende izleyecegim canim, Dorugun uyku problemi hafifledi, tamamen gecsin baslarim onada. Tehdit aliyor demek yönetmenleri, hic sasirmadim, ölmüs bir insanin aydinligindan korkuyorlar hala. Karanligin ömrü günes dogana kadar sürer, biz günesi beklerken susalim en iyisi.

Canim iste yemek yemedigi icin, kaloriye ihtiyaci var Durunun. Tok kalmaya da cözümü, bisküvi ve muhallebiyle bulmus. Bence ac birak benim gibi, ta ki yemek yemesi gerektigini anlayana kadar. Valla su anda cok memnunum ben ve bu yöntemi kesinlikle tavsiye ediyorum. Biraz zor ama cok etkili.

Hadi bakalim canim, alninin akiyla sinavini gecersin insallah. Allar yardimcin olsun.

Ya neden vuruyor ki kuzum acaba. Birilerinden mi görüyor, yaninda tv. mi izleniyor? Ya da, artik büyüdügü icin, sana daha cok ihtiyac duydugundan, duygusal bir tepkiden dolayi mi? Doruk arada istedigini yapmayinca vuruyor ama hayir dedigimde, yapmiyor bir daha. Ama Doruk, Avusturya'da ögrendi, tv cok izliyorlar annemler ve engel olamiyordum bizimkine. Haliyle siddet sahnelerine de takiliyor gözü.

Günaydin hatta Tünaydin Kizlar,

Su toplu alinti isi beni cok gerdi, Doruk tepemde ikide bir miymiy, oyun istiyor. Bugün 07:30'da kalkarak bir rekora imza atti ayrica, tahtaya vurayimda... Uykumu iyice aldim, dün cok erken uyumustum uykusuz kaliyorum diye. Neyse, bir yandan birseyler yiyelim oglumla, o yataga, bende islere dalayim. Öpüldünüz hepiniz.

Esen cnaıms neinde araban hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin.bu aralar canım hiçbişey istemiyor okuyup çıkıyorum cevap yazamıyorum ..neyse iyi sohbetler herkese.

Gunaydınnnnn

Masallah sabah bereketı heralde kızlar.Aşağıda onlıne lıstesı gıderek uzuyor.Bu performansı akşamda beklıyorum.Bora 6 da uyandığı ıcın oğle uykusuna yattı.Bende kerevız pısırıyorum bakalım sonuc nasıl olucak.Akşamda mısafırlerım var bı kek yaparım cayın yanına bırazdan:)))

Alıntı yapamıycam calısan herkese kolay gelsın..Iyı haftasonları...

Evde kı annelerede cok kolay gelsın.Umarım uykulu,iştahlı bol oyunlu bır gun olur...

Gulsah bence sen yınede verme canım.Haftasonu gelıyor daha kolay denersın.Emmeyı cok uzatırsa yıne bıraz sut versen.Muhallebı tok tuttuğundan kahvaltı yapması zorlasabılır.Ben Boray dun kahvaltıdan sonra bırsey yedıremedım.Akşam ustu delı gıbı acıktı ama kasığı yınede ıstemedı.Bende elma,armut verdım tas gıbı meyvaları bır yemeğe calısıyorkı sorma gıtsın.Ardından muhallebıyıde sorunsuz yedı.

Ayy her gırdığımde bu yemek konusunu acıyorum.Bıktırdım bıraz ama ınanın en ıyı sız anlarsınız benı.Sımdıde sole dusunuyorum temel sorun ana yemekye bızde.Acaba corbayı kahvaltı yerıne versen nasıl olur.Bırde mama sandalyesınden sıkılmıs olabılırmı baska turlu nasıl yedırebılırım.Hıc denemedım kacar dıye.En sevdığı yoğurttu onuda bır haftadır ıstemıyor.Lısteden cıkarayım dıyorum ozlermı acaba.Seslı dusunuyorum bunları sadece...Bır selam verıp kacıcaktım guya.

Sıbel,tulay belkı özlemden yapıyor olabılırler.Ama tv de gorerek taklıt etmıste olma ıhtımallerı var.Sıbelll ağladım demıssın kıyamam yaa.Uzdun benı.

Borada benı sanıye bırakmıyor.Alıye ablaya nekadar duskundu bılıyosunuz sımdı hep anne anne butun gun yanından ayrılamıyorum.Buda baska bı sorun.Sabah bırakıp markete bıle gıdemedım.Tuvalete gıtmeme bıle ağlıyor.Nasıl bır sendrom buya sankı donduk en basa.

İşler benı bekler uğrarım bı ara öptum sızlerı....

selam kızlar
40 dakka parkta koşturup salıncak binip geldik
geir gelmez muz biskuvi süt ceviz karısımı yaptım yedirdim azcık oynasıp şimdi uyuttum ama gözleri daha dizime yata yatmaz kapandı sıpanın
sibelcim özlüyordur seni ondan tepki gösterisi yapıordur ama aglama takliti yapmak gercekten onları daha fazla vurmaya yitiyor bizimkide oyun sanıp vurdugu için biliyorum ama aglamıssın içim bi garip oldu dediğin gibi annelik zor ve kitapta yazanlar gercekten işe yaramıyor bazen
pınarcım seninde yarın sınavın varmıs basarılar canım
tülycım banucum sizlerede günaydınn

aaa kimse kalmamıs bende işe giriseyim barii

Sağolun kızlar, inşallah diyim,sizde cumartesi tekrar görüşmeye pe heveslisiniz anladığım kadarıyla..:)) kaydirigubbakcemile3

Siz ayarlayın biz üstüne geliriz
tatlım kafanı dinlemek mutlaka iyi gelecektir ama şimdi yaparsan bunu işler daha da karışabilir yine de sen bilirsin tabi... inşallah bi an önce düzelir her şey...

baktın mı var mı indirimde bi şeyler:)

buldum ama bana gülme olurmu...4 seaslık 3 bölgede epilasyon 1400 tl den 69 tl ye inmiş..Almak istiyorum hemde bağdat caddesinde biyerde..arkadaşlada konuştuk beraber gitmeyi istiyoruz..Ayy beğendiğim şeye bak...
şimdi ütü yapıp okula gitmem lazım herkese günaydın opuyorumnanaktan
bugün 3'e kadar okul var oradan da arkadaşa gideceğim akşama görüşürüz:)

Git cnm değişiklik olur..
hadi bakalım uykusunu almış seninkide bugün ,yumurtasınıda yemiş daha ne olsun dimi..
Ferdacım şu pudingin tarifini versene bende kuzuma yapayım.

[/B]

cnm aslında zor bişey değil 5 dk da yaptım .Hani şu 3 dk hazırlanan dr.outkerin pudingi varya onu hazırladım çilekli olanı pişirmeden yani...kaselere bebe bisküvisi kırdım..3 tane filan kasem küçüktü benim,bide krokanlı çikolatalı drajelerim vardı ondan ekledim minik minik 6-7 tane,üzerinede pudingi döktüm ama bende beğendi,normalde pugingi pek sevmem...5 dk sürüyor yani,akşam giderken al hemen yaparsın..
Günaydın kızlar.
Selam cnm,ne yapalım çocukları uyutup kaçıyoruz buraya..

Ohh misafirini atlatmışsın cnm..

Herkes içemiyor dediğin gibi yeşil çayı..boşver sen siyah çaya devam et,bende ondan vazgeçemem zaten..

Ayy cnm üzülme ne olur,eltim anlatırdı,işe başladığında eve gelince lara bi tokat atarmış hep ona.demekki özlüyodu ve kızgınlığını tokat atarak acısını çıkarıyordu.Bence tepkidir,seni sevmediğinden yada kötü davrandığından değildir diyorum..

günaydınlar herkese hayırlı cumalar ancak kendime gelebildim dün arkadaşlar geldi saat 12 gibi kalktılar yatmamız 01:00 geçti sabahta 06:30 ta yola çıktık çok uykusuzum

Sağol cnm sanada hayırlı cumalar...

Sorma cnm geçende Anılda bana diyor eski günlerimizi özledinmi diye,tabiki özlüyosun ama geri dönmeyi de istemem,oğlumlada çok güzel herşey sadece biraz yorucu...

Selam cnm ,işlerini hallet gel geri..

Selam cnm,Dağhan hep öyle Gülhan inaki yalnız tuvalete girdiğimi hiç bilmiyorum ne olacak sonumuz bilmem.Bora niye bu saatten sonra değişti acaba,tam da artık bırakabilirim demeye başladığın dönemde..Vardır ama bi nedeni dur bakalım...

Bide hani sabah çorbamı içirsem diyosunya bence bi dönem olabilir,nasılsa sabah kahvaltısını uzun zamandır yapıyor.Birazda çorbayla geçiştir...

Akşam için kek yeter diyosun yanii,,ayy alınmasın misafirlerin kekle geçiştiriyo diye,malum ağır misafirlerin geliyor kaydirigubbakcemile3

Ohh maşallah iyi yorulmuş demekki...

Tünaydınnlarrrra.s.

kızlarrr verdiğiniz cevaplar için cokk teşekür ederim yanlız şimdi bu kızda 2 yaş sendromu varsa bendede 30 yaş sendromu var ne olcakk şimdi:roflol::roflol:

şimdi yine ayağımda birde topa sarılmış oyle uyuyacakmış bakalım bugunümüz nasaıl gecicek..aslında sanırım biraz benim nazarım değdi cocuk kaç gün cok iyi uyudu benimde gözüme battı tabiii oda dün al sana dediii herhaldee :mymeka::mymeka:

uyusunda azcık gecmişe bakayımm

Selam Herkese,,

Bizde 9 da uyandık oğlumla,gece 1.30 da uyandı emzirdim yatırdım,bende yattım ve bi ses deldaa....haydaa geri gitiim.Pışpışladım,bekliyorum,uyuyor gibi gözlerini kapatıyor ama tam kapıya yaklaşıyorum deldaa...ayy deli oldu 3-4 kere aynı şey olunca yanımıza alıp götürdüm ve sabaha kadar uyudu,bu ne şimdi??Yanımızamı alıştı bu çocuk...??Ne yapcaz yaa,geçer diyor sevgili kocam ama zaman gösterecek galiba...

Bende biraz ütü yaptım oğlumunkiler bitti.şimdi o uyuyor.Benimde işim yok gibi.Akşam Anılın antremanı var,bizde seni evde beklemeyelim dedik,Optimuma gidicez,o da oraya gelicek yakınmış çünkü.Sonra beraber geliriz artık,yemek işinide orda hallederiz olur biter :))

Saol tatlım ...
Dün sanırım gaz sorunu vardı kakasını yaptı rahatladı kuzucum sanırım bende bugunlerde fazla bir asabilik var :uhm:
Tuba cadısı herşeyi yetiştirmese çatlar zaten :dilcikar: hem kuru iftira atıyor bana ben arada bir oynuyordum stres atmak için ama o nezaman elini attı her gece olayına bağladı :mymeka:
o niyesini biliyorda bacım kötü tarafı herzaman ben bilemiyorum :))

:))

Sibelcim bunlar aynı gün doğdu ya acaba tam ay dönümlerinde mi huyları boyle değişiyor...çünkü biz her ay farklı bir atraksiyon yaşıyoruz malesef :1no2:

Ayy sorma Gülşahcımm benim bu cimcime kızım saman altından su yürütenlerden dediğin gibi çaktırmadan neler neler yapıyor bir bilsen kaydirigubbakcemile3

Duru kuzum da acıkmış demekki annesi yaa...ama biz hala tokta olsak gece sürekli uyanmaktan vazgecemiyoruz malesef :1no2:

evet canım haklısın rahatsız etmiş yaa...şimdi uyudu bakalım inş hemen uyunmazda alır uykusunu :Saruboceq:

Defne süt içmiyor demişsin ya cnm biliyorsun Gazelde içmiyordu son 1 aya kadar..ama ben artık gündüzleri kutu sütlerden veriyorum kamışla severek içiyor çok şukur bir dene bakalım...Gazel ılık olunca yada biberonda olduğu zaman ağzına sürmüyor...oda sıcaklığında veriyorum hep ...

Canım sanırım Yağız'ın stemi seni özlediğinden kaynaklanıyor ...Allah kolaylık versin umarım en yakın zamanda eski uysallığına döner kuzum ..sende cok üzülüpte ona yansıtma bunu hissedip farklı tavırlar alabilir...

Allah şifasını versin inşAllah çok genç yaa çok üzücü bir durum :çok üzgünüm:

Günaydın kızlar.

Selam cnm nasılsın Selin kuzum nasıl oldu ??

Gülhan'cım valla bu konuda ben ağzımı açsam günlerce konuşurum bıkmadan usunmadan..ama sanırım Bora'da bir ilerleme var gibi ...pes etme sürekli birşeyler ver canım inşAllah alışır en kısa zamanda...
ben sanırım Allah korusun ama 3 yaşı gözden çıkardım.. ama yoruldum artık ya agzına verdiğim herşeyi red etmesinden eline verdiklerimi bir köşelere atmasından :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ohh canım iyi yapmışsınız sabah sabah temiz hava almış kuzum bizim burda güneş var ama baya serin hava ...

Ayyy ben bunun delda diyen ağzını yerim yaaa şımarıkk sarışınn sırnaşık şey

Canım bence eski düzenine geri döndürmeye çalış...he bizi sorarsan öylemi yapıyoruz hayırrr hala dip dibe yatıyoruz malesef :))
ama sizin düzen tam oturmuşken birden geri tepti o yuzden cabuk alışır bence ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…