2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam hanımlar a.s.
sürekli geçmişi okuyup okuyup çıkıyorum bir türlü yazmaya fırsat bulamıyorum tam yazıcam birşey çıkıyor....herkezler iyi maşAllahh...

fena halde asabiyim bugun bu kız toplasanız 1 saat bile uyumadı ve resmen bütün gün ayagında sallattı yaa tam uyuyacak diyorum bir enerjiyle geri kalkıyor dolanıp dolanıp tekrar yastığı getiriyor salla diyor...tabi sıkıyorsa sallama başlıyor deli gibi ağlamaya bi kakası var diye bütün gün çileden çıkardı beni...saat 11 de uyudu nihayet kötükedihüsokötükedihüso

herneysee...

ÖZLEM cnm bence eşinle konuşup neden öyle söylediğinin sebebini öğrenmelisin ..gerçekten cok kırıcı konuşmuş umarım en yakınzamanda sana bir özür borçlu olduğunun farkına varır...

ESEN bacım senin de araban hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan...hadi bakalım en yakın zamanda bekliyorum mutlaka a.s.

offf herkeze cevap yazacaktım ama benimki mırıldanıyor yine öptüm hepinizi kızlar Şeniz

Selam hanımlar a.s.
sürekli geçmişi okuyup okuyup çıkıyorum bir türlü yazmaya fırsat bulamıyorum tam yazıcam birşey çıkıyor....herkezler iyi maşAllahh...

fena halde asabiyim bugun bu kız toplasanız 1 saat bile uyumadı ve resmen bütün gün ayagında sallattı yaa tam uyuyacak diyorum bir enerjiyle geri kalkıyor dolanıp dolanıp tekrar yastığı getiriyor salla diyor...tabi sıkıyorsa sallama başlıyor deli gibi ağlamaya bi kakası var diye bütün gün çileden çıkardı beni...saat 11 de uyudu nihayet kötükedihüsokötükedihüso

herneysee...

ÖZLEM cnm bence eşinle konuşup neden öyle söylediğinin sebebini öğrenmelisin ..gerçekten cok kırıcı konuşmuş umarım en yakınzamanda sana bir özür borçlu olduğunun farkına varır...

ESEN bacım senin de araban hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan...hadi bakalım en yakın zamanda bekliyorum mutlaka a.s.

offf herkeze cevap yazacaktım ama benimki mırıldanıyor yine öptüm hepinizi kızlar Şeniz

Bende aklımdan seni geçiriyordum valla Hülya nerelerde yine bu kız diye,hayırdır niye uyumuyor acaba Gazel hnm...

Bak okeylere filan takılıyomuşsun Tubişden heberini aldık haberin olsun,burayıda ihmal etme bakıyım,özletme ok??

Bende Gülhanın saatleri geldi bu kız nerde kaldı diyordum :))Naber cnm??

İşte Geldım burdayım...Selam Kızlar,,,

Ferda ıyıyım canım sen nasılsın.Pastalar fılan göturun sekerım.Ben yıyınce laf yaparsınız hemen.Ayy bızde teknolojı asıkları olduk bu aralar.Alp salonda ben mutfakta mesajlasıyoruz arada:))Gercı o yarım saat bakar atar kenara.Vurdulu,kırdılı fılm bulmustur kendıne yıne.

Offf bugun cenenız ıyı dusmus masallah bır goz atayım bakalım neler olmus.

Esen cok sevındım canım.Benı tebrık ederken cok ıstedığını hıssetmıstım ve ınan cok mutlu oldum senın adına.Allah kazasız belasız gunlerde kullanmayı nasıp etsın..

Tubaaaa valla ben yoruldum okurken.Aksılık ustune aksılık yasamıssın.Neyse bununla gecmıs olsun hepsıne.Off o ağrı nasıl fecıdırr.Kıyamam.Bende oluyorum dıye hastaneye gıtmıstım bır gece.Ama bıcak gıbı kesılmıstı bır anda.Pusete kavuşmana sevındım.Hee bıde Bora krep yıyor canım.Ayy yıne konuyu uzatıcam.Bızde kasıkla verılen puturlu gıdaya karsı sorun var sımdılık.Yoksa bugun o kutur kutur amasya elmalarından bıle yedı.Börek,corek versen yıyıcek.Ama yemek yemek ıstemıyor ıste.Ben cubuk krekerle alıstırdım.Mutlaka Serrada baslıycaktım.Ama su cocukların yemek konusu kadar benı kasan durum yok.

Esra yazmayı unuttum canım.Cok gecmıs olsun dıs ağrısı en berbat ağrı derler.Bende cok cektım.Insallah bıraz daha ıyısındır.

Ferda,Pınar,Gulsah onlıne gun yapıyor burda.Pastalar caylar Allah muhabbetınızı arttırsın kızlar...

Özlem canım kesınlıkle bır anlık cıkmıstır ağzından.Ama uzulmekte son derece haklısın.Insallah onemlı bırseyı yoktur ve eve doner.Bence ıyıyse durumu al cocukları bıraz annene gıt dınlen derım.

İşte Geldım burdayım...Selam Kızlar,,,

Ferda ıyıyım canım sen nasılsın.Pastalar fılan göturun sekerım.Ben yıyınce laf yaparsınız hemen.Ayy bızde teknolojı asıkları olduk bu aralar.Alp salonda ben mutfakta mesajlasıyoruz arada:))Gercı o yarım saat bakar atar kenara.Vurdulu,kırdılı fılm bulmustur kendıne yıne.

Offf bugun cenenız ıyı dusmus masallah bır goz atayım bakalım neler olmus.

Yok cnm sanada afiyet olsun gözümüz yok götür götürr...:))

Ayy sizde bizim gibisiniz desene kaydirigubbakcemile3 Yok anacım benimki hemen bırakmaz brice daldımı çıkamaz o ...

Esen cok sevındım canım.Benı tebrık ederken cok ıstedığını hıssetmıstım ve ınan cok mutlu oldum senın adına.Allah kazasız belasız gunlerde kullanmayı nasıp etsın..

Tubaaaa valla ben yoruldum okurken.Aksılık ustune aksılık yasamıssın.Neyse bununla gecmıs olsun hepsıne.Off o ağrı nasıl fecıdırr.Kıyamam.Bende oluyorum dıye hastaneye gıtmıstım bır gece.Ama bıcak gıbı kesılmıstı bır anda.Pusete kavuşmana sevındım.Hee bıde Bora krep yıyor canım.Ayy yıne konuyu uzatıcam.Bızde kasıkla verılen puturlu gıdaya karsı sorun var sımdılık.Yoksa bugun o kutur kutur amasya elmalarından bıle yedı.Börek,corek versen yıyıcek.Ama yemek yemek ıstemıyor ıste.Ben cubuk krekerle alıstırdım.Mutlaka Serrada baslıycaktım.Ama su cocukların yemek konusu kadar benı kasan durum yok.

Esra yazmayı unuttum canım.Cok gecmıs olsun dıs ağrısı en berbat ağrı derler.Bende cok cektım.Insallah bıraz daha ıyısındır.

Ferda,Pınar,Gulsah onlıne gun yapıyor burda.Pastalar caylar Allah muhabbetınızı arttırsın kızlar...

Özlem canım kesınlıkle bır anlık cıkmıstır ağzından.Ama uzulmekte son derece haklısın.Insallah onemlı bırseyı yoktur ve eve doner.Bence ıyıyse durumu al cocukları bıraz annene gıt dınlen derım.

Ne yapalım güzelim sizin gibi gerçekte buluşamayınca bizde sanalda takılıyoruzz...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ferda gelın yarın akşam bende toplanıyoruz bı aksılık cıkmazsa:)))

Yıne yağmur yıne yağmur....

Hulya neden uyumuyo kı zıllı.Aman sankı nıyesını bılıcek.Bır ıkı gune duzelır ınsallah.Yoksa onların gunduz uykusuna ıhtıyacları var daha.

Kimse yazmıyor bişey bende yatıyorum o zaman hepinize iyi geceler..

Bu arada Semra seni görünce sormadan edemedim akrabanız nasıl oldu merak ettim??

Ferda gelın yarın akşam bende toplanıyoruz bı aksılık cıkmazsa:)))

Yıne yağmur yıne yağmur....

Hulya neden uyumuyo kı zıllı.Aman sankı nıyesını bılıcek.Bır ıkı gune duzelır ınsallah.Yoksa onların gunduz uykusuna ıhtıyacları var daha.

Cumartesi olsa belkide güzelim yarın nasıl gelelim..İş günüyaa...Çok isterdim...

iyi geceler kızlar,
bende daha yeni oturdum yerime,tatlıyı yaptım,ortalığı topladım,banyomu yaptım,zillimi uyuttum diyesiye bi size bakayım dedim.Uykum da geldi benimmm.
Ben kaçtımmm.Herkese iyi geceler,tatlıı rüyalarrrr

selam kızlar

ferdacım hemen saa yazayım dedım cıkmadan daha gecmışe bakamadım kızlar
canım bu akşam gıttık yıne esimle hastaneye durumu malesef krıtık oldu ıyıce bobreklerıde ıflas etmış yarın dıyalıze beglanıcak buyuk ıhtımalle tabı onunda ıc kanamaya nede olma rıskı var eşinden yazılı kagıt aldılar yarın duzelme olmazsa dıyalıze baglanıcak

ve kana ıhtıyacları var bırkac kışı bulundu onlardan alınacak yarın ama hergun gerekıcek gulhanın eşi ve abisininde kanı uyuyor onlarda verıcekler sagolsunlar anlıycanız durumlar cok kötu
esımler erzurumlu erzurumdan bır suru ınsan gelmış burdada akrabaları cok herkes perişan halde 1 haftadır hastanelerde surunuyorlar bend eyarın yemek yapıp onlara goturucem kısmetse işte boyle canım malesef ıyı haberlerım yok

selam kızlar

ferdacım hemen saa yazayım dedım cıkmadan daha gecmışe bakamadım kızlar
canım bu akşam gıttık yıne esimle hastaneye durumu malesef krıtık oldu ıyıce bobreklerıde ıflas etmış yarın dıyalıze beglanıcak buyuk ıhtımalle tabı onunda ıc kanamaya nede olma rıskı var eşinden yazılı kagıt aldılar yarın duzelme olmazsa dıyalıze baglanıcak

ve kana ıhtıyacları var bırkac kışı bulundu onlardan alınacak yarın ama hergun gerekıcek gulhanın eşi ve abisininde kanı uyuyor onlarda verıcekler sagolsunlar anlıycanız durumlar cok kötu
esımler erzurumlu erzurumdan bır suru ınsan gelmış burdada akrabaları cok herkes perişan halde 1 haftadır hastanelerde surunuyorlar bend eyarın yemek yapıp onlara goturucem kısmetse işte boyle canım malesef ıyı haberlerım yok

Bu durumda ne denirki,çok acı zor bi durum Allah hayırlısını versin cnm...Hep aklımda duamda...

cok sagol ferdacım beklemekden başka elımızden gelen bırsey yok zaten

bu arada cumarttesı tekrar toplanırız canım sen yeterkı gel yarın akşam gulhandayız cumarttesıde kahvaltıya gıderız akşamada oturur gelırız kısmetse buyur gell :)))

cok sagol ferdacım beklemekden başka elımızden gelen bırsey yok zaten

bu arada cumarttesı tekrar toplanırız canım sen yeterkı gel yarın akşam gulhandayız cumarttesıde kahvaltıya gıderız akşamada oturur gelırız kısmetse buyur gell :)))

Ferda gel bacım SEMRA hazırlıları yapıyor zaten.Yemek kursuna gıtmıs o ıslerde cok hamarat.Ne zaman davet etsem butun yıyıcek ısını halleder.Bıde servıs yapmayı bulasık yıkamaya bayılıyor:))))))Boyle mısafıre can kurban.Hatta butun kızları davet edıyorum...

Ferda gel bacım SEMRA hazırlıları yapıyor zaten.Yemek kursuna gıtmıs o ıslerde cok hamarat.Ne zaman davet etsem butun yıyıcek ısını halleder.Bıde servıs yapmayı bulasık yıkamaya bayılıyor:))))))Boyle mısafıre can kurban.Hatta butun kızları davet edıyorum...

ayy ne kadar kıbarsın arkadasını övmek ıcın neler yazmışsın öyle canım gulhancımmmmmmmm :))))
gelın bacılar gelin ben herseyı yaparım ben bunları yaparken gulhan sagolsun buraka bakıyor :))))))))))))))

benım uykum geldı kızlar ben kacar sabahdanda hastanede bekleyenler ıcın yemek yapıcam herkesı cok optum
ıyı geceler

gunaydın herkezeea.s.
semracım cok üzüldüm allah yardımcısı olsun genç yaşta ınsan hıc yakıştıramıyor boyle hastalıklarıı allah eşine sevdıklerıne bağişlasın inşallahhh CADIARZU

pınarcım işleri kolaylamışsın canım ne guzel hafta sonuna iş bırakmamışsın..süt içirme denemelerine başla artık gece uykusuna daldıgında bıberonla ılık süt verırsen aclıktan ıcıyor boyle boyle alısır ılerıye dogruda bıskuvıyle bal karıstırırsın..duruda normalde sut urunlerını yogurt harıc hıcbırını agzına surmuyo kokuyo ona galıba nezaman denesem vermeyı yuzunu bı garıp yapıyor ama gecelerı ve öğle uykusunda bıberonla verıyorum.inşallahh başlar defnedee içmeyeea.s.buarada çayın yanına borekte nefıs gıderrr ıyıkı şu tıramısuyu denemısım super bı lezzet yahuuuu:1hug:

gülhancım dıyosun ya 10kaşık yedı bora dıye duru 5 kasık yese göbek atıcak pozısyondayım hıcbıseyı agzına surmuyo salatalık hariç herseyı reddedıyo bı benı emıyo aksamları bıde uykusunda süt içiyor ballı bıskuvılı bundan baska aç ne oluyo bu cocuklara anlamıyorum herkezde var yememe problemı agzını kılıtlıyo elımde bısey gorunce:KK43:
tırnaklarım kendıne geldı ya bencede dene muhakak avonun tırnak güçlendırıcısı lımonlusuda varmıs oda fena degılmıs benımkı ojeye benzer su gıbı bısey gunde 1kere sürüyorum baya sertleştı fayda ettı bana canım

ferdacım her ıkı fıkrınde bana uyar ne yapsan arkandayımaklinialirimsmile gününü belırlıyelım guzel olur canımzemuszemus

bengııı duru koy duru adaş olsunlarrr:)ama isimlerı gıbı olmuyorlar ona goreee durdurabılene askolsun yanııı:dance:
maşallah maşallah bende tek benim kızmı diyordum iştahsız olan inşallah bigün yicekler canım üzülüyoruz hep ama çıldırmamakta elde değil yapcak bişeyde yok.

teşekkür et butonunu gorunce sıteye ılk uye oldugum zaman geldı aklıma daha yenı hamıle oldugum zamanlarr ey gıdı zaman ne cabuk gecıyorrr
dimi eskidik mi ne?2011 leride görünce

selam kızlar.

dün gezmelerdeydik kızımla ondan giremedim. bugünde karşı komşumda toplanılıyor. ceylin uyanınca oraya geçicem. burada eş dost çok fazla, erdek'te çok yakın oradada annemden taraf tanıdıklarımız çok. hiç sıkılacak vakit kalmıyor.ya misafir geliyor ya ben gidiyorum. çanakkalede çok yalnızdım. komşulukta hiç yoktu diyebilirim. buradaki komşularımda çok iyiler. kendime inanamıyorum bazen. bekarken ev gezmelerinden nefret ederdim. okulum olmasa bile evde otururdum annem giderdi. şimdi gidiyorum valla hem de misafir ağırlamayı çok seviyorum. hem çoğu arkadaşların çocukları ceylinle akran ya da bir kaç yaş büyükler. kızım çocuklarla oynamayı çok seviyor.
çok sevindim senin adına canım
esra geçmiş olsun diş ağrısı çok fenadır. allah yardımcın olsun hem işlerin de yoğunmuş.

semra akrabanıza çok üzüldüm canım. allah şafi sıfatıyla şifasını versin inşallah. çok gençmiş offf çok acı.

özlem,ferda,gülhan,gülşah,pınar, tülay,banu,filiz ve unuttuklarım hepinize merhabalar.

kızlar çocukların iştahsızlığından şikayetçisiniz. anam ben de çok yemesinden. acayip obur benim kız.ne versem yok demiyor. ben de çok kilo alsın istemiyorum. bir ara obez sınırındaydı neyseki yürümeye başlayınca biraz inceldi. şimdi de yiyor ama en azından hareketli olduğu için yakıyor yediğini. bizimkinin iştahı biraz da size geçer inşallah.
çok sağol canım bugün daha iyi ama ğzım aft oldu onun acısıda iyice üstüne geldi hala açım

Yakin olsakta birlikte gezsek canim. Degisik yerler görmeyi cok seviyorum öteden beri. Yalniz gezmekten genelde kimse pek hazzetmez, bende gezme tutkusu öyle agir basiyor ki, yalniz bile gezmek benim icin cok keyifli. Kesfetmeyi seviyorum, sanirim bu nedenle gezginciyim.kaydirigubbakcemile3 Ama yine de, Pinar'in eline su dökemem...:KK1:

Aman yesinlerde, teki kanarak yesinler. Hos, kandiklarinida sanmiyorum, maksat muziplik olsun. Akilli olacaklar besbelli, umarim akillarini kendilerine yararli bir bicimde kullanmasinida ögrenirler.

Umutlu bir haberle gelirsin gün bitiminde insallah canim.

Gözü babasinin yerinde sürekli hinzirin.kaydirigubbakcemile3

Ya dertleri ne, neden yemiyorlar akil sir ermiyor. Süt hic vermesen canim, ona güveniyor belli ki. En azindan, yemeklere ilgisi artana kadar.

Keyfinize diyecek yok desene Ayse'cigim. Bizim burada kimse yok sayilir. Bende pek sevmezdim komsu ziyaretlerini ama insan birilerini ariyor yine de. Esimin kuzeni ve yakin sayilabilecek birkac akrabamiz haricinde, kimse yok. Onlarida ayda yilda bir ziyaret ediyoruz. Mahrumiyetin ortasindayiz desem yeridir.
canım valla süper olurdu hem insan kafa dengi arkadaşlarıyla gezerken çok daha zevk alıyor.Ben karar verdim Pınarın eteğine yapışcam

Cnm sağolda burası için söylediğim fikir sanada uyuyor dimi ama,akşamları görüşelim dedimya hani??

Başka bişeylerde düşünüyorum aslında yakında paylaşırım.Teşekkür ettim beğenmene...öptüm..

çok geçmiş olsun cnm,diş ağrısı çok zor gerçekten...

ellerine sağlık ütüler yapılmış yine...maşallahh...tiremusuyuda patlatmışsın helal sana baya bi işler yapmışsın valla o kadar zamanda...

Neyse biz günü ayarlayıp size döneriz Pınar hnm randevu defterinize gözatarsınız:)) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Selam cnm iyi çok şükür sen nasılsın??

Yine yoğun bi gün seni bekliyorbirsen kolay gelsin,inşallah evi beğenirler..

Sorma cnm yaşlanıyoruz galiba,bende anneme kızardım ev gezmesinden ne alnlıyosunuz diye,şimdi olsada gitsek diyoruz..insan sıkılıyor evdeyken...

Selam tekrar cnmm,aman çocuğa nazar değdirirsin sus sus!ama bi fotoğrafını görmek isterim.Ceylin bebekkende tombişti hatırlıyorum...
zor hemde nasıl canım

Ve bizim maratonumuz yarilandi neredeyse ama ben hala miskinim. Sabah 06:00'da kalktik yine evin kücük horozu sayesinde. Ayarlarini bozacagim birgün ama nasil, orasini bilmiyorum. Oynadik, kahvalti yaptik, sütünü icti ve yatti. Ben daha yemek yapacagim ama bilmiyorum ne yapsam. Dünden kurufasülye var, ona güveniyorum. Doruk icin sebzeli, etli bir corba yaparim birazdan. Bize de, kurunun yanina bir pilav ve salata yeter heralde.

Dünden beridirde, online dizi izlemeye sardim kizlar. Öyle bir gecer ki zaman...Kiminle konussam telefonda, ya da kimi görsem internette hep bu dizi aniliyordu, söyle bir bakinayim dedim, fena sardi. Türkiye, diziler konusunda asti, sanirim ki, bu konuda dünyanin en iyi ülkesidir. Bari bu konuda gülsün yüzümüz:KK1:
benim kızda erken kalksa keşke 9.5 ta kalkıyor bugün gece 1 de zor uyudu takla ataata bağıra çağıra sabah kaldıramıyorum erken
bende öyle bir geçer zamanki yi izliyorum Ezel ve Fatmagülü bide dün Önce Vatanı izledim beğendim bakalım Türkanı izlemeye çalışıyorum yönetmenlerinden biri arkadaşımın eşi daha önce valiyide onlar çekmişti.Diziye destek için özellikle çok tehdit alıyolarmış

Selam Herkese...a.s.

Dün gece tam yazacaktım malum forumumuz yine bakıma girdi yazamadan kapatıp yattım.Dün oğlum evde çok sıkılınca havada yumuşaktı hadi seni dışarı çıkarıyım dedim,tam hazırlandık çıkıyordukki bi yağmur bastırdı sormayın..Neyse geri çıkardık montlarımızı sonra da birden kesiliverdi.Tekrar giyinip çıktık.Markete uğrayıp geliriz diyordum ama bizimki beni kolumdan tuttuğu gibi farklı bi yöne çekiştirmeye başladı merak ettim acaba nereye gidiyor diye,gide gide beni parka götürmezmi.Şaştım kaldım kızlar yaa,nasıl buldu orayı anlamadım ben.Oşaşkınlıkla iyi bari dedim gittik sallandık herşeyde ıslaktı,kayamadık o yüzden..Sonra zorla aldım markete uğrayıp eve geldik...

Söylemesi ayıp özelliklede Gülşahcım sana çok ayıp ama çilekli bebe bisküvili ve çikolata parçalarıyla puding yapmıştım ondan yedik oğluşla bi kase sonra da onu uyuttum.o ara eşimde geldi onu yatırıp yemeğimizi yedik.Sağolsun bir saat uyudu zaten Dağhanda,ben market turlamaya gidiyorum dedim çıktım oğlumu babasına bırakıp.Dün bimde uyku tulumu görmüştüm çok da beğendim ama bedeni yoktu onu aradım buldum aldım.Gülşahcım bi bak derim ama geçen cuma gelmiş hiç biyerde kalmamış ben bile 18 ayını aldım oldu ama Dağhana istersen bi bak yinede işimizi görecek gibi.Normalde anıl istemezdi ucuz diye ama o da beğendi...

Sonrada patlamış mısır çay keyfimizi yaptık,anıl çalışırken bende oğlumu doyurup yatırdım.Buraaya baktım ama bakımdan dolayı gitti site.Bende yattım..

Sabahta komşuma kahvaltıya gittim.İyi geldi.Oğlum uyurken işlerimi halletmem lazım kızlar mutfağa bi göz atıyım sonrada balkonu yıkıcam.

Görüşürüz öptüm siizii...
maşallah bak parkıda öğrenmiş ee büyüdüler oyunu zevkini almaya başladılar
patlamış mısır keyfi he
dün hem pc de hem de tlf dan yazdım ama bir türlü gönderemedim site bakımda dedi sinir oldum

şimdi de direk muhabbete girdim ne selamsızım heee:))
tünaydın hatunlara.s.
çocuklar yazılıdayken bende size bakayım dedim nasılsınız sabah sabah kaynatıyorsunuz bakıyorum harikasınızz
benim günlerim malum aynı hızda devam ediyor dün okuldan eve gittim eşim aradı aşağı in diye bir baktım araba almış bana getirmiş zemuszemusbi sevindim binmek için can attım ama tabi önce ders vermem gerekti dersi verirken istemsiz gülmüşüm herhalde ki öğrencim çok mu sevinçlisin öğretmenim neden gülüyorsun diye sordukaydirigubbakcemile3
ders bitiminde kızımı almaya gittim süper yaaa artık istediğim gibi gezebilirim:)) hülyaaa hazır ol sana da gelecem:))))
hayırlı uğurlu olsun
gülşah'çım Duru olacak gibi adaş olacaklar sanırım:) ben deniz'den çok çekiyorum belki kız uslu olur adını taşır da diyodum hatta bu yüzden Naz koymuyoruz hayallerimi yıktııııın:)
Esra'cım Türkiz'e kardeş istiyormuşsuuunnn Allah'ım gönlüne göre versin
az önce yemeğini yedirdim oğluşumun şimdi biraz ben yiyeyim diyorum o da istiyor bizimki de aç hep böyle işte:KK43:
evet inşallah canım

sağol bengicim,üzmeyceğim diyorum ama olmuyor ya elimde değil,valla söylediğinde ilk aklıma gelen şey çantayı toparlayıp anneme gitmek oldu,biraz kafamı dinlemek için,biraz da eşim evde yalnız kalsın kendini dinlesin diye,iyi ki gitmemişim,sonra bana vicdan yapacaktı beni hasta halde bıraktın gittin diye,ama halen gitmeyi düşünüyorum 1 hafta falan kalsam iyi gelecek sanki bana,bilmiyorum bakalım,eşimle sorunlarımı çözsem gerisi boş hepsini atlatırım da,geriye bakıyorum bi arpa boyu yol katememişiz,yazma işini denesem mi bilemiyorum,bi keez ona benzer bişey yaptım,tartışma esnasında ben salağım ya söyleyince anlamıyorum yazıp bırakmışssın dedi kala kaldım öylece,biz de o da iptal yani,nasıl davranacağımı şaşırdım iyice...
tatlım kafanı dinlemek mutlaka iyi gelecektir ama şimdi yaparsan bunu işler daha da karışabilir yine de sen bilirsin tabi... inşallah bi an önce düzelir her şey...
İyi Geceler Herkese...

Anılı beklerken akşam uyku saatimizi kaçırdık bugün uyutmayalım dedim bende ,sağolsun o yemeği hazırladı bende Dağhanla ilgilendim ye,iç,çay faslı derken bizimki altını doldurunca yıkıyım dedim.Yıkandık oğlumla muhallebisini yapmış babasıda o arada yedirdim uyuttum.çok şükür,inşallah iyi uyur...

Pastamda tadı iyi olmuş ama biraz poşete yapıştı sinir oldum bi ara başka tarif denicem...

Şimdide kocamla internet keyfi yapıyoruz,güldüm biraz önce ne günlere kaldık diye..İkimizde açmışız pcyi öyle bakıyoruz...:)) Hey yarabbim.Anıl ne yapalım teknolojiye ayak uyduruyoruz diyor..kaydirigubbakcemile3

Bizden böyle ben bi alışveriş sitelerine bakıyım indirimde varmı bişeyler kaçtım kızlar..

baktın mı var mı indirimde bi şeyler:)

X