- 20 Ocak 2009
- 1.305
- 1
- 44
Selamlar Yeniden, Doruk uyudu, benim islerde bitti. Bugün, ne cabuk gecti zaman, anlamadan yine yariladik günü. Gülhan'cigim, öncelikle mama sandalyesinde israrci ol derim, diger türlüsü cok zorlar seni, öyle yemek yemeye alisirsa. Sabah, kahvaltisini tek tek yemiyor degil mi? Önce sevecegi seylerle 1-2 baslayip, sonra cesidi arttirsan yavas yavas... Birde ögünlere karni tok olsa bile, sizinle oturmasini öneririm. Bizimle yemege oturarak atistiriyor Doruk, böylece yemek yemeyi daha cok benimsiyor. Sen dominant bir karaktersin, eminim bu sorunlarin ömrü az olacaktir. Bu kadar kafaya takma bence, bir cözüm olduguna ve bunu eninde sonunda bulacagina inan.
Ferda, en korktugum sey Dorugun bizimle yatmaya alismasi. Umarim, Daghan'inki gecici bir sürectir. Dislerle arasi nasil? Dis cikartma sürecinde hassaslasiyor, uyku sorunu had safhaya cikiyor Dorugun? Ama bu sorunlar, hep geciyor sonraki zamanlarda.
Kizlar, esim geldi, ben kacar. Görüsürüz umarim aksama...
Ferda, en korktugum sey Dorugun bizimle yatmaya alismasi. Umarim, Daghan'inki gecici bir sürectir. Dislerle arasi nasil? Dis cikartma sürecinde hassaslasiyor, uyku sorunu had safhaya cikiyor Dorugun? Ama bu sorunlar, hep geciyor sonraki zamanlarda.
Kizlar, esim geldi, ben kacar. Görüsürüz umarim aksama...