2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi yine iyisin Pınar kızına erken kavuşçan.
ben de akşama yalancı tavuk göğsü yapçam,dolaptaki sigara böreklerini kızartçam bi de yarına makarna salatası tamamdır.
Birazdan kocamla pazara çıkçaz işten gelince,
kızlarrrr,taze fasülye var
duru için dolaba atmak istiyorum ama sadece haşlayıp falan koysam olmaz mı kavurmadan falan.Çorbasına tek tek koyarım diye düşündüm.

slm kizlarr a.s.

hemen geçmişe bakayim dedim..ama kafam karişti otur kalk serrala ugras derken..ay bide tam selma verdim serra bardak kirdi bide evi süpürdüm arada derede..oyyy oyy yani :) bastan özür dilerim birini unutursam :)

ferdacim afiyet olsun piramit pastalar,pudingler :) ay sizemi gelsem napsam yok ama kilo aldirirsin sen bana D sana bişey daha diyecektim ben ya..heh banada aksam uyar canim..her aksam olabilir..yeterki 21-22den sonra olsun..baba-kizin işi gücü bitsin,keyif saatim gelsin gelirim edwardi izlemişsin valla bende begenmedim pek adami..diger kurt daha iyi dermişim kocamda beni artik ne desem boş DDD kiz digerlerini netten izlesene..ben öyle yaptim..valla bekleyemedim

gülşahcim canim herhalde iptal oldu bu optimum işi..pusetimizi dün aldik cok sukur..ama sanirsam annemlerin işi var ogun..ay böyle yazinca komigime gitti bian :))) sular kesikti ödevimi yapamadim gibi oldu ya annemlerin bi işi varda (dua edinde hayirlisiyla olsun kizlar..olay bitince ne oldugunu anlatirim..uzun iş biraz) işte o iş için bugun yarin ve c.tesi haber bekliyoruz..bakalim haber gelmesse iş iyice uzayacak :S oyuzden belki c.tesi anneme gidebilirim :S bide eşim hasta..ay erkegin hasta olmasinin ne oldugunu bilirsin sende..corbasi ihlamuru ilgisi alakasi vs bitmiyor yaaa :S oyuzden c.tesi muhtemelen gelemem gibime geliyor..ay hiç sevmiyorum böyle toplantilari kaçirmayi..gerci florya ve bakirkoy haricinde hiçbirini kacirmadim ama genede içime sinmiyor valla..ertelesek şöyleee 2 hafta kadar nasil olur kiz bu arada duru harbiden cok az yiyormus kuzum yaa..multivitamin felan vermiyormusun?

pinarim demek kayinvaliden de delonghiden cok memnun..bende hemen hemen her tüketici sitesini okudum..genelde herkes cok memnun ve almak isteyenlerde genelde bu markayi almiş..bende şimdilik memnunum bakalim nolcak :)) ama ben senin o mama canavari kizini yerim yaaa :))) demek buyu koyy diyor he :))))) ay sibostayken banada annaaa demişti kac kere zilli yaa :)))

sibosummm yogun hatunummm :) bi kaldir basini işten be :))

gülhancim waffle yemeye gidiyorsun he..insafin kurusun ne diyim kız bora maşaAllahh krepmi yedi? benmi yanliş okudum ya..ama inşaAllah dogrudur cok sevinirim valla ya..ay banada ümit oluyor be :))) bu kız beni öldürcek yoksa..biz 2-3 gündür resmen 3 ögün yiyorum..ara ögünler hak getire..aslinda ögle yemegi vermesem istemez bile..o derece memnun halinden yaaa..ekmek konusunda bende sana katiliyorum..yemekten daha cok yemesi benim içinde cok önemli..oyuzden zaten sulu bişey yapmiyorum..su,ekmek yiyecegine içindekileri yesin diyorum :) ama bak bebe biskuvi konusu ayri o bizim karbon hidrat kaynagimiz kahvaltida olmassa olmaz benim için..ama tabi yumurtasi,peyniri,cevizi,tereyagsindan sonra :)))

esencim araban hayirli olsun,kazasiz belasiz günlerle kullanin inşaAllahhh :) ee artik bekleriz sıksık bu tarafa yandin sen kiz niye cocuklarin için öyle diyorsun daha acilamamişlardir ya..4. sinif zordur bildigim kadariyla :) inşaAllah acilirlar tez zamanda

tülaycim selinin iyi olmasina cok sevindim..Allah korusun tüm kuzularimizi yaa..ay 1 kg da vermişsin..cok sevindim valla..az kilo olunca daha zor oluyor vermesi..tebrik ederim oyuzden

banucum bir tebrikte yagmurumuza :) sinif baskani olmus bidik :) aferin ona derslerinide calişiyormus güzelce :)

semos dicek kelime bulamiyorum inan..hala cok kötü oluyorum o konu aklima geldikçe..Allahim tez zamanda 2 şifadan birini versin..çok zor çok :S biz bile hiç alakamiz olmadigi halde bukadar üzüldüysek ailesini düşünemiyorum bile :S Allahim inşaAllah yuvasina bagislar sag salim..

filizcim he valla mektup olayina gülüyor artik eşim..daha dogrusu o biraz kabahatli gülmesi oluyor..gene ne yaptim diyor :)) ben cok takilmiyorum gülmesine etmesine..cünkü konusmuyorum sonrasinda o sormadikça..zaten bizim esas problemimiz karşilikli konusmamak..konusunca hemen çözüyoruz.,ama konusana kadar bi süre küs kaliyoruz..malum oglak oluncada ben sormadan,ben konuyu acmadan da acmaz konuyu :)) o da ayri bi sorun..ama artik cok fazla takilmiyorum..onada söyledim..ben artik senin yapman gerekenlere degil yaptiklarina bakiyorum dedim..gelmişsin 32 yaşina..bu saatten sonra ne sen beni ne ben seni dğeiştiremem..zaten hiç bir zamanda değiştirmeye calişmadim..sadece gerekenleri söyledim..oldugun gibi kabullendim artik..ama sunuda bilki beni dinlemiş olsaydin suan cok daha farkli olurduk dedim..vs vs işte..velhasili kelam bu mektup işi benim için iyi oluyor..ilişkimiz için degil..ben içimi dökmüş oluyorum..o da ögrenmiş oluyor..bişeyde degişmiyor :)) online dizi seyretmeyi bende cok seviyorum..zaten bu veletlerle dizi seyredilmiyorki :) he bide reklamlar var tabi..online'da öyle bi dert yok :) istedigin zaman durdur,reklam yok ohhh :))

özlemcim canim iyi olmana idare etmene sevindim canim..zeynebin hareketleri cok normal..bizimkilerin kardesi olmadigi halde kiskanclar,ilgi istiyorlar..seninki hayli hayli normal..ama eminim sen bununda üstesinden geliyorsundur..

nuran nerelerde gene?

bozoncum ismin gülgünmüş :) valla iyi oldu ögrendigimiz :) tekrar memnun oldum diyeyim :))

aysecim oh maşaAllah ceylinime yaa..ayni serradan bahsediyor gibisin p aman boşver be tatlim yiyen cocuk iyi..enazindan sen ne verirsen onu yer..ayarlama ihtimalin var..bizde o yok :)) ne yese kardir diye bulamaclar verip duruyoruz valla aman sunuda yesin bunuda yesin diye ay sen taşinmişsin buarada..cok sevindim valla senin adina..annelerimizin nesini tenkit ettiysek aynisi yapiyoruz şimdi valla

ögretmen ayse nerde yaaaa??

birsommm hareketli hatunum..dediklerine katiliyorum tabiki..gercekten insana koyuyor sen iş yaparken karşidakinin oturmasi..ama üzülen gene sen oluyorsun işte onu diyorum..sen cocuklarina eşine ve kendine bak yeter evelAllah

tutkuncum canim halami geçmedi dişin yahu..pes..kiz hemen değiştir antibiotiği..bende largopen içiyordum hep..önceden işe yarardi ama son gittiğimde iişe yaramadi..şimdi unuttugum minik bi ilaç vermişti doktorum..o hemen kesmişti..velhasil önemli bu iş..senin bu doktor nasil değiştirmedi hala anlamiyorum ya..cekilcek çilemi diş :S canim Allah kolaylik versin işlerinde ya..sıkışmışsın iyice..

nurten hala adapazarinda sanirim..

ay unuttuğum kimse kalmadi inşaAllah..

iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlara.s.

ferdacım gelirim size de inişallah eşim diyo zaten artık seni evde bulana aşkolsun diyekaydirigubbakcemile3

tubacım öğrencilerime bişe demedim kız hem takılırım hem severim ben onları

ay bengiyi unutmusumm..tü banaaa

bengicimmm canim valla kusuruma bakma yaa..anlarsin halimi :) kafa kalmadi artik :) herşeyin yolunda gitmesine cok sevindim canim ya..ben mi kaçirdim yoksa söylemedinmi kaç aylik oldugunu minikimizin?? deniz kaanda cok yaramazlasmiş he kiyamam yaaa..cok tatli ve muzip bi hali var zaten :))) resimlerden belli :)) demek herşeyi yedigi halde kilo almiyor bicirik..demekki yediginden cok hareket ediyor..aman saglikli olsunda boşver kilosunu..nasilsa herşeyi yiyor..almasi gerekeni aliyor..

cok cok öpüyorum seni meleklerini canim :) tekrar kusuruma bakma :) mucksss

ay tekrar selammm kizlar a.s.

oyyy ben sunca seyi yazana kadar kizim evi halletti valla..ya nasil bukadar hizla dagitabiliyorlar anlamiyorum ya..valla enerjileri bosa gidiyor ya..bi inşaata felanmi versek bunlari DD valla 2 günde gökdelen diker bunlar bu enerjiyle DD

dün cok sukur pusetimize kavustuk..ay delirttiler tabi beni gene..chicco genel merkezi aradim "biz p.tesi yolladik magazaya aramadilarmi sizi" dediler..yok dedim..magazayi aradim..aradik bulamadik dediler..3 gün!! hemde cebimi aramişlarda bulamamişlar..palavraninda bukadari! neyse bi sinirle kalktim giyindim öglen 3 gibi..serrayi cikarmadan yedireyim dedim..bi güzel kustu kizim..iyice tepeme cikti sinir..gitmiyoruz dedim bi yere..sonra yemedi bigün daha ousetsiz kalmak 1 saat sonra gene giyindik ciktik..aksamda eşimle bulusup geldik..

püff eşimde hasta oldu..ay cok cürük elma yaaa..anam daha kiş gelmedi adam hastalanmaya basladi yaaa..kirmizi ginseng ilaci almiştik ona..o da pek fayda etmedi anlaşilan..gökkusaginin tüm renklerinden olusan ginseng almak lazim! anca paklar bizimkini :)))) velhasil gelince bide onunla ugrastim..bi çay yapmişim..sormayin gitsin DD aciziyetimi belirtir içinde ihlamur,tarcin,karanfil,nar-çilek cayi,ada cayi,ginseng,limon vardi bide corba içirdim..hamburgerle patates kizt.yaptim..kizimida yedirip uyuttum..21.30 gibi mideme bi agri girdi anlatamam size..dedim tamam gidiyorum ben..buraya kadarmiş ömrüm..neyse o cabuk gecti..15 dak felan sürdü..

sonra gece 1de cok daha beteri tuttu..heh dedim bu sefer kesin gidiyorum..gaz sancisiydi sanirim..ama kalbime vurdu resmen..midem taş gibi oldu..rengim bembeyaz oldu..bi terliyorum bi üşüyorum..nefes alamiyorum..oturamiyorum kalkamiyorum..27 sene sonra ilkkez istifra ettim zorla..ay bide işe yarasaydi bari..dahada beter oldum..hüngür hüngür agliyorum..ay cildircaktim ya 3e kadar süründüm resmen..sonra ne oldu anlamadim ama bicak gibi birden kesildi dua edince..2 saatte resmen öldüm öldüm dirildim..eşimde cok korktu hastaneye gidelim diye tutturdu ama gitmedim geçer diye..oyyy Allah vermesin valla kimseye..rahmetli anneannemde bi kere böyle hastaneye kaldirilmişti..kalp kiriz sanmişti kadin..gaz sancisiymiş..harbi dogruymus valla..nefes alamiyor insan..resmen kalbin miden cikacak gibi bişey..anlatilmiyorki :S

neysem işte gece bu maceradan sonra sabah sabah kalktik..ben gecen sene nufus cüzdanimi kaybetmiştim..yenisi cikarmiştim..62tl cezasi vardi..ödemiştim..ama gecen gün vergi dairesinden ödeme emri geldi..ödememiş görünüyorum..ay dedim..neyse babam geldi sabahtan Allah razi olsun..serrayla o ilgilendi genelde..bende koşturdum..mal müd.gittim dekontumu aldim..adama dedim nufusami gidicem vergi dairesinemi? vergi dairesi dedi..o da bostancida..kalktik oraya gittik..ordaki kadin demezmi nufusa gidip şuraya imza attircaktiniz diye..şaka gibi geri geldik..imza attirdik..babama verdim kagidi ben eve geldim..babam giderken vergi dairesine birakacakti..oy nufustaki adam yanliş yere imza atmiş..hayyy dedim sizi yapacaginiz işe!!!!! delirttiler beni ya..bide her gittiğim yerden azar işittim..en sonunda patladim nufustaki adama..

ya dedim siz ne diyorsunuz..ordan bakinca salak gibimi duruyorum ben..bana demedinizki bu cezayi verip kagidi onaylatin diye..ben cezami verdim..buda kagidi..bana kimse demedi bişey..yok dedik,yok burda yaziyor görmedinmi..ya dedim ben bunlari okumak zorundamiyim..bu ne biçim iş böyle..Allah düşürmesin sizin elinize dedim..bi imza atacak yarim saat oyaliyor beni ya..kanlarimi yavas akiyor nedir..böyle yavaslik görmedim ben..alişmişlar 40 senedir agir iş yapmaya..millet uzay cagina geldi biz hala imzalarla ugrasiyoruz! ay fitik oldum fitik ya..ya muhakkak işini dogru düzgün yapanda vardir..ama yapmayan okadar cok kişi ki bu yerlerde..onlarda arada kayniyor!

ay işte böyle kizlar..kac gündür baskalarinin hatasini ben cekiyorum ya..hayirlara ciksin bişeyler var üstümüzde..pazar günüde bi download sisteminden şifre alalim dedik telle..anam şifre oluşturduk..kabul etmez bi türlü..20 tane şifre denedik..o arada salak site birini kabul etmiş mail aksivasyonu olmadan..ee nerden bilelim hangisi tuttu..yandi tabi bizim 20tl tekrar şifre aldik bastan..

hayirlara ciksin valla..şu reglim bi bitsin bikaç yasin okuyacam valla..nedir bu anlamadim..durdugum yerden sorun cikip duruyor basima :))

serra hala cok cadi ve kati yemiyor :) yani bi değişiklik yok..oyyy suanda bütün ayakkabilari getirdi yanima tek tek :S sabir tuba sabirrrrrrr 1 saat kaldi 20de bayram dakikalarim basliyor

bide bugunlerde okeye sardim cok fena..bu hülya cadisi yüzünden DD inşaAllah biran önce gecer gider bu sevda umarim acaip bagimlilik yapti

gündüzde hiç oturamiyorum..hiçbir işi ertelememe karari aldim kendi kendime..iyi oluyor acikcasi..hiç bir işim birikmiyor artik..ama olan bana oluyor..aksam pestil gibi oluyorum..bide hayati kaciriyorum ya işe güce bakmaktan..aksam 8den 9dan sonra dinleniyorum anca..ee anam o saatten sonra ne birini arayabiliyorum ne baska bişey yapabilcek halim kaliyor..aramam gereken kac kişi var listede..tebrik listesi uzuyor gittikçe..ev ve serrayla he bide milletin basima açtigi işlerle ugrasmaktan sosyal hayatim sifirlandi iyice..ay acilen hem işlerimi ertelemeyecegim hemde sosyal hayatimi düzene sokacak bi program yapmam lazim..buraya bile giremiyorum yaaa! ama dedigim gibi buraya dingin kafayla girmek istiyorum..ama zor oluyor bu düzende..oyy oyy..

bu arada kizcem bugun tam tamina 1.5 yaşinda olduuuuuuuu :))) rekora koşuyoruzzzzzz 1.5 yaşinda ama hala kati bişey yiemiyorrr..tam tamina 16 dişi var hemde pes diyorum! bak gene sinirleniyorum..serra bu arada bütün catal kaşiklarida getirdi anasina verdi elinde mumla geliyor şuanda..şu evi bi topliyim..daral geldi iyice..

hadi öptüm hepinizi kocamanca..

not: azönce fark ettim..diger pc de msnim acik kalmiş..dün gece mide agrisi basinca acik birakip cikmiştim..hala acikmiş..şimdi serra karişitrinca fark ettim :) cevap veremediklerim yanliş anlamayin sakin :) kusuruma bakmayin :)

muckssssssssssssssssssss

selam kızlarr
aman ya artk aktif olamıyorum valla face bile zor giriyorum
anlatayım hemen sonra gecmişe bakızam
dün gezmem vardı hazırlandım cıkıcam telefon geldi
yarın musaitsen sana gelcez diye erkadasım aradı bende ne zmandır erteliyorum iyi gelin dedim gayri ihtiyari
basımda hanzade gibi hareket makinası varken nasıl yetiştircem düşünmedim
neyse gezmeye gittik ama orda benmi oturdum kim oturdu bilemedim
eve geldim hemen börek sardım hanzade de kayu izliyordu
evi süpürdüm mutfaga tekrar gectim baktım benim kızdan ses yok gittimki sazlıktan uzun uzun saz bitkisi getirmiştik hepsini agzıyla parcalamıs bide agzından cıkarmıs hepsini ortalı berbat
lahavle dedim gectim tekrar süpürge basına
akşam uyutup to aldım eşimde makina boşalttı etrafı topladı ilk defa sagolsun
sabahta kalktık işlere devam
misafir yanındada 5 dakka durmadı deli ettim beni
neyseki kazasız belasız atlattık

şimdi uyuttum sıpyı
bende aklım sizlerde kalıyor bir bakınayım dedim
özledim ayol
face de takip etmeye calısıyorum ama neyse inşallah girmeye calısıcam bundan sonra
bi gecmişe bakınayım
iyi gecelerr

merhaba canım hoşgeldi
yeni yerinizde mutlu ve huzurlu olursunuz inşallah
oyy ceyline maşallah
valla tüm mayıs kuzuları cok fena oldular yaa hepsi aynı bunlar büyüdükce napcaz biz bilmem
uykusuda maşallah düzenlenmiş nşallah hep böle devam eder

hayırlı ugurlu olsun araba tekrardan
anam ne yaygara cıkarıyorsun 1 haftalık pratiğe bakar valla benim araba olsunda neden olursa olsun valla

doktor muaneniz iyi sonuclanmıs canım sevindim bende hanzadeyi bi detaylıca kontro ettircem ama ne zmana gimbilir

eşim hastane ye gitti az önce,öyle fena ishal vekarın ağrısı vardı ki öğlenden beri geçmedi,sıcak su torbası koydum,ıhlamur yaptım iç sıcacık dedim geçmedi,bakalım dr. ne diyecek,inş önemli dğeildir de çocuklara falan geçmez,offf
bu adam beni sinir ettikçe beter oluyor olsun da,bugün bana ne dese beğenirsiniz 10 gündür eev gelmek istemiyormuş,bıkmış,o kadar çok üzüldüm ki anlatamam size,sinirle mi ağzından çıktı gerçek hislerimi bilemiyorum...ağlasam rahatlıycam ağlayamıyorum bi türlü,geçen göz dr.una gittim göremiyorum diye,göz yaşı bezlerinde sorun var dedi,bi bu eksikti,bakalım damla kullanıyorum şimdi...kızlar dua edin bize sonumuz hayır olsun,bi an önce düze çıkalım

:) babamla yanyana İsmail'in dükkan oraya kurdular bi salıncak ama içeri de mi kursak ne yapsak:) bakalım şu kışı atlatsak biraz kolaylanacak sanki... güzel Duru'mu benim için öp annesi... kıyamam ben ona camda mı bekliyooo bizimki hiiiçççç gece hariç beni hiiiççç aramıyo

canımsın:) kızçem 27 haftanın içinde kısmetse 10 hafta sonra alacağım kucağıma:)
Deniz Kaan yaramaaaazzzz:) evet canım şükür sağlığımız iyi kolay kolay hasta olmuyor:)

pusetine kuavuşmuşsun sonundaaaa:)
ooo devlet daireleri beni çileden çıkarıyo işin düşmesin yandın...
geçmiş olsun bu arada... biz de annemi götürmüştük bir keresinde kalp krizi sanıp, meğer reflüdenmiş. aynı dediğin gibi beti benzi atmıştı kıvranıyordu. serum vermişlerdi geçmişti... gazdan da olabilir tabi... gelmiş geçmiş olsun...
Serra'yı öp benim için kocamaaaannnn:)

canım yaa... sinirle söylemiştir... aslında seni anlaması lazım psikilojisi insanın alt üst oluyo doğumdan sonra bi de iki çocuk... ama bazen anlayamıyorlar... inşallah kısa zamanda düzelir durum...Filiz'in yöntemi bizde de işe yarıyor genelde mektup yazmak iyi geliyor hem kendim rahatlıyorum hem de kendimi daha rahat ifade edebildiğimden problemi çözmek daha kolay oluyor..

gözyaşı bezleri azalmıştı kardeşim de damla kullanıyor çok sorun olmaz bi de onun için sıkma canını...

inşallah düzelecek canım her şey sen düşünüp düşünüp üzme kendini meleklerini düşüüünnn:)

spora baslamıssın hayırlı olsun bakalım 1 ay sonrak, hal,n, bekl,yoruz azmin elinden bişi kurtulmaz
senin enerjine hayranım aman nazar degmesin

selam kızlar nasılsınız hem hastayım hemde çok yoğun umarım herkes iyidir geçmişe bakacak kadar vaktim yok
gecmiş olsun canım

vay yerim o bop diyen dilleri kuzum benim yaa dillenince cok ena oldu bu sıpalar
ütün hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan

maşallah yagmura yaa cok güzel seyler bunlar ne mutlu sana

aman yaa tüm yavrularda var bu pc merakı valla bende anlamadım gitti
ahh be gece uykusuzlıgı cok fena valla ben senin adına yoruldum şuanda
haaa alacakaranlıgı izlemişsin yaa aslında edward normalde yakısıklı degilde adamda bi vampir cekiciligi var benceeee

ahh bee aslı valla su uyku problemi cok fena bizdede var
,birde kuzulara nazar degiyor hergün okumamız lazım Rabbim korusun
valla hepsi inatlar bende kızmak bagırmak istemiyorum hatta kendime kızıyorum öle yapınca ama nasıl davrancagımıda bilmiyorum sasırıdım kaldım
aynı sorunları yasıyoruzz

anam maşallah bide süremem diyodun keyif turuna cıkmıs hatuna bak maşallah
valla bende hanzadeye ugrasmıyorum artık yeme konusunda 1 -2 saat ac kalınca 2 kase corbayı büyük yemek kasıgıyla yutuyor bende ac bırakmakta buldum careyi

iyi geceler kızlar...
çok canım sıkkın..bosanma kararı verip vermeme arasındayım
kendımı cok uzgun bıtkın kırgın.......hissediyorum
neyse iyi gecelerrr
herseyin hayırlısı olsun canım sen hayatında dogru olanı bilirsin

oyy maşallah yagmura

ahh bu cocuklarrr

kızzz takma kafana kiloyu
mehmet paşa ortaya cıksın zaten cok daha fazla kosturcaksın ve kiolar geldigi gibi gidecek kaygı etme paşamı sütsüz bırakma
hem aktaın verdiğini daha 2 gün olmus kullanalı dur 1 hafta olsun bakalım öle gör faydayı

vizdanzı demee yaa valla bende kendime kızıyorum bazen ama valla sabrım yok dua edinde azıcık sabır versin Allah bana
diger durumlara gelince gecen salı gitmiştik kaynanalar konusmustuk ben içimi döküp iyice rahatlamıstım
ogünden beri amddi acıdan daha rahatız bakalım bu konusma nereye kadar gidecek bende bu fırsattan azıcık kenara para koymaya calısıyorum nolur nolmaz bunların işleri

ahh canım yaa valla tüylerim diken diken oldu Allahım acil şifalar versin inşallah sıkıntıarı gecer
Rabbim kimseye dermansız dert vermesin cok zor
duanalarımız sizinle sehercim

hayırlı ugurlu olsun
cok sevindim esen
artık kızınla rahat rahat gidersiniz istediginiz yer
cok mutlu oldum Allah kaza bela vermesin

kocanada sanada gecmiş olsun
puset gelmiş nihayet gözün aydın
anam su devlet işleride hep seni bulur
serroşta 1.5 yasında oldu maşallah
aman katıda yemesin boşver ne zmana kadar yemicek seneye sorarım sana cocugum hapur hupur yerken boşuna kayglanmaa

kocana gecmiş olsun inşallah öenmli bişi cıkmaz
bak kocanada bela okuma Allah onu basınızdan eksik etmesin
evet sıkıntılar oluyor ama biranda 2 cocuk sahibi oldunuz ee seninde hamilelik dönemin lohusalıgın derken birbirinizi biraz yıprattınız söledikleride agzından sinirle cıkmıstır düşüsene bide sinirlenince neler sölüyoruz sen üzülme nereye gitcek kocan Allah askına
hersey yoluna girecek inşallah gönlünü ferah tut
buarada sanada gecmiş olsun sıkıntı yaratmadan gecer inşallah gözlerindeki problem

anam okadar cok konusmussunuz kiii alıntı yaptım yarısını unuttum oku oku gözlerim agrıdı bide demezmi fazla yazdın eksilt diye töbeeeee
neyse sonunda bitirdim
tüm atladıgım arkadaslardan özür diliyorum
kocamı fazla yanlız bırktım gideyim yanına
yarın görüşürüz inşallah diyelim

sağol bengicim,üzmeyceğim diyorum ama olmuyor ya elimde değil,valla söylediğinde ilk aklıma gelen şey çantayı toparlayıp anneme gitmek oldu,biraz kafamı dinlemek için,biraz da eşim evde yalnız kalsın kendini dinlesin diye,iyi ki gitmemişim,sonra bana vicdan yapacaktı beni hasta halde bıraktın gittin diye,ama halen gitmeyi düşünüyorum 1 hafta falan kalsam iyi gelecek sanki bana,bilmiyorum bakalım,eşimle sorunlarımı çözsem gerisi boş hepsini atlatırım da,geriye bakıyorum bi arpa boyu yol katememişiz,yazma işini denesem mi bilemiyorum,bi keez ona benzer bişey yaptım,tartışma esnasında ben salağım ya söyleyince anlamıyorum yazıp bırakmışssın dedi kala kaldım öylece,biz de o da iptal yani,nasıl davranacağımı şaşırdım iyice...

cnm öyle tabi bela okumak değil de bu aralar beni üzdükçe başına bişey geldi,ama anlamadı hiç,kendi de farkında ne dersen o oluyor diyor,biizm için güzel şeyler iste,ev araba falan diyo gülüyo,lohusayım diye mi oldu bilmem ama ne dersem oldu valla nuran,geçen eşiem anlattım rüyamı öyle böyle diye,akşam dayısıgil geldiler ordada söyledim ben sabah söylemiştim sana diye,haklslın dedi,off bilmiyorum kafam darma duman,ne yazdığımın bile farkında değilim,gideyim mutfağı toplayayım kendime gelirm şimdi,eşimi de aradım serum takmışlar,bitsin geliyorum dedi,yakın zaten hastane

bak gene unuttum yaw kafa kalmadı kiii
tubiişş hem sana hemde eşine geçmiş olsun cnma.s.sen nazara mı geldin ne?

Sağol cnm bizde sizi öpüyoruz kocaman ,maşallah Deniz kaana demek iştahı çok iyi,ne güzel seni o konuda hiç üzmez işte.Dağhan çok da iyi yemiyor cnm ama bebeklikten beri kilo alımı yavaş,demekki hep böyle gidecek,bana kızıyorlar sen minyonsun çocukda sana benziyor dert etme diye,aslında dertde etmiyorum,doktoruda gayet sağlıklı olsun diyor..Önemli olan da sağlıklı olması değilmi zaten??

Demekki zayıflarda bi iş var yerleride duramıyorlar... kaydirigubbakcemile3

ferdacım sen o pastayı kaptıgın gıbı pınardan tıramısuyuda kap dogru bızeeee ben koyuyorum cayın suyunuuuaklinialirimsmile
tamam cnm ne demek...

Aaaa ben içerim özelliklede bi markanın zencefilli karanfilli olanı var dene derim...

Sorma kıza dedim zaten Alalh razı olsun diye..

Geç kaldımmm ....( kusura bakmayın...Bidahakine cepten arayın :))

Cnm yıkamadan giygirmiyim dedim dahada yıkamadım bilgi veririm kullanınca..

Aslında uyku tulumunu ben hiç istememiştim Anıl alalım deyip duruyordu,görünce aldım bende..

Yetişemedimm cnmm

ayy yerim ben onu yaa gel gel çok güzel diyoo hıı Allahım yaa..dillere bak sen..

Canım doğra yıka kendi suyuyla öldür biraz tencerede sonra poşetleyip at buzluğaa...

En son mum gelirken koptum doğrusu ,bi an hayal ettimde,hiç yabancı olmadığım bi görüntü gözümün önüne geldi nedense...:))

Ayy film gibi resmi daire işi,bazen diyorumki alalh razı olsun şu özel hastanelerden de yararlanabiliyoruzya artık,ayy ne yapardık yaa sürekli devlet hastanelerinde,sıra bulmak imkansız gibi dimmii??

Pusetinizide almışsın cnm,ne kadar ihmalkarlar yaa,para verip bişey alacak olsan hiç unutmazlar ama aramayı,çıkarcı şeyler...

Annelerin işini rastgetirsin Allahım,inşallah istedikleri gibi olur..

Eşinede geçmiş olsun cnm sanada kolay gelsin.

Radikal kararlar almışsın ,işi ertelememe gibi bravo..bende alabilsem keşke...

Demek gaz sancısı maffetti seni,doğrudur cnm geçmiş olsun cidden zor oluyor..bebişlere hak vermek lazım dimi oyyy...

Hadi hangi gece diyosanız kararlaştıralımda başlayalım artık hoş sohbetlere...

Aradan çıkarmışsın işte misafirleri daha ne??

Özletme cnm,kaç arada..

Ayy sıkma canını güzelim eşinin ağzından öyle çıkmıştır,zannetmiyorum gerçekten sıkıldığını .iki tane aslan gibi evladı olmuş ondanmı sıkılacak...

gözünde bişey çıkmaz inşalalh takma kafana...

iyi akşamlar Ahsen uyudu rahatım:)))
tubiş pusetiniz bin zorlukla gelmiş gözün aydına.s. artık seni kimselerde tutamaz:))
eşine ve sana geçmiş olsun bu arada ay o mide ağrısını bilirim fenadırrr
özlemcim eşin istemeden söylemiştir bence takma kafana sütünü azaltma canıma.s.

Son düzenleme:
İyi Geceler Herkese...

Anılı beklerken akşam uyku saatimizi kaçırdık bugün uyutmayalım dedim bende ,sağolsun o yemeği hazırladı bende Dağhanla ilgilendim ye,iç,çay faslı derken bizimki altını doldurunca yıkıyım dedim.Yıkandık oğlumla muhallebisini yapmış babasıda o arada yedirdim uyuttum.çok şükür,inşallah iyi uyur...

Pastamda tadı iyi olmuş ama biraz poşete yapıştı sinir oldum bi ara başka tarif denicem...

Şimdide kocamla internet keyfi yapıyoruz,güldüm biraz önce ne günlere kaldık diye..İkimizde açmışız pcyi öyle bakıyoruz...:)) Hey yarabbim.Anıl ne yapalım teknolojiye ayak uyduruyoruz diyor..kaydirigubbakcemile3

Bizden böyle ben bi alışveriş sitelerine bakıyım indirimde varmı bişeyler kaçtım kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…