Hadi bacım inşallah bu sefer beğenirler evi a.s.
Ay canım ya hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :çok üzgünüm:
Sağolasın Banu'cum sen nasılsın a.s.
Kolay gelsin bacım a.s.
Sağolasın canım. Ütüler aklımdaydı kaç gündür bitirdim çok şükür ama akşam yine yıkarım çamaşır. Ütü bitiyor ama o kirli sepeti hep doluyor
Ayyy valla akşam olsa da yesek tramisu. Sende gel canım birlikte yiyelim a.s.
Dur bakim bu gece uykusunda deneyeyim öyle içecek mi acaba :uhm:
Canım iki bardak süte 3 yemek kaşığı un, 5 yemek kaşığı şeker ve bir yumurta kırıp muhallebi kıvamına gelene kadar sürekli karıştırıyosun. Bir iki kaynayıp pof pof yapınca yeterli. Biraz ılınınca 1 paket labne peyniri içine katıp çırpıyosun. Sonra iki katlı kakaolu keki alıyosun. Bi bardak suya 2 yemek kaşığı nescafe, 2 yemek kaşığı şeker koyup kahve yapıyosun. Kekin bir katını bu kahvenin yarısı ile ıslatıyosun. Muhallebinin yarısını kekin üzerine yayıyosun diğer kek üzerine kapatıyosun. Bıçakla üstteki keke minik delikler açıp kalan kave ile onu ıslatıyosun. Sonra kalan muhallebiyi üzerine döküp güzelce yayıp yanlarını da muhallebi ile kapatıyorsun. En toz kakaoyu bi elek ile üzerine eleyip kaplıyosun. Bikaç saat bzdolabında dursun afiyet şeker olsun a.s.
Tatlı, börek yanına da bi patates salatası yeter de artar bile a.s.
Ayyy vallahi ya kocaman oldular şimdi oyy oyyy :bbo:
Ay canım ya çok erken kalkıyo valla. Bende evde olsam Defne o saatte kalksa tüm gün uyurgezer olurum heralde kafamçokkarıştı
Offf afiyet olsun canım. Benim de eşim 15 günde bir Kadıköy Moda'da ki Kemal Usta'ya götürüyor beni. Bayılıyorum. Bu hafta sonu günümüz geldi. Bende yiyeceğim :lepi:
Ohhh ne güzel oldu canım senin adına çok sevindim. Ne keyifli böyle yakınında birilerinin olması a.s.
Aman maşallah de kuzuma. Afiyet olsun yarasın yedikleri a.s.
Aaaa biraz zorlarsan gezme konusunda bana yetişirsin canım eminim kaydirigubbakcemile3
Aynen dediğin gibi. O ütüleri pazartesiden beri yapamadığım için kafamda fena yer kaplıyorlardı. Diyorum ya işe başlamak yaradı bana. Yorulsam da çok dert etmiyorum. Evde olup sürekli iş yapmayı düşünmekten se akşamları 1-2 saat yapmak bana koymuyor a.s
Sağolasın canım zaman kısıtlı olunca jet hızıyla hallediyorum herşeyi kaydirigubbakcemile3
Tamam canım siz gün bildirin yeterli ahahahkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bence yemeklerin yeterli. Pilav ve çorba ile süper olur a.s.
Ayyy o Osman bitiriyor beni. Muhteşem bi oyunculuk sergiliyor a.s
Ohhh afiyet olsun pudingler götürülmüş misss a.s.
Güle güle giysin cicisini Dağhan kuzumda a.s.
Bizde seni özledim canım muckk a.s.
Face'den de yazdım hayırlı uğurlu olsun canım. Kazasız belasız inşallah a.s.
Aaaaa kaskonu yapmaya talibim yerimseniben
selam kızlar geçmişi okumaya çalışıyorum ama oğluş izin vermiyor okuyabildiğim kadarıyla
Esen'cim araba almışsınız güle güle kazasız belasız günlerde kullan canım.
semra'cım güzel haberler getirirsin inşallah
pınar'cım keyifler yerinde :)
inşallah satılır eviniz birsen yaa
Banu'cum kızımız sınıf başkanı olmuş aferin onaaa:)
Filiz'cim ben çok beğenmiştim ilk bölümde o diziyi ancak o kadar duygusal ki izleyemiyorum psikolojim bozuluyor vallahi bi sonraki bölüm reklamını izlerken bile...
kaçmam lazım oğluşu doyuracağım... biz hala çok yiyor çok süt içiyor hiçbi şey ayırt etmiyoruz fakat 10 kiloyu geçemiyoruz... öptüm hepinizi saç kalmayacak birazdan kafamda Deniz sağolsun:)
iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlara.s.slm kizlarr a.s.
hemen geçmişe bakayim dedim..ama kafam karişti otur kalk serrala ugras derken..ay bide tam selma verdim serra bardak kirdibide evi süpürdüm arada derede..oyyy oyy yani :) bastan özür dilerim birini unutursam :)
ferdacim afiyet olsun piramit pastalar,pudingler :) ay sizemi gelsem napsamyok ama kilo aldirirsin sen bana D sana bişey daha diyecektim ben ya..heh banada aksam uyar canim..her aksam olabilir..yeterki 21-22den sonra olsun..baba-kizin işi gücü bitsin,keyif saatim gelsin gelirim edwardi izlemişsin valla bende begenmedim pek adami..diger kurt daha iyi dermişim kocamda beni artik ne desem boş DDD kiz digerlerini netten izlesene..ben öyle yaptim..valla bekleyemedim
gülşahcim canim herhalde iptal oldu bu optimum işi..pusetimizi dün aldik cok sukur..ama sanirsam annemlerin işi var ogun..ay böyle yazinca komigime gitti bian :))) sular kesikti ödevimi yapamadim gibi olduya annemlerin bi işi varda (dua edinde hayirlisiyla olsun kizlar..olay bitince ne oldugunu anlatirim..uzun iş biraz) işte o iş için bugun yarin ve c.tesi haber bekliyoruz..bakalim haber gelmesse iş iyice uzayacak :S oyuzden belki c.tesi anneme gidebilirim :S bide eşim hasta..ay erkegin hasta olmasinin ne oldugunu bilirsin sende..corbasi ihlamuru ilgisi alakasi vs bitmiyor yaaa :S oyuzden c.tesi muhtemelen gelemem gibime geliyor..ay hiç sevmiyorum böyle toplantilari kaçirmayi..gerci florya ve bakirkoy haricinde hiçbirini kacirmadim ama genede içime sinmiyor valla..ertelesek şöyleee 2 hafta kadar nasil olur kiz bu arada duru harbiden cok az yiyormus kuzum yaa..multivitamin felan vermiyormusun?
pinarim demek kayinvaliden de delonghiden cok memnun..bende hemen hemen her tüketici sitesini okudum..genelde herkes cok memnun ve almak isteyenlerde genelde bu markayi almiş..bende şimdilik memnunum bakalim nolcak :)) ama ben senin o mama canavari kizini yerim yaaa :))) demek buyu koyy diyor he :))))) ay sibostayken banada annaaa demişti kac kere zilli yaa :)))
sibosummm yogun hatunummm :) bi kaldir basini işten be :))
gülhancim waffle yemeye gidiyorsun he..insafin kurusun ne diyimkız bora maşaAllahh krepmi yedi? benmi yanliş okudum ya..ama inşaAllah dogrudur cok sevinirim valla ya..ay banada ümit oluyor be :))) bu kız beni öldürcek yoksa..biz 2-3 gündür resmen 3 ögün yiyorum..ara ögünler hak getire..aslinda ögle yemegi vermesem istemez bile..o derece memnun halinden yaaa..ekmek konusunda bende sana katiliyorum..yemekten daha cok yemesi benim içinde cok önemli..oyuzden zaten sulu bişey yapmiyorum..su,ekmek yiyecegine içindekileri yesin diyorum :) ama bak bebe biskuvi konusu ayri o bizim karbon hidrat kaynagimiz kahvaltida olmassa olmaz benim için..ama tabi yumurtasi,peyniri,cevizi,tereyagsindan sonra :)))
esencim araban hayirli olsun,kazasiz belasiz günlerle kullanin inşaAllahhh :) ee artik bekleriz sıksık bu tarafayandin sen kiz niye cocuklarin için öyle diyorsun daha acilamamişlardir ya..4. sinif zordur bildigim kadariyla :) inşaAllah acilirlar tez zamanda
tülaycim selinin iyi olmasina cok sevindim..Allah korusun tüm kuzularimizi yaa..ay 1 kg da vermişsin..cok sevindim valla..az kilo olunca daha zor oluyor vermesi..tebrik ederim oyuzden
banucum bir tebrikte yagmurumuza :) sinif baskani olmus bidik :) aferin ona derslerinide calişiyormus güzelce :)
semos dicek kelime bulamiyorum inan..hala cok kötü oluyorum o konu aklima geldikçe..Allahim tez zamanda 2 şifadan birini versin..çok zor çok :S biz bile hiç alakamiz olmadigi halde bukadar üzüldüysek ailesini düşünemiyorum bile :S Allahim inşaAllah yuvasina bagislar sag salim..
filizcim he valla mektup olayina gülüyor artik eşim..daha dogrusu o biraz kabahatli gülmesi oluyor..gene ne yaptim diyor :)) ben cok takilmiyorum gülmesine etmesine..cünkü konusmuyorum sonrasinda o sormadikça..zaten bizim esas problemimiz karşilikli konusmamak..konusunca hemen çözüyoruz.,ama konusana kadar bi süre küs kaliyoruz..malum oglak oluncada ben sormadan,ben konuyu acmadan da acmaz konuyu :)) o da ayri bi sorun..ama artik cok fazla takilmiyorum..onada söyledim..ben artik senin yapman gerekenlere degil yaptiklarina bakiyorum dedim..gelmişsin 32 yaşina..bu saatten sonra ne sen beni ne ben seni dğeiştiremem..zaten hiç bir zamanda değiştirmeye calişmadim..sadece gerekenleri söyledim..oldugun gibi kabullendim artik..ama sunuda bilki beni dinlemiş olsaydin suan cok daha farkli olurduk dedim..vs vs işte..velhasili kelam bu mektup işi benim için iyi oluyor..ilişkimiz için degil..ben içimi dökmüş oluyorum..o da ögrenmiş oluyor..bişeyde degişmiyor :)) online dizi seyretmeyi bende cok seviyorum..zaten bu veletlerle dizi seyredilmiyorki :) he bide reklamlar var tabi..online'da öyle bi dert yok :) istedigin zaman durdur,reklam yok ohhh :))
özlemcim canim iyi olmana idare etmene sevindim canim..zeynebin hareketleri cok normal..bizimkilerin kardesi olmadigi halde kiskanclar,ilgi istiyorlar..seninki hayli hayli normal..ama eminim sen bununda üstesinden geliyorsundur..
nuran nerelerde gene?
bozoncum ismin gülgünmüş :) valla iyi oldu ögrendigimiz :) tekrar memnun oldum diyeyim :))
aysecim oh maşaAllah ceylinime yaa..ayni serradan bahsediyor gibisinp aman boşver be tatlim yiyen cocuk iyi..enazindan sen ne verirsen onu yer..ayarlama ihtimalin var..bizde o yok :)) ne yese kardir diye bulamaclar verip duruyoruz valla aman sunuda yesin bunuda yesin diye ay sen taşinmişsin buarada..cok sevindim valla senin adina..annelerimizin nesini tenkit ettiysek aynisi yapiyoruz şimdi valla
ögretmen ayse nerde yaaaa??
birsommm hareketli hatunum..dediklerine katiliyorum tabiki..gercekten insana koyuyor sen iş yaparken karşidakinin oturmasi..ama üzülen gene sen oluyorsun işte onu diyorum..sen cocuklarina eşine ve kendine bak yeter evelAllah
tutkuncum canim halami geçmedi dişin yahu..pes..kiz hemen değiştir antibiotiği..bende largopen içiyordum hep..önceden işe yarardi ama son gittiğimde iişe yaramadi..şimdi unuttugum minik bi ilaç vermişti doktorum..o hemen kesmişti..velhasil önemli bu iş..senin bu doktor nasil değiştirmedi hala anlamiyorum ya..cekilcek çilemi diş :S canim Allah kolaylik versin işlerinde ya..sıkışmışsın iyice..
nurten hala adapazarinda sanirim..
ay unuttuğum kimse kalmadi inşaAllah..
merhaba canım hoşgeldiselam kızlar.
uzun bir aradan sonra aranıza döndüm. bayram ertesi evimize döndük. bu arada eşimin tayini çıktı. evi taşı yerleş derken bu zaman oldu. artık aktif olarak katılırım topiğe.
umarım hepiniz iyisinizdir. ceylin çok şeker, cadı ve geveze bir kız oldu teyzeleri. istediği olmadığı zaman bir çığlık atıyor ki kulakları sağır eden cinsten. evi dağıtmaya son sürat devam ediyor. çekmeceleri boşaltmak, oyuncakları etrafa dağıtmak en büyük hobimiz. sağlığı ve iştahı yerinde maşallah gerisi hiç önemli değil. dağıtsın ben toplarım.
evimize geldiğimizden beri gündüz uykusunu teke düşürdüm. çok iyi oldu. akşam 9.30 da uyuyor sabah 8.00 de kalkıyor. öğlen 12 de uyuyor 14 de uyanıyor.bir aydır düzenimiz böyle inşallah da bozulmaz.
neyse ben biraz iş yapayım prenses uyuyorken. ama buralardayım artık. hepinizi ve kuzularınızı öpüyorum.
hayırlı ugurlu olsun araba tekrardanİyi Haftalar Kızlar,,,,,
Umarım herkesler ıyıdır.Bızde durumlar aynı uğrasıp duruyoruz ıste.Haftasonu esımle papazdık.Dun yavas yavas normale donmeye basladık.Benım su mechur araba geldı cuma gunu.Ama sevıncım kursağımda kaldı resmen.Esım anahtarı verırken ama bı sorun var normal vıtes Gulhan dedı.Cıldırdım resmen yaa.Ben 10 senedır hep otomatık vıtes kulanmısım.Şımdı cocukla nasıl normal vıtese geceyım.Ve benı en cok uzen son ana kadar normal olduğunu soylememıs olması.Istemıyorum ıade et dedım.Ama ruhsat,plaka alınmıs ımkansız tabıı.Cok uzdu benı ama yapacak bısey yok.Arabayı ıstemıyorum deyınce gıtmıs abımı getırmıs oda benı ıkna etmeye uğrastı.Ben o sınırle dun aldım araba attım kendımı dısarı.Ayyy o kadar yaygara yaptığımla kaldım.Meğer kullanıyormusum ama.Yınede rampa tedırgınlığı var tabı ustumde.Ben sana öğretıcem vur ıstersen arabayıı ama yeterkı kabul et dıyıp duruyor.Bıraz once bı hocayla ozel ders ısını konustum bakalım 3-4 saat calısıcaz.Yanı usta soför acemı sofore dondu kocası sayesınde.
Bora yemeği reddedıyor hala.Ama bende bıraktım kendı halıne.Cocuğum yemek yemıyor adlı bır kıtap okuyorum.(Bununda kıtabını olkutuyor ya sıpa pess)Ustune gıtmıyorum.10 kasıkmı yıyor devam etmıyorsa alıyorum sandalyeden asağı hemen.Cocukta sapıttı napıyor bu annem dıye.Gelısmelerı yazarım.
Sonracıma cumartesı okula gıttık.Ammaaa fosss cıktı durum okul les gıbı.Bır gorsenız oyuncakların ustu toz ıcınde.Bı yarım saat durdum ama durum hıc hosuma gıtmedı.Aldım Borayı cıktım.Yağmurdan dolayı tatılmıs o yuzden temızlenememıs guya.Ama bu sıkayetı dısardan duymıstum gozlerımle gormus oldum.Bıde ısım yapmıs sozum ona ıyı bır okul.Neyse sağlık olsun arastırmalara devam edıyorum.
Hemen corba yapmalıyom Boraya uyanması yakın.Gelıp gecmıse bakıcam optum.
Tulaycım cok gecmıs olsun.Ama sakın kendını suclama.Herseyı ağızlarına sokuyorlar.Allah baska dert vermesın.
doktor muaneniz iyi sonuclanmıs canım sevindim bende hanzadeyi bi detaylıca kontro ettircem ama ne zmana gimbilirMerhaba Kızlar,
Bu saate kadar ancak alıntılara cevap yazabildim.Kaplumbağa misali :))
Haftasonu Yağız'ı doktor muayenesine götürdük eşimle.Anacım hastane acayip olmuş.Bir kalabalık insan seli resmen.Birkaç seferdir böyle oluyor.Bu yüzden değiştirmeye karar verdim.Halbuki doktorundan çok memnunum.Neyse güzel geçti muayene.Birkaç öğütte bulundu.Birinci muhakkak biberon kullanımını sonlandırıp bardağa geçiş diğeride televizyon seyretmesine yönelik.Televizyonun evde 20 dk fazla açık kalması konuşmasını çok geç sürelerde olmasına neden oluyor.Gelişimi gayet iyi çok şükür 2 tane aşısını oldu.Göz muayenesine girdik.Bir damla damlatıp bekledip daha sonrasında muayene 1 derece astigmat çıktı.Ama çok önemli birşey olmadığını ilkokul döneminde tekrar kontrol etmemiz gerektiğini söyledi.
Biraz uzun sürdü tabi bekleme süresi falan Yağızda çok huysuzlandı.Zar zor eve attık kendimizi.Uğurda kursa gitmekten vazgeçti.Dinlendik bizde.Pazar günüde terzime gittim.6 sında çok samimi arkadaşlarımızın düğünü var.Almak yerine kafama göre diktireyim dedim.Elbisem baya şekillenmiş.Ordanda biraz alışveriş yapıp eve döndük.Pek bişey anlamadım haftasonundan anlıycanız.
Benden böyleeee
:) babamla yanyana İsmail'in dükkan oraya kurdular bi salıncak ama içeri de mi kursak ne yapsak:) bakalım şu kışı atlatsak biraz kolaylanacak sanki... güzel Duru'mu benim için öp annesi... kıyamam ben ona camda mı bekliyooomaşallahhhhh denizeee..duruda aynı sureklı apak dıye ayakkabılarına gıdıyor hadı dıyo kış gelınce vay halımızeee..
ısmaılın yanına yaptır bı salıncak hem iş hem cocuk idare etsın kışın yapcak bısey yok baska
ohhhh deymeyın keyfınee ne guzell
benım eve gıtmem 7,30-8i buluyor ya camda beklıyor valla durumafoldumben
afıyet seker bal olsun kuzuyaaaaŞeniz
ay bengiyi unutmusumm..tü banaaa
bengicimmm canim valla kusuruma bakma yaa..anlarsin halimi :) kafa kalmadi artik :) herşeyin yolunda gitmesine cok sevindim canim ya..ben mi kaçirdim yoksa söylemedinmi kaç aylik oldugunu minikimizin?? deniz kaanda cok yaramazlasmiş he kiyamam yaaa..cok tatli ve muzip bi hali var zaten :))) resimlerden belli :)) demek herşeyi yedigi halde kilo almiyor bicirik..demekki yediginden cok hareket ediyor..aman saglikli olsunda boşver kilosunu..nasilsa herşeyi yiyor..almasi gerekeni aliyor..
cok cok öpüyorum seni meleklerini canim :) tekrar kusuruma bakma :) mucksss
eşim hastane ye gitti az önce,öyle fena ishal vekarın ağrısı vardı ki öğlenden beri geçmedi,sıcak su torbası koydum,ıhlamur yaptım iç sıcacık dedim geçmedi,bakalım dr. ne diyecek,inş önemli dğeildir de çocuklara falan geçmez,offf
bu adam beni sinir ettikçe beter oluyor olsun da,bugün bana ne dese beğenirsiniz 10 gündür eev gelmek istemiyormuş,bıkmış,o kadar çok üzüldüm ki anlatamam size,sinirle mi ağzından çıktı gerçek hislerimi bilemiyorum...ağlasam rahatlıycam ağlayamıyorum bi türlü,geçen göz dr.una gittim göremiyorum diye,göz yaşı bezlerinde sorun var dedi,bi bu eksikti,bakalım damla kullanıyorum şimdi...kızlar dua edin bize sonumuz hayır olsun,bi an önce düze çıkalım
spora baslamıssın hayırlı olsun bakalım 1 ay sonrak, hal,n, bekl,yoruz azmin elinden bişi kurtulmazselam kızlar ben geldim sabahtan beri yazamadım....bu sabah kocam malesef yola çıktı hemde patronu ile..onla olunca ne arayabiliyor nede konuşabiliyoruz...bide c.tesi gelebilir çok sıkıcı
bende adet olacağım geceden beridir baş ağrısı çekiyorum....iki kere ağrı kesici içtim...
c.tesi annemden eve geçtik...yerleş yat yuvarlan c.tesini bitirdik...
pazar sabah kahvaltı yaparken hava çok güzel hadi bizi floryaya götür dedim eşime
hemen kaynanam atladı benide götürürmüsünüz dedi...eşimde tabi dedi..
neyse bulaşğı kaynanam halletti bende çocukları uyuttum çamaşır attım makinaya ütü yaptım..çocuklar kalkmadan duşumu aldım..çocuklar kalktı onlara muhallebi yedirdik....saçmı başmı halllettim
çıktık...çok güzel geçti...kkdan ikiz annelerinden bir arkadaşımıda çağrdım...onlarda geldiler..tam otoparkta arabalarını park ederken yine kk dan ikiz annelerinden arkadaşlara rastlamışlar 3 ikiz ailesi toplaştık..tek benim caanavarlar büyüktü.....güzel geçti eve geldik çamaşır vs.astım kocam hazırlandı kuzular uyudu bende yattım
sabah hemenn kalktık ...9.30 kadar uyumuşuz oynaştık.....altlarını aldım.....hemen yatakları topadım...
çay suyunu kaoydum sütü koydum ocağa ..o arada tepsiye kahvaltı sofrasının malzemesini koydum..
çocukları besledim..çok şükür alişle yine kavgalı yemek yedik ama çok zorlamadı
yedi sonra ömüşüm yedi....sofrayı kurduk..yemek yedik..hiç hzımı kesmeden sofrayı kaldırdım...ev için kuru fasulye attım ocağa haşlanmış vardı buzlukta....sonra çocuklara patates ,havuç,soğan pirinç,sarımsak.etten oluşan bi çorba yaptm az yağa ve tuz attım...
bulaşıkları yıkadlım hemen çocukları aldım aliişimi uyuttum kaynanayada ömeri uyut dedim
açmış tv. sesini ömere bağrıo şarkı söyleme uyu diye...
aldım hemen çocuğu uyuttum...jet hızı ile hazırllandım...spora başladım bugün..hava güzelken gittiğim parkn hemen yanında spor salonu var küçük..eşimle h.sonu gittik...başladım bugün
hoca bana bölgeselmi zayıflamak istiorsu n dedi evet dedim...üst bölgem kilolu dedim ona göre çalıştırdı......1 saat haftada 4 gün gideceğim....fiyatda çok uygun 60tl...
oradan markete gittim...eve geldim kuzular uyanıyoları yeni ..hemen meyve yedirdim kendim yedim ancak oturdum size baktım.....
benden böle şimdi markete gideceğimm
gecmiş olsun canımselam kızlar nasılsınız hem hastayım hemde çok yoğun umarım herkes iyidir geçmişe bakacak kadar vaktim yok
vay yerim o bop diyen dilleri kuzum benim yaa dillenince cok ena oldu bu sıpalarefendim bize gelince ayni tas ayni hamam sayiliriz..serra dagitiyor anasi topluyor..serra dagitiyor anasi topluyor..günlerimiz sabah 6.30da kalk..süt içir yat..9da kalk kahvalti ver..serra uyuyup uyaniyor o arada..ondan sonra aksam 20ye kadar o dagitiyor ben topluyorum :) 20de ikimizde düşüyoruz artik :)))
ama bu düzen iyi oluyor..18den sonra serra epey yorulmus oluyor..19da hepten yoruluyor..o arada saklambacti yakalamacti derken iyice yoruyorum onu..20de uyuyor..bende anca dinleniyorum..gec yatinca hiç dinlenemiyorum..uyu kalk gene ayni terane cünkü..biraz keyif yapmam gerekiyor kafami boşaltmam gerekiyor iyice..hem serraninda erken yatmasi gerekiyor..cünkü 1de de yatsa bu kız 6.30a kurulmus bi kere..bi dakika gec kalkmaz..gece uykusunu anca bu şekilde uzatabiliyorum..
ay azönceki aramizdaki diyalogu aynen anlatiyorum..
ben: kizim bu ne (top için)
serra: bop!
ben: top kızım top
serra: tot!
ben: evet kizim top
serra: tot..
ben: neymiş bu?
serra: bop :)))))
alişmiş cocuk bop demeye..gel de değiştir :)) cik cik nerde kizim..gösteriyor kuşu..o ne kizim dik diyorişine nasil gelirse
ya bu kız cok anasi kilikli ya..biraz sert konus hemen gözleri doluyor,içleniyor..resmen kiriliyor ya..püf bende öyleyimdir..istemem öyle olmasini ya...ama sanirim genlerden gelen bişey bu..oyuzden mümkün oldugum kadar kizacagim şeylerden uzak tutuyorum onu..mümkün oldugu kadar sert konusmamaya calişiyorum..zaten cadida cok iyi biliyor beni kizdiracagi şeyleri..
2 yaş sendromunu bende okumustum sefa saygiinin kitabinda..hatta direk yaftayi vurmustum serraya "bu kız ergenlige girdi" diye :))) ama gercekten inatlaşacagi şeylerden uzak tutmak en iyisi..yoksa sonucta ya o agliyor ya ben :)))) hemen aklini dagitiyorum..zaten boga burcu..cok meyilli inatçi olmaya..
yemek konusuna hiç girmiyorum..sabah sabah sinirlenmeyeyim!
pusetimiz hala gelmedi..inanin hergün sayiyorum o kadina! nasil elim ayagimmiş puset ya..serra cok alişmiş hergün cikmaya..pusetsiz cikmakta tam bir eziyet ya..cocuk saga sola bakmaktan yürüyemiyor..pisi pisi hav hav araba ucak derken 5dakikalik yola yarim saatte gidiyoruz ya..ay bana afakanlar basiyor resmen..
ütü işinide hallettim çok sukur..ütüleri bana sorabilirsinizp bütün tüketici sitelerini okudum neyin ne sorunu var ezberledim araştirmalarim sonucunda delonghiye karar verdim..aldik c.tesi..gerci benim baktigim 2 modelde yoktu..arasindaki modelmiş bu..kazanli ütülerde hemen hemen herkes cok memnun kalmiş..kim söylemişti bilmiyorum ama cok elektirik yakiyor diye..evet tabi yakiyor yakmasina..ama şöyle bir durum var..normal ütüyle yaptigin ütüyü bu ütülerde daha hizli yapiyorsun..bide cok fazla herşeyi ütüleyen bi tip olmayinca benim gibi dengeleniyor :) iyiki 0 200lüğü almamişim ama..cünkü sogutup su koymayi beklemek harbiden sacma bi işmiş..çünkü makine sogumuyor bi türlü 1-2 saatte :))) ben sogumadan su koyulanlardan aldim..aksi takdirde yanmiştim..aklinizda bulunsun bu detay ama harbiden cok sevkli bu ütülerle ütü yapmak D velhasil kazanli ütü alacak varsa 3 seye dikkat etsin..1-su herzaman konuluyormu..2-kireç temizliği..3-hazir olma süresi..evet bu dersimizide bitirdik
ay suan okadr yorgunumki..annemler yolda..kalkip patates salatasi yapicam..çay koyucam..ama cok yorgunum valla..dün temizlik yaptim..çamasir,ütü,yemek yaptim..ee tabi bide serros hanim :)
neysem kalkayim artik..işime bakayim :) hadi öptüm sizi canlarim mucksssssssssssss a.s.
maşallah yagmura yaa cok güzel seyler bunlar ne mutlu sanasağolun kızlar :)
buarada yağmurum okumaya başladı bir haftadır dergilerini okuyor maşallah çok mutluyum bu yüzden kızlar inci gibide yazmaya başladı anne ve baba için en büyük mutluluk çocuklarının başarılı olmasıymış kızlar çok daha iyi anladım bunu
duruda zeytini çok seviyor çekirdeğinide çıkarıyor yerken
aman yaa tüm yavrularda var bu pc merakı valla bende anlamadım gittiDağhan el atınca yazdıklarım böyle yarım yamalak gönderildi.
Neyse işte bu yüzden yazamadım günlerdir.Bu pc hastalığı nedir anlamadımki,bayılıyorlar...Şimdi odayı birbirine katıyor ama olsun ben yazmakta kararlıyım.. :))
Cumartesi,Pazar dolaştık bizde,Dağhanın bir iki eksiklerini aldım ama bi türlü isteğim gibi pijama takımı bulamadım.bigün ümraniye çarşıya gidip bakmam lazım.İdil Baby dede umduğumu bulamadım.Çıtlı badi,ikili tişört ve külotlu çorap alıp çıktım.Ordanda yemeğimizi yiyip optimuma geçtik ama ben böyle kalabaklık görmedim 1 saat bile durmadan geri çıktık Dağhan bile sıkıldı evemize gelip çay demledik ama o da burnumdan geldi sağolsun oğlum bi bardak çayı halıya döktü,halımda krem renk ben o telaşla kosla halıyı getirip halıya boca ettim,5 dk bekledikten sonra silecektim,aman Allahım siliyorum ama yok temizlenecek gibi değil kova kova köpük döktük,bi süre sonra Anıl sen bırak ben temizlerim dedi adam anladı hjeralde çaresizliğimi kaydirigubbakcemile3 o da çok uğraştı ama vazgeçtik artık bırak köpüklü kalsın dedim,çay lekesi kalmadı zaten bıraktık artık ...:))
Dün akşam da Anıl balık yaparken bende pazara gidip geldim,daha yemeğimizi yerken komşumuz aradı çaya geliyoruz diye apar topar kalktık,toparlandık.Onlarda baya geç kalktılar,uzun zamandır görüşememiştik,iyi oldu ve oğlumun muhallebisini yedirip yatırdık,saat 12 olmuştu tabii.Bizde yattık.Saat 4 de bizimki bi kalktı emzirdim geri yatırdım yok uyumamış daha yatağa gitmeden geri kalktı bu sefer Anıl kalktı o uğraştı uyutmuş sözde bizimkinden bi ses daha ferda kalk şimdi çıldırıcam dedi.Kalktım ama yok bizimki yeine emmek istiyor anılda hayır emzirmiceksin şımardı bu diyor.Ama tam iki saat uğraşmışız saat 6 da daha fazla dayanamadım ve emzirdim anında uyudu sıpa...bende yattım sabahda 9 da uyandı tekrar emzirdim uyumuşuz yanıma almıştım ve 11 e çeyrek vardı kalktık oğlumla,iyi oldu uykumu almışım biraz.Uyku düzenimiz fena halde değişti çok rahatsızız bu durumdan.Nasıl düzelicek bilmiyoruz.Ama ikimizde sıkılmış durumdayız.Bende bu konuyla ilgili bi kitaba başlıcam sanırım.:))
Bu arada Pazar gecesi twilıght ı izledim bende,Anıl izlemiş ama benim için almış.Bende beğendim geçenlerde tv de de bazı sahnelerini izlemiştim ama gerçekten güzel film.Kız Pınar Edward da o kadar yakışıklı değil bee..Aman benim kocam 5 basar ona ...kaydirigubbakcemile3 Tabi bana göre..Sırada 2. ve 3. var fırsat bulursak izlicez inşallah..
Kızlar Dağhan devamına izin vermiyor,alıntılarımı ondan fırsat bulunca yapıcam hepiniz aklımdasınız,öptüm benimki çıldırdı..aklinialirimsmile
[/B]
Merhaba kızlar,geçmişi okumaya çalışırken bizimki mızlanmaya başlayınca yazayım dedim size.
Biz de uykusuzluk ve iştahsızlık hat safhada,dün bi gram uyumadı ne yaparsan yap,ortalığı yırtıyo.Beraber uzanıyoruz,ayağımda sallıyorum yok,bugünde Pınar ın taktiğiyle kitap okuyayım dedim.Kitabı elime aldım sayfaları açamadan duru hanım zıpladı kitaba,alıp yıtçak.Hemen keldırdım.Ama feryat figan.Sesine yan komşu geldi valla.Biraz okusana dedi belki nazar değmiştir.Komşu okudu sonra ama esneye esneye bir oldu valla.Bir tek kayyuyla duruyo bu kız televizyonkolik oldu valla.Ama uykuya neden bu kadar tepkili anlam veremedim.Üstten bi kök dişi çıkmak üzere o yüzden mi bilmiyorum.İnanın artık uyutmayı denemek bile istemiyorum.
ahh bee aslı valla su uyku problemi cok fena bizdede varŞimdi zorla uyuttum zilliyi,Gece uykusu iyi maşallah.Ama gündüz çok direniyo.
Şimdi 2 yaş sendromunu okudum aynı şeyler var Duru'da çok asi oldu.Gel altını alayım diyorum nasıl kaçıyo görseniz.Yemek yedirirkende belli karnı aç, yicek ama hala kafasını sallıyo.
özlemişim evde sessizliği.Şu iki yaş sendromunda nasıl davrancağımızı ayrıntılı yazmamışlar.Bilemedim.İnat benim ki çok.
Dün evi siliyorum.Vileda kovasına elini sürüp paspası sokmamı istiyo.Çaktırmadan kovaya uzatıyo,dokunuyo.Kızdım ona ellerine vurdum.Sanki acımıyo eli,bayağı kızdım ona ağlamaya başladı ,kovayı çektim ,ağlıyo ama hala kovanın peşinde elini uzatıyo kovaya.Yani anlıcanız inadım inat.Dediğim olcak.Nasıl davranıcağını bilemiyo insan.
anam maşallah bide süremem diyodun keyif turuna cıkmıs hatuna bak maşallahİyi Geceler Kızlar,,,
Gecekusu geldı.Ev yıne huzur dolu sessız ve sakın:))Bugun fırsat bulup bı turlu gelemedım buraya.Ama yatmadan bı göz atayım dedım.Sabah malum dıreksıyo dersım vardı.Kurs eve yakın bıryerde ama konusmaya gıttığımızde sız yınede aracı cıkarmayın hoca gelıp alsın dedıler.Tabı ben delı cesaretıyle ve şakır şakır yoğmurda aldım arabayı gıttım kursa.Kapının onunde cay keyfı yapıyordu herkes.Tuhaf tuhaf bakıslar uzerımde bırıktı ders almaya arabayla gelen bırınıde gormus olduk dedıler.:))Sonra cıktık benım arabyla 2 saat kadar dolastık.Baktım kadın basta cok tedırgın mudahale edemıyor tabıı.Sonra actı muzıgı dayandı ohhh be ne guzel ders dıye dıye gezdık.Denız kenarında bı kahve molası verdımdın guzel oldu.Bır ıkı kere daha cıkalım benımle ısın yok dedı.
Sonra eve geldım.Annem geldım.Borayla tum gun oynadı saolsun.Nasıl sevınıyor annemı ve babamı gorduğunde yaa.Aksam yemeğınede kayınpederım geldı yedık gonderdım.Sımdı huzur dakıkaları.
Yeme konusunda hala ısrarcı olmamaya devam edıyorum kızlar.Bu sabah kahvaltıyı tam yaptı.Ama corbasını 10 kasık fılan ıcmıstır.Hıc ısrar etmeden bıraktım.Öğleden sonra elınde bır kofte,6-7 tane uzum-yarım salatalık,yarım kase yoğurt yedı.Akşam ustu acıktı tabı ama kasığı ıstemeyınce verdım elıne bır parca ekmek onu kemırdı.Sonra muhallebı yaptım yatmadan once ırmıklı,meyvalı hıc oyuna gerek kalmadan onu bıtırdı.Cok az yıyor ama ben yıpranmıyorum en azından.Insallah dahada duzene gırecek.
Bızden durumlar boleeeee...Gecmıse yolculuk yapayım sımdı.
herseyin hayırlısı olsun canım sen hayatında dogru olanı bilirsiniyi geceler kızlar...
çok canım sıkkın..bosanma kararı verip vermeme arasındayım
kendımı cok uzgun bıtkın kırgın.......hissediyorum
neyse iyi gecelerrr
oyy maşallah yagmuragünaydınlar herkese kızlar açılış benden olsun bugün hava yağmurlu sabahları zor kalkıyor insan yataktan giderken duru uyuyordu yağmurda okula gitmek için hazırlanıyordu fıstıklarım onlar benim:))
kızlar kızıma söylediğiniz güzel dilekleriniz için teşekkür ederim dün okuldan 2:30 gibi gelmiş ve gelir gelmez ders çalışmaya başlamış ben geldiğimdede hala çalışıyordu dergilerini bitirmiş ödevini yapmış kitabını okuyordu ayy nasılda mutlu olsun sarıldım sarıldım öptüm valla:)))))))))) duruda ablasının yanından bir dakika bile ayrılmadan ona bakıyordu arada kavga ediyorlardı ama herşeye rağmen görülmeye değerdi
pınarcım canım nasılsın defnem nasıl
birsencim canım sende yoğunsun yine Allah kolaylık versin
tülaycım canım günaydın şekerim ohh bir kilo vermişsin ne güzel yediklerine dikkat edince ve spor yapınca kolay veriliyor
filizcim canım nasılsın yavrun nasıl
ferdacım nurancım ceylinim esracım nurtencim sibelcim esencim bengicim sizler nasılsınız
fulyacım canım bu noktaya geldiyse ilişkiniz en doğru kararı sen verirsin kendin ve yavrun için hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım
ahh bu cocuklarrrSelam Kızlar a.s.
Ayy bu gece yerdemi göktemi yattım bilmiyorum perişan oldum,Dağhan paşam 12 de yanımıza geldi,yani ben aldım ve sabaha kadar yanımızda yattı.Adamda bende perişan olduk üstümüz başımız açık kıyıda köşede uyumaya çalıştık.Ne oldu bu çocuğa anlamıyorumki...Gecede iki kere kalkardı şimdi bilmiyorum sayısını...Üff sıkıldım,bakalım memlektte ne olacak annem kesin keselim memeden diyor.Dur bakalım.
Sabah 9 gibi uyandık hemen tost yaptım yumurta pişirdim iki lokma yedi bıraktı sinir oldum ama ısrar etmedim..indirdim sandalyesinde sonra gidip gelip ağzına bi lokma bişeyler verdim oynarken baya yedi.Allahım yine büyük konuştum sanırım.Hayatta çocuğun peşinde gezmem yedirmek için derdim.mafoldumben Ahhh ahh sözümü geri alıyorum Allahım... Affettt :Saruboceq:
Neyse şimdi uyuyor şimdi gidip mutfağımı toplamam lazım,bugün yemek derdim yok dünden pırasa ve makarna var.salatada yaparım,belki çorbada yeter...ütümde var ama yapabilirmiyim bilmiyorum.Neyse bakıcam ...
Hadi kaçttım...bu arada bi fikrim daha var ama söylesemmiki????
kızzz takma kafana kiloyukızlarrrr 66 yla hamile kalmıştım şimdi 70 kiloyum,zeynepten bi 4 kilo,işi bırakınca da bi 5 kilom var fazlalık,yani toplam 15 kilo vermem lazım acilenn,hiç bir kıyafetim olmuyor,kendimi de iyi hissetmiyorum bu kilolarla
sütüme dokunmadan neler yapabilrim acaba?spor derseniz tüm gün dolaşıyorum zaten
geçen aktarla konuştum,5 i bi yerdeler var ya,sütün keslir dedi,bana özel bi çay yaptı işte,kuşburnu,yeşil çay,tarçın,bi kaç bişey daha hatırlamıyorum,faydası olur biraz dedi,c vitamini yönünden de faydalı sütün de artar dedi,2 gündür içiyorum aynıyım ama bilemiyorum içsem mi diye?bi de biberiye suyu verdi,onu içiyorum,bebeğe zararı yokmuş,siz ne dersiniz devam etsem mi ki?
bu arada ekmeği kestim,en fazla 1,5 litre su içebiliyorum,az ama ne yapayım,sirkeli su falan işe yarar mı
ayyy kafam karıştı iyice,biraz versem kendime güvenim gelecek,eşim bişey demiyor,şişmansın falan diye ama ben rahat edemiyorum...
vizdanzı demee yaa valla bende kendime kızıyorum bazen ama valla sabrım yok dua edinde azıcık sabır versin Allah banatubişşşşşşşşşş hep sna cevap yazıcam unutuyorum ya,sen hep halimi hatırımı souyorsun halbuki,kusuruma bakma olur mu?mehmedim iyi ne yapsın iyip içip uyuyo,arada mızlıyo,pek şikayetçi dğeilim yani,zeynebin ebbekliğinden daha rahat bi bebeklik geçiriyor,zeynep çok huysuz oldu,benden başkası mehmedi alınca daha çok hırçınlaşıyo,kendisi sevilsin istiyo yavrum,zaten onun yanında hiç sevmiyorum mehmedi,yada beraber seviyoruz,ben mehmedi kucağıma alıyorum zeynebi kovalıyoruz,o da mehmee diye dolanıyo hep, falan işte böyle geçiyo günlerim.senin serroş nasıl,sizin diyaloğa bayıldım valla,yavrum benim bop haa :)) zeynep onu bile demiyo gooll müş :)) sen naıslsın? halin keyfin yerinde sanırım,Allah daha da iyi etsin...
pınarım işler yolunda tıkırında gidiyor,kocaman bi maşallah sana
tülay selin nasıl oldu ya?düzeldi mi iyice kuzum? sen nasılsın?
banu,sen naıslın,fıstık kızların nasıl cnm?okuluna alıştı mı iyice kuzun?
gülşahhh seni de unutmadım kızzz?bakım yaptırmışın ne güzel ohh sefan olsun,senin kuzu nasıl oldu,iyice düzeldi mi kzuun,aklımda hep sormayı unutuyorum ama
ferdacım,cicilerinizi güle güle kullanın cnm,aslında sunduğun fikir güzel,bi gün belirleyelim bencede ,ben söz vermeyeyim ama gelebildiğim kadar gelirim mutlaka,biri uyusa öbürkü uyumuyor çünkü :))diğer fikrini de merak ettim valla
bengi hoşgeldin cnm,özledik seni valla,hamilelik iyi gidiyor sanırım,maşallah,isim ne koyacaksınız karar verdiniz mi?oğluş da çok yakışıklı olmuş hani
bozon işe başlamışssın cnm hayırlı olsun,yesen boşver,çalışıyorsun eritirsin hepsini,kuzun nasıl,alıştı mı çalışmana?
birsenn oğluşlar nasıl cnm?sen naısl oldun bu arada,astımın ne durumda?
nurten nasıılsın cnm?defne kzuu nasıl?
nuran sen nasılsın cnm?ağlatıyormusun hanzadeyi hala? vicdansız anne:))) diğer durumlar ne oldu,düzelme var mı?
esennn ,ayşe,ceren , kzılar sizler nasılsınız?aklıma gelmiyor bi anda herkes,kusuruma bakmayın lütfen,zeynep uyandı ben çıkayım yavaştan,öpüyorum hepinizi
ahh canım yaa valla tüylerim diken diken oldu Allahım acil şifalar versin inşallah sıkıntıarı gecerselam kızlar yıne uzun zamandır yazamadm ama bu sefer kuzlarımın yüüznden degıl keşke öyle olsaydı,
eşimin daysının oglunun karısı aynı zamanda uzaktan teyzesının kızı var 28 yaşında adı melda 2.5 ay önce karnı şiştı ve cok halsızlık oldu onda fakulte hastanesıne gıttı oda araştırılsın dıye başlarda bırsey cıkmadı kanda sarılık var dendı karacıgerde siroz başlangıcı var ve kan pıhtılaşması var dendı tahlıller tedavıler derken aradan 15 gun gectuı melda gun gectıkce kötuleşıyordu hastaneye yatırıldı yaklaşık 2 aydırda hastanedeydı karnı devamlı şişiyor su alınıyor v.s en son 20 gün önce zıyaretıne gıttık zaten sık sık gıdıyroduk hastaneye cok kötuydu bu sfere karnı 12 kılo şişmiş ve bu sefer drlar su almadan karnı kendı delınmış su akıyordu ama fakulte olmasına ragmen tam bir teşhıs konulamadı malesef(( gecen cuma gunu komaya girmiş kalbi durmuş ve tam 2 saat kalp masajıyla geri döndü ama tabı yogun bakımda vehalada cıkamadı acıbadem hastanesınde yatıyor drların soyledıgı karacıger naklı olması gerekıyor ama durumu agır oldugu ıcın amelıyat olma şansı yok zaten bursada yapılmıyor ıstanbul memorıalde olucak orasıda 400 mılyar cıvarı para ıstıyor tabı ucuk fıyat zor bır durum maddı acıdanda ama onun yıne caresını buluruz derken bugun kötu haber geldi bu durumda nakil olayım ımkansız dedı dr böbreklerde ıflas etmış ve devamlı uyutuyorlar suan acı cekmesın dıye suan beklenilen tek şey mucıze malesef eger bır mucıze olmasa cok zamanı kalmadı dedı dr (((((((
berbat bır durum kızlar annesını babasını bdıe eşini gorsenız yurek dayanmıyor hastanede yaklaşık 40 kışı var ama anne baba ve eşi ayrı yüzlerine bakamıyorum icim dayanmıyor cumadan berı devamlı hastaneye gıdıyorum o yuzdende gıremedım ne olur kızlar dua edin mevlam mucizeleinrden birini göstersınde hayata dönsün moralim cok kötu dun gece 3 de uyandım bıdahada uyuyamadım gözümü kapatsam onu görüyorum cok genc daha benım cocukların dogumgunu resımlerınde var oyun oynuyor off offf neyse anlatıncada cok kötu oldum görüşürüz sonra
hayırlı ugurlu olsundün hem pc de hem de tlf dan yazdım ama bir türlü gönderemedim site bakımda dedi sinir oldum
şimdi de direk muhabbete girdim ne selamsızım heee:))
tünaydın hatunlara.s.
çocuklar yazılıdayken bende size bakayım dedim nasılsınız sabah sabah kaynatıyorsunuz bakıyorum harikasınızz
benim günlerim malum aynı hızda devam ediyor dün okuldan eve gittim eşim aradı aşağı in diye bir baktım araba almış bana getirmiş zemuszemusbi sevindim binmek için can attım ama tabi önce ders vermem gerekti dersi verirken istemsiz gülmüşüm herhalde ki öğrencim çok mu sevinçlisin öğretmenim neden gülüyorsun diye sordukaydirigubbakcemile3
ders bitiminde kızımı almaya gittim süper yaaa artık istediğim gibi gezebilirim:)) hülyaaa hazır ol sana da gelecem:))))
kocanada sanada gecmiş olsunay tekrar selammm kizlar a.s.
oyyy ben sunca seyi yazana kadar kizim evi halletti valla..ya nasil bukadar hizla dagitabiliyorlar anlamiyorum ya..valla enerjileri bosa gidiyor ya..bi inşaata felanmi versek bunlariDD valla 2 günde gökdelen diker bunlar bu enerjiyle DD
dün cok sukur pusetimize kavustuk..ay delirttiler tabi beni gene..chicco genel merkezi aradim "biz p.tesi yolladik magazaya aramadilarmi sizi" dediler..yok dedim..magazayi aradim..aradik bulamadik dediler..3 gün!! hemde cebimi aramişlarda bulamamişlar..palavraninda bukadari! neyse bi sinirle kalktim giyindim öglen 3 gibi..serrayi cikarmadan yedireyim dedim..bi güzel kustu kizim..iyice tepeme cikti sinir..gitmiyoruz dedim bi yere..sonra yemedi bigün daha ousetsiz kalmak1 saat sonra gene giyindik ciktik..aksamda eşimle bulusup geldik..
püff eşimde hasta oldu..ay cok cürük elma yaaa..anam daha kiş gelmedi adam hastalanmaya basladi yaaa..kirmizi ginseng ilaci almiştik ona..o da pek fayda etmedi anlaşilan..gökkusaginin tüm renklerinden olusan ginseng almak lazim! anca paklar bizimkini :)))) velhasil gelince bide onunla ugrastim..bi çay yapmişim..sormayin gitsinDD aciziyetimi belirtir içinde ihlamur,tarcin,karanfil,nar-çilek cayi,ada cayi,ginseng,limon vardi bide corba içirdim..hamburgerle patates kizt.yaptim..kizimida yedirip uyuttum..21.30 gibi mideme bi agri girdi anlatamam size..dedim tamam gidiyorum ben..buraya kadarmiş ömrüm..neyse o cabuk gecti..15 dak felan sürdü..
sonra gece 1de cok daha beteri tuttu..heh dedim bu sefer kesin gidiyorum..gaz sancisiydi sanirim..ama kalbime vurdu resmen..midem taş gibi oldu..rengim bembeyaz oldu..bi terliyorum bi üşüyorum..nefes alamiyorum..oturamiyorum kalkamiyorum..27 sene sonra ilkkez istifra ettim zorla..ay bide işe yarasaydi bari..dahada beter oldum..hüngür hüngür agliyorum..ay cildircaktim ya 3e kadar süründüm resmen..sonra ne oldu anlamadim ama bicak gibi birden kesildi dua edince..2 saatte resmen öldüm öldüm dirildim..eşimde cok korktu hastaneye gidelim diye tutturdu ama gitmedim geçer diye..oyyy Allah vermesin valla kimseye..rahmetli anneannemde bi kere böyle hastaneye kaldirilmişti..kalp kiriz sanmişti kadin..gaz sancisiymiş..harbi dogruymus valla..nefes alamiyor insan..resmen kalbin miden cikacak gibi bişey..anlatilmiyorki :S
neysem işte gece bu maceradan sonra sabah sabah kalktik..ben gecen sene nufus cüzdanimi kaybetmiştim..yenisi cikarmiştim..62tl cezasi vardi..ödemiştim..ama gecen gün vergi dairesinden ödeme emri geldi..ödememiş görünüyorum..ay dedim..neyse babam geldi sabahtan Allah razi olsun..serrayla o ilgilendi genelde..bende koşturdum..mal müd.gittim dekontumu aldim..adama dedim nufusami gidicem vergi dairesinemi? vergi dairesi dedi..o da bostancida..kalktik oraya gittik..ordaki kadin demezmi nufusa gidip şuraya imza attircaktiniz diye..şaka gibi geri geldik..imza attirdik..babama verdim kagidi ben eve geldim..babam giderken vergi dairesine birakacakti..oy nufustaki adam yanliş yere imza atmiş..hayyy dedim sizi yapacaginiz işe!!!!! delirttiler beni ya..bide her gittiğim yerden azar işittim..en sonunda patladim nufustaki adama..
ya dedim siz ne diyorsunuz..ordan bakinca salak gibimi duruyorum ben..bana demedinizki bu cezayi verip kagidi onaylatin diye..ben cezami verdim..buda kagidi..bana kimse demedi bişey..yok dedik,yok burda yaziyor görmedinmi..ya dedim ben bunlari okumak zorundamiyim..bu ne biçim iş böyle..Allah düşürmesin sizin elinize dedim..bi imza atacak yarim saat oyaliyor beni ya..kanlarimi yavas akiyor nedir..böyle yavaslik görmedim ben..alişmişlar 40 senedir agir iş yapmaya..millet uzay cagina geldi biz hala imzalarla ugrasiyoruz! ay fitik oldum fitik ya..ya muhakkak işini dogru düzgün yapanda vardir..ama yapmayan okadar cok kişi ki bu yerlerde..onlarda arada kayniyor!
ay işte böyle kizlar..kac gündür baskalarinin hatasini ben cekiyorum ya..hayirlara ciksin bişeyler var üstümüzde..pazar günüde bi download sisteminden şifre alalim dedik telle..anam şifre oluşturduk..kabul etmez bi türlü..20 tane şifre denedik..o arada salak site birini kabul etmiş mail aksivasyonu olmadan..ee nerden bilelim hangisi tuttu..yandi tabi bizim 20tltekrar şifre aldik bastan..
hayirlara ciksin valla..şu reglim bi bitsin bikaç yasin okuyacam valla..nedir bu anlamadim..durdugum yerden sorun cikip duruyor basima :))
serra hala cok cadi ve kati yemiyor :) yani bi değişiklik yok..oyyy suanda bütün ayakkabilari getirdi yanima tek tek :S sabir tuba sabirrrrrrr 1 saat kaldi20de bayram dakikalarim basliyor
bide bugunlerde okeye sardim cok fena..bu hülya cadisi yüzündenDD inşaAllah biran önce gecer gider bu sevda umarim acaip bagimlilik yapti
gündüzde hiç oturamiyorum..hiçbir işi ertelememe karari aldim kendi kendime..iyi oluyor acikcasi..hiç bir işim birikmiyor artik..ama olan bana oluyor..aksam pestil gibi oluyorum..bide hayati kaciriyorum ya işe güce bakmaktan..aksam 8den 9dan sonra dinleniyorum anca..ee anam o saatten sonra ne birini arayabiliyorum ne baska bişey yapabilcek halim kaliyor..aramam gereken kac kişi var listede..tebrik listesi uzuyor gittikçe..ev ve serrayla he bide milletin basima açtigi işlerle ugrasmaktan sosyal hayatim sifirlandi iyice..ay acilen hem işlerimi ertelemeyecegim hemde sosyal hayatimi düzene sokacak bi program yapmam lazim..buraya bile giremiyorum yaaa! ama dedigim gibi buraya dingin kafayla girmek istiyorum..ama zor oluyor bu düzende..oyy oyy..
bu arada kizcem bugun tam tamina 1.5 yaşinda olduuuuuuuu :))) rekora koşuyoruzzzzzz1.5 yaşinda ama hala kati bişey yiemiyorrr..tam tamina 16 dişi var hemde pes diyorum! bak gene sinirleniyorum..serra bu arada bütün catal kaşiklarida getirdi anasina verdi elinde mumla geliyor şuanda..şu evi bi topliyim..daral geldi iyice..
hadi öptüm hepinizi kocamanca..
not: azönce fark ettim..diger pc de msnim acik kalmiş..dün gece mide agrisi basinca acik birakip cikmiştim..hala acikmiş..şimdi serra karişitrinca fark ettim :) cevap veremediklerim yanliş anlamayin sakin :) kusuruma bakmayin :)
muckssssssssssssssssssss
eşim hastane ye gitti az önce,öyle fena ishal vekarın ağrısı vardı ki öğlenden beri geçmedi,sıcak su torbası koydum,ıhlamur yaptım iç sıcacık dedim geçmedi,bakalım dr. ne diyecek,inş önemli dğeildir de çocuklara falan geçmez,offf
bu adam beni sinir ettikçe beter oluyor olsun da,bugün bana ne dese beğenirsiniz 10 gündür eev gelmek istemiyormuş,bıkmış,o kadar çok üzüldüm ki anlatamam size,sinirle mi ağzından çıktı gerçek hislerimi bilemiyorum...ağlasam rahatlıycam ağlayamıyorum bi türlü,geçen göz dr.una gittim göremiyorum diye,göz yaşı bezlerinde sorun var dedi,bi bu eksikti,bakalım damla kullanıyorum şimdi...kızlar dua edin bize sonumuz hayır olsun,bi an önce düze çıkalım
kocana gecmiş olsun inşallah öenmli bişi cıkmaz
bak kocanada bela okuma Allah onu basınızdan eksik etmesin
evet sıkıntılar oluyor ama biranda 2 cocuk sahibi oldunuz ee seninde hamilelik dönemin lohusalıgın derken birbirinizi biraz yıprattınız söledikleride agzından sinirle cıkmıstır düşüsene bide sinirlenince neler sölüyoruz sen üzülme nereye gitcek kocan Allah askına
hersey yoluna girecek inşallah gönlünü ferah tut
buarada sanada gecmiş olsun sıkıntı yaratmadan gecer inşallah gözlerindeki problem
ferda'cım tatlım unutmuşuuumm(( ama faceden hep takip ediyorum Dağhan paşamla oğlumu benzetiyorum kocaman öpüyorum onuu... geçemiyoruz 10 kiloyu yaa gün içinde yediklerini bi saysam ... :)porsiyon bizim yediğimiz porsiyon yemeklerini öyle yer... meyveleri bütün öyle yarısı falan değil... süte hiç hayır demez ne kadar versem içer...
maşallah deyın kıs şu cocuklaraaaaa
vıtamınını alsında ne yapcanız kıloyu daghanda denızde ıkısıde maşallah yanı kurtlu gıbı durmuyorlar yerlerınde
denız yedıklerını enerjısıne boşaltıyo sanırım yazın nasıl hareketlıydıkı kımbılır sımdı nasıldırrr
tamam cnm ne demek...ferdacım sen o pastayı kaptıgın gıbı pınardan tıramısuyuda kap dogru bızeeee ben koyuyorum cayın suyunuuuaklinialirimsmile
Sağolasın canım çok şükür a.s.
Aman olsun maşallahı varmış yiyormuş ya kilo alamıyor demk ki bünyesi öyle takma kafana a.s.
Sana da afiyet olsun canım. Hayatta içemem yeşil çay falan oyyy :bbo:
Ohh işler yapılmış. Pasta da yapılmış. Allah razı olsun komşunun kardeşinden. Afiyet şeker olsun a.s.
Bende çay var bence siz toplanın bana gelin ama benim evden tramisuyu almayı unutmayın kaydirigubbakcemile3
Geç kaldımmm ....tamam pınarcım anahtar paspasın altındaydı demıı ferdaaa iş sana düşüyor bende calısıyorum cıkamam sen al pastayı sonra benı al ordan pınara gecelım uskudara:)))))
işlerı erken toparladım bugun rahatlık çeneme vurduuu vallaaakaydirigubbakcemile3
ferdacım bende gordum o uyku tulumlarını bımde ama duru zaten cok terlıyo gecelerı bıde onu gıydırır yatırırsam sabaha sırılsıklam olurr terletır dıye düşündüğümden almadım saol canım sen giydirdinmi dunaksam?terlettımı cok ?
Süper plan. Ferda koş koş koş hadi kalk çık hemen kaydirigubbakcemile3
Bende Defne'yi yarım kollu badi ile yatırıyorum bu aralar. Daha serin olursa da badi üzerine ince penye pijama giydiriyorum. Üstünü bile örtsem hem sırılsıklam oluyor hemde anında uyanıyor. Ayağına çorap hayatta giydirmiyor uyurken. Gündüz bile zor giydiriyoruz. Sürekli çıkarıyor. Hastalıksız geçiririz inşallah şu kışı :Saruboceq:
Heyyooo kociş geliyormuş beni almaya. Kızıma erken kavuşmak demek bu yerimseniben
Biraz önce pasta yiyormuş. Nasıl olmuş kızım diyorum telefonda gel gel çok güzel diyor cadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hadi yine iyisin Pınar kızına erken kavuşçan.
ben de akşama yalancı tavuk göğsü yapçam,dolaptaki sigara böreklerini kızartçam bi de yarına makarna salatası tamamdır.
Birazdan kocamla pazara çıkçaz işten gelince,
kızlarrrr,taze fasülye var
duru için dolaba atmak istiyorum ama sadece haşlayıp falan koysam olmaz mı kavurmadan falan.Çorbasına tek tek koyarım diye düşündüm.
ay tekrar selammm kizlar a.s.
oyyy ben sunca seyi yazana kadar kizim evi halletti valla..ya nasil bukadar hizla dagitabiliyorlar anlamiyorum ya..valla enerjileri bosa gidiyor ya..bi inşaata felanmi versek bunlariDD valla 2 günde gökdelen diker bunlar bu enerjiyle DD
dün cok sukur pusetimize kavustuk..ay delirttiler tabi beni gene..chicco genel merkezi aradim "biz p.tesi yolladik magazaya aramadilarmi sizi" dediler..yok dedim..magazayi aradim..aradik bulamadik dediler..3 gün!! hemde cebimi aramişlarda bulamamişlar..palavraninda bukadari! neyse bi sinirle kalktim giyindim öglen 3 gibi..serrayi cikarmadan yedireyim dedim..bi güzel kustu kizim..iyice tepeme cikti sinir..gitmiyoruz dedim bi yere..sonra yemedi bigün daha ousetsiz kalmak1 saat sonra gene giyindik ciktik..aksamda eşimle bulusup geldik..
püff eşimde hasta oldu..ay cok cürük elma yaaa..anam daha kiş gelmedi adam hastalanmaya basladi yaaa..kirmizi ginseng ilaci almiştik ona..o da pek fayda etmedi anlaşilan..gökkusaginin tüm renklerinden olusan ginseng almak lazim! anca paklar bizimkini :)))) velhasil gelince bide onunla ugrastim..bi çay yapmişim..sormayin gitsinDD aciziyetimi belirtir içinde ihlamur,tarcin,karanfil,nar-çilek cayi,ada cayi,ginseng,limon vardi bide corba içirdim..hamburgerle patates kizt.yaptim..kizimida yedirip uyuttum..21.30 gibi mideme bi agri girdi anlatamam size..dedim tamam gidiyorum ben..buraya kadarmiş ömrüm..neyse o cabuk gecti..15 dak felan sürdü..
sonra gece 1de cok daha beteri tuttu..heh dedim bu sefer kesin gidiyorum..gaz sancisiydi sanirim..ama kalbime vurdu resmen..midem taş gibi oldu..rengim bembeyaz oldu..bi terliyorum bi üşüyorum..nefes alamiyorum..oturamiyorum kalkamiyorum..27 sene sonra ilkkez istifra ettim zorla..ay bide işe yarasaydi bari..dahada beter oldum..hüngür hüngür agliyorum..ay cildircaktim ya 3e kadar süründüm resmen..sonra ne oldu anlamadim ama bicak gibi birden kesildi dua edince..2 saatte resmen öldüm öldüm dirildim..eşimde cok korktu hastaneye gidelim diye tutturdu ama gitmedim geçer diye..oyyy Allah vermesin valla kimseye..rahmetli anneannemde bi kere böyle hastaneye kaldirilmişti..kalp kiriz sanmişti kadin..gaz sancisiymiş..harbi dogruymus valla..nefes alamiyor insan..resmen kalbin miden cikacak gibi bişey..anlatilmiyorki :S
neysem işte gece bu maceradan sonra sabah sabah kalktik..ben gecen sene nufus cüzdanimi kaybetmiştim..yenisi cikarmiştim..62tl cezasi vardi..ödemiştim..ama gecen gün vergi dairesinden ödeme emri geldi..ödememiş görünüyorum..ay dedim..neyse babam geldi sabahtan Allah razi olsun..serrayla o ilgilendi genelde..bende koşturdum..mal müd.gittim dekontumu aldim..adama dedim nufusami gidicem vergi dairesinemi? vergi dairesi dedi..o da bostancida..kalktik oraya gittik..ordaki kadin demezmi nufusa gidip şuraya imza attircaktiniz diye..şaka gibi geri geldik..imza attirdik..babama verdim kagidi ben eve geldim..babam giderken vergi dairesine birakacakti..oy nufustaki adam yanliş yere imza atmiş..hayyy dedim sizi yapacaginiz işe!!!!! delirttiler beni ya..bide her gittiğim yerden azar işittim..en sonunda patladim nufustaki adama..
ya dedim siz ne diyorsunuz..ordan bakinca salak gibimi duruyorum ben..bana demedinizki bu cezayi verip kagidi onaylatin diye..ben cezami verdim..buda kagidi..bana kimse demedi bişey..yok dedik,yok burda yaziyor görmedinmi..ya dedim ben bunlari okumak zorundamiyim..bu ne biçim iş böyle..Allah düşürmesin sizin elinize dedim..bi imza atacak yarim saat oyaliyor beni ya..kanlarimi yavas akiyor nedir..böyle yavaslik görmedim ben..alişmişlar 40 senedir agir iş yapmaya..millet uzay cagina geldi biz hala imzalarla ugrasiyoruz! ay fitik oldum fitik ya..ya muhakkak işini dogru düzgün yapanda vardir..ama yapmayan okadar cok kişi ki bu yerlerde..onlarda arada kayniyor!
ay işte böyle kizlar..kac gündür baskalarinin hatasini ben cekiyorum ya..hayirlara ciksin bişeyler var üstümüzde..pazar günüde bi download sisteminden şifre alalim dedik telle..anam şifre oluşturduk..kabul etmez bi türlü..20 tane şifre denedik..o arada salak site birini kabul etmiş mail aksivasyonu olmadan..ee nerden bilelim hangisi tuttu..yandi tabi bizim 20tltekrar şifre aldik bastan..
hayirlara ciksin valla..şu reglim bi bitsin bikaç yasin okuyacam valla..nedir bu anlamadim..durdugum yerden sorun cikip duruyor basima :))
serra hala cok cadi ve kati yemiyor :) yani bi değişiklik yok..oyyy suanda bütün ayakkabilari getirdi yanima tek tek :S sabir tuba sabirrrrrrr 1 saat kaldi20de bayram dakikalarim basliyor
bide bugunlerde okeye sardim cok fena..bu hülya cadisi yüzündenDD inşaAllah biran önce gecer gider bu sevda umarim acaip bagimlilik yapti
gündüzde hiç oturamiyorum..hiçbir işi ertelememe karari aldim kendi kendime..iyi oluyor acikcasi..hiç bir işim birikmiyor artik..ama olan bana oluyor..aksam pestil gibi oluyorum..bide hayati kaciriyorum ya işe güce bakmaktan..aksam 8den 9dan sonra dinleniyorum anca..ee anam o saatten sonra ne birini arayabiliyorum ne baska bişey yapabilcek halim kaliyor..aramam gereken kac kişi var listede..tebrik listesi uzuyor gittikçe..ev ve serrayla he bide milletin basima açtigi işlerle ugrasmaktan sosyal hayatim sifirlandi iyice..ay acilen hem işlerimi ertelemeyecegim hemde sosyal hayatimi düzene sokacak bi program yapmam lazim..buraya bile giremiyorum yaaa! ama dedigim gibi buraya dingin kafayla girmek istiyorum..ama zor oluyor bu düzende..oyy oyy..
bu arada kizcem bugun tam tamina 1.5 yaşinda olduuuuuuuu :))) rekora koşuyoruzzzzzz1.5 yaşinda ama hala kati bişey yiemiyorrr..tam tamina 16 dişi var hemde pes diyorum! bak gene sinirleniyorum..serra bu arada bütün catal kaşiklarida getirdi anasina verdi elinde mumla geliyor şuanda..şu evi bi topliyim..daral geldi iyice..
hadi öptüm hepinizi kocamanca..
not: azönce fark ettim..diger pc de msnim acik kalmiş..dün gece mide agrisi basinca acik birakip cikmiştim..hala acikmiş..şimdi serra karişitrinca fark ettim :) cevap veremediklerim yanliş anlamayin sakin :) kusuruma bakmayin :)
muckssssssssssssssssssss
selam kızlarr
aman ya artk aktif olamıyorum valla face bile zor giriyorum
anlatayım hemen sonra gecmişe bakızam
dün gezmem vardı hazırlandım cıkıcam telefon geldi
yarın musaitsen sana gelcez diye erkadasım aradı bende ne zmandır erteliyorum iyi gelin dedim gayri ihtiyari
basımda hanzade gibi hareket makinası varken nasıl yetiştircem düşünmedim
neyse gezmeye gittik ama orda benmi oturdum kim oturdu bilemedim
eve geldim hemen börek sardım hanzade de kayu izliyordu
evi süpürdüm mutfaga tekrar gectim baktım benim kızdan ses yok gittimki sazlıktan uzun uzun saz bitkisi getirmiştik hepsini agzıyla parcalamıs bide agzından cıkarmıs hepsini ortalı berbat
lahavle dedim gectim tekrar süpürge basına
akşam uyutup to aldım eşimde makina boşalttı etrafı topladı ilk defa sagolsun
sabahta kalktık işlere devam
misafir yanındada 5 dakka durmadı deli ettim beni
neyseki kazasız belasız atlattık
şimdi uyuttum sıpyı
bende aklım sizlerde kalıyor bir bakınayım dedim
özledim ayol
face de takip etmeye calısıyorum ama neyse inşallah girmeye calısıcam bundan sonra
bi gecmişe bakınayım
iyi gecelerr