- 20 Ocak 2009
- 1.305
- 1
- 44
Tünaydınnlarrrra.s.
kızlarrr verdiğiniz cevaplar için cokk teşekür ederim yanlız şimdi bu kızda 2 yaş sendromu varsa bendede 30 yaş sendromu var ne olcakk şimdi:roflol::roflol:
şimdi yine ayağımda birde topa sarılmış oyle uyuyacakmış bakalım bugunümüz nasaıl gecicek..aslında sanırım biraz benim nazarım değdi cocuk kaç gün cok iyi uyudu benimde gözüme battı tabiii oda dün al sana dediii herhaldee :mymeka::mymeka:
uyusunda azcık gecmişe bakayımm
Saol tatlım ...
Dün sanırım gaz sorunu vardı kakasını yaptı rahatladı kuzucum sanırım bende bugunlerde fazla bir asabilik var :uhm:
Tuba cadısı herşeyi yetiştirmese çatlar zaten :dilcikar: hem kuru iftira atıyor bana ben arada bir oynuyordum stres atmak için ama o nezaman elini attı her gece olayına bağladı :mymeka:
o niyesini biliyorda bacım kötü tarafı herzaman ben bilemiyorum :))
:))
Sibelcim bunlar aynı gün doğdu ya acaba tam ay dönümlerinde mi huyları boyle değişiyor...çünkü biz her ay farklı bir atraksiyon yaşıyoruz malesef :1no2:
Ayy sorma Gülşahcımm benim bu cimcime kızım saman altından su yürütenlerden dediğin gibi çaktırmadan neler neler yapıyor bir bilsen kaydirigubbakcemile3
Duru kuzum da acıkmış demekki annesi yaa...ama biz hala tokta olsak gece sürekli uyanmaktan vazgecemiyoruz malesef :1no2:
evet canım haklısın rahatsız etmiş yaa...şimdi uyudu bakalım inş hemen uyunmazda alır uykusunu :Saruboceq:
Defne süt içmiyor demişsin ya cnm biliyorsun Gazelde içmiyordu son 1 aya kadar..ama ben artık gündüzleri kutu sütlerden veriyorum kamışla severek içiyor çok şukur bir dene bakalım...Gazel ılık olunca yada biberonda olduğu zaman ağzına sürmüyor...oda sıcaklığında veriyorum hep ...
Canım sanırım Yağız'ın stemi seni özlediğinden kaynaklanıyor ...Allah kolaylık versin umarım en yakın zamanda eski uysallığına döner kuzum ..sende cok üzülüpte ona yansıtma bunu hissedip farklı tavırlar alabilir...
Allah şifasını versin inşAllah çok genç yaa çok üzücü bir durum :çok üzgünüm:
Selam cnm nasılsın Selin kuzum nasıl oldu ??
Gülhan'cım valla bu konuda ben ağzımı açsam günlerce konuşurum bıkmadan usunmadan..ama sanırım Bora'da bir ilerleme var gibi ...pes etme sürekli birşeyler ver canım inşAllah alışır en kısa zamanda...
ben sanırım Allah korusun ama 3 yaşı gözden çıkardım.. ama yoruldum artık ya agzına verdiğim herşeyi red etmesinden eline verdiklerimi bir köşelere atmasından :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ohh canım iyi yapmışsınız sabah sabah temiz hava almış kuzum bizim burda güneş var ama baya serin hava ...
Ayyy ben bunun delda diyen ağzını yerim yaaa şımarıkk sarışınn sırnaşık şey
Canım bence eski düzenine geri döndürmeye çalış...he bizi sorarsan öylemi yapıyoruz hayırrr hala dip dibe yatıyoruz malesef :))
ama sizin düzen tam oturmuşken birden geri tepti o yuzden cabuk alışır bence ...
Selamlar Yeniden, Doruk uyudu, benim islerde bitti. Bugün, ne cabuk gecti zaman, anlamadan yine yariladik günü. Gülhan'cigim, öncelikle mama sandalyesinde israrci ol derim, diger türlüsü cok zorlar seni, öyle yemek yemeye alisirsa. Sabah, kahvaltisini tek tek yemiyor degil mi? Önce sevecegi seylerle 1-2 baslayip, sonra cesidi arttirsan yavas yavas... Birde ögünlere karni tok olsa bile, sizinle oturmasini öneririm. Bizimle yemege oturarak atistiriyor Doruk, böylece yemek yemeyi daha cok benimsiyor. Sen dominant bir karaktersin, eminim bu sorunlarin ömrü az olacaktir. Bu kadar kafaya takma bence, bir cözüm olduguna ve bunu eninde sonunda bulacagina inan.
Ferda, en korktugum sey Dorugun bizimle yatmaya alismasi. Umarim, Daghan'inki gecici bir sürectir. Dislerle arasi nasil? Dis cikartma sürecinde hassaslasiyor, uyku sorunu had safhaya cikiyor Dorugun? Ama bu sorunlar, hep geciyor sonraki zamanlarda.
Kizlar, esim geldi, ben kacar. Görüsürüz umarim aksama...
günaydınlar herkese hayırlı cumalar ancak kendime gelebildim dün arkadaşlar geldi saat 12 gibi kalktılar yatmamız 01:00 geçti sabahta 06:30 ta yola çıktık çok uykusuzum
günaydın pınarcım allaha şükür daha iyi canımya.
Cadi ya, birde pastaya cagiriyor annesini. Afiyet olsun kuzuma.
Hadi bakalim canim, alninin akiyla sinavini gecersin insallah. Allar yardimcin olsun./QUOTE]
Sağolasın canım Allah yüzümü kara çıkarmasın inşallah. Çok istiyorum şu ehliyeti almayı. Bakalım hayırlısı a.s.
Sorma ya zilli bayılıyor tatlı bişeye a.s.
Gunaydınnnnn
Masallah sabah bereketı heralde kızlar.Aşağıda onlıne lıstesı gıderek uzuyor.Bu performansı akşamda beklıyorum.Bora 6 da uyandığı ıcın oğle uykusuna yattı.Bende kerevız pısırıyorum bakalım sonuc nasıl olucak.Akşamda mısafırlerım var bı kek yaparım cayın yanına bırazdan:)))
Alıntı yapamıycam calısan herkese kolay gelsın..Iyı haftasonları...
Evde kı annelerede cok kolay gelsın.Umarım uykulu,iştahlı bol oyunlu bır gun olur...
Ayy her gırdığımde bu yemek konusunu acıyorum.Bıktırdım bıraz ama ınanın en ıyı sız anlarsınız benı.Sımdıde sole dusunuyorum temel sorun ana yemekye bızde.Acaba corbayı kahvaltı yerıne versen nasıl olur.Bırde mama sandalyesınden sıkılmıs olabılırmı baska turlu nasıl yedırebılırım.Hıc denemedım kacar dıye.En sevdığı yoğurttu onuda bır haftadır ıstemıyor.Lısteden cıkarayım dıyorum ozlermı acaba.Seslı dusunuyorum bunları sadece...Bır selam verıp kacıcaktım guya.
Sağolasın canım sana da kolay gelsin a.s.
Mama sandalyesinde değil ama belki normal sandalye etkili olur. Yada küçük plastik sandalye alsan? Defne'nin var babanesinde. Bayılıyor ona. Bi dene derim canım a.s.
Öğünlerin yerini değiştir bencede. Şaşırtmak lazım arada bu kuzuları. Sen başarırsın inanıyorum ben a.s.
selam kızlar
40 dakka parkta koşturup salıncak binip geldik
geir gelmez muz biskuvi süt ceviz karısımı yaptım yedirdim azcık oynasıp şimdi uyuttum ama gözleri daha dizime yata yatmaz kapandı sıpanın
sibelcim özlüyordur seni ondan tepki gösterisi yapıordur ama aglama takliti yapmak gercekten onları daha fazla vurmaya yitiyor bizimkide oyun sanıp vurdugu için biliyorum ama aglamıssın içim bi garip oldu dediğin gibi annelik zor ve kitapta yazanlar gercekten işe yaramıyor bazen
pınarcım seninde yarın sınavın varmıs basarılar canım
tülycım banucum sizlerede günaydınn
aaa kimse kalmamıs bende işe giriseyim barii
Sağolasın canım a.s. Ohhh sizde gezmişsiniz ne güzel a.s.
Ohh misafirini atlatmışsın cnm..
Herkes içemiyor dediğin gibi yeşil çayı..boşver sen siyah çaya devam et,bende ondan vazgeçemem zaten..
Afiyet olsun canım sana da a.s.
Tünaydınnlarrrra.s.
kızlarrr verdiğiniz cevaplar için cokk teşekür ederim yanlız şimdi bu kızda 2 yaş sendromu varsa bendede 30 yaş sendromu var ne olcakk şimdi:roflol::roflol:
şimdi yine ayağımda birde topa sarılmış oyle uyuyacakmış bakalım bugunümüz nasaıl gecicek..aslında sanırım biraz benim nazarım değdi cocuk kaç gün cok iyi uyudu benimde gözüme battı tabiii oda dün al sana dediii herhaldee :mymeka::mymeka:
uyusunda azcık gecmişe bakayımm
Canım ya inşallah düzelir uykusu kuzumun a.s.
Selam Herkese,,
Bizde 9 da uyandık oğlumla,gece 1.30 da uyandı emzirdim yatırdım,bende yattım ve bi ses deldaa....haydaa geri gitiim.Pışpışladım,bekliyorum,uyuyor gibi gözlerini kapatıyor ama tam kapıya yaklaşıyorum deldaa...ayy deli oldu 3-4 kere aynı şey olunca yanımıza alıp götürdüm ve sabaha kadar uyudu,bu ne şimdi??Yanımızamı alıştı bu çocuk...??Ne yapcaz yaa,geçer diyor sevgili kocam ama zaman gösterecek galiba...
Bende biraz ütü yaptım oğlumunkiler bitti.şimdi o uyuyor.Benimde işim yok gibi.Akşam Anılın antremanı var,bizde seni evde beklemeyelim dedik,Optimuma gidicez,o da oraya gelicek yakınmış çünkü.Sonra beraber geliriz artık,yemek işinide orda hallederiz olur biter :))
Ohhh işler bitmiş gezmelere gidilecek ne güzel. İyi gezmeler canım a.s.
Aman canım ne yap ne et yanına alıştırma. Halimiz ortada görüyosun :1no2:
evet canım haklısın rahatsız etmiş yaa...şimdi uyudu bakalım inş hemen uyunmazda alır uykusunu :Saruboceq:
Defne süt içmiyor demişsin ya cnm biliyorsun Gazelde içmiyordu son 1 aya kadar..ama ben artık gündüzleri kutu sütlerden veriyorum kamışla severek içiyor çok şukur bir dene bakalım...Gazel ılık olunca yada biberonda olduğu zaman ağzına sürmüyor...oda sıcaklığında veriyorum hep ...
İnşallah uyumuştur güzel kuzum a.s.
Canım pipetle içmeyi beceremiyor Defne :1no2: Pipeti ağzına alınca çekeceğine üflüyor çatlak kaydirigubbakcemile3 Bu aralar bi daha alıştırmaya çalışayım önce pipete sonra süte. Belki öyle sever sağolsın canım a.s.
Pınar'cım umarım sever kuzumopuyorumnanaktan
Sınavda inşAllah güzel geçer en çokta motor'a çalış çünkü en zor o diğerleri hep mantık yerimseniben
LÜTFEN HERKES OKUSUN
Çocuk anne ile aynı yatakta ise, bağımlılık değil, güven duygusu gelişir…
Maalesef, anne modern toplumda “kadın” olarak değerlendirildiği için, annelik sanki bir zayıflıkmış gibi algı oluşturulmuş bilinç altlarında… ve sanayi toplumu çocuk doğran bir kadına işveren açısından bakarak, sanki “iş gücü kaybı” gibi değerlendirildiği için, “anne nasıl en erken yaşta çocuktan koparılır da iş pazarına döner?” düşüncesinin bir sonucudur anne ile çocuğun yatağını ayırmak… Bunun gerekçesi olarak da çocuk “anne bağımlısı” olmasın endişesi annelere yüklenmektedir. Halbuki, eğer bir çocuk annesine doyarsa neden anne bağımlısı olsun ki? Çocuk anneye doyamaz, anne kokusuna hasret bırakılırsa, anne ile ten tene göz göze ruh ruha olamaz ise erken çocukluk döneminde, o zaman çocuk anneye karşı aşırı bir yöneliş ve anneyi yeniden elde etme çabası sergiler, ki, işte bağımlılık denilen şeyin aslı budur… Çocuk ruhen doyamadığı ve doyumsayamadığı annesine bağımlılık kazanır… yoksa anne ile yan doyasıya bir süreç geçirmiş bir çocuk “bağımlılık” değil “güven” duygusu kazanır… Bundan dolayıdır ki çocuklar 2 yaşını tamamlayıncaya kadar anne ile aynı yatakta ten tene uyumaları onlarda güven duygusunu geliştirir. Ah Anadolu Pedagojisi’ni yok sayarak kendimizi farklı kültürlerle yetiştirme gayreti yok mu, işte bu sarhoş halimizin sonucudur şuan çocuklardaki yoksunluklar, güvensizlikler ve duyarsızlıklar olarak kendini nasıl da su üzerine çıkarıyor… Size tavsiyem şu; bebeğinizle siz yatın, abisi ile de zaman zaman babası yatsın… göreceksiniz o geceleri uyandıkça, annesini yanında gördükçe… annesinin simasından aldığı sıcaklığı bir de annesinin göğsüne doğru kendini bıraktıkça, onun yüzündeki huzur size de annelik keyfini yaşatacaktır… bırakın duygularınızı… ve sıyrılın ön yargılarınızdan, doğal bir süreç içinde doyasıya anneliğinizi yaşayın… Çocuğunuz size alışır diye korkularınızdan sıyrılın, zira çocuklar zaten annelerine alışması gerekir… yarın size alışmamış ve mesafeli duran bir çocuk sahibi olmaktansa sizin ona, onun size alışmış, uyum içinde olan bir çocuğunuz olsun… unutmayın, bebeğinizin bebeksi kokusunu özlediğinizde, geçmişe dönüp pişmanlıklar yaşamaktansa, her şeyi vaktinde yaşamak çok daha iyi…
Merhabalar kızlar,
ben de misafirlerimi atlattım.Çok iyi geldi.Onlar gelmeden duru ya kahvaltı yaptırmaya çalıştım yemedi.Etrafı toplarken onlar geldi.Neyse yabancı değiller.Kalan işlerimi tamamladım.Sonra Duru hanım rahat bırakmadı.Habire ayaklarıma sarılıp ağladı.Onu aldım uyuttum.Sonra rahat rahat çay sohbet.İyi oldu valla ya.
Ben hep Duru'nun uykusundan ,yemesinden şikayetçiyim ama görüyorum ki tek değilim.Sınıyo bizi bu çocuklar sabır sınırlarımızı.
Tuba,sen Serra'nın katı gıda yemediğini söylüyosun.Hiç bi şey mi yemiyo,anlamadım.Muz,armut falan yiyemiyo mu ya da makarna falan.
Duru da yemeklerini katı olarak yemiyo.Ama az önce önüne boncuk makarna koydum kendi aldı yedi.
LÜTFEN HERKES OKUSUN
Maalesef, anne modern toplumda “kadın” olarak değerlendirildiği için, annelik sanki bir zayıflıkmış gibi algı oluşturulmuş bilinç altlarında… ve sanayi toplumu çocuk doğran bir kadına işveren açısından bakarak, sanki “iş gücü kaybı” gibi değerlendirildiği için, “anne nasıl en erken yaşta çocuktan koparılır da iş pazarına döner?” düşüncesinin bir sonucudur anne ile çocuğun yatağını ayırmak… Bunun gerekçesi olarak da çocuk “anne bağımlısı” olmasın endişesi annelere yüklenmektedir. Halbuki, eğer bir çocuk annesine doyarsa neden anne bağımlısı olsun ki? Çocuk anneye doyamaz, anne kokusuna hasret bırakılırsa, anne ile ten tene göz göze ruh ruha olamaz ise erken çocukluk döneminde, o zaman çocuk anneye karşı aşırı bir yöneliş ve anneyi yeniden elde etme çabası sergiler, ki, işte bağımlılık denilen şeyin aslı budur… Çocuk ruhen doyamadığı ve doyumsayamadığı annesine bağımlılık kazanır… yoksa anne ile yan doyasıya bir süreç geçirmiş bir çocuk “bağımlılık” değil “güven” duygusu kazanır… Bundan dolayıdır ki çocuklar 2 yaşını tamamlayıncaya kadar anne ile aynı yatakta ten tene uyumaları onlarda güven duygusunu geliştirir. Ah Anadolu Pedagojisi’ni yok sayarak kendimizi farklı kültürlerle yetiştirme gayreti yok mu, işte bu sarhoş halimizin sonucudur şuan çocuklardaki yoksunluklar, güvensizlikler ve duyarsızlıklar olarak kendini nasıl da su üzerine çıkarıyor… Size tavsiyem şu; bebeğinizle siz yatın, abisi ile de zaman zaman babası yatsın… göreceksiniz o geceleri uyandıkça, annesini yanında gördükçe… annesinin simasından aldığı sıcaklığı bir de annesinin göğsüne doğru kendini bıraktıkça, onun yüzündeki huzur size de annelik keyfini yaşatacaktır… bırakın duygularınızı… ve sıyrılın ön yargılarınızdan, doğal bir süreç içinde doyasıya anneliğinizi yaşayın… Çocuğunuz size alışır diye korkularınızdan sıyrılın, zira çocuklar zaten annelerine alışması gerekir… yarın size alışmamış ve mesafeli duran bir çocuk sahibi olmaktansa sizin ona, onun size alışmış, uyum içinde olan bir çocuğunuz olsun… unutmayın, bebeğinizin bebeksi kokusunu özlediğinizde, geçmişe dönüp pişmanlıklar yaşamaktansa, her şeyi vaktinde yaşamak çok daha iyi…
Biraz geç oldu ama merhaba canım a.s. Bu akşam erken yat bari dinlenmiş olursun a.s.
Aman canım iyi olsun maşallah a.s.
Cadi ya, birde pastaya cagiriyor annesini. Afiyet olsun kuzuma.
Hadi bakalim canim, alninin akiyla sinavini gecersin insallah. Allar yardimcin olsun./QUOTE]
Sağolasın canım Allah yüzümü kara çıkarmasın inşallah. Çok istiyorum şu ehliyeti almayı. Bakalım hayırlısı a.s.
Sorma ya zilli bayılıyor tatlı bişeye a.s.
Sağolasın canım sana da kolay gelsin a.s.
Mama sandalyesinde değil ama belki normal sandalye etkili olur. Yada küçük plastik sandalye alsan? Defne'nin var babanesinde. Bayılıyor ona. Bi dene derim canım a.s.
Öğünlerin yerini değiştir bencede. Şaşırtmak lazım arada bu kuzuları. Sen başarırsın inanıyorum ben a.s.
Sağolasın canım a.s. Ohhh sizde gezmişsiniz ne güzel a.s.
Afiyet olsun canım sana da a.s.
Canım ya inşallah düzelir uykusu kuzumun a.s.
Ohhh işler bitmiş gezmelere gidilecek ne güzel. İyi gezmeler canım a.s.
Aman canım ne yap ne et yanına alıştırma. Halimiz ortada görüyosun :1no2:
İnşallah uyumuştur güzel kuzum a.s.
Canım pipetle içmeyi beceremiyor Defne :1no2: Pipeti ağzına alınca çekeceğine üflüyor çatlak kaydirigubbakcemile3 Bu aralar bi daha alıştırmaya çalışayım önce pipete sonra süte. Belki öyle sever sağolsın canım a.s.
Biliyorum cnm halini,bende bişeyler yapmaya çalışıcam...
Bende cuma temizliği yapıp tüm evraklarımı temizledim. Atılacakları attım. Dosyalanacakları kaldırdım. Patronun oğlu Bigmac ısmarladı söylemesi ayıp onu yedik kaydirigubbakcemile3 Şimdi biraz daha test çözeyim sınav için a.s.
afiyet olsun pınarcım,yarınki sınavında başarılar sana,hadi al ehliyetinide atla gel bekliyorum :))
Merhabalar kızlar,
ben de misafirlerimi atlattım.Çok iyi geldi.Onlar gelmeden duru ya kahvaltı yaptırmaya çalıştım yemedi.Etrafı toplarken onlar geldi.Neyse yabancı değiller.Kalan işlerimi tamamladım.Sonra Duru hanım rahat bırakmadı.Habire ayaklarıma sarılıp ağladı.Onu aldım uyuttum.Sonra rahat rahat çay sohbet.İyi oldu valla ya.
Ben hep Duru'nun uykusundan ,yemesinden şikayetçiyim ama görüyorum ki tek değilim.Sınıyo bizi bu çocuklar sabır sınırlarımızı.
Tuba,sen Serra'nın katı gıda yemediğini söylüyosun.Hiç bi şey mi yemiyo,anlamadım.Muz,armut falan yiyemiyo mu ya da makarna falan.
Duru da yemeklerini katı olarak yemiyo.Ama az önce önüne boncuk makarna koydum kendi aldı yedi.
Ohh sanada iyi gelmiş cnm misafir,insan açılıyor valla,sevindim adına..
bu konuyla ilgili yorum yapamıcam hanzadeyi hiç bir zaman yanımıza getirmedim istemiyordaLÜTFEN HERKES OKUSUN
Merhabalar kızlar,
ellerine saglık canım iyi olmus yemek yaptıgın yazık ordakiler uykusuz ac bogazlarından sıcak lokma gecmiştir ama tabi akıllar hastada olunca neyse cok zor dua etmektende baska care yokmerhaba herkese
gecmışe hıc bakamıyorum ne olur kusura bakmayın
bu sabah kalktım cocukaların kahvaltısını yaptırıp ogle ıcın corbalarını koydum pişmeye bıde hastaneye yemek goturcem dıye onları hazırlamaya başladım ayrıca bu arada akşam yemegımızıde yapayımda akşam gec kalmasın dedım hastaneye tavuk pılav kendımızede karısık sebze dolması yaptım tabı benım mutfakdan cıkmam saat 1 ı buldu ondan sonra cocukalrın karnını doyurup yatırdım ablaya bırakıp yemeklrı alıp hastaneye gectım belkı guzel bır haber alırım dıye ama malesef bır gelışme yok bu akşam dıyalız makınesıne baglanıcak ama onunda riski varmış saat 4.30 a kadar hastanede durdum eve geldım ben geldıkden 1 saat sonrada yardımcı ablamız gıttı sımdı cocuklarla yalnızım cokta yorgun( akşamada gülhan bacıma gıdıcez cocuklarda cık sıkıldı evde bıraz oynar kendılerıne gelırler tabı ınsallah hastaneden kotu bır haber gelmezse benden böyle kızlar umarım herkes ıyıdır cok öptum sizi
hadi iyi gezmeler canımBende Dağhanı uyuttum,o uyurken hazırlanıyım,uyanıncada onu giydirip çıkarım...Herkese iyi akşamlar kızlar a.s.
LÜTFEN HERKES OKUSUN
tatlım ben bi kitapta okumuştum genelde çalışan annelerin çocuklarında görülüyormuş bırakıp gidilmelerine bir tepkiymiş. bizde de var aynı durum canını sıkma gelip geçicidirGünaydınlar kızlar ve hayırlı cumalar,
Bende işten çıkışta dün akşam terzime uğradım prova için sonrada hızlıca eve geçtim.
Benim oğlana bişeyler oldu.Çok sinirli,agresif tavırlar sergiliyor.Bana geldiğimde bir süre yanaşmak istemiyor,daha sonra o kaprisi geçince de sevicem derken pat pat vuruyor.Anlayamadım bir türlü.Halbuki eve geldiğimde sadece onunla ilgilenmeye çalışıyorum,dikkatimi başka bir şeye vermemeye çalışıyorum ama neden böyle oluyor.Dün akşam öyle vurması falan bi zoruma gitti, bir ağladımki sormayın.Gerçekten çok zormuş anne olmak,yükü çok ağır, nasıl yaklaşıcam bilmiyorum inanın.Kitaplarda okuduğumuz tavsiyeler uygulamalar bile bazen gerçekte işe yaramayabiliyor.:sinifsinif:
küçük sandalyede yedirmeyi deneyebilirsin. annemler yer sofrasında yiyorlar bizimki de alıştı kucakta yerde yiyor... mama sandalyesinde yemiyor her zaman hatta sıkılıyor oradaGunaydınnnnn
Masallah sabah bereketı heralde kızlar.Aşağıda onlıne lıstesı gıderek uzuyor.Bu performansı akşamda beklıyorum.Bora 6 da uyandığı ıcın oğle uykusuna yattı.Bende kerevız pısırıyorum bakalım sonuc nasıl olucak.Akşamda mısafırlerım var bı kek yaparım cayın yanına bırazdan:)))
Alıntı yapamıycam calısan herkese kolay gelsın..Iyı haftasonları...
Evde kı annelerede cok kolay gelsın.Umarım uykulu,iştahlı bol oyunlu bır gun olur...
Gulsah bence sen yınede verme canım.Haftasonu gelıyor daha kolay denersın.Emmeyı cok uzatırsa yıne bıraz sut versen.Muhallebı tok tuttuğundan kahvaltı yapması zorlasabılır.Ben Boray dun kahvaltıdan sonra bırsey yedıremedım.Akşam ustu delı gıbı acıktı ama kasığı yınede ıstemedı.Bende elma,armut verdım tas gıbı meyvaları bır yemeğe calısıyorkı sorma gıtsın.Ardından muhallebıyıde sorunsuz yedı.
Ayy her gırdığımde bu yemek konusunu acıyorum.Bıktırdım bıraz ama ınanın en ıyı sız anlarsınız benı.Sımdıde sole dusunuyorum temel sorun ana yemekye bızde.Acaba corbayı kahvaltı yerıne versen nasıl olur.Bırde mama sandalyesınden sıkılmıs olabılırmı baska turlu nasıl yedırebılırım.Hıc denemedım kacar dıye.En sevdığı yoğurttu onuda bır haftadır ıstemıyor.Lısteden cıkarayım dıyorum ozlermı acaba.Seslı dusunuyorum bunları sadece...Bır selam verıp kacıcaktım guya.
Sıbel,tulay belkı özlemden yapıyor olabılırler.Ama tv de gorerek taklıt etmıste olma ıhtımallerı var.Sıbelll ağladım demıssın kıyamam yaa.Uzdun benı.
Borada benı sanıye bırakmıyor.Alıye ablaya nekadar duskundu bılıyosunuz sımdı hep anne anne butun gun yanından ayrılamıyorum.Buda baska bı sorun.Sabah bırakıp markete bıle gıdemedım.Tuvalete gıtmeme bıle ağlıyor.Nasıl bır sendrom buya sankı donduk en basa.
İşler benı bekler uğrarım bı ara öptum sızlerı....
ooooo bayağı inmişler kaydirigubbakcemile3Sağolun kızlar, inşallah diyim,sizde cumartesi tekrar görüşmeye pe heveslisiniz anladığım kadarıyla..:)) kaydirigubbakcemile3
Siz ayarlayın biz üstüne geliriz
buldum ama bana gülme olurmu...4 seaslık 3 bölgede epilasyon 1400 tl den 69 tl ye inmiş..Almak istiyorum hemde bağdat caddesinde biyerde..arkadaşlada konuştuk beraber gitmeyi istiyoruz..Ayy beğendiğim şeye bak...
Git cnm değişiklik olur..
hadi bakalım uykusunu almış seninkide bugün ,yumurtasınıda yemiş daha ne olsun dimi..
cnm aslında zor bişey değil 5 dk da yaptım .Hani şu 3 dk hazırlanan dr.outkerin pudingi varya onu hazırladım çilekli olanı pişirmeden yani...kaselere bebe bisküvisi kırdım..3 tane filan kasem küçüktü benim,bide krokanlı çikolatalı drajelerim vardı ondan ekledim minik minik 6-7 tane,üzerinede pudingi döktüm ama bende beğendi,normalde pugingi pek sevmem...5 dk sürüyor yani,akşam giderken al hemen yaparsın..
Selam cnm,ne yapalım çocukları uyutup kaçıyoruz buraya..
Ohh misafirini atlatmışsın cnm..
Herkes içemiyor dediğin gibi yeşil çayı..boşver sen siyah çaya devam et,bende ondan vazgeçemem zaten..
Ayy cnm üzülme ne olur,eltim anlatırdı,işe başladığında eve gelince lara bi tokat atarmış hep ona.demekki özlüyodu ve kızgınlığını tokat atarak acısını çıkarıyordu.Bence tepkidir,seni sevmediğinden yada kötü davrandığından değildir diyorum..
Sağol cnm sanada hayırlı cumalar...
Sorma cnm geçende Anılda bana diyor eski günlerimizi özledinmi diye,tabiki özlüyosun ama geri dönmeyi de istemem,oğlumlada çok güzel herşey sadece biraz yorucu...
Selam cnm ,işlerini hallet gel geri..
Selam cnm,Dağhan hep öyle Gülhan inaki yalnız tuvalete girdiğimi hiç bilmiyorum ne olacak sonumuz bilmem.Bora niye bu saatten sonra değişti acaba,tam da artık bırakabilirim demeye başladığın dönemde..Vardır ama bi nedeni dur bakalım...
Bide hani sabah çorbamı içirsem diyosunya bence bi dönem olabilir,nasılsa sabah kahvaltısını uzun zamandır yapıyor.Birazda çorbayla geçiştir...
Akşam için kek yeter diyosun yanii,,ayy alınmasın misafirlerin kekle geçiştiriyo diye,malum ağır misafirlerin geliyor kaydirigubbakcemile3
Ohh maşallah iyi yorulmuş demekki...
tatlım başarılar yarınki sınavda stres yapma alacaksın sen o ehliyeti:)Bende cuma temizliği yapıp tüm evraklarımı temizledim. Atılacakları attım. Dosyalanacakları kaldırdım. Patronun oğlu Bigmac ısmarladı söylemesi ayıp onu yedik kaydirigubbakcemile3 Şimdi biraz daha test çözeyim sınav için a.s.
merhaba herkese
gecmışe hıc bakamıyorum ne olur kusura bakmayın
bu sabah kalktım cocukaların kahvaltısını yaptırıp ogle ıcın corbalarını koydum pişmeye bıde hastaneye yemek goturcem dıye onları hazırlamaya başladım ayrıca bu arada akşam yemegımızıde yapayımda akşam gec kalmasın dedım hastaneye tavuk pılav kendımızede karısık sebze dolması yaptım tabı benım mutfakdan cıkmam saat 1 ı buldu ondan sonra cocukalrın karnını doyurup yatırdım ablaya bırakıp yemeklrı alıp hastaneye gectım belkı guzel bır haber alırım dıye ama malesef bır gelışme yok bu akşam dıyalız makınesıne baglanıcak ama onunda riski varmış saat 4.30 a kadar hastanede durdum eve geldım ben geldıkden 1 saat sonrada yardımcı ablamız gıttı sımdı cocuklarla yalnızım cokta yorgun( akşamada gülhan bacıma gıdıcez cocuklarda cık sıkıldı evde bıraz oynar kendılerıne gelırler tabı ınsallah hastaneden kotu bır haber gelmezse benden böyle kızlar umarım herkes ıyıdır cok öptum sizi
Iyi Geceler Kizlar,
Bengi ve ben haric, kimse yok su anda forumda. Bizim Doruk Pasa, bugün uyumamak icin ciddi bir direnis sergiledi. Biraz önce uyudu ve bende bittim resmen. Bir dus aldim, rahatladim. Aksama yemek yoktu, yapacak halimde yoktu, esimde pizza almaya gitti simdi. Hos, bu saatte pizza biraz abes olur belki ama öglenden beridir birsey yemedik, gec yatariz birde bugün sanirim.
Gecmise baktim, Semra'cigimdan, iyi bir haber alirim diye umdum ama hala durum umutsuz. Allah'a kalmis kizcagizin hayati, umarim bir mucize olur.
Birde Zehra'nin yazisi dikkatimi cekti ve acikcasi hic katilmadigim bir konu oldugu icin, ayrica birkac birsey yazacagim o konuda da birazdan.
Yarin, sanirim Dorugu Hayvanat Bahcesine götürecegiz hava yagmurlu olmazsa. Umarim, güzel bir gün geciririz oglumla.