- 20 Ocak 2009
- 1.305
- 1
- 44
sağol canım sizinde okulunuz hayırlı olsun seneye oyun saatlerine bende göndermeyi düşünüyoruma.s.Tünaydin Kizlar,
Bizimde haftasonumuz pek öyle renkli gecti denilemez. Uzun süredir gitmeyi istedigimiz bir sehire gittik ama ölü bir ruhu vardi sehirin. Hayalkirikligi. Bari gelmisken, sehir müzesine gidelim dedik, o da hem Cumartesi ögleden hemen sonra kapanacakti, hemde cok pahaliydi biletler vazgectik. Onun yerine, karnimizi doyurduk, alis-verisimizi yaptik gerisin geri eve geldik. Pazar temizlik ve yemek günümdü. Esim Doruk'la oynadi, gezmeye gittiler falan. Aksamda film izledik beraber. Biraz romantik takildik, "Kasim'da Ask Baskadir" diye bir film var, belki biliyorsunuzdur, onu izledik. Doruk simdi uyuyor, bende yesil fasülye ayiklayip, yikadim. Tencerelerim makinede, birazdan bitecek yikama. Tavuk etli fasülye ve pilav yapacagim aksama. Birde zeytinyagli lahana sarmasi yapmistim dün, ondan var bir tabak kadar.
Cuma'da nihayet kaydimizi yaptik, seneye bu zamanlar Doruk okullu olacak. Ilk etapta haftada 25 saat gidecek, bende yaninda giderim alisana kadar. Okul ve ögretmeni hosuma gitti, yalniz iki sinif var ve siniflar 25 kisilik. Bana cok fazla geldi bu sayi. Baska okullara da soracagiz. Belki tasinirsak, kaydimizi gidecegimiz yere aldiririz. Ve insallah tasinabiliriz. Iyice sarpa sardi bu iste...
Tuba'cigim, belki 3 yas dogrudur bilemiyorum. Ama bana simdilik 2 yas daha mantikli gibi geliyor. Belki Dorugun dile yatkinligindan cesaretleniyorum. Konusmadigi kelime yok gibi. Anlamasi da öyle. Daha 6 ayimiz var, o zamana kadar fikrimiz degisir belki.
Pinar, umarim hastalanmazsin canim. Dügününüzde güzel gecmis anladigim kadariyla. Allah bir yastikta kocatsin, cok mutlu etsin arkadaslarinizi.
Tülay bende merak ettim o koyu simdi. Umarim yolumuz düser birgün. Sizinde haftasonunuz cok güzel gecmis, her ne kadar planlariniz degisse de.
Banu'cugum, iyiyim ben kendi adima canim. Ev-Doruk ve stres ücgeninden arta kalan zamanlarda, yarattigim mutluluklar yetiyor...
Esen'cigim, hayirli olsun disiniz. Bizimde 8. geldi gelecek. Cok zor dis cikartiyor olmali Ahsen'de Doruk gibi...
Gülhan, canim sizin okul iside sarkmis 1 hafta. Ziyani, yok kuzumun zamani yine oyunla gecmis. Sizde, güzel bir haftasonu gecirmissiniz. Imrendim ta buradan...
sağol şekerima.s.5 dişinizde hayırlı olsun esencim.
anca hayatım biz ağır ağır çıkarıyoruz banu Alkan kılıklı benim kuzua.s.Tünaydın kızlar a.s.
Sabah geldim ama iş yoğunluğu vardı. Tabi cumartesi-pazar dolup dolup, pazartesi saldırıya geçiyor bu millet. Anca sakinledim kafamçokkarıştı
Bizde haftasonu arkadaşımızın düğünü ile uğraştık. İki tarafta çok samimi arkadaşımız olunca koştur koştur bitiremedik valla. Cumartesi kınamız vardı. Eğlenceli geçti. Kına sonrası erkekler erkek evine gidip eğleceye devam ettiler. Bizde gelini alıp, kız arkadaşlarla bize gittik. Film keyfi yaptık, dinlendik, sohbet ettik. Eşleri kızları alınca yatmamız 4 oldu. Pazarda sabahın köründe başladık kuaför maratonuna. 1-5 arası düğün vardı. Ordan çıkıp grup olarak yemeğe gittik. Düğünden daha çok eğlendik valla yemek yerken sohbet ederek. Hem gelin ve damat düğünü bitirmenin rahatlığını yaşamış oldu, bizde dinlenmiş olduk. Bu sabah da balayına Kıbrıs'a uçtular. Allah mutlu mesut etsin diyeyim :)
Akşam geç geldik tabi eve. Defdoş'u annemden aldım, eve geldim. Onu uyuturken sızmışız Halit'le birlikte. Sözüm ona duş alıp , topuz kafamı bozacaktım ama o kütük gibi kafayla, 30-40 tel toka ve firkete ile deliksiz uyumuşum sabaha kadar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sabah bide o uyku sersemliği ile topuz bozmakla uğraştık kocişle. Sabah sabah halimiz komikti yani :) Tabi bu arada dün o soğukta yiğitlik yapıp elbise üzerine mont almadan sürekli arabaya inip binince şifayı kaptım. Beynim uğulduyor resmen. İnşallah ilerlemeden geçer. Vitamin alıcam şimdi oyyy :bbo:
Akşam da çamaşır yıkarım. Yine dolmuş kirli sepeti kafamçokkarıştı
Ferda'cım valla hem iş hem keyif yapıyorum canım şanslıyım yani hihoyyyt Ohh cumartesi eşin ne güzel kahvaltı hazırlamış. Sende o gazla bi çok işi halletmişsin belli yerimseniben Dağhan kuzum düşmüş geçmiş olsun canım. Bu afacanlar büyüdükçe biz daha çok görücez böyle durumları belli oldu akannehir
Aslı'cım biz karışım yapmayı bırakalı çok oluyor. Tost yapabilirsin yumuşak ekmekten. Yada peynirli omlet yapabilirsin. İkisini de öyle sever belki. Menemene bayılıyor mesela Defne. O nu da bi dene. Yada hiçbirini yemezse krep yap belki sever :uhm:
Birsom valla iki çocukla helal olsun iyi gidiyosun doktora. Anam okurken ben yoruldum. Maşallah kuzularıma bak doktor iyi kiloları demiş. Talasami ve yumurtalık için de inşallah bişey çıkmaz canım ya. Bi tahlil yapılsın , ultrason çekilsin bakalım nedir durum :uhm: Aliş'imin karın kaslarını da gösterin bakalım cerraha. İnşallah onda da bişeycik yoktur tatlım a.s.
Ayşe'cim Allah kolaylık versin kuzularla tatlım. Hem çok sevimli hemde zor olurlar heralde. Eşin de gidiyormuş. Bence çağırma kayınvalidenleri. İnan kendin daha rahat edersin bence a.s
Nurten'cim kuzucum inşallah bundan sonra hiç hasta olmaz. Biraz uzak kalırsa bağışıklığı güçlenir heralde. Geçmiş gitmiş olsun canım a.s.
Banu'cum selam canım a.s. Yoğunluk devam desene. Cumartesi de tam gün çalışmışsın ama pazar keyifli geçmiş sevindim a.s. Kardeşin içinde hayırlı uğurlu olsun canım a.s.
Esra'cım dün nete giremedim o yüzden bilmiyorum. Doğum günün kutlu olsun şekerim. Tüm sevdiklerinle nice senelere tatlım a.s.
Gülhan'cım ohhh sizde keyifteymişsiniz hafta sonu Bursalı hatunlar olarak ne güzel. İyi yapmışsınız kuzuları bırakmakla. Arada lazım öyle. Demek okulu haftaya kaldı oğluşumun. Hadi bakalım nedir durumlar ne olacak heyecanla bekliyorum a.s.
Tülay'cım yine turlar yapmışsın haftasonu. Ne güzel iyi olmuş keyifli vakit geçirmişsiniz kuzumda hava almış a.s.
Esen'cim hoşgeldin canım. Bak sen zilliye anneye hizmet he. Bizimki de kakasını yapınca bezi ile ıslak mendilini getirip anne pıt pıt diyor :) Kaka yapmış değiştir demek oluyor kaydirigubbakcemile3 Anammm 5.diş mi oy bacım Allah kolaylık versin senin daha çok çekeceğin var akannehir İnşallah kalanları da sorunsuz çıkarır kuzum a.s.
Nuran'cım pazar gezmesindeymiş. Kız daha gelemedin mi kaydirigubbakcemile3
Tubi'şim hoşgeldin bacım a.s. Annen de kalınca rahat tabi. Ah bu analarımız olmasa ne yaparız biz :bbo:
Valla elbise olayına iyi gülmüşsün. Bende önümüzdeki 10 ay gülerim inşallah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bu arada ofise eleman lazım değil ama ben maaşımın yarısını paylaşırım senle şekerim sen gel yeterki yerimseniben
Sizde alemsiniz he yemekli davete tok git kaydirigubbakcemile3
Ay kuzum düşmüş canım geçmiş olsun ya. Bizimki de kendi yatağında yatsa atar durur kendini. Acilen benimde 20 cm aşağı çektirmem lazım kafamçokkarıştı
Dünde keyif günüymüş. Anam twilight serisi yeni mi izlenir ya. Edward duymasın kaydirigubbakcemile3
Buraya uğramayan hatunları da kovalıcam sopa ile onlar kendilerini biliyolarklava:
oo süper festivaller falan bizim yerimizede eğlenseydin biz burda herşeyden mahrumuzesracım merhaba canım nasılsın yiyenim nasıl antalyada havalar soğumaya başladı tatlım
tosuncuklar hareketlendikçe düşüyorlar Allah beterinden korusun
birsencim iki çocukla hiç kolay değil hastane işi falan maşallah gelişimleri iyiymiş :))
tülaycım nasılsın canım haftasonu nerelere gittin fıstığım selin nasıl
pınarcım sibelcim sizede iyi haftalar iyi mesailer
nurancım haftasonun güzel geçmişe benziyor :))) sevindim sizin adınıza
filizcim nurtencim ferdacım sizler nasılsınız
kızlar bize gelince cumartesi altınportakal nedeniyle tam gün mesai yaptım akşamda eşim geldi bizi aldı evimize gittik pazar günüde güzel bir kahvaltı ardından nar festivaline gittik arkadaşlarla oradanda kent parkı var oraya götürdük çocukları değişiklik oldu iyi geçti haftasonumuz
kızlar nasipse kardeşim yaza evleniyor düğün salonu tuttuk şimdiden yoksa yer kalmıyor bizden böyle işte
plan değişmiş ama oda güzel olmuş balık keyfi en güzeli olmuşkızlar bize gelince ben cumadan günden bir sürü plan yaptım cts sabah kalkılacak kahvaltı yapılacak.kahvaltıdan sonra eşime erciyese gidilip amsa sandalye alınacak oradan özdilek twigy gidilip seline ve bana kışlık terlik bakılacak,oradan can ete uğrayıp eksik olanlar alınacak eve gelinip kışlıklar yerleştirilecekti.((((((((((((((( ama ani bir kararla 360 derece dönüp kumlucaya kızkardeşime gitmeye karar verdik.her planım yattu tabiki benim. neysem kumlucaya gittik akşam yemeği yiyince finikeye geçtik epey gezdik dolaştık.pazar günüde kardeşim abla papaz koyuna gidelim harika bir yer dedi.neysem aldık eşyalarımızı papaz koyuna gittik.ya kızlar varya o kdar muhteşem bir koyki yolu düşenin mutlaka gitmesi gereken yer.sanki hiç kimse tarafından keşfedilmemiş etrtemiz yeşille mavinin karıştığı muhteşem bir deniz dağların arasında kalmış.bugüne kadar gittiğim en huzur verici yerlerden biriydi.neysem yedik içtik bizimkiler biraz balık tutma keyfi yaptı kuzucumda temiz havada sağa sola koşup iyice enerjisini attı.akşamda balık keyfi yapıp evimize geri döndük. inşallah tam havalar soğumadan sırada korsan koyu radıopolis gezimiz var):)
ayy çok yazmışımm ben işlere bir gözatayım.
valla konuşcam artık ara ara kafasına girene kadar naplımoyyy cok gecmiş olsun canim ya..cok sukur bişey olmamiş oglusuma hem düşmüş hem düşürülmüş..yazik ya kizcagizda cok korkmus..inşaAllah bi daha böyle bişey denemez..Allah korumus..
begenmemmi ya yakışıklı bıdıgımı :)) aminnn benzemesin valla behlule :)
evim dergilerine gelince valla cok tepem atarsa dedigim gibi bigünümü onlara ayirip tek tek sayfalara bakarak sevdiklerimi keserim artikcünkü gerçeken güzel fkirler veriyor insana
oyy anne meselesine hiç girmiyim..valla rahat oluyor be..babam sürekli serrayla oynuyor..annemde benimle keyif yapiyor,aralarda da kacip serrosla ilgileniyor..rahatlik valla :)))
iyi demişsin canim..sen bolbol konus..birazda o senin ve annein huyuna göre davranmayi ögrensin..yazik valla ya..hep diyorum ben bu annelere kiyamiyorum..biri anne hakkinda bişey diyince kan beynime sicriyor resmen..gecmiş olsun acl şifalar bu arada eşine..
oyy koreli kuzumada cok gecmiş olsun ya..evet valla öyle..düşe kalka büyüyecekler artik..
iyi yapmişsiniz canim :)
kaynar suya biraz viks yada okalipus yagi koy canim..bu suyada bi havlu batir..odasina koy..o havayi epey değiştiriyor..nefesini aciyor..
ben şimdiden baslayacak sandim..oyun sinifin gitmeside güzel..3 yas konusuna gelince kimi pedegog 3 diyor kimi 2 diyor..yanlız katar'dayken bi arkadasin kizi ayni doruk durumundaydi..yani anadili türkçe,yaşadiği yerde konusulan dil arapça,ama egitim dili ingilizceydi..sizinkinden biraz daha karişik hatta..ozaman irlandalimiydi iskocmuydu tam hatirlamiyorum ama bi pedegogla görüşmüşlerdi..o 3 yaş demişti..gecikmeler,tutulmalar olmasin diye 3yaş demişti..bende öyle okumustum..cocuklar cok cabuk kapiyorlar ama nihayetinde anadili,konusulan dili,ögrenim dili ayni olan cocuklardan cok daha fazla kelime bilmek zorunda kaliyorlar..bu sebeple gecikmeler yaşaniyormus..oyuzden de enazindan anadilini tamamen halletmesi gerekirmiş..vs vs :)) herkesin kendi bilecegi iş tabiki..hangisi mantikli geliyorsa onu yapmali..ama bende yabanci dilin erken ögrenilmesi taraftariyim..ama sanirim 3 yaş daha mantikli..
saolasin canim..demek eşine kiyamiyorsun he :)))) cok düşüncelisin canim cokD oh h.sonu güzel vakitte geçirmişsiniz :) afiyetler olsun :)
günaydin canim
oy maşallah bak Ahsene koca kız olmuş ta sular getirirmişgünaydınnnnna.s.
herkese güzel bir hafta diliyoruma.s.
bizim haftasonumuz da güzel geçti Ahsenciğim artık her dediğimi yapıyor dün bana su getirirmisin dedim gitti bir bardak su getirdi kuzum babası doldurup vermiş eline:))ben içene kadar da basımdan ayrılmadı:))))
şimdide uyanmış elimde eşofman üstümle geliyor çok şirinler bunlar yaaaa:))
oh tülaycım muhteşem bir gün geçirmişsin sefan olsuna.s.
banu yorucu bir haftanın sonunda ailenle güzel bir gün doping etkisi yapmıştır sende ne güzela.s kardeşin içinde hayırlı olsuna.s.
gülhancım Ahsende çok iştahsız zor yaa inşallah açılır iştahlaria.s.
bu arada çok şükür Ahsenin 5. dişi çıktıııı:lepi:
neyse biz kahvaltı edelim kızcemle sonraa iş var görüşürüzzzz
film izlemişsiniz işte kız ne romantik arada oda lazımefem bizde herzamanki gibi 6.30da kalktik bugun..sütünü içti..azöncede kahvaltisini yapti şimdi uyumak üzere kuzucum..bende uyuyacaktim güya ama uykum kacti..bi dünya işim var..kuzenimin dogumgunu haftaya..hediyesini yapicam..c.tesi kişliklari cikardim ani bi kararla..yaklaşık 3 sepet ütüm var :S camasir da yikamam lazim..oyy kuruyanlarida toplamam lazim..püfff hiçde canim bişey istemiyor..
dünde evdeydik..kari koca film izleyip durduk :) işin komik tarafi twilight serisini hiç ama hiç seyretcegimi düşünmemiştim..sevmem öyle olagandişi filmleri..şimdi 4.sünü merakla bekliyorum :))) yemegide dişaridan söyledik..serrosla oynadik ve her güze gün gibi cabucak gecti gitti :))) kaldik gene basbasa işlerle :)
ya bu kız horluyor ya geceleri..burnumu tikali tam karar veremedim..gündüzleri bişey yok..uyuyunca hemen horlamaya basliyor..odasina okaliptus koyuyorum..malum sprey sıktırmıyor..bu hafta zaten doktora gidicez..hem 18.ay kontrolu,hem demir testi için..doktor bakar artik burnuna agzina..inşaAllah bişeyi yoktur da :S
uyudu kuzucuk..bende işlerime baslayayim..ay nevresimleride değiştircem(( püf ya düşündükçe iş cikiyor basima..hadi muckssssss cümletennn
maşallah hayırlı olsunkız 5. diş çıktı o yüzden bu kadar şamata yaptım zatiiii:))))kaydirigubbakcemile3
canım sağol bende uğramayanları sopalıycam bizi unutuyorlar burdaTünaydın kızlar a.s.
Sabah geldim ama iş yoğunluğu vardı. Tabi cumartesi-pazar dolup dolup, pazartesi saldırıya geçiyor bu millet. Anca sakinledim kafamçokkarıştı
Bizde haftasonu arkadaşımızın düğünü ile uğraştık. İki tarafta çok samimi arkadaşımız olunca koştur koştur bitiremedik valla. Cumartesi kınamız vardı. Eğlenceli geçti. Kına sonrası erkekler erkek evine gidip eğleceye devam ettiler. Bizde gelini alıp, kız arkadaşlarla bize gittik. Film keyfi yaptık, dinlendik, sohbet ettik. Eşleri kızları alınca yatmamız 4 oldu. Pazarda sabahın köründe başladık kuaför maratonuna. 1-5 arası düğün vardı. Ordan çıkıp grup olarak yemeğe gittik. Düğünden daha çok eğlendik valla yemek yerken sohbet ederek. Hem gelin ve damat düğünü bitirmenin rahatlığını yaşamış oldu, bizde dinlenmiş olduk. Bu sabah da balayına Kıbrıs'a uçtular. Allah mutlu mesut etsin diyeyim :)
Akşam geç geldik tabi eve. Defdoş'u annemden aldım, eve geldim. Onu uyuturken sızmışız Halit'le birlikte. Sözüm ona duş alıp , topuz kafamı bozacaktım ama o kütük gibi kafayla, 30-40 tel toka ve firkete ile deliksiz uyumuşum sabaha kadar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sabah bide o uyku sersemliği ile topuz bozmakla uğraştık kocişle. Sabah sabah halimiz komikti yani :) Tabi bu arada dün o soğukta yiğitlik yapıp elbise üzerine mont almadan sürekli arabaya inip binince şifayı kaptım. Beynim uğulduyor resmen. İnşallah ilerlemeden geçer. Vitamin alıcam şimdi oyyy :bbo:
Akşam da çamaşır yıkarım. Yine dolmuş kirli sepeti kafamçokkarıştı
Ferda'cım valla hem iş hem keyif yapıyorum canım şanslıyım yani hihoyyyt Ohh cumartesi eşin ne güzel kahvaltı hazırlamış. Sende o gazla bi çok işi halletmişsin belli yerimseniben Dağhan kuzum düşmüş geçmiş olsun canım. Bu afacanlar büyüdükçe biz daha çok görücez böyle durumları belli oldu akannehir
Aslı'cım biz karışım yapmayı bırakalı çok oluyor. Tost yapabilirsin yumuşak ekmekten. Yada peynirli omlet yapabilirsin. İkisini de öyle sever belki. Menemene bayılıyor mesela Defne. O nu da bi dene. Yada hiçbirini yemezse krep yap belki sever :uhm:
Birsom valla iki çocukla helal olsun iyi gidiyosun doktora. Anam okurken ben yoruldum. Maşallah kuzularıma bak doktor iyi kiloları demiş. Talasami ve yumurtalık için de inşallah bişey çıkmaz canım ya. Bi tahlil yapılsın , ultrason çekilsin bakalım nedir durum :uhm: Aliş'imin karın kaslarını da gösterin bakalım cerraha. İnşallah onda da bişeycik yoktur tatlım a.s.
Ayşe'cim Allah kolaylık versin kuzularla tatlım. Hem çok sevimli hemde zor olurlar heralde. Eşin de gidiyormuş. Bence çağırma kayınvalidenleri. İnan kendin daha rahat edersin bence a.s
Nurten'cim kuzucum inşallah bundan sonra hiç hasta olmaz. Biraz uzak kalırsa bağışıklığı güçlenir heralde. Geçmiş gitmiş olsun canım a.s.
Banu'cum selam canım a.s. Yoğunluk devam desene. Cumartesi de tam gün çalışmışsın ama pazar keyifli geçmiş sevindim a.s. Kardeşin içinde hayırlı uğurlu olsun canım a.s.
Esra'cım dün nete giremedim o yüzden bilmiyorum. Doğum günün kutlu olsun şekerim. Tüm sevdiklerinle nice senelere tatlım a.s.
Gülhan'cım ohhh sizde keyifteymişsiniz hafta sonu Bursalı hatunlar olarak ne güzel. İyi yapmışsınız kuzuları bırakmakla. Arada lazım öyle. Demek okulu haftaya kaldı oğluşumun. Hadi bakalım nedir durumlar ne olacak heyecanla bekliyorum a.s.
Tülay'cım yine turlar yapmışsın haftasonu. Ne güzel iyi olmuş keyifli vakit geçirmişsiniz kuzumda hava almış a.s.
Esen'cim hoşgeldin canım. Bak sen zilliye anneye hizmet he. Bizimki de kakasını yapınca bezi ile ıslak mendilini getirip anne pıt pıt diyor :) Kaka yapmış değiştir demek oluyor kaydirigubbakcemile3 Anammm 5.diş mi oy bacım Allah kolaylık versin senin daha çok çekeceğin var akannehir İnşallah kalanları da sorunsuz çıkarır kuzum a.s.
Nuran'cım pazar gezmesindeymiş. Kız daha gelemedin mi kaydirigubbakcemile3
Tubi'şim hoşgeldin bacım a.s. Annen de kalınca rahat tabi. Ah bu analarımız olmasa ne yaparız biz :bbo:
Valla elbise olayına iyi gülmüşsün. Bende önümüzdeki 10 ay gülerim inşallah kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bu arada ofise eleman lazım değil ama ben maaşımın yarısını paylaşırım senle şekerim sen gel yeterki yerimseniben
Sizde alemsiniz he yemekli davete tok git kaydirigubbakcemile3
Ay kuzum düşmüş canım geçmiş olsun ya. Bizimki de kendi yatağında yatsa atar durur kendini. Acilen benimde 20 cm aşağı çektirmem lazım kafamçokkarıştı
Dünde keyif günüymüş. Anam twilight serisi yeni mi izlenir ya. Edward duymasın kaydirigubbakcemile3
Buraya uğramayan hatunları da kovalıcam sopa ile onlar kendilerini biliyolarklava:
valla Filizcim Doruğun eğitimi konusunda hızlısın ya iyi yapıyorsun aslında biz hala yerimizde oturuyoruzTünaydin Kizlar,
Bizimde haftasonumuz pek öyle renkli gecti denilemez. Uzun süredir gitmeyi istedigimiz bir sehire gittik ama ölü bir ruhu vardi sehirin. Hayalkirikligi. Bari gelmisken, sehir müzesine gidelim dedik, o da hem Cumartesi ögleden hemen sonra kapanacakti, hemde cok pahaliydi biletler vazgectik. Onun yerine, karnimizi doyurduk, alis-verisimizi yaptik gerisin geri eve geldik. Pazar temizlik ve yemek günümdü. Esim Doruk'la oynadi, gezmeye gittiler falan. Aksamda film izledik beraber. Biraz romantik takildik, "Kasim'da Ask Baskadir" diye bir film var, belki biliyorsunuzdur, onu izledik. Doruk simdi uyuyor, bende yesil fasülye ayiklayip, yikadim. Tencerelerim makinede, birazdan bitecek yikama. Tavuk etli fasülye ve pilav yapacagim aksama. Birde zeytinyagli lahana sarmasi yapmistim dün, ondan var bir tabak kadar.
Cuma'da nihayet kaydimizi yaptik, seneye bu zamanlar Doruk okullu olacak. Ilk etapta haftada 25 saat gidecek, bende yaninda giderim alisana kadar. Okul ve ögretmeni hosuma gitti, yalniz iki sinif var ve siniflar 25 kisilik. Bana cok fazla geldi bu sayi. Baska okullara da soracagiz. Belki tasinirsak, kaydimizi gidecegimiz yere aldiririz. Ve insallah tasinabiliriz. Iyice sarpa sardi bu iste...
Tuba'cigim, belki 3 yas dogrudur bilemiyorum. Ama bana simdilik 2 yas daha mantikli gibi geliyor. Belki Dorugun dile yatkinligindan cesaretleniyorum. Konusmadigi kelime yok gibi. Anlamasi da öyle. Daha 6 ayimiz var, o zamana kadar fikrimiz degisir belki.
Pinar, umarim hastalanmazsin canim. Dügününüzde güzel gecmis anladigim kadariyla. Allah bir yastikta kocatsin, cok mutlu etsin arkadaslarinizi.
Tülay bende merak ettim o koyu simdi. Umarim yolumuz düser birgün. Sizinde haftasonunuz cok güzel gecmis, her ne kadar planlariniz degisse de.
Banu'cugum, iyiyim ben kendi adima canim. Ev-Doruk ve stres ücgeninden arta kalan zamanlarda, yarattigim mutluluklar yetiyor...
Esen'cigim, hayirli olsun disiniz. Bizimde 8. geldi gelecek. Cok zor dis cikartiyor olmali Ahsen'de Doruk gibi...
Gülhan, canim sizin okul iside sarkmis 1 hafta. Ziyani, yok kuzumun zamani yine oyunla gecmis. Sizde, güzel bir haftasonu gecirmissiniz. Imrendim ta buradan...
Pazartesiden bende nefret ediyorum direk salıya geçsek bu sefer ondanda nefret edicezoyyyyy ben anca gelebıldım bu ne yahuuu pazartesilerden nefret edıyorum valla neysekı kolayladık baya işleri bı selam verıp kaçıçam hemen
tugba döktürmüşsün bacım hafta sonu kocişle romantık fılmlerr dısarıdan eve yemek sıparıslerı falan allah agzınızın tadını bozmasın maşallahhh ee tabı ınsan ozluyor annesınde 2 3 gun kalıncaa :)ay ne guzel ya ısteyınce hopp annendesın özenıyorum sıze valla adapazarı yakın ama ınsan her aklına gelıncede gıdemıyor
filizcim hayırlı olsun doruk'un okuludaa bı dene bakalım nasıl tepkı verıcek merak edıyorum
ne guzel eşinde sende gezmeyı sevıyosun bahaneyle dunya turu yapıyosunuz yavas yavas:))
pınarcım allah mesut etsın arkadasını darısı tum bekarların basına ınsallah:))
aliye ne olmuş anlamadım neyse aksama konusurum bırsenledee
gulhancım sızde baslıyamamıssınız okulaa bu haftaa..neyaptın boyadınmı saclarını...ne guzel ya hafta sonu keyıf yapmıssınızzz..bızden daha organızesınızz bravo valla.
yalova keyfınızın resımlerınıde atın facee bızde gorelım:)
süper geçmiş gerçekten facede izledim maşallah ya çok tatlıbıze gelınce hafta sonu super gectı ünv ev arkadasım geldı izmirden geldı esıyle derken 2samımı arkadasımız daha katıldı bıze acayıp guzel bı haftasonu gecırdık bol bol gezdık dun aksamda 12gıbı gönderdık
cmt gunu forum ıstanbula gıttık akvaryuma gırdık tabı duru cıglık cıglıga sevıncten cok mutlu oldu balıkları gorunce cok hosuna gıttı sıpamın ordan kızkulesı yaptık face gormussunuzdur poposunu kıvırdıgı vıdeoyu en cok ta cıngene kızın abla bu kızda bıze benzıyor demesı komıktı:))çok guzeldı mutlu mesut bı hafta sonunu daha bıtırıdk durunun burnu hala tıkalı ama keyfı yerınde cok şükürrr
opuyorum guzel kuzularınızı
valla maşallah çok yıpranıyosun Birsom ama iyi başa çıkıyorsun baksana çevrendekiler bile isyan ediyor hemen ben okurken yoruldum iyi yetişiyorsun ama bu sıkıntılarda bitecek ve sonunda bence çok güzel bi evin olup herşey yoluna girecekefendim bana gelince karma karşığım..keyifsizim,mutsuzluk bulutları tepemde
ondan buralara gelip faal olamadım halada aynıyım...
bu sefer ne kaynanam ne kocam...
biliyorsunuzki bir hevesle annem gittim taa cumalardan .....ogünn sabah kahvaltıya gittim ....kahvaltıyı hazırladık hemen alt ,üst komşularımızda geldi kahvaltı ettik......ben bi arkadaşımın dişbuğdaynı için hazırlıklar yapyordum..onun pastasnıda annemlerin orada benim yaptırdığım yerde yaptıracaktım..
neyse hoş beş kahavaltı yaptk.....komşumuzun biri sofray kaldırdı tezgaha koydu bende o arada alişi uyuttum diğer komşuda ömeri sallıyordu......anneme ben pastaneye gidiorum...oradan kuaföre oradanda bi arkadaşma uğrayacağm dedim.....tmm dedi komşularda sen git biz bakarız çocuklara dedi......çıktm pastane ve kuaför işi çabuk bitti arkadaşma gittim 2 saat oturdum kıza dedim annem aramadan kalkaym...neyse gittim eve annem ömeri daha yeni uyutuyor komşuda oturuyor....anne dedim ben bişiler yiyeceğim yermisin dedim yerim dedi...onada bir tabak yaptım...yedik...sabahki bulaşık duruyordu....onları yediklerimizi makinaya attım....tezgahı topladım.....etrafı topladım.....halam aradı hasta ziyaretine gittik aliş uyandı ,ömer uyudu komsu ömere baktı gittik...dönüştede halamlarda geldi yemeğe.....neyse hep beraber kurduk yedik iiçitik.....sabah erkenden kalktım çocuklar uyurken çayı koydum soframızı hazırladm....çocukları annem giydirdi..sonra çocukları besledim...kahvaltı ettik...annem sen çatları hazrla ben sofrayı kaldırayım dedi.. tamam dedim...arkadaşımın eşi gelip pastayı ve bizi alacaktı.....hazırlandık çıktık...arkadaşıma gittik...saat 5.30 eve geldik alişi uyuttum annemde alişle yattı...sonra ömeri aldım uyutmak için...o arada eşim geldi aliş uyandı..vs.annemle markete gittik form istanbula...saaat 22.30 eve geldik...eşyaları yerleştirdim....sonrada yattık çocuklarda huysuzlandı o gecce uymadk doğru düzgün..sabah erkenden kahvaltı yaptk...sonra annem evi silmeye spürmeye başladı...dedim anneme geceuyumadım ben yatacağm ...alişde uyuyordu..neyse yattım uyudum saat 2 de kaltım 2.30 çıktık çocukları bırakıp....nişan için kaynanama geldik....
çocuklarıda alt komşu ile bakıordu annem...
o gecede saat 2 de geldik eve p.tesi sabah erkenden kalktık sabahtan arayan soran oldu eski müdürüm vs.
ben tam halamla konuşurken annem vıdı vıdı bişiler söylenip durdu...anlamıyorum ama rahatsız oluyorum..kadınn dediğini anlamıyorum....tlf kapttım....annem bana bi başladı bağırmaya....çıldırmş gibi...
yok efendim sabahtan beridir..tlf konuşuormşum hiçbişe elimi sürmyormuşum..çamaşır derdim yokmuş..yemek derdim yokmuş...
ben tabi o kadar sinirlendimki....sabahtan beri dedi 3 tlf görüşmesi yaptım...oda ikisi erkek kısa kısa konuştum.....
bende başladım bağırınmaya 2 günde benden işgüç beklemesi beni delirtti...
ve ben o 2 günün 2 günü evde oturmadım bile...biz yokken kimse gelmez etmez....
o kadar bağırştıkki en sonunda üst komşu geldi ayırdı bizi...ben eşyalarımmı toplayıp dönecektim...
halama dedim gel al bizi diye...halamda kaldım 2 gün ..kaynımı arayacaktm halam izin vermedi....kaynanaan annesi ile geçinemedi der dedi...sonra anneme geçtim ama çarşamba günü bütün gün eyüp sultandaydm...
cumada hastanedeydik...
aksama o yorgunlukla kaynanama geçtim....o kadar kırıldım o kadar üzüldümki..
ben köle gibi kaynanamda yemek,çamaşır bulaşık,çocuklar...uğraşıyorum....
evimdeyken bir allahın kulu olmaz yanımda ..herşeyi tek başıma yaparm..
anneme gitmişim 2 günde bana bağrınmaya başladı iş güç diye.......
üstelik 1 ay olmuş gitmeyeli yanına ..kendi ağzı ile diyordu..kaynanada sinir hastası olursun arada bizdede kalın diye......böylemi olacaktı....bir iki gezmemi kaldıramadı....
ben herşeye rağmen onu kendi içimde haklı çıkarmaya çalışıordum...
eşim bu gidişimde asla alışveriş yapmak yok...ben annemde tek kuruş harcamıyorum dedi..
ben yinede gizli 100 tl harcadım........
karar verdim gitmeyeceğim......haftaya birdaha gidiyor eşim oturacağım kaynanamla annemde kendisi gelsi ziyaret etsin......beni gören hizmet bekliyor.....bıktırdılar valla....
annemde olsa yediremiyorum 18 yaşımda evinden gittim.....kardeşiimin isteklerine cvp verirken bana gösterdiği tahammülden fazlasını veriyor......bana gelince yokkkkkkkkkk....
ama bişeye ihtiyaç oldumu birsen diyor.....
kaynanam bişey yapmıyor ama yapmayınca neden yapmadın demiyor....
bayrama kadar gitmek yok...bayramdada bayram ziyareti o kadar......
gelelim bana h.sonum sizin gibi değildi.....c.tesi evdeydim...çocuklarla uğraştım aliş öksürmeye başladı...eşime erken gel ömeri dişciye götürelim dedim...yok yetişirim gideriz erken çıkmaya gerek yok dedi....tmm dedim dişmiz 5 kadar oradaydı....ama eşim bırakın erken çıkmayı saatinde çıkmadı saat 16.45 de eve geldi .çok kızdım herzaman aynı şeyi yapıyor....sürekli hastaneyede annemle gidiyorum..
annem cuma günü kaynanain bedavadan torun sahibi oluyor kocanda çocuk cefasını biz çekiyoruz diyerek laf söyleyip durdu...bktım birilerine gebe olmaktan....nihayetinde götürmedik çocuğu doktora....
arkadaşım aradı liseden kızlar buluşuyormuş bi arkadaşın evinde gidelim dedi..tmm dedim...geldi aldı beni gittik...5 den sonra ii oldu eskiyi konuştuk...sonra arkadaşımla yemek yemeğe gittik yemek çay faslı saat 21 de geldim eve....
pazar günüde klasik kahvaltı yaptık..sonra çocuklar uyuttum...eve gittik..kışlıkları aldık..yazlıkları götürdük......arkadaşım geldi arakdaşı eşimle iş konuştu..kahve felan içtik..onlar gitti...bende çamaşır yıkadım astım......eşime tost yaptım kaynanam nikaha gitti....geldi vs. aksam oldu...
bu sabahta kahvaltıdan kalktım...hemen getirdiğim kışlıkları yerleştireyim dedim...kaynanın misafir odasında çekyatlı gurup var hepsinin altı sandıklı...önce tekli koltuktaydı eşyalar...sonra büyük kanepelere geçirdim eşyaları eşimle benimkide yaptım.....çocukların misafirlik olan kıafetlerini ütüledim koydum...o arada çocukları uyuttum....besledim vs..kalktım yemek yaptım çocuklara çorba yaptım...bulaşık yıkadım....çocuklar kalktı çorba yedirdim....aliş hasta olduğunda yemedi....
bende hasta olmuşum heryerim ağryor...ilaç aldım azcık yatam dedim....yok anam kaynana çocuklara bakmıyor gelip tepe çıkıyolar......aldım battaneyi kaynımın odasına yattım bu seferde kaynana açmiş tv. sesini bangır bangır halbuki odaya geçerken gözünün önünde kıstım sesi......kafası ne diorsa ....velasıkelam uyuyamadım....kalkayım ize bakem dedim ama kaynana da geldi yanına vıdı vıdııı
çenesi hiç susmadı bende dinlemedim buraya yazdım ama kafam şişti....şimdi çocukları uyutuyorum.....sonra bişiler yiyeceğim yatacağım...eşim kardeşi ile dışarıda takılacakmış uyuz oluyorum bu duruma ama...böyle şeyler yapmadğından pek sesimi çıkarmadım...
yarın alişle ömeri cerrahpaşaya götürüyoruz....ömerin talasami testini yaptracağım alişin hemogramını hattta gitmişken kan verirken alerji testide isteyeceğim....
aliş içinn cerrahtan bugece randevu alacağım..birde piskologtan bakalım yarın yine maraton var...bu sefer eşimleyim ama.....
kız Optimumda olsanız belki karşılaşırdık bende Viaportu sevmedim pek çok esiyorSelam kızlar... a.s.
Sabahtan beri ne iş yaptığımı bilmiyorum ama bildiğim bişey var doğrudüzgün hiç oturmadım.Dağhanda çok hareketli hiç oturtmuyor.Sadece onun ütüsü vardı biraz onu hallettim onun dışında hiçbişey yapmadım.Şimdide uyuttum pilavımı yaptım yemekleri ısıtıcam eşim aradı geliyormuş,aslında pazara gidecektim ama sanırım geç oldu artık gitmiyim bari marketten alırım..
Bizde dün hadi çıkalım dedik,eşim cüzdanını şirkette unutmuştu gidip onu aldık ordanda Dağhana bir iki eşortman ve külotlu çorap almak istiyordum idil baby ye gidelim ordan alalım dedim tamam dedi ama trafik var diye o caddeye dönmedi hadi viaporta gidelim dedi olurmu olmazmı derken bizimki düştü yola.Anacım ne işimiz var bu havada bizim oralarda,donduk valla,güzel havalarda gitmedik de şimdi aklımız başımıza geldi,bi de ucuz diyolarya,yok valla optimumla aynı hiç fark yok oralara gitmeye değmez.Sadece mudonun outleti vardı ala ala kendime çöp kutusu aldım,ama bu ara aklımdan geçiriyodum tamda istediğim gibi beyaz renkti bi de Anıla kravat aldık,çıktık geldik...Evimize geldik evim evim güzel evim didim yanii...:))
Eşim kapıyı açıyor ben şimdilik kaçıyım alıntılarımı sonra yapıcam...byeee...
bu arada buraya geldiğimizden beridir....bir kaç kuruş koyduk kenara..ay sonu gün parası geliyor onuda kredi kartına koyacağız böylelikle 1500 tl kalacak borcumuz.....ama ben karar verdim kaynıma olan borcuda yapalım.....evimizi alırken kimseye olmasın borcumuz....o kenara koyduğumuzun üstüne kasımdada ekleyeceğiz..kaynıma olan borcun bi kısmını vereceğiz.....bahara ance geçeriz....çocukların yaşına burada olmak istemiorum....