selam kizlarrr a.s.
evime geldim maalesef..ay annemde 2 gün kalinca acaip alişiyorum oraya yaaa..eve gelince kendimi garip hissediyorum valla..bide eşimde bartin-amasraya gitti sabahtan..bu saat oldu hala gelmedi..bakalim 1 saate gelirmiş inşaAllah..onca yolu kereste bakmak için gitti adam ya..kaç yüzbin dolarlik işmişmiş,kontrol etmesi gerekiyormus..bide bursadan aliyor..sali günüde oraya gitti..ay yollarda kaldi adam kereste ugruna..neysem..
birsencim canim merak etmişsin Allah razi olsun aradin beni bugun..telde de dedigim gibi hayatim cok takilma..2 yasina kadar yaniltici olabilir bunlar..iyi düşün güzel ciksin sonuclar inşaAllah yaaa..gerçekten dün canın cıkmıs..ay keske tek tek götürseydin veletleri..sonradan aklima geldi,içimde kalmasin söyliyim dedim..ayri ayri günlerde randevu al,birini annene birak digerini al git ya..böyle canin cikiyor :S hadi hayirli haberlerini bekliyoruz inşaAllah..
ferdacim canim ya kardesinde gitmiş enson..gercekten kötü oluyor alişinca..bende ablamlar (yengemler) t.dağa dönünce öyle oluyorum..insan cok cabuk alişiyor..neyseki bayramda gidicekmişsin..hemde epey bi kalacakmişsin yanlış okumadiysam..sevindim valla :)) canim sagolasin merak etmişsin..perşembeden beri annemdeydim..gerci yakaladin beni face'de :))) ama buraya annemden giremiyorum ya..konsantre olamiyorum ne okumaya ne yazmaya :) bi yandan annem bi yandan babam bi yandan serra..ev büyük incik cincik dolu..serra canavarlaşti resmen :))) kolay olmuyor inan..ya sabahlari yada aksamlari nete girebiliyorum annemlerden :)) resimlere bayildim bu aradaaa :) ama oglusuma behlül demeyin yaaaa :)))) yazik güzel yüzlüme :) ama cidden benziyor
Allah benzetmesin huyunu suyunu o karaktere diyim :))
evim dergisini bende ciktigi günden beri her ay aliyorum :)) 3.sepetimde doldu onun yüzünden
bekarken countries&homes'a takmiştim..sonrada bu dergiye..gecen gün bende napcam bunlari diye düşündüm bende..hatta bi ara sevdigim begendigim sayfalari keseyim bi dosya yapayim gerisi atayim diye düşündüm
bakalim hala karar veremedim napcagima..sürekli ekleniyor..gerci kiyamam atmaya gibime geliyor..annemin tee 80lerden kalma dergileri var
DD bende anasi kilikliyim biraz şekerim atamam
DD kizima saklarim :))))) gerci anneminkiler genelde avrupa burda'lari..hala bakiliyor dergilere :))) bizimkiler 20 sene sonra bi işe yararmi bilemem
DD ama şu dosyalama işi hala mantikli geliyor
DDD
pinarcim canim elbise olayina cok güldüm ya :)) keşke buraya gelseydin be :) ama boşver..annem hep alinmiş alinmiştir der
sende öyle de gec
güle güle kullan eskit canim..resim eklemeyide unutma :) dizi,yemek keyiflerinede bayildim :)))) bende orda calişabilirmiyimmmm abla be nolur beee :))))
gülhancim arabacigin gelmiş hoşgelmiş :) güle güle kullan,hayirli olsun,kazadan beladan uzak olsun inşaAllah canim :) ay sana bişey daha diyecektim de ne oldugunu unuttum ya :))
gülşahcim sende ne var ne yok tatlim :) sütlü tatlilari götürmenin dişindaaaa :))) kizim senin sütlü tatliyi sevdiğini bilmeyenmi kaldi şu dünyada
gecen gün diasa da supangle gördüm..direk aklima sen geldin ya :)))) bende hiç sevmem supangleyi
muhallebi yada sütlü tatlilarin hemen hepsini severim ama supangle ile tiramisuya kanim isinmadi
D durucuma kel demeee ayricaaa..kestirmeseydin kizin sacini..hem kestir hem kel de..hıhh
özlemcim oglusun nasilll? ay bende gecen gün serranin bebeklik videolarini izledim..ay özlemişim resmen bebekleri yaaa :))) ama yoooooooookkkk hemen kardes geliyor gibi bi düşünceye bürünmeyin :))) sadece serrosun o günlerini özlemle yad ettim ve bitti
sizinde resimlere bayildim yaaa..kizinda oglunda sana benziyor maşaAllah ikiside cok güzel cocuklar :)
tutkuncum eşine pes ve yuh diyorum ya..ama darilmassan sanada kizdigimi söylemek istiyorum canim..son bikaç keredir senin "bakalim bi ara" --"bakalim konuscam-söylicem" gibi sözlerini okuyorum..sürekli sen zaman kolluyorsun..bi meseleyi halledemeden eşin baska bişey cikartiyor kiz hakkinda..yazik kendine ya..gülhanin dedigi gibi kesinlikle aileler hakkinda konusulmamali..illaki benimde eşiminde birbirimizin ailelerinde tuhaf karşilayabilcegimiz seyler oluyor..ama bugune kadar ne laf ettim ne laf ettirdim..lütfen sende zaman gecmeden sınırını göster eşine..hele senin annen için ya..kadin nerden gelmiş,düzenini,evini barkini bozmus,gelmiş burda düzen oturtmaya hemde sadece sizin için..bu ne nasil bi nankörlüktür yaaa..ki annen böyle bi fedakarlik yapmasa bile söylenmez böyle laflar..ay cok sinirlendim valla okuyunca..gercekten sabrina hayranim..ama inan kendine yapiyorsun..herkes haddini bilmeli..ben sana kavga et demiyorum yanliş anlama..ama öyle yada böyle cabucak bi şekilde anlatmalisin konusmalisin diyorum..ay inşaAllah düzelir yaa..yoksa ciddi ciddi psikopata baglayacak eşin..
clariescim ay ne yalan söyliyim cok sevindim barismaniza..ben bosanmaya karsi bi insan degilim..ama cocuk olunca bir degil enaz 100kere düşünülmesi gerektigine inaniyorum..hele anne olduktan sonra hele serranin babasina düşkünlüğünü gördükçe bunu dahada iyi anliyorum..ay inşaAllah bu baslangiciniz hayirli olur,güzel olur..inşaAllah sorunlarinizi birdaha olmamak üzere halldersiniz..
nurtencim canim valla pimpirikliliğini anliyorum canim..cokta normal bence..inşaAllah biran önce kuzum toplar kendini iyice..gercekten dikkatli olmakta yarar var..sık dişini mümkün oldugu kadar..kapali yerlere git gez..cocuga kimseyi elletme..sürekli ellerini yüzünü sil vs..bi süre hastalanmadan giderse eminim bağişikliği kuvvetlencektir..öyle kötü şeylerde düşünmeyi kes lütfen..ay bu arada kişlik alişverişi gecen seneden yapmakla ne kadar iyi yapmişsin ya..valla biz kaziklanmaya kaldik :)))
filizcim dorukta okula başlayacakmiş..cok hoş olmus..ama aklima takildi, dil eğitimi için cok erken değilmi 1.5 yaş yani farkli dil için? bi ara eşimde serraya ingilizce ögretelim felan demişti,sonra 3 yaşina kadar ana dili dişinda kelime ögretilmemeli diye okumustumda ondan merak ettim..
kesin gene birilerini unutmusumdur..lütfen kusuruma bakmayin kizlar a.s. geçmişte çok sayfa okuyunca kafam corbaya dönüyor resmen :)