2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

chiccodan aradilar..tekerler mevcutmus ellerinde..serros uyansinda taksiyle bi gidip verip geleyim şu puseti ay dua edinde erkenden versinler yaa..ilk pusetimizide yer kapliyor diye vermiştim ramazanda..neysem konustukca sinir basiyor bu konuda :))

ya bide ne sorcaktim size..ya su lastik botlar var ya..hem büyükler için hem cocuklar için..kullanan varmi kizlar aranizda?? her magazada var hemen hemen..mothercare,wenice ve tchibodakileri cok begendim..ama serros uyuyordu o ara..deneyemedim..bide acaba kullanişlimidir diyede karar veremedim..aslinda önce kendime mi alsam napsam..bi fikir beyan edin bakayim :)

hadi ben kacayim..serros uyurken etrafi topliyim..sonrada hazirlanayim..vaktim kalirsada ütü yapayim kizim uyanincada cikarim artik..hadi öptüm hepinizi kocamannnnnnnnnn

gunaydınlarrrrr
ne guzel tubiş gelmiş şenlenmiş ortalık:))
o kadın için denecek bişey yok dalgınlık fena tabı ama okuz olup özür dilememek ayrı bısey neysekı ucuz atlatmışınız canım
puset ıcın cabuk dönmüşler allahtan..serra ne guzel duruyo duru kıyametı koparıyo ne araba koltuguna oturtabılıyorum nede arabasınaa
inşallah herkeze uyarda görüşürüs tubacım
tchıbodakı botlar benımde cok hosuma gıttı pembe cıceklı olanlar ben almayı dusunuyorum bıara

gecenlerde ugg botlara benzer bısey yapmıs lcw pembe ondan aldı duru bırakmıyo neyse gıydırdım cıkardım magazadan kac gundur onunla yatıyo onunla kalkıyo cok sevdı bakalım hevesı nezaman gececek ama bot gıymeye alısık olamadıgından sanırım yamuk basıyo sıpaa

bırsenım ne denırkı allah kuvvet versın...bence cok gıtme annenın üstüne ıyıce kapışmayın böle kalsın zamanla duzelır ınsallah..

ferdada yazmıstı gecen gun saolasın pınarcım hıc rast gelmedım ben koltukculara.hafta sonu bı tur atarım bakalım o taraflara:))
güle güle ısınsın defnecık ve babanesııı..doğalgaz gıbısı varmı yahuu kadıncagızda rahat eder

dungece cok gec yattım mısaıfr vardı yatılı ondan sanırım pek bı fenayım bugun

banuya yazmayı unuttum herturlu anne olmak zor özlem gıbı pespese olsalar bırlıkte buyusunler desek anneyı cok yıpratıyo bencee psıkolıj olarak (buarada ozlemde ugramaz oldu haberı olan varmı?)
4 5 sene ara versem desen dedıgın gıbı ıkısıde ılgı beklıcek zor ama daha mantıklı gıbı gelıyor bana
duruyu anaokuluna verdıkten sonra dusunuyorum bende ıkıncıyı yagmurla duru gıbı olucak nerdeysee allahtan aılen yanındada koşuyorr yardımınaa opuyorumnanaktan

tubacım canım kadına bak ya hem dikkatsiz hemde özür dilemeyi bile bilmiyor çok sinir bozucu canım neyseki prensese zarar vermemiş
sağol canım inşallah iyileşir yağmurum teyzesi biranönce

canım ailem iyi kide var Allah onlara ömür versin canımı versem ödeyemem haklarını çok şükür tatlım gözüm arkada kalmıyor
peşpeşe olsalar anne için ilk zamanlar tabikide çok zor olur ama işlerini kendileri yapmaya başladımıda rahat eder anne iki kardeşin daha çok paylaşacak şeyi oluyor yaş araları az olursa
benim kızkardeşimle aramda iki yaş var biz arkadaş gibiyiz şimdi :) herşeyimizi birlikte yaşadık oynumuzuda okulumuzuda gezmemizide birlikte geçirdik:))))))
Allah herkesin gönlüne göre versin bitanemopuyorumnanaktan

Kızlar merhaba herkes iydiri uamrım geçmişe bir ara bakıcam.selininm dün çok ateşlendi uykusuz ve yorgunum.dr soğuk algınlığı dedi bakalım inaşşallah geçer.ben yeni geldim ofise işlere döneyim .

Sağolasın canım benim bugün daha iyiyim çok şükür a.s.

Bende filmi izlerken ah Edward ah dedim de adam dvd'yi de beni de camdan atıyordu son oldu bu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Aaa bakayım trikolara valla sağolasın bacım. Taytlarla falan seviyorum ben a.s. Sende güzel günlerde giy a.s.

Sinirlenme canıms inirlenme neyseki erken dönüş yapmış Chicco. İnşallah çabucak halleder verirler geri a.s.

Ben geçen sene indirimdeyken Boyner'den San Bernardo marka almıştım. İnanılmaz memnunum. Hem ne kar ne su geçiriyor. Hemde içi yünlü benimki. Acaip sıcak tutuyor. Denk gelirsen bundan almanı tavsiye ederim. Ama o dediğin sadece plastik olanlar nasıldır ne derece sıcak tutar falan onu bilmem canım a.s. Defne için bende almak istedim geçen Mothercare'den. Giydirdim ayağına sanki zor yürüdü gibi geldi. Vazgeçtim bende. Alan deneyen varsa yazsın valla a.s.

Sağolasın canım sorma ya akşam bulaşıkları makinaya koyuyorum. Tencereleri su ısıtıp yıkamaya üşenirdim. Şimdi mis gibi sıcak su akıyor. Ohhh yıkadım iki dakikada. Kadın zaten bel fıtığı. Bide soba ile uğraş dur fenaydı yani. Rahat edicekler kısmetse bu sene a.s.

Bak bakalım canım bende gidersem o tarafa alırım mutlaka a.s.

Çok geçmiş olsun canım ya inşallah kısa sürede toparlar kuzum a.s.

Bende öğle yemeğimi yedim oturuyorum boş boş. Aklım da Çerezza sinema ve kola var ama gidip alsam mı acep :uhm:

Patronum kızdı. Hergün cips yenmezmiş. Sağlıksız besleniyormuşum. Alamadım yaaaa :çok üzgünüm:

Selam Arkadaslar,,,

Bora ya yemek yaparken bı göz atayım dedım.Dısarıdada delı gıbı yağmur var.Pazara gıdıcektım ama cıkamam bole havada.Su altı lastıklı coraplardan alıcam cıkarsam.Gecenlerde abımın esı almıs boraya cok sevdım.Hem sıcacık tutuyor hemde cok rahat yuruyor.Ev ayakkabıları dolap beklesın bıraz daha.Dunde mısafırlerım vardı.Hos sohbet gectı.Cocuklar oynadı ıyı geldı.Yoksa Bora cok sıkılıyor yanlız evde.

Tubaaaa aferın be cubuk yemeye baslamıs zıllı.Bora yı ben onunla alıstırdım katı gıda yemeye tatlım.Önce serra gıbı mınıcık mınıcık ısırıyordu sımdı 3 yudumda yutuyor sıpa:))Ama baska bırsey yok bıde acsa ekmek yıyor o kadar.Dun havuçlu kekten verdım bıraz 5-6 yudumdan sonra sıkılıyor yemıyor.Yemek ve kahvaltı olayı hala beklemede.Rondo hıc kullanmıyorum nerdeyse ama catallla ezerek vermeye calısıyorum.Benımde omrumu yedı su yemek olayı.Ama Bora yemek yemek ıstemıyor yoksa gerısı numara kesınlıkle.Off dertlıyım dertlı.Bu sabah yıne kahvaltı yapmadı mesela..
Puset ıcınde cok gecmıs olsun ama haber bıle gelmıs hadı olur hemen ınsallah.Yoksa cok zor valla benımde herseyım puset.Kadına bırsey demıyorum anladın sen...

Fılızcım Bora uyanık kesınlıkle babasına cekmıs her konuda.Korku nedır bılmıyor ama.Yasından mı kaynaklanıyor bılmıyorum ama hıc korkusu yok.Hayvanların ustune atlıyor gorunce,karanlık hıc sorun deıl.Yabancı yer,yabancı ınsan dıye bı kavram yok.Nasıl bır karakterı olucak cok merak edıyorum bende.

Banucum Allah yardımcın olsun cok zor ıkı ılgı bekleyeyen cocuk.Araları az olsa daha mı kolay daha mı zor olur valla karar veremıyor ınsan.Bızde yasıycaz bu sıkıntıları elbet bırgun.

Tulay gecmıs olsun canım.Insallah kolayca atlatır kuzum.

Pınar sana da gecmıs olsun vıtamın al canım.Ohh refaha kavusmus kayınvalıden gule gule otursunlar sıcacık.

Gulsahhh kız napıcan oturmazlar o koltuklarda bosver alma bende.Buhar makınasını ben gecede 2-3 saat calıstırıyorum canım.Sonra kapayıyorum ama petegın ustune yatmadan mutlaka ıslak bı havlu yerlestırıyorum.

Bırsencım kıyamam cok uzulmussun bu duruma.Buraya yazdığın gıbı annenle bu olayı sakın sakın konussan tatlım.Ne bıleyım bırakın cocukları cıkın dısarı al karsına kırıldığın seylerı sevgıyle anlat annene derım.Elbet dayanmaz yureğı bu duygularına.

Ferda offf dıyorum.Şu yemek konusuna yaa.Insallah bugun daha ıyıdır.Bız nerdeyse 10 gundur o durumdayız.

Atladığım yoktur ınsallah.Bora uyandı.Bır yemek savası baslasın bakalım kesın o kazanıcak ama...

tülaycım geçmiş olsun canım seline

incihancım hayırlısı olsun tatlım :)

pınarcım iyi demiş patronun yeme boşver zararlı:)))))))

banucum gülhancım pınarcım teşekkürler kızlar.

tubişim kızkardeşim o çizmelerden giyiro deıchmandan almıştı çok mennun.ama seline denettiğim ağır geldi pınarında dediği gibi yürümekte zorluk çekiyor.ama lcw den pembe çok rahat bişey aldım bende istersen bir bak canım.

gülşah canım o koltuklardan yeğenimde vardı ama inan hevesle oturuyoprlar sonra bakmıyorlar bile ama yinede sen bilirsin gemelde ben onları mefruşatçılarda görüyorum antalya da.

herkese selamlar..

kızlar yine ,yeni, yeniden ((

defnenin burnu tıkalı, sümüklü, hapşırık ve hafif öksürüğü var..

bende acyip halsizim ve burnum tıkalı...

defne 3gecedir geceleri uyumuyor deliricem ya hep ayagımda sallanmak istiyor yanımızdada yatmıyor.

gecen akşam yıkamıştım 2saat sonra uyuttum ogece sürekli ağladı yatagında al ayagımda salla faln derken üşüttü herhalde.. dün hastaneye gidip kan sonucunu drna gösterdim neysekei enfeksiyon gecmiş.. şu uykusuzlugu sordum sanki huzursuz gibi uyanıyor acaba vitaminlermi agır geliyor dedim 4gün verme kes bakalım dedi.. bide aburamin diye bi sogukalgınlıgı ialcı verişti gecenlerde tekrardan onu kullan dedi..

ilac iyi geliyo burnunuda sprey sıkıyorum üsten atlatır inş.
dün gece fazla uyanmadı ama bende tik yaptı sürekli kalkıp kontrol ettim.. bende bu kalkmalardan şifayı kaptım galiba.. bu gecede fazla kalkmazsa ilacları kesmeyecegim bakalım..

şu köpek dişleri ne fena yaptı bizi ya habire jel sürüyorum ama kıpkırmızı olmuş damakları canım ya oda bıktı artık ilactan hastalıktan..

valla hicmi iyi haberle gelmeyeceen nurten diyip kızn bana hadiiii..

gecmişi okudum ama kafam yerinde dğil valla unuttum bile..

herkesi öpüyorum bi hararretim varki sormayın habire bişeyler icesim geliyo.. bi limonta yapsam ne güzel olur..

Birsen'cigim, icindeki cocuk agliyor, ne desek bos, hem zaten gereksizde. Bence, annenin yüzüne bir an önce söyle bu duygularini, icinde biriktirirsen, yersin bitirirsin kendini. Söylenmeyen sözler, keskin bicak gibi durur icimizde. Canimiza dokundukca, kanar durur yüregimiz. Belki gözlerinin önünde perde vardir annenin, belki psikolojisi seni anlamaya müsait degildir, belki bir ele, birazcik sefkate muhtactirda, tüm kaprisi bu yüzdendir. Cünkü, rolleri degistirmissiniz siz. Sen birazcik annesi olmussun annenin galiba. Tüm kirginliklar, sular birazcik duruldugunda, akip gidebilir bence gecmise. Umarim, zaman en güzel ilaciniz olur...

Sezonu kapadiginizda, isleriniz biraz hafifler ve is stresinden kurtulur musun biraz Banu'cugum?

Üst üste ne kadar aksilik yasamissiniz Tuba'cigim. Hele sonuncusu tam bir facia olmus. Yontulmamis insanlar her yerde. Keske, arabayi üstüne sürseydin kadinin. Biraz harala gürele olurdu ama en azindan arabayi kurtarirdin. Neyse, gecmis olsun.

Gözünüz aydin Pinar'cigim. Dogalgaz büyük rahatlik gercekten, eminim ki kayinvaliden tüm kis bunu hissedecek ve daha önce taktirtmadiklari icin hayiflanacaktir.

Bende Doruk icin almayi düsünmüstüm ama kardesim kislik bot almis, gelirken getirecekmis vazgectim. Pek cok cocukta görüyorum, sanirim memnun kaliniyordur ki, kullanimi bu kadar fazla.

Off, off gecmis olsun kuzuma. Cabuk atlatir insallah...

Karakterlerini simdiden belli ediyorlar canim, Doruk'da cok temkinli, asla tehlike sinyali aldigi bir ise girismez. Ama hayvanlari, özellikle ördekleri görünce cildiriyor. Gecen, parka gittik. Ördekler vardi etrafta, kovaladi durdu hepsini bir güzel, zavalli hayvanlar zor attilar kendilerini göle. Bu da neredeyse kendini atliyordu suya. Ve düsün, o zamanlar banyo ve su korkusu had safhadaydi. Ama genel karakteri korkakliga yatkin.

Bora hala istahsiz demek. bilmiyorumkismile Doruk'da istahsiz oldugunda kuru ekmekle beslenmek istiyor sadece. Yemek asla agzina sürmüyor. Sabah kahvalti yapmak istemedi, bende meyveli müsli verdim. Cok severek yedi. Böyle birsey denesen canim? Icinde, ceviz, kayisi, incir, üzüm, elma gibi meyveler var. Kurutulmus ve un haline getirilmis. Yulaf, irmik ve misir unu yanilmiyorsam, bunlarla harmanlanmis birsey. Yüzde yüz dogal ve cocuklar icin hazirlanmis. Alnatura diye bir markanin ürünü, büyük marketlerde vardir sanirim. Kahvalti icin bazen kurtaricim oluyor. Ilik sütle veriyorum ben, hayir diyemiyor.

Canim ya, üzme kendini bu kadar. Cocuktur bu hastalanir haliyle, senin kizin biraz daha hassas sadece. Cok üstüne titredigin icin oluyor belkide. Eviniz cok mu sicak? Ya da dogduktan sonra cok mu sicak tuttun, üsümesin diye? Bu da bir etken. Hafif atlatir insallah bu sefer canim. Sana da cok gecmis olsun. O gece uyanmalari birkac gündür bizde de var. Dün gece had safhadaydi. Dislerden kesinlikle. Neren agriyor diye sorunca, agzini gösteriyor cünkü. Jeller ise yariyor ama daha keskin birseyler olsa keske...

filizcim canım sezon kapanınca işler azalıyor bizim stres de öyle

nurtencim tatlım duru hassas sanırım filizin dediği gibi ne kadar üzerine titrersek o kadar hasta oluyorlar geçmiş olsun canım yavruna

duruda öyle iki gündür geceleri ağlayarak uyanıyor dişlerinden dolayı hepsi çıksada rahatlasalar

canım sagolasın ama elide degil valla sinirim bozuluyo artık habire gülesim geliyo cüşş artık diyorum herşeyden nem mi kapar ya.. aklıma gelen başıma geliyo ayy diyorum bu defneyi hasta eder ve oluyo :)
yok cnm evim aşırı derecede cok sıcak olmuyo sıcak oluyo ama aşırısı asla olmuyo.. benim kzı zaten cok fazla terliyor oda büyük etken oluyor..
gerci bakıyorum herkes büyük,kücük hasta eee biz olmasak olmaz valla hatrı kalır :)
hakkaten dişlerdende bukadar cabuk hastalık kapıyolar inanıyorum cok huzursuz oluyolar..
ben calpolde denedim ama fayda etmedi jeller birazda olsa rahatlatıyo damaklarını..
demek doruk agzını gösteriyo he kıyamam ya dediğin gibi daha keskin bişiler olsa keşke..

filiz cim saol canım.artık ne kdar dikkat etsekde hasta olucaklar.

nurten cnaım sizede geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…