2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayy evd eolan hatunlar kış hazırlığı yaptılar bile bense acil ayzlıklrı kaldırıp mevsimlikleri çıakrmam yıkayıp ütülemem gerek.kendim için kışlık bişeyler almam laızm sleine hemen ehrşeyi aldım bir ev içi terlik tarzı bakıcam twigy den tamamdır

Tülay'cım yaparsın sende yavaş yavaş dert etme canım ::)
bende pandüf alıcam hem gazele hem kendime şu tavşanlı olanlardan sıcacık tutuyor...altıda yumuşak evde rahat giyer.....

Anladım canım ya demek açlıktan değil dediğin gibi yalancı emzik muhabbetine. Benimki e tüm akşam beni emiyor öyle yalancı emzik gibi. Bazen sıkıntı geliyor valla kafamçokkarıştı

Öperim canım benim a.s.

Benimde eşiminkileri çıkarmam lazım ya oyyy kafamçokkarıştı

banu nerelerde acaba ya(((

Yoğun heralde gelmedi hiç :uhm:

Beğen linki çıkmıyor yanlış yere mi bakıyorum?

Çay-bisküvi keyfi yaptım. Fatmagül'ü izledim. Şimdi Küçük Sırlar'ın kaçırdığım kısmını izliyorum. Patronda içeride Hanımın Çiftliğini izliyor. Anam ofiscek dizici olduk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar iyi akşamlar iyi haftasonları..öptüm hepinizi ve kuzcuukları.2 gün kızımla hasret gidereyim

Selam, a.s.

Ben de bi türlü fırsat bulup yazamadım,nihayet benimki ikinci uykusuna yattı bende ütü açtım biraz.Eşim geç gelecek voleybol antremanına gidecek.Biraz ütü yapıyım sonrada bişeyler yerim,benimki uyur inşallah biraz.

Kız Pınar sen çalışıyomusun yoksa heyifmi yapıyosun iş yerinde??Ne güzel işmiş bee...!! :)) kaydirigubbakcemile3 Evde olsan izlemezdin valla...

Merhabalar kızlar,
Normal kahvaltı ver demişsinizde.Ben ne verebilirim ki.Yunurtayı haşlıyorum.Beyazını bile bitirniyo.Beyaz peyniri ağzından atıyo.ee başka ne yapabilirim alternatifi olan var öı acaba?Siz karışım yapmayı bıraktınız mı?

sorma ya tam sorun yanii herkesi dövüyor yaa iyice eli maşalı oldu valla
yan yana getirelim de bi ara haklasınlar birbirlerini gazelle:)))

Ahsen çığlığı bıraktı ama çok aşırı yaramaz geçengün tam oturucam altımdan sandalyeyi çekti:))
masaya çıkmayı bırak sandalyeyi istediği yere taşıyıp oraya çıkıyor:

benim kızda erken uyumuyor gülşah acil bi çare lazım en erken 12 de uyuyor napcaz bilmem Allahtan öğlenciyim:)

Birsoda gezmelerde galiba(((
birso gezer anasını buldu ya:)

ayy Esennnnnnnnn hiç güleceğim yoktu be demek sandalyeyi çekti cadııı heee çanağa bişey oldumu bari :roflol::roflol::roflol::roflol:
oyyy koptummm beee :))))))))))))))))

yok son anda ucuna oturabildim ama daha hızlı çekmeyi öğrenirse arkama bakmadan oturmamam lazım:))))

merhaba kızlar çokkkkk yorucu bir gün geçirdim....
bugün 18 aylık olduk.....sabah erkenden cerrahpaşa yolları tuttuk ama hava şartlarından taksi bulamadık biraz geç kaldık...neysem gittik hemen işlemlere başladım...anam iki hareketli çocuk soy çıkar tarttır...boy ölçtür....1 ayda kilo almamışlar ama ömer 15 aydan bugüne 1800 gr almış 4,5 cm uzamış..
alişde 1100 gr almış..3 cm uzamış....ömer 83,5 olmuş aliş 82 cm ....neyse rutin muaynemiz normal
doktor pramatüre çocuklara göre fırlamışlar dedi....aynen böyle dedi ömerin tablosuna bakarken
normal aylarındaki çocuklarla bir dedi...boşuna zayıf diyorsun dedi....başlarını duvara vurmayı anlattım çocuk piskoloğu ile görüşün burada dedi......alişimin karın kaslarında doğdundan beridir benim gördüğüm bişey var ...çocuk cerrahından randevu alacaktım.....annemle kadınlar sen abartıyorsun dediler....
ama doktor baktı karın kasları gevşek dedi...cerrah görsün..dedi....sonra kan tahlili ve demirleri istedi..
18 ay aşımızı olduğumuz gibi gittik ..kan vermeye allahım nasıl yağmur tek bastonların yağmurluğu yoktu
çocuklarr ıslanmasın diye üzerimizdekileri attık.....adama bilgi işlem kayıtlarını verdim...salak herif alişi kayıt etmiş..ömeri etmemiş...tam çıktım listeden anladım hemen geri döndüm....sıra bedava ekmek kuyruğu gibiydi...adama ikiz bunlar dedim tekini vermemişsin dedim...aaa dedi...tam verecekti sistem çöktü...yarım saat bekledim...ömer ağlıyor aliş uyuyor...annem alişin kanını aldırmış.....neyse binbir zqahmetle hallettim...ömerin kanını alamadılar....birkerede başka kolundan aldılar....
oradan çıktık...ömerin cerrah kontrollerini yaptıramamıştım gittim randevusuz....doktor bakarım dedi...ama 2 saat bekledik aliş kudurdu kudurdu çocuk sıkıldı oturmaktan...biz helak olduk yağmurdan ıslanmış aşağa yukarı koşturmaca deli oldum.......sonunda muayne olduk.... ömerimin ameliyat olan yumurtası normal...ama malesef diğer yumurtası gelişmemiş...rodyolije yazı yazmış gün alın ultrason çeksinler dedi.delirdim kan tahlili saati geldi..o alınacak çocuk polikliğine gidilecek ...radyolijiye gidilecek...eşimi aradım başlarım işine dedim...geldi sonunda ben acile tahlil sonucu aldım ....eşim radyolijide .......ömerimin kan sayımı normal..ama diğer değerlerde sorun var talasami olabilirdedi..bir tahlili daha yapılacak öle ise kan ilacına başlanacak...ayyyy karman çorman ben şimdi annemden evime oradanda kaynanama gideceğim.....bennden bukadarrrrrrrr

merhaba arkadaşlar. pek giremiyorum bu yıl,ya da bu dönem diyeyim. miniklerim okumayı öğrenene kadar yoğun ve yorucu geçiyor vakit. evde de sadece yemek yapıp minik kuzumla ilgileniyorum. nete sadece plan program işlerinde giriyorum. bugün de aslında hastayım ama koydum dizime pc uzattım ayakları, dinleniyorum. boğazım ağrıyor,ve de sürekli yüksek sesle konuşmak zorunda olduğum için iyileşemiyorum.

kızlar haftaya Özay 1 haftalık bir seminer için merkeze gidecek. mesafe 150km olunca orda kalacak,geliş gidiiş yapmayacak. ben Melih Kaan'la napcam ya 1 hafta yalnız?? söyleyim annemler gelsin diyor Özay. bende istemedim. onlar gelirse ben daha çok yorulurum. uzatıp ayaklarımı dinlenemem bile kayınpederin yanında. ama yalnız da naparım bu veletle bilmiyorum:S:S

kzılar selamlar,,

bugun bizimde kontrolümüz vardı, eşimle evden cıktım direk hast.bıraktı bizi o döndü işine,

randevusuz gittik ve erken saate kalabalık oluyo 2saat bekledik nerdeyse defne kudurdu resmen hadi deidm yagmur diner belki oda dinmedi!!

muayeneye gelince boğazları gecmiş, ateşi cıkmadıysa sorun yok antibiyotiği bırak dğer vitamin ve kan şurubuna başlayabilirsin dedi bide tekrar kan verdik kandaki enfeksiyon ne durumda ona bakacak ama ben testin sonucunu bekleyemedim defne durmadı onca yağurda yürüdm valla defnenin arabasının yağmurluğu vardı üstüde sıkıydı ama ben sucuk oldum cok ıslandım,cok üşüdüm..
inş. ikimizde sorunsuz atlatırız hasta falan olmayız.. bugunde annmdeydim ölece gecti işte.

tam hastalık havası valla ödüm kopuyor artık takıntılı bi tip oldum mecburen..

filizcim sende demişsin evet defne bebekken henüz 15günlükken bile antibiyotik yemişti malesef ve buda bağışıklılıgını oluşmadan cökertti herelde.. snin hatırladıgında 4aylık kadardı bronşit başlangıcı dedi ve 4iğne yemişti.. benim kardşimde tüberkilöz tedavisi gördü ne zordur ne kadar öenemli bi hastalıktır bilirim vede cok korkarım hakkımızda hayırlısı olsun ben elimden geleni yapıyorum ve cok üzülüyorum..

oyy oyy acayip canım sıkıldı ALLAHIM ACILARINI GÖSTERMESİN..

öpüyorum sizleri..

günaydınlar herkese havalar biranda soğudu kış geldi dikkat etmemiz gerekiyor
dün mesai vardı çok yoğundu bende servisi gönderdim tam(( sonra patron sen çıkabilirsin çaycı kalsın dedi o soğukta yürüdüm eve kadar buradan dolmuş geçmiyor diye akşamda bir üşüme bir ateş şifayı kaptım nasıl üşüyorum anlatamam özel sektör çok kötü bir sektör valla
bugünde işteyim patron buradaymış inşallah öğlen çıkabilirim

tülaycım pınarcım dün yoğundum giremedim sağolun merak ettiğiniz için

selam kizlarrr a.s.

evime geldim maalesef..ay annemde 2 gün kalinca acaip alişiyorum oraya yaaa..eve gelince kendimi garip hissediyorum valla..bide eşimde bartin-amasraya gitti sabahtan..bu saat oldu hala gelmedi..bakalim 1 saate gelirmiş inşaAllah..onca yolu kereste bakmak için gitti adam ya..kaç yüzbin dolarlik işmişmiş,kontrol etmesi gerekiyormus..bide bursadan aliyor..sali günüde oraya gitti..ay yollarda kaldi adam kereste ugruna..neysem..

birsencim canim merak etmişsin Allah razi olsun aradin beni bugun..telde de dedigim gibi hayatim cok takilma..2 yasina kadar yaniltici olabilir bunlar..iyi düşün güzel ciksin sonuclar inşaAllah yaaa..gerçekten dün canın cıkmıs..ay keske tek tek götürseydin veletleri..sonradan aklima geldi,içimde kalmasin söyliyim dedim..ayri ayri günlerde randevu al,birini annene birak digerini al git ya..böyle canin cikiyor :S hadi hayirli haberlerini bekliyoruz inşaAllah..

ferdacim canim ya kardesinde gitmiş enson..gercekten kötü oluyor alişinca..bende ablamlar (yengemler) t.dağa dönünce öyle oluyorum..insan cok cabuk alişiyor..neyseki bayramda gidicekmişsin..hemde epey bi kalacakmişsin yanlış okumadiysam..sevindim valla :)) canim sagolasin merak etmişsin..perşembeden beri annemdeydim..gerci yakaladin beni face'de :))) ama buraya annemden giremiyorum ya..konsantre olamiyorum ne okumaya ne yazmaya :) bi yandan annem bi yandan babam bi yandan serra..ev büyük incik cincik dolu..serra canavarlaşti resmen :))) kolay olmuyor inan..ya sabahlari yada aksamlari nete girebiliyorum annemlerden :)) resimlere bayildim bu aradaaa :) ama oglusuma behlül demeyin yaaaa :)))) yazik güzel yüzlüme :) ama cidden benziyor Allah benzetmesin huyunu suyunu o karaktere diyim :))

evim dergisini bende ciktigi günden beri her ay aliyorum :)) 3.sepetimde doldu onun yüzünden bekarken countries&homes'a takmiştim..sonrada bu dergiye..gecen gün bende napcam bunlari diye düşündüm bende..hatta bi ara sevdigim begendigim sayfalari keseyim bi dosya yapayim gerisi atayim diye düşündüm bakalim hala karar veremedim napcagima..sürekli ekleniyor..gerci kiyamam atmaya gibime geliyor..annemin tee 80lerden kalma dergileri var DD bende anasi kilikliyim biraz şekerim atamam DD kizima saklarim :))))) gerci anneminkiler genelde avrupa burda'lari..hala bakiliyor dergilere :))) bizimkiler 20 sene sonra bi işe yararmi bilemem DD ama şu dosyalama işi hala mantikli geliyor DDD

pinarcim canim elbise olayina cok güldüm ya :)) keşke buraya gelseydin be :) ama boşver..annem hep alinmiş alinmiştir der sende öyle de gec güle güle kullan eskit canim..resim eklemeyide unutma :) dizi,yemek keyiflerinede bayildim :)))) bende orda calişabilirmiyimmmm abla be nolur beee :))))

gülhancim arabacigin gelmiş hoşgelmiş :) güle güle kullan,hayirli olsun,kazadan beladan uzak olsun inşaAllah canim :) ay sana bişey daha diyecektim de ne oldugunu unuttum ya :))

gülşahcim sende ne var ne yok tatlim :) sütlü tatlilari götürmenin dişindaaaa :))) kizim senin sütlü tatliyi sevdiğini bilmeyenmi kaldi şu dünyada gecen gün diasa da supangle gördüm..direk aklima sen geldin ya :)))) bende hiç sevmem supangleyi muhallebi yada sütlü tatlilarin hemen hepsini severim ama supangle ile tiramisuya kanim isinmadi D durucuma kel demeee ayricaaa..kestirmeseydin kizin sacini..hem kestir hem kel de..hıhh

özlemcim oglusun nasilll? ay bende gecen gün serranin bebeklik videolarini izledim..ay özlemişim resmen bebekleri yaaa :))) ama yoooooooookkkk hemen kardes geliyor gibi bi düşünceye bürünmeyin :))) sadece serrosun o günlerini özlemle yad ettim ve bitti sizinde resimlere bayildim yaaa..kizinda oglunda sana benziyor maşaAllah ikiside cok güzel cocuklar :)

tutkuncum eşine pes ve yuh diyorum ya..ama darilmassan sanada kizdigimi söylemek istiyorum canim..son bikaç keredir senin "bakalim bi ara" --"bakalim konuscam-söylicem" gibi sözlerini okuyorum..sürekli sen zaman kolluyorsun..bi meseleyi halledemeden eşin baska bişey cikartiyor kiz hakkinda..yazik kendine ya..gülhanin dedigi gibi kesinlikle aileler hakkinda konusulmamali..illaki benimde eşiminde birbirimizin ailelerinde tuhaf karşilayabilcegimiz seyler oluyor..ama bugune kadar ne laf ettim ne laf ettirdim..lütfen sende zaman gecmeden sınırını göster eşine..hele senin annen için ya..kadin nerden gelmiş,düzenini,evini barkini bozmus,gelmiş burda düzen oturtmaya hemde sadece sizin için..bu ne nasil bi nankörlüktür yaaa..ki annen böyle bi fedakarlik yapmasa bile söylenmez böyle laflar..ay cok sinirlendim valla okuyunca..gercekten sabrina hayranim..ama inan kendine yapiyorsun..herkes haddini bilmeli..ben sana kavga et demiyorum yanliş anlama..ama öyle yada böyle cabucak bi şekilde anlatmalisin konusmalisin diyorum..ay inşaAllah düzelir yaa..yoksa ciddi ciddi psikopata baglayacak eşin..

clariescim ay ne yalan söyliyim cok sevindim barismaniza..ben bosanmaya karsi bi insan degilim..ama cocuk olunca bir degil enaz 100kere düşünülmesi gerektigine inaniyorum..hele anne olduktan sonra hele serranin babasina düşkünlüğünü gördükçe bunu dahada iyi anliyorum..ay inşaAllah bu baslangiciniz hayirli olur,güzel olur..inşaAllah sorunlarinizi birdaha olmamak üzere halldersiniz..

nurtencim canim valla pimpirikliliğini anliyorum canim..cokta normal bence..inşaAllah biran önce kuzum toplar kendini iyice..gercekten dikkatli olmakta yarar var..sık dişini mümkün oldugu kadar..kapali yerlere git gez..cocuga kimseyi elletme..sürekli ellerini yüzünü sil vs..bi süre hastalanmadan giderse eminim bağişikliği kuvvetlencektir..öyle kötü şeylerde düşünmeyi kes lütfen..ay bu arada kişlik alişverişi gecen seneden yapmakla ne kadar iyi yapmişsin ya..valla biz kaziklanmaya kaldik :)))

filizcim dorukta okula başlayacakmiş..cok hoş olmus..ama aklima takildi, dil eğitimi için cok erken değilmi 1.5 yaş yani farkli dil için? bi ara eşimde serraya ingilizce ögretelim felan demişti,sonra 3 yaşina kadar ana dili dişinda kelime ögretilmemeli diye okumustumda ondan merak ettim..

kesin gene birilerini unutmusumdur..lütfen kusuruma bakmayin kizlar a.s. geçmişte çok sayfa okuyunca kafam corbaya dönüyor resmen :)

serros hanimla bizden haberlere gelince :)

ne zamandir girmediğimi tam hatirlamiyorum..bölük pörcük geçmişi okuyup durdum cünkü..hafta sonu zaten c.tesi ütülerimi servise vermek,yemek yemek,bide üstüne yediklerimiz az gelmiş gibi eşimin arkadaslarina yemegine gitmekle gecirdik :))) o gece mide spazmi geciriyordum az kalsin D ya insan bi sormazmi ya yemegemi gelcez yoksa cayami diye :))) bi güzel kebaplari yedik künefesine kadar..tam cay içerken eşim arkadasini ariyor "ya biz yemege gelmicez dimiii" diye..adamda okadar yemek yaptik tabiki yemege geliyorsunuz demezmi..Allahim 2 saat sonra bi ziyafet sofrasi daha..ama okadar ac günden sonra 2 sofrayi kaldiramadim valla..ama cok ayip oldu evin hanimina ya..kiz okadar yemek yapmiş,biz tika basa yiyip gittik..

ertesi günde evde gecirdik galiba tam hatirlamiyorum :))) p.tesiyide hatirlamiyorum..salida ütülerimi almaya gittim..söylemesi ayip benim ütüyü ramazanda bozmustum..isinmiyordu..sonra annemin ütüsünü almiştim idareten..gecen haftada onu hallettim :))) resmen şimşekler cakti içinde :)))) sonuc olarak benimki yapilmiş..anneminkine 65tl istediler..dedim yok yapmayin..ikiside tefal..benimki daha iyiydi..onu anneme verip kendimede büyüklerden alicam..buhar hazneli olanlardan inşaAllah..

çarsamba temizlik ve aksaminda kayinvalidemler yemege geldi..perşembede sabahtan annemle babam beni almaya geldi..dogru şişliye gittik..ama ne yagmur vardi ya..güya nişantşina gidicektik..ama hayal oldu tabi..cevahirde kaldik bütün gün..bende güya bu sefer serranin kışlık alişverişini cok planli yapacaktim..ama okadar magaza içinde kaybolunca hepsini bigünde hallettim :)) en cokta ev için aldigim eşofmanlara sevindim..tam istediklerimi buldum..kizimin bi ev terliği,bide mantosu kaldi..mantoyu gene anneannesi dikecek,gecen seneki mantoyuda büyütecek..banada bi ev ayakkabisi kaliyor..bende hülya gibi pofidik bişey almayi düşünüyorum..cok kayiyor cünkü bu cadi..

dünde annemde keyif yaptik bütün gün..7de kalkip 10da tekrar yattim..13e kadar mis gibi uyudum valla yagmurlu havada :)) süper oldu :) bugunde eve geldik işte..

ay sabah sabah basimiza ne geldi ama..sabah eşim 7de kalkti..benide uyandirdi..tabi bizim kizda uyanmişti..ben kalkamadim bi türlü..gözümü açamadim..tek gözüm açik bi halde tv yi açtim serraya..o arada babasida odadan cikti..ben hala yataktayim..serrada ayagini yataginin korkuluklarina cikariyordu..derken güm diye bi ses geldi..bi baktim serra yerde oturuyor..ay nasil korktum anlatamam size..resmen melekler korudu ya..cocuk oturur vaziyette atladi yataktan yaaa..şok oldum resmen..serrada cok şaşirdi..çok aglamadi cünkü cani cok acimadi,korkudan agladi biraz..bide yastigini atmiş aşagi ya..onun üzerine düştü..ama bana yetti korkusu valla..evdeki yatagi daha derin..ama annemlerdekine bi çare bulmamiz lazim..napcaz bilmiyorum..valla cok cok cok cadi bişey oldu..bide şapşalaklaşti ya..sürekli bi yerlere carpiyor,düşüyor..acaip kendine güven geldi..ay hareketleride bi komedi oldu..alüüüüüüüü diye telefon açişi var öldürüyor beni resmen :))) cene hiç durmuyor..anneme anne,bana tuba anne diyor :))))) annemlerde arabsat var..orda da bi kanal 24 saat canli kabe'yi gösteriyor..o kanali görür görmez aninnnn diyor amin demekmiş :)))
kati gida hala yok..yok yok..ama tombi cipsleri götürüyor..cekirdek,cubuk kraker yiyor..catalla kaşikla yemek kariştirmayi cok seviyor..catlagin teki oldu işte her açidan :)))

demek ahsenle gazel dövüyorlar he :))) serrada dayak yiyenlerden olacak sanirim anasi gibi :))))

bak eseni unutmusum yukarida yazmayi :) bak esen deyince aysede geldi aklima onlarada burda yazayim :)) esencim veli toplantisinin iyi gecmesine sevindim :)) cadiydi senin veliler dimi :) ahsenin cigliga son vermesine sevindim :)))

aysecim canim Allah kavustursun şimdiden..annenler felan gelemezmi ya 1haftaliğina? cok zor gercekten senin için..

eşim geldi..serros kudurdu kacayim bende :) öptüm hepinizi kocamannnnnnnn a.s. a.s. muckssssssssssssss

Son düzenleme:
İyi Geceler Herkese....

Haftasonu olunca kimsecikler uğramamış tabii...

Birsencim 18.ayınızıda doldurdunuz deemk hadi hayırlı olsun,bizede azkaldı..Doktor kontrolünüzde iyi geçmiş,kötü olanlarada kafanı takma cnm düzelicek inşallah,şimdi herşeyin çözümü,tedavisi var sıkma canını çocukların canavar gibi Allaha çok şükür...Hiç bişeyi kalmaz onların merak etme...

Nurtencim sende kontrolleri yaptırmışsınHadi baklım inşalalh kanıda tamiz çıkar güzelim...Artık Defne hasta olmasın...Yazık yavrum çok yıprandı yaa...

Tubacım yuvana dönmüşsün güzelim..Annende ne iyiydi dimi sabah uyumalar filan,ayy hem evli olsak hem annelerimizle yaşasak ne iyi olur dimi ?? kaydirigubbakcemile3 Tövbe Tövbe Allah herkesi yerine yakıştırsın şaka bi yanada...

Demek Serra yataktan düştü geçmiş olsun güzelim geçende de aynı şekilde Dağhan sandalyede düştü hemde gözümün önünde oldu yaa şok oldum o da pek ağlamadı neyseki,canı yanmadıya..

Demek oğluşumun resimlerini beğendin, :) Sağol teyzesi büyüdü valla bildiğin fırlama..Bidahaki buluşmaya oğlumuda getiricem.Görürsünüz inşallah..Behlül demeyelimmi teyzesi???Aman o lafın gelişi tabiki huyu benzemesin...

Demek sendede evimler stokta..Ayy ne yapcaz bilmiyorum bende çözüm üretmeye çalışıyorum şu ara...

Ayşecim sana kolay gelsin güzelim.1.sınıf cidden zor olur.Bi de şimdi bir hafta yalnızmışsın..Allah yardımcın olsun..

Bende bugün güzel bi kahvaltıya uyandım saat 11 gibi söylemesi ayıp ama eşim hazırlamış.O saaate kadarda oğluşuma bakmış.Kahvaltımızı yaptık.O oğluşu uyuturken bende meşhur vestiyerimi temizledim,yazlık ayakkabıları kaldırdım,kışlıkları çıkardım,sildim.İyi oldu yani.Zaten Dağhanda fazla uyumadı o uyanıncada işlere giriştim.Süpür sil derken banyo temizle derken tozları yarına bıraktım valla yeter dedim,enılda o ara beş gömlek ütülemiş dahada 10 tane belki daha fazla vardır kışlıkları çıkardıkya..Artık yarın yapıcaz onlarıda..

çıkıp Meydana gittik Realden alacağımızı alıp çıktık balığımızıda alıp eve geldik.Gelirken eltimle kızınıda aldık kaynım yokmuş,beraber yedik,çayımızı içerken Larayla dağhan oynuyolardı bi düşme sesi geldi ama sonra ses kesildi koştuk hemen Dağhan düşmüş,ne oldu neresini vurdu derken Lara ağlamaya başladı ben bişey yapmadım anne özür dilerim ne olur bişey olmasın filan diye,meğer o kucağından kafasının üstüne düşürmüş çocuğu..ama resmen şoka girdi çok üzüldü,ya şişerse ya bişey olursa diyip duruyodu.Dağhan pek ağlamadı heralde çok canı yanmamış daha doğrusu Larayı görünce tırstı sustu çocuk.Ama anneside kızdı biz sana kucağına alma demiyomuyuız diye..Bidaha almıcam söz,ne olur babama söyleme anne diyo.Babasından çok tırsıyoda..Neyse biz Dağhanı bırakıp onu sakinleştirmeye çalıştık yani..Başına bakıp duruyodu.Allah korumuş resmen...

Şimdide kocam biyerde ben biyerde takılıyoruz..Ama başım dönmeye başladı ben yavaştan yatıyım

Öptüm hepinizi...İyi geceler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…