pınarcımm seninde hareketli geçmiş. arkadaşını allah bir ömür boyu mesut mutlu etsin.
filizcim merhaba canım.sende en azından hava almısşsın. canım tavsiye ederim yolunuz düşerse mutlaka cennet gibi bir yer.
Insallah canim. Cok isterim görmeyi.
oyyyyy ben anca gelebıldım bu ne yahuuu pazartesilerden nefret edıyorum valla neysekı kolayladık baya işleri bı selam verıp kaçıçam hemen
tugba döktürmüşsün bacım hafta sonu kocişle romantık fılmlerr dısarıdan eve yemek sıparıslerı falan allah agzınızın tadını bozmasın maşallahhh ee tabı ınsan ozluyor annesınde 2 3 gun kalıncaa :)ay ne guzel ya ısteyınce hopp annendesın özenıyorum sıze valla adapazarı yakın ama ınsan her aklına gelıncede gıdemıyor
filizcim hayırlı olsun doruk'un okuludaa bı dene bakalım nasıl tepkı verıcek merak edıyorum
ne guzel eşinde sende gezmeyı sevıyosun bahaneyle dunya turu yapıyosunuz yavas yavas:))
pınarcım allah mesut etsın arkadasını darısı tum bekarların basına ınsallah:))
aliye ne olmuş anlamadım neyse aksama konusurum bırsenledee
gulhancım sızde baslıyamamıssınız okulaa bu haftaa..neyaptın boyadınmı saclarını...ne guzel ya hafta sonu keyıf yapmıssınızzz..bızden daha organızesınızz bravo valla.
yalova keyfınızın resımlerınıde atın facee bızde gorelım:)
Sagol canim. Ooo, dünya turuna ömrümüz yetmez ama önemli bazi yerler var, oralari görebilirsem, mutlu-mesut ölebilirim.
bıze gelınce hafta sonu super gectı ünv ev arkadasım geldı izmirden geldı esıyle derken 2samımı arkadasımız daha katıldı bıze acayıp guzel bı haftasonu gecırdık bol bol gezdık dun aksamda 12gıbı gönderdık
cmt gunu forum ıstanbula gıttık akvaryuma gırdık tabı duru cıglık cıglıga sevıncten cok mutlu oldu balıkları gorunce cok hosuna gıttı sıpamın ordan kızkulesı yaptık face gormussunuzdur poposunu kıvırdıgı vıdeoyu en cok ta cıngene kızın abla bu kızda bıze benzıyor demesı komıktı:))çok guzeldı mutlu mesut bı hafta sonunu daha bıtırıdk durunun burnu hala tıkalı ama keyfı yerınde cok şükürrr
opuyorum guzel kuzularınızı
Sevsinler cimcimenin kivirtmalarini. Izledim videosunu...opuyorumnanaktan
efendim bana gelince karma karşığım..keyifsizim,mutsuzluk bulutları tepemde
ondan buralara gelip faal olamadım halada aynıyım...
bu sefer ne kaynanam ne kocam...
biliyorsunuzki bir hevesle annem gittim taa cumalardan .....ogünn sabah kahvaltıya gittim ....kahvaltıyı hazırladık hemen alt ,üst komşularımızda geldi kahvaltı ettik......ben bi arkadaşımın dişbuğdaynı için hazırlıklar yapyordum..onun pastasnıda annemlerin orada benim yaptırdığım yerde yaptıracaktım..
neyse hoş beş kahavaltı yaptk.....komşumuzun biri sofray kaldırdı tezgaha koydu bende o arada alişi uyuttum diğer komşuda ömeri sallıyordu......anneme ben pastaneye gidiorum...oradan kuaföre oradanda bi arkadaşma uğrayacağm dedim.....tmm dedi komşularda sen git biz bakarız çocuklara dedi......çıktm pastane ve kuaför işi çabuk bitti arkadaşma gittim 2 saat oturdum kıza dedim annem aramadan kalkaym...neyse gittim eve annem ömeri daha yeni uyutuyor komşuda oturuyor....anne dedim ben bişiler yiyeceğim yermisin dedim yerim dedi...onada bir tabak yaptım...yedik...sabahki bulaşık duruyordu....onları yediklerimizi makinaya attım....tezgahı topladım.....etrafı topladım.....halam aradı hasta ziyaretine gittik aliş uyandı ,ömer uyudu komsu ömere baktı gittik...dönüştede halamlarda geldi yemeğe.....neyse hep beraber kurduk yedik iiçitik.....sabah erkenden kalktım çocuklar uyurken çayı koydum soframızı hazırladm....çocukları annem giydirdi..sonra çocukları besledim...kahvaltı ettik...annem sen çatları hazrla ben sofrayı kaldırayım dedi.. tamam dedim...arkadaşımın eşi gelip pastayı ve bizi alacaktı.....hazırlandık çıktık...arkadaşıma gittik...saat 5.30 eve geldik alişi uyuttum annemde alişle yattı...sonra ömeri aldım uyutmak için...o arada eşim geldi aliş uyandı..vs.annemle markete gittik form istanbula...saaat 22.30 eve geldik...eşyaları yerleştirdim....sonrada yattık çocuklarda huysuzlandı o gecce uymadk doğru düzgün..sabah erkenden kahvaltı yaptk...sonra annem evi silmeye spürmeye başladı...dedim anneme geceuyumadım ben yatacağm ...alişde uyuyordu..neyse yattım uyudum saat 2 de kaltım 2.30 çıktık çocukları bırakıp....nişan için kaynanama geldik....
çocuklarıda alt komşu ile bakıordu annem...
o gecede saat 2 de geldik eve p.tesi sabah erkenden kalktık sabahtan arayan soran oldu eski müdürüm vs.
ben tam halamla konuşurken annem vıdı vıdı bişiler söylenip durdu...anlamıyorum ama rahatsız oluyorum..kadınn dediğini anlamıyorum....tlf kapttım....annem bana bi başladı bağırmaya....çıldırmş gibi...
yok efendim sabahtan beridir..tlf konuşuormşum hiçbişe elimi sürmyormuşum..çamaşır derdim yokmuş..yemek derdim yokmuş...
ben tabi o kadar sinirlendimki....sabahtan beri dedi 3 tlf görüşmesi yaptım...oda ikisi erkek kısa kısa konuştum.....
bende başladım bağırınmaya 2 günde benden işgüç beklemesi beni delirtti...
ve ben o 2 günün 2 günü evde oturmadım bile...biz yokken kimse gelmez etmez....
o kadar bağırştıkki en sonunda üst komşu geldi ayırdı bizi...ben eşyalarımmı toplayıp dönecektim...
halama dedim gel al bizi diye...halamda kaldım 2 gün ..kaynımı arayacaktm halam izin vermedi....kaynanaan annesi ile geçinemedi der dedi...sonra anneme geçtim ama çarşamba günü bütün gün eyüp sultandaydm...
cumada hastanedeydik...
aksama o yorgunlukla kaynanama geçtim....o kadar kırıldım o kadar üzüldümki..
ben köle gibi kaynanamda yemek,çamaşır bulaşık,çocuklar...uğraşıyorum....
evimdeyken bir allahın kulu olmaz yanımda ..herşeyi tek başıma yaparm..
anneme gitmişim 2 günde bana bağrınmaya başladı iş güç diye.......
üstelik 1 ay olmuş gitmeyeli yanına ..kendi ağzı ile diyordu..kaynanada sinir hastası olursun arada bizdede kalın diye......böylemi olacaktı....bir iki gezmemi kaldıramadı....
ben herşeye rağmen onu kendi içimde haklı çıkarmaya çalışıordum...
eşim bu gidişimde asla alışveriş yapmak yok...ben annemde tek kuruş harcamıyorum dedi..
ben yinede gizli 100 tl harcadım........
karar verdim gitmeyeceğim......haftaya birdaha gidiyor eşim oturacağım kaynanamla annemde kendisi gelsi ziyaret etsin......beni gören hizmet bekliyor.....bıktırdılar valla....
annemde olsa yediremiyorum 18 yaşımda evinden gittim.....kardeşiimin isteklerine cvp verirken bana gösterdiği tahammülden fazlasını veriyor......bana gelince yokkkkkkkkkk....
ama bişeye ihtiyaç oldumu birsen diyor.....
kaynanam bişey yapmıyor ama yapmayınca neden yapmadın demiyor....
bayrama kadar gitmek yok...bayramdada bayram ziyareti o kadar......
gelelim bana h.sonum sizin gibi değildi.....c.tesi evdeydim...çocuklarla uğraştım aliş öksürmeye başladı...eşime erken gel ömeri dişciye götürelim dedim...yok yetişirim gideriz erken çıkmaya gerek yok dedi....tmm dedim dişmiz 5 kadar oradaydı....ama eşim bırakın erken çıkmayı saatinde çıkmadı saat 16.45 de eve geldi .çok kızdım herzaman aynı şeyi yapıyor....sürekli hastaneyede annemle gidiyorum..
annem cuma günü kaynanain bedavadan torun sahibi oluyor kocanda çocuk cefasını biz çekiyoruz diyerek laf söyleyip durdu...bktım birilerine gebe olmaktan....nihayetinde götürmedik çocuğu doktora....
arkadaşım aradı liseden kızlar buluşuyormuş bi arkadaşın evinde gidelim dedi..tmm dedim...geldi aldı beni gittik...5 den sonra ii oldu eskiyi konuştuk...sonra arkadaşımla yemek yemeğe gittik yemek çay faslı saat 21 de geldim eve....
pazar günüde klasik kahvaltı yaptık..sonra çocuklar uyuttum...eve gittik..kışlıkları aldık..yazlıkları götürdük......arkadaşım geldi arakdaşı eşimle iş konuştu..kahve felan içtik..onlar gitti...bende çamaşır yıkadım astım......eşime tost yaptım kaynanam nikaha gitti....geldi vs. aksam oldu...
bu sabahta kahvaltıdan kalktım...hemen getirdiğim kışlıkları yerleştireyim dedim...kaynanın misafir odasında çekyatlı gurup var hepsinin altı sandıklı...önce tekli koltuktaydı eşyalar...sonra büyük kanepelere geçirdim eşyaları eşimle benimkide yaptım.....çocukların misafirlik olan kıafetlerini ütüledim koydum...o arada çocukları uyuttum....besledim vs..kalktım yemek yaptım çocuklara çorba yaptım...bulaşık yıkadım....çocuklar kalktı çorba yedirdim....aliş hasta olduğunda yemedi....
bende hasta olmuşum heryerim ağryor...ilaç aldım azcık yatam dedim....yok anam kaynana çocuklara bakmıyor gelip tepe çıkıyolar......aldım battaneyi kaynımın odasına yattım bu seferde kaynana açmiş tv. sesini bangır bangır halbuki odaya geçerken gözünün önünde kıstım sesi......kafası ne diorsa ....velasıkelam uyuyamadım....kalkayım ize bakem dedim ama kaynana da geldi yanına vıdı vıdııı
çenesi hiç susmadı bende dinlemedim buraya yazdım ama kafam şişti....şimdi çocukları uyutuyorum.....sonra bişiler yiyeceğim yatacağım...eşim kardeşi ile dışarıda takılacakmış uyuz oluyorum bu duruma ama...böyle şeyler yapmadğından pek sesimi çıkarmadım...
yarın alişle ömeri cerrahpaşaya götürüyoruz....ömerin talasami testini yaptracağım alişin hemogramını hattta gitmişken kan verirken alerji testide isteyeceğim....
aliş içinn cerrahtan bugece randevu alacağım..birde piskologtan bakalım yarın yine maraton var...bu sefer eşimleyim ama.....
Cok üzüldüm, tatsiz bir durum olmus Birsen'cigim. Ama, üzülme bu kadar. Annen sonucta. Eminim ki, dogru iletisim kurarsaniz, daha az üzülürsün. Sitemini et edebildigin kadar, elestir ama küsme bence annene...
bu arada buraya geldiğimizden beridir....bir kaç kuruş koyduk kenara..ay sonu gün parası geliyor onuda kredi kartına koyacağız böylelikle 1500 tl kalacak borcumuz.....ama ben karar verdim kaynıma olan borcuda yapalım.....evimizi alırken kimseye olmasın borcumuz....o kenara koyduğumuzun üstüne kasımdada ekleyeceğiz..kaynıma olan borcun bi kısmını vereceğiz.....bahara ance geçeriz....çocukların yaşına burada olmak istemiorum....
Ne güzel, cektiginiz cefanin, sonuclari cebinize yansimaya baslamis. Umarim, bir an önce kapanir tüm borclariniz.
merhaba kızlar dün doğum günümdü saat 2 de eşim geldi okuldan dedi hazır değilmisin hayırdır dedim çiçek sevmediğin için almadım hadi kutlamaya gidiyoruz dedi annemi aradım Türkizi uyuttum duş aldım hızla çıktık yemeğe götürdü beni önce sonra napalım dedi bilmem falan bana bi fotoğraf makinası almış 3 kutu çikolata dünyasından çikolata 1 kazakla üstüne hırka almış gezdik baya sonra Optimuma gittik Türkize bi sürü şey aldım yine kendime de 1-2 şey kaban baktım bulamadım dönerken gece pasta aldık annemlede kutladık valla benim için süperdi bizden böyle artık yeni makinamla çektiğim fotoları yüklerim bi süredir makinam yoktu yükleyemiyordum biliyorsunuz en beğendiğim bu oldu arkadaşlarım bile dalga geçiyordu Esra makinasız yaşam nasıl diye?
Esin, ince davranmis, güzel bir kutlama yapmis canim. Umarim, hep böyle devam eder. Makinende hayirli olsun. Bol bol fotograf yüklersin artik.kaydirigubbakcemile3
İyı Geceler Arkadaslar....
Hafta bası ev ısı bıtmıyor.Daha sımdı oturdum desem yerıdır.Bora da saolsun pılı tukenmez bır canavar oldu resmen.Yarında bıraz ağır mısafırlerım var onun hazırlığını yaptım:)))
Ayy kızlar basımıza ne geldı.Dun gece 11 gıbı Borayı uyuttuk.Sabah 1 e kadar ses yoktu.Sonra yarım saat aralıklarla uaynmaya basladı.Ve gece 3 gıbıde resmen kalktı guluyo oyun oynamak ıstıyor.Bıraz salladım hıc nıyetı yok gıbı ayaklarla basıma vurup katılıyor gulmekten.Esıme dedım sen bak bıraz.Onlarda salona gelıp tv acıp oynamıslar.1 saat sonra esım getırdı yattı yanıma bak bız uyuyoruz uyu sende dedı yattı.Bende sınırlı sınırlı yataktan bakıyorum Boraya o arada ıcım gecıvermıs.Nasıl oldu anlamadım.Sabah 7 de baktım bı ağlama sesı actım gozumu ayakta benımkı.Ay nasıl panık oldum ne ısı var dıye.Ay ayağa bı kalktım ev resmen savas alanı.Sıpa bızı uyutmus meydan ona kalmıs butun lambaları yakıp ellenmedık yer bırakmamıs evde.Telefonu bıle kablolarından sokmus dusunun yanı.Ay Allah korumus aklıma neler neler geldı.Allahtan mutfak kılıtlı oluyor genelde.
Yemek yemeden uyumadan bu kadar enerjı ıcın pes dıyorum artık ben bu cocuğa.
Aman kabus gibi. Allahtan basina bir is gelmemis kücük maskaranin. Gülhan'cigim, Bora kendini simdiden belli ediyor. Gözü acik olacak ve kolay kolay kanmayacak kimseye...
Pınarcım sızınde cok yoğunmus haftasonunuz.Allah mesut etsın yenı cıftı ınsallah.Off hastalık gelmese barı yaa dıkkat et kendıne.
Esencımmm sızde ıstahsızlık yasıyorsunuz desene.Napıcaz bole ya takmadan olmuyor ıste.Dısıde hosgelmıs kuzumun ahh bır bıtse su olay.
Bırsen takma canım bu kadar annenı sen herkesten ıyı tanıyorsun.Arada yapıyor ıste bole seyler.Nazı sana gecıyor bence ondan soylenıyordur.Ama bak para konusuna cok sevındım.Sıkıntı cekıyorsun ama karsılığı gelıyor bır sekılde.Hadı gıdın bakalım doktora bırsey cıkmıycak ınsallah.Hayırlı haberler beklıyoruz.
Tulaycım neye nıyet neye kısmet.Bosver cok guzel bır gun olmus plansız.Zaten plan yapsan zevk alamazdın.Ayy sen anlatıyosun ben canlandırıyorum.Nasıl guzel yerlerdır kımbılır.
Banu sende gezmıssın canım.Off ama cumartesı calısmak cok zor yaa.Bende calısırken en cok o olaya kızardım.Bırtek pazar gunu olunca nereye yetısıceğinı sasırıyor ınsan.
Gulsah hatunuda gezmıs.Ayy bayldım Durunun oynamasına.Kendılerıne benzettıler hee:)))
Fılız hayırlı olsun canım okul olayınız.Ama 2 yasındakı cocuk ıcın mevcut gercekten cok kalabalımıs.Mutlaka ustesınden gelıyorlardır ama zor ıs yaa o kadar cocukla aynı oranda ılgılenmek.Benım konustuğum okulda max 15 kısı vardı.Oyun grubunda ıse nese erberk grubuna gıdıcez max 10 cocuk oluyormus.Sen bızım gezıye ozenmıssın bende sızın ne guzel farklı farklı yerler goruyorsunuz.
Esraaa gule gule kullan hedıyelerını canım.Hadı resım beklıyoruz sımdı.Bende Boranın resımlerı eklıyeyım bı ara face te hala bebek yavrum.
Tubanın ısı basından asmıs bugun bıtırmıstır haramat hatun hepsını bence:)))Katı gıda nasıl gıdıyor tatlım yemeye basadımı bırseyler kuzum.
Baska kım var acaba unuttugum yaa kesın atlamısım bırseyler alıntı yapınca bağlantı kopuyo bolede unutuyorum..
Evet canim ya. Sayida azalma olabilirmis, dönem dönem. Ama yine de icime sinmiyor bu durum. Soracagiz bakalim, eger birden fazla ögretmen yoksa kesinlikle kaydini baska okula kaydiririm.Cocuklara, ilginin daha intensif olmasi gerek bence. 15 ideal dedigin gibi.
Rolleri degiselim canim geziler konusunda. Ben kalabalik ortamlari cok özlüyorum, o yüzden her yazdiginda icim gidiyor resmen.
oo süper festivaller falan bizim yerimizede eğlenseydin biz burda herşeyden mahrumuz
plan değişmiş ama oda güzel olmuş balık keyfi en güzeli olmuş
valla konuşcam artık ara ara kafasına girene kadar naplım
oy maşallah bak Ahsene koca kız olmuş ta sular getirirmiş
film izlemişsiniz işte kız ne romantik arada oda lazım
canım kulak burun boğaza bi götür istersen çok fazla ve devamlıysa
maşallah hayırlı olsun
canım sağol bende uğramayanları sopalıycam bizi unutuyorlar burda
valla Filizcim Doruğun eğitimi konusunda hızlısın ya iyi yapıyorsun aslında biz hala yerimizde oturuyoruz
Pazartesiden bende nefret ediyorum direk salıya geçsek bu sefer ondanda nefret edicez
süper geçmiş gerçekten facede izledim maşallah ya çok tatlı
valla maşallah çok yıpranıyosun Birsom ama iyi başa çıkıyorsun baksana çevrendekiler bile isyan ediyor hemen ben okurken yoruldum iyi yetişiyorsun ama bu sıkıntılarda bitecek ve sonunda bence çok güzel bi evin olup herşey yoluna girecek
kız Optimumda olsanız belki karşılaşırdık bende Viaportu sevmedim pek çok esiyor
Ben biraz pimpirikliyim belki canim. Yurtdisinda yasadigimiz icin, tedirginlik var icimde. Belki, Türkiye'de olsam, bu kadar ince eleyip, sIk dokumam.
Selam kızlar. Sabahtan beri fenayım valla. Burnum bi tıkanıyo bi açılıyo. Halsizim de. Bi iş yapıp bi dinleniyorum kafamçokkarıştı
Evlenen arkadaşlarım için güzel dileklerinizi aldım. Sağolasınız kızlar. Darısı tüm bekarların başına
Beni de akşam eşim aldı işten sağolsun. Erken gelmiş. Defne'ye ıslak mendil almak için e-bebek'e giderken beni de aldı. Hiç otobüs çekecek halde değildim. Akşam 9 gibi gittik eve. Hemen çamaşır attım makinaya. Bi makina full renkli doldu. O arada Defne'yi uyuttum. Kalktım meyve keyfi yaptık kocişle. Çamaşırlar bitti onları astım yattık hemen. Artık kururlar akşama kadar. Bugün onları ütülerim. Yarım makina kadar beyazım var. Birikmeden onları da bu akşam yıkarım iyi olur.
Sabah da Defdoş'u babanesine götürdüm. Alıştı artık. Oraya gidince bi 15-20 dk halasıyla oynuyor. Sonra mamasını içip uyuyor hemen kuzum. Bende uyuyorum 1 saat kadar onunla. Kalkıp işe geliyorum.
Öğle yemeği yemedim. Bi kepekli tost yapayım kendime , buralardayım a.s.
Filiz'cim güzel bir hafta sonu olmuş. Kasımda Aşk Başkadır benim en sevdiğim filmlerden biridir. 10 kereden fazla izlemişliğim var. Yine de oturur zevkle izlerim. Doruk paşamında kaydı yapılmış. Hadi bakalım hayırlı olsun. Seneye kısmetse oyun sınıfına bende yazdıracağım Defdoş'umu. Arkadaşlarıyla vakit geçirsin biraz a.s.
Esen bacısı habire kuzuma Banu Alkan deme kız. Banu Alkan halt etmiş benim Ahsen'imin yanında kaydirigubbakcemile3
Gülşah'cım haftasonunuz çok keyifli geçmiş süper valla. Bende akvaryuma götürmek istiyorum Defdoş'u ne zamandır. Bayılır o da eminim. Duru'nun da face'de videosunu izledim. Bayıldım ya harika göbek atmış. Çingeneler halt etmiş yani
Ben makinayı akşam Defne yatarken açıp sabaha kadar çalıştırıyorum. Zaten erken kalktığımız için 5 gibi kapanmış oluyor a.s. Optimum iyi fikir canım. Bu hafta sonu eşimin şirket yemeği var. Ama sonraki haftalar için konuşalım a.s.
Birsom valla ne diyeyim be bacım. Annenin de isteyerek bilerek seni kırdığını düşünmüyorum. Onun psikolojisi de malum. Azcık idare ediver. Tabi senin için de kolay değil düzen bozup orda burda olmak ve böyle tavır görmek ama bak sonu iyiye gidiyor. Borçlar azalıkça daha rahat edeceksiniz. Bahara kısmetse kendi evinizde rahat rahat oturucaksınız bunları düşün tatlım a.s. Hadi hastanedende hayırlı haberlerle gel inşallah a.s.
Ferda'cım bu havalar Viaport için çok tehlikeli havalar canım ya. Fena esiyor. Geçen sene bu zamanlarda gitmiştik Defne ile. Daha otoparktan merdivenlere gelen kadar donduk. Aynen geri dönüp Naitulus'a gitmiştik kaydirigubbakcemile3
Esra'cım doğum günün çok güzel geçmiş çok sevindim. Cicilerini de güzel günlerde kullan a.s.
Gülhan'cım bak sen Bora paşama. Nelerde becermiş. Ama Allah korumuş hakikaten. Dikkatli olmak lazım bu kuzularla a.s.
Banu'cum sağolasın canım. Defne'm iyi ne yapsın. Babanesiyle gezip duruyolar. İşler de iyi çok şükür. Fazla yoğunluk yok şimdilik rahatım a.s.
Tülay'cım valla bu çamaşırlar bitmez anam. Ben perşembe bitirmiştim. Cumartesi pazar evde olmadığımız halde ne çok çamaşır birikmiş yine valla. Ohhh eşinden de Allah razı olsun ne iyi yapmış a.s.
Gecmis olsun Pinar'cigim, sifayi kapmissin sanirim. C vitamini direncini arttirir vücudunun. Toparlanirsin umarim yarina kadar.
Kasim'da Ask Baskadir, gercekten hos bir filmdi. Bitince buruk bir tat birakiyor insanda. Kesin izlerim bir süre sonra yine...
Selam Herkese a.s.
Amann yine Ebru dinliyorum dertlendim,,,Ni bu kadın bu kadar güzel söylüyor.. :))
Dün gece tekrar açamadım kızlar,pazara gidemeyince bi market yaptık,gelincede oğlumla banyo yaptık,çay faslı derken valla Dağhanın muhallebisini yedirdim ve sızdım o da babasıyla uyumuş...
Sabahta yine doğru düzgün bişey yemedi...tabi bütün gece emince karnı tok kalkıyor anladığım kadarıyla...ısrar etmiyorum,şimdi ona bi yemek yapıucam uyanınca yediririm..
Gülhancım Boraya pes diyorum,herlade o manzarayı görünce şok geçirmişsindir tahmin edebiiyorum..alalh korumuşta başına bişey gelmemiş...Bunlar varya tam filmler yani...
Haftasonunuzda güzel geçmiş kızlarla sevindim cnm,ben en iyisi bi haftasonu Bursaya geliyyim size takılıyım İstanbulda buluşmaktan daha kolay olur heralde...:))
birsencim ne diyimki annene cnm anne işte bişey diyemezsin,o da anlamıştır hatasını üzülmüştür kesin ama sen bari üzme kendini kim olsa annesinin bu yaptığına alınır aslında ama sen de diyosunya senden hep olgunluk bekliyolar anladığım kadarıyla..Neyseki sende biraz dolaşıp kafanı dağıtmışsın...
Tülaycım hafatsonun sizinde güzel geçmiş dediğin yere gitmeyi isterim ama bikaç yıl Antalyaya gelmeyi düşünmüyorum çok geldik ondan heralde...halılarında mis gibi gelir şimdi güle güle kullan...
Gülşahcım ben dicektim sen demişsin bi alışveriş merkesinde buluşalım diye,iyi olur valla,ben varım her zamanki gibi.Ama ben gitmeden olsun mümkünse,7 kasımda uçuyorum..
Bu arada kızın süper kırıtıyo,bayıldım doğrusu.yakında bende Dağhanın videosunu eklicem görürsün tarzını...:))
Esracım hediyelerini güle güle kullan tekrar mutlu yıllar cnm...
Pınarcım sizinde haftasonu güzel geçmiş düğün filan ohh ne güzel,şu meşhur elbisenle resmini bekliyorum haberin olsun...
Filizcim okul kaydınız hayırlı olsun sizinde...inşallah çabuk alışır Doruk...konuşurkenki bi videosunu eklesene çok merak ettim herşeyi söylüyo demişsinya...
Esenciğim mercimeğin 5.dişi hayırlı olsun... :))Darısı 15.ciye..:))
Eklerim canim eklemesinede, video ve fotograf cekimlerinden nefret ediyor Doruk. Gizli cekebilirsem, aklimda yükleyecegim.
Sinir Harbindeyim biri bana yardım etsin...
Dağhan beye ıspanak yemeği yaptım bir iki kaşık yedi gerisi yok,yoğurdunuda yemedi...hadi çorba ısıtıyım dedim,onuda yemedi.Bu sefer pilav ısıttım biraz yedi ama verdiğim bi kaşığı ağzından çıkardı her yer pilava gitti en sinir olduğum şeyde şu ağzından geri çıkarma mevzusu ...Ne oluyo yutsalar sanki...Ayy çıldırdım bişey yapmamak için kendimi zor tuttum..Neyse yeşil çay içip sakinleştim.Akşam içinde bi çorba yapıyım bari,bide makarna yaparım yeter ...Şimdi eltimin kızı gelecek a.annesinin işi varmış bana gelecek bekliyorum,Dağhanla oynarlar bende işimi yaparım...
Geldi galiba..ben kaçtım..[/B]
Offf, bilirim o drami. Disten yapiyordur kesinlikle Ferda. Dönem dönem o eziyetleri bizde yasiyoruz. Yesil Fasülye yapmistim dün, cok güzel yedi Doruk. Genelde püre ya da ezerep veriyordum, böyle direk yemek olarak verince cok sevdi. Belki degisik seyler istiyordur cani. Hic yemedigi yemeklerden denesen?
slm kızlar ben geldim yorgunum yorgunnnnnn hem hastayım hem yorgun
bugün sabah erkenden kalktık hastane yollarına düştük...sabah yine yağmur vardı neyse
gittik muayne olduk....ama muayne olana kadar ali ile ömer orayı birbirine kattı
çığlık modası çıktı sevinseler çığlık ,ağlasalar çığlık,kızsalarda çığlık....
doktor baktı nezle dedi...boğaz enfeksiyonu yok dedi..sadece aferim yada pedisus verin dedi ateşde 38 geçerse dolven verin dedi...kan testlerini yazdı.....oradan herşeyi topladık kan için yukarıya çktık....anam testlerin barkodunu almak için bi kuyruk.......kan vermek için bi kuyruk eşime dedim kan kuyruğunda bekle sen benim işim çabuk biter dedim...neyse bekle bekleee verdik kanları ...sonra çocuk cerrahisine gittik radevu alamamıştık.......onlarda muayne etmediler...kan sonucunu bekledik...malesef alişin kan değerleri düşmüş...ferro sanole başladı talasami testleri 10 gün sonra arayacağım...çıkıp çıkmadığını soracağız öle gideceğiz...ama alişin testlerine göre yüzde 90 talasami testi pozitif çıkar dedi doktor...
ferrosanoli içmiyolar dedim ferrum verin dedim....ferrosanolde demir daha fazlaymış...ondan onu verdi..kavonaz meyvesine kat meyve suyuna kat ver dedi.......oradan çıktk dişciye gittik ömerin diş eti kanıyordu...bişey yokmuş diş çıktığı için hasaslaşmış...oradan eve geldik gelirken kocam aş erdi pasta aldı bende çok çay istiyordum çay demledim yedik size bakem dedim......
bizden böleee...
Gecmis olsun sana ve Ömer'e canim. Ayrica da afiyetle götürmüssünüz pastayi, ne güzel...
lmaz: