2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

incihancım tatlım cumartesi günleri çekilmiyor dediğin gibi sen nasılsın canım hayat nasıl gidiyor

evet banucumya zaten havalar soğudu birde onları kurutmak ayrı dert yorgunluğu ayrı dert süper oldu

Selam kızlar. Sabahtan beri fenayım valla. Burnum bi tıkanıyo bi açılıyo. Halsizim de. Bi iş yapıp bi dinleniyorum kafamçokkarıştı

Evlenen arkadaşlarım için güzel dileklerinizi aldım. Sağolasınız kızlar. Darısı tüm bekarların başına

Beni de akşam eşim aldı işten sağolsun. Erken gelmiş. Defne'ye ıslak mendil almak için e-bebek'e giderken beni de aldı. Hiç otobüs çekecek halde değildim. Akşam 9 gibi gittik eve. Hemen çamaşır attım makinaya. Bi makina full renkli doldu. O arada Defne'yi uyuttum. Kalktım meyve keyfi yaptık kocişle. Çamaşırlar bitti onları astım yattık hemen. Artık kururlar akşama kadar. Bugün onları ütülerim. Yarım makina kadar beyazım var. Birikmeden onları da bu akşam yıkarım iyi olur.

Sabah da Defdoş'u babanesine götürdüm. Alıştı artık. Oraya gidince bi 15-20 dk halasıyla oynuyor. Sonra mamasını içip uyuyor hemen kuzum. Bende uyuyorum 1 saat kadar onunla. Kalkıp işe geliyorum.

Öğle yemeği yemedim. Bi kepekli tost yapayım kendime , buralardayım a.s.

Filiz'cim güzel bir hafta sonu olmuş. Kasımda Aşk Başkadır benim en sevdiğim filmlerden biridir. 10 kereden fazla izlemişliğim var. Yine de oturur zevkle izlerim. Doruk paşamında kaydı yapılmış. Hadi bakalım hayırlı olsun. Seneye kısmetse oyun sınıfına bende yazdıracağım Defdoş'umu. Arkadaşlarıyla vakit geçirsin biraz a.s.

Esen bacısı habire kuzuma Banu Alkan deme kız. Banu Alkan halt etmiş benim Ahsen'imin yanında kaydirigubbakcemile3

Gülşah'cım haftasonunuz çok keyifli geçmiş süper valla. Bende akvaryuma götürmek istiyorum Defdoş'u ne zamandır. Bayılır o da eminim. Duru'nun da face'de videosunu izledim. Bayıldım ya harika göbek atmış. Çingeneler halt etmiş yani

Ben makinayı akşam Defne yatarken açıp sabaha kadar çalıştırıyorum. Zaten erken kalktığımız için 5 gibi kapanmış oluyor a.s. Optimum iyi fikir canım. Bu hafta sonu eşimin şirket yemeği var. Ama sonraki haftalar için konuşalım a.s.

Birsom valla ne diyeyim be bacım. Annenin de isteyerek bilerek seni kırdığını düşünmüyorum. Onun psikolojisi de malum. Azcık idare ediver. Tabi senin için de kolay değil düzen bozup orda burda olmak ve böyle tavır görmek ama bak sonu iyiye gidiyor. Borçlar azalıkça daha rahat edeceksiniz. Bahara kısmetse kendi evinizde rahat rahat oturucaksınız bunları düşün tatlım a.s. Hadi hastanedende hayırlı haberlerle gel inşallah a.s.

Ferda'cım bu havalar Viaport için çok tehlikeli havalar canım ya. Fena esiyor. Geçen sene bu zamanlarda gitmiştik Defne ile. Daha otoparktan merdivenlere gelen kadar donduk. Aynen geri dönüp Naitulus'a gitmiştik kaydirigubbakcemile3

Esra'cım doğum günün çok güzel geçmiş çok sevindim. Cicilerini de güzel günlerde kullan a.s.

Gülhan'cım bak sen Bora paşama. Nelerde becermiş. Ama Allah korumuş hakikaten. Dikkatli olmak lazım bu kuzularla a.s.

Banu'cum sağolasın canım. Defne'm iyi ne yapsın. Babanesiyle gezip duruyolar. İşler de iyi çok şükür. Fazla yoğunluk yok şimdilik rahatım a.s.

Tülay'cım valla bu çamaşırlar bitmez anam. Ben perşembe bitirmiştim. Cumartesi pazar evde olmadığımız halde ne çok çamaşır birikmiş yine valla. Ohhh eşinden de Allah razı olsun ne iyi yapmış a.s.

Selam Herkese a.s.

Amann yine Ebru dinliyorum dertlendim,,,Ni bu kadın bu kadar güzel söylüyor.. :))

Dün gece tekrar açamadım kızlar,pazara gidemeyince bi market yaptık,gelincede oğlumla banyo yaptık,çay faslı derken valla Dağhanın muhallebisini yedirdim ve sızdım o da babasıyla uyumuş...

Sabahta yine doğru düzgün bişey yemedi...tabi bütün gece emince karnı tok kalkıyor anladığım kadarıyla...ısrar etmiyorum,şimdi ona bi yemek yapıucam uyanınca yediririm..

Gülhancım Boraya pes diyorum,herlade o manzarayı görünce şok geçirmişsindir tahmin edebiiyorum..alalh korumuşta başına bişey gelmemiş...Bunlar varya tam filmler yani...

Haftasonunuzda güzel geçmiş kızlarla sevindim cnm,ben en iyisi bi haftasonu Bursaya geliyyim size takılıyım İstanbulda buluşmaktan daha kolay olur heralde...:))

birsencim ne diyimki annene cnm anne işte bişey diyemezsin,o da anlamıştır hatasını üzülmüştür kesin ama sen bari üzme kendini kim olsa annesinin bu yaptığına alınır aslında ama sen de diyosunya senden hep olgunluk bekliyolar anladığım kadarıyla..Neyseki sende biraz dolaşıp kafanı dağıtmışsın...

Tülaycım hafatsonun sizinde güzel geçmiş dediğin yere gitmeyi isterim ama bikaç yıl Antalyaya gelmeyi düşünmüyorum çok geldik ondan heralde...halılarında mis gibi gelir şimdi güle güle kullan...

Gülşahcım ben dicektim sen demişsin bi alışveriş merkesinde buluşalım diye,iyi olur valla,ben varım her zamanki gibi.Ama ben gitmeden olsun mümkünse,7 kasımda uçuyorum..

Bu arada kızın süper kırıtıyo,bayıldım doğrusu.yakında bende Dağhanın videosunu eklicem görürsün tarzını...:))

Esracım hediyelerini güle güle kullan tekrar mutlu yıllar cnm...

Pınarcım sizinde haftasonu güzel geçmiş düğün filan ohh ne güzel,şu meşhur elbisenle resmini bekliyorum haberin olsun...

Filizcim okul kaydınız hayırlı olsun sizinde...inşallah çabuk alışır Doruk...konuşurkenki bi videosunu eklesene çok merak ettim herşeyi söylüyo demişsinya...

Esenciğim mercimeğin 5.dişi hayırlı olsun... :))Darısı 15.ciye..:))

pınar canım geçmiş olsun. ya sen düğün telaşıyla şifayı kaptın dikkat etr canım defneye geçmesin.
halılarım evet eşimin jesti oldu zaten yıkasamda kurumazdı.benimde epey çamaşır var ama hava kapalı yinede yıkar balkona sererim artık.

ferdacım merhaba canım.saolasın ..

saol pınarcım bende öle yapayım barı gecelerı en düşük sevıyede calıstırırım gece sut ıcırmeye kalktıgımda kaparım heraksam çalıştırmıyosun demi?
ınternette kalorıferlı evlerde odanın nemlendırılmesı ıcın acılması gerek yazıyo aslında hıc ıstemıyodum bu aletı ama durunun burnu sureklı tıkalıydı gecen sene:sinifsinif:

onumuzdekı hafta daha uygun gıbı hem sıbel daha rahat katılır hemde pınar...ferdaya uyuyo sanırım her turlu yokmu artıran bacılarrrr
tubaaaaaaaaaaaaaaaaa gelırsın sende demı bı adımlık yol senın ıcın:)))

ben şu yumuşak evde kullanmak ıcın cocuk koltugu arıyorum varmı bılen nerde var guzel cocuk koltugu ıstıkbalın varmıs ama alternetıf bakıyorum

aman güzelim oturacakmı duru o koltuğa?bizim var ama Dağhan hiç oturmuyor,gerçi Dağhanın oturduğunu görmek de imkansız zaten...Ama ben bazen yol kenarlarında filan satıldığını görüyorum,özelliklede ataşehir tarafından bizim tarafa geçerken hep oluyo,hatta bizim arkadaş aldı 20 liraya.Güzelde bişey..aklında bulunsun..

Sinir Harbindeyim biri bana yardım etsin...

Dağhan beye ıspanak yemeği yaptım bir iki kaşık yedi gerisi yok,yoğurdunuda yemedi...hadi çorba ısıtıyım dedim,onuda yemedi.Bu sefer pilav ısıttım biraz yedi ama verdiğim bi kaşığı ağzından çıkardı her yer pilava gitti en sinir olduğum şeyde şu ağzından geri çıkarma mevzusu ...Ne oluyo yutsalar sanki...Ayy çıldırdım bişey yapmamak için kendimi zor tuttum..Neyse yeşil çay içip sakinleştim.Akşam içinde bi çorba yapıyım bari,bide makarna yaparım yeter ...Şimdi eltimin kızı gelecek a.annesinin işi varmış bana gelecek bekliyorum,Dağhanla oynarlar bende işimi yaparım...

Geldi galiba..ben kaçtım..
[/B]

slm kızlar ben geldim yorgunum yorgunnnnnn hem hastayım hem yorgun
bugün sabah erkenden kalktık hastane yollarına düştük...sabah yine yağmur vardı neyse
gittik muayne olduk....ama muayne olana kadar ali ile ömer orayı birbirine kattı
çığlık modası çıktı sevinseler çığlık ,ağlasalar çığlık,kızsalarda çığlık....

doktor baktı nezle dedi...boğaz enfeksiyonu yok dedi..sadece aferim yada pedisus verin dedi ateşde 38 geçerse dolven verin dedi...kan testlerini yazdı.....oradan herşeyi topladık kan için yukarıya çktık....anam testlerin barkodunu almak için bi kuyruk.......kan vermek için bi kuyruk eşime dedim kan kuyruğunda bekle sen benim işim çabuk biter dedim...neyse bekle bekleee verdik kanları ...sonra çocuk cerrahisine gittik radevu alamamıştık.......onlarda muayne etmediler...kan sonucunu bekledik...malesef alişin kan değerleri düşmüş...ferro sanole başladı talasami testleri 10 gün sonra arayacağım...çıkıp çıkmadığını soracağız öle gideceğiz...ama alişin testlerine göre yüzde 90 talasami testi pozitif çıkar dedi doktor...
ferrosanoli içmiyolar dedim ferrum verin dedim....ferrosanolde demir daha fazlaymış...ondan onu verdi..kavonaz meyvesine kat meyve suyuna kat ver dedi.......oradan çıktk dişciye gittik ömerin diş eti kanıyordu...bişey yokmuş diş çıktığı için hasaslaşmış...oradan eve geldik gelirken kocam aş erdi pasta aldı bende çok çay istiyordum çay demledim yedik size bakem dedim......

bizden böleee...

Insallah canim. Cok isterim görmeyi.

Sagol canim. Ooo, dünya turuna ömrümüz yetmez ama önemli bazi yerler var, oralari görebilirsem, mutlu-mesut ölebilirim.

Sevsinler cimcimenin kivirtmalarini. Izledim videosunu...opuyorumnanaktan

Cok üzüldüm, tatsiz bir durum olmus Birsen'cigim. Ama, üzülme bu kadar. Annen sonucta. Eminim ki, dogru iletisim kurarsaniz, daha az üzülürsün. Sitemini et edebildigin kadar, elestir ama küsme bence annene...

Ne güzel, cektiginiz cefanin, sonuclari cebinize yansimaya baslamis. Umarim, bir an önce kapanir tüm borclariniz.

Esin, ince davranmis, güzel bir kutlama yapmis canim. Umarim, hep böyle devam eder. Makinende hayirli olsun. Bol bol fotograf yüklersin artik.kaydirigubbakcemile3

Aman kabus gibi. Allahtan basina bir is gelmemis kücük maskaranin. Gülhan'cigim, Bora kendini simdiden belli ediyor. Gözü acik olacak ve kolay kolay kanmayacak kimseye...

Evet canim ya. Sayida azalma olabilirmis, dönem dönem. Ama yine de icime sinmiyor bu durum. Soracagiz bakalim, eger birden fazla ögretmen yoksa kesinlikle kaydini baska okula kaydiririm.Cocuklara, ilginin daha intensif olmasi gerek bence. 15 ideal dedigin gibi.
Rolleri degiselim canim geziler konusunda. Ben kalabalik ortamlari cok özlüyorum, o yüzden her yazdiginda icim gidiyor resmen.

Ben biraz pimpirikliyim belki canim. Yurtdisinda yasadigimiz icin, tedirginlik var icimde. Belki, Türkiye'de olsam, bu kadar ince eleyip, sIk dokumam.

Gecmis olsun Pinar'cigim, sifayi kapmissin sanirim. C vitamini direncini arttirir vücudunun. Toparlanirsin umarim yarina kadar.

Kasim'da Ask Baskadir, gercekten hos bir filmdi. Bitince buruk bir tat birakiyor insanda. Kesin izlerim bir süre sonra yine...

Eklerim canim eklemesinede, video ve fotograf cekimlerinden nefret ediyor Doruk. Gizli cekebilirsem, aklimda yükleyecegim.

Offf, bilirim o drami. Disten yapiyordur kesinlikle Ferda. Dönem dönem o eziyetleri bizde yasiyoruz. Yesil Fasülye yapmistim dün, cok güzel yedi Doruk. Genelde püre ya da ezerep veriyordum, böyle direk yemek olarak verince cok sevdi. Belki degisik seyler istiyordur cani. Hic yemedigi yemeklerden denesen?

Gecmis olsun sana ve Ömer'e canim. Ayrica da afiyetle götürmüssünüz pastayi, ne güzel...lmaz:

Selamlar Herkese,

Bu saatte kimse olmaz tabi. Ama ancak firsatim oldu yazmaya. Doruk, 2 dk rahat vermiyor gün icinde. Zorlu bir gündü bugün ya. Sabah erkenden esimin dis doktorunda randevusu vardi, dün dolgusu düsmüs. Bizim haydut 05:30'da "Anne Süt" diye kalkti, geri uyumadi. Bende, uykumdan feragat ederek Doruk'la Lego oynadim o saatte. Neyse, kahvalti, oyun derken uyudu. Camasirlari astim, kuruyanlari katladim, birde esim ise gitmeden biraz cay keyfi derken, Doruk 1 saatte uyandi. Aksama kadar canim cikti resmen ya. Hic bir is yaptirmiyor, artik cok mizmiz, ota m.ka agliyor sipa. Teyzem aradi, o da "Imdaaaattt" diyor. Onun kizida 11 aylik ve cok cetin cevizmis. Hos sohbettir kendisi, biraz iyi geldi sohbet. Simdide, esimi bekliyorum, kitap okudum zihin jimnastigi olsun diye 10 sayfa kadar. Televizyonu kapadim, dizilere takilmayayim diye. Ama bu saatlerde de zaman gecmiyor hic...

Yarin görüsürüz umarim kizlar. Öpüldünüz hepiniz...

iyi geceler herkes annene küsme demiş
zaten küs değiliz ama hayatta sığındığm dediğim bir kişi daha gitti
ne yapsa ne etse tamir edemez.......belki eleştireceksiniz ama annemin önceliği ben değilim
annem artık hastalığını kullanarak bencilce yaşıyor ....zamanında başkalarınon laf sokmalarına cvp verememiş....babamın duyarsızlığına karşı tepkili olmamış..ve 35 yaşında aklını yitirmiş bir şekilde karşımıza geldi....hep dedim yine dioru ben 16 kardeşim 9 yaşındaydı....
benim omuzlarıma yıktı koca evi ve bir kardeşi.....güçlü yine olmadı..demedi genç bir kızım
küçük bir oğlum var ....anne olunca anladım ...annem herşeye rağmen güçlü olmalıydı bişeylerin bedelini biz ödememeliydik....bu kadar sevgisz duyarsz bir aile içinde doğru insan beni buldu evlendim...
annem ben evlenirkende yoktu.........herşeyimi bir başkası başkaları hazırladı...9 yaşında annemi o halde gören kardeşim....birinin ayağı sendelese annem gibi bayılıyor sanıp koşuyordu.....

annem gebeliğimde yanımda oldu bu diğer yaşadıklarımın diyetiydi...bunuda kendi ağzı ile söylemiş
evlenirken yoktum şimdide olmazsam olmaz demiş.....

ne oldu ben hep minnet duydum ...annem dedim...hasta dedim...bir dediğini iki etmedim......
kim anneme laf söylese karşısında durdum......
ne istese yaptım.....yeterki mutlu olsun diye....sıkıntılı günlerimde bile her istediğini yaptım
dilinin ucu ile fısıldadığı çok istediği şeyleri alıp süpriz yaptım......mutlu olsun diye....

ama bu olanı ne hak ettim.....nede unutacağım...kırgınım....anne demek güçlü demek
anne demek...korumak kollamak,evladığının çkarlarıını gözetmek demek...
anne demek herşey demek..eğer varssa bi yavrun hep kollamak demek....

ama benim annem ben ona muhtacım diye.....yaptğım herşeyi yapacak mecbur dedi....
çekecek kaprisimi gidecek başka kapısı yok dedi....susutum...babamı kışkırttı..sustum...
annemde olsa beni bukadar sömüremez.....
bir kız evladı annesinin yanında huzursuz oluyorsa,nerede huzurlu olmalı???????

asla küs kalmayacağım kalamamda ama sınırım belli olacak ve gün gelecek bunları yüzüne söyleyeceğim.....

günaydınlar herkese nasılsınız kızlar

iki çocukla uğraşması gerçektende çok zor oluyor akşam yağmuruma ders çalıştırıyorum durum geliyor kucağıma oturuyor onunla ilgilenmemi istiyor bu sefer yağmur benimle ilgilen dersimi yapalım diyor zorlanıyorum kızlar ya iş yeri desen ayrı bir stres bugün sezonu kapatıyoruz hayırlısı hakkımızda bu dönemlerde insanlar stresli oluyor öü sezona girildiği için
yağmur grip olmuş dün doktora götürdü dedesi ilaç falan vermiş bugün yine boğazı kötüydü öyle okula gitti bakalım

selam kizlar a.s.

dün giremedim bi türlü..aksama kadar bişey bitti digeri basladi bi giremedim..kışlıklari cikardigim için dag gibi ütüm var..dün sabah hemen serranın kahvaltisini yaptirdiktan sonra ütüye basladim..derken öglen kayinvalidem geldi yarim biraktim ütümü..onunla oturduk,kahve cay derken o cikarken bizde markete ciktik..marketten geldik eşim geldi..açilişlar varmiş bugunlerde..oyuzden erken gelebiliyormus işler gene yogunlaşmadan..nohut haslamiştim bitek..yemek yap serrayi yedir yatir vs derken oturdugumda saat 22 idi..

ay dün tuhaf bigündü kizlar yaa..dün kayinvalidemle otururken serraya cubuk kraker vermiştim..mincik mincik yiyordu..derken bi cesaretle kocaman isirdi..eh dedim şimdi takilcak bogazina..1-2 dakika öncesinde de 1 biberon su içmişti..neyse yumusatti yumusatti tam yuttu..bende telde konusuyordum böö diye hepsini bi güzel cikardi..sonra aglamaya basladi..neyse temizle üstünü değiş derken yemegini isittim yemek yedirirken bu sefer kaşiğa bi çarpti heryer yemek oldu..o bitti..bu sefer biz sohbet ederken bu cadi büfeye gidip dolabi açti..ben gidene kadar ki 3-4 adim mesafe vardi aramizda yemek takiminin 5 kasesini kiriverdi tek hamleyle..ay epey bi mizmizdi zaten..

sonra işte markete gittik aksam üstü..tam markete girdik..bi kadin vardi gececegimiz yerden..pardon dedim duymadi..2 kere daha söyledim yok duymuyor..derken kadin elinde tuvalet kagidiyla geri geri gelmeye basladi..bi yandan da tuvalet kagidinin üstünü okuyor..ay pardon diyorum kadin hala geliyor geri geri..bende tabi gidiyorum geri..ama gidecek yerim kalmadi..dia marketleri biliyorsunuzdur,2 kişi yanayana zor gecer..neyse kadinin ayagi bi takildi bizim tekerlege..kadini kollarindan yakaladim tuttum..yoksa serranin üstüne oturcakti..yavrum pusetle kadin arasinda tost gibi ezilcekti ya..neyse kadini topladim..ay ayagim ay belim saydi durdu..dedim okadar uyardim sizi duymadiniz...ay ne bilim işte felan dedi..ne biz özür dilemek,ne bi cocuga bi çocuga bişey oldumu diye sormak yok..varsa yoksa kendi..hem suclu hem güclü hatun..neyse geçmiş olsun dedim gectim..ay puset gitmiyor bi türlü..resmen sürünüyor..ay dedim kilitlendi herhalde tekerlekler..bi bakarimki tekerlegin biri anyaya bi konyaya bakiyor..kadin artik nasil giriş yaptiysa 2 teker arasindaki kalin demiri yamultmus yaa..

ay nasil tepem atti anlatamam yaaa..düzeltilmiyor da..mecburen servise gidecek..kadinin birinin dalginliği bana bi dünya iş çikardi yaa..sabah aradim chiccoyu..bakalim serviste parca varmi yokmu ona bakilcakmiş önce..ona göre hemen gidip verirsiniz en yakin magazaya dedi..of offf yani..Allah bilir ne zaman olacakta geri alabilcem..puset benim elim ayagim..artik basa gelen cekilir napalim..vardir bi hayir bunda da..

geçmişe bi bakayim gelirim gene..

Yazın çok sıcak , havasız olduğu geceler çalıştırıyordum canım. Ama kışın kalorifer yandığı için çok nemsiz oluyor genelde unutmazsam her gece çalıştırıyorum iyi oluyor. Kışın çalışmadığı zaman kalorifer odayı kuruttuğu için bizim bile burnumuz tıkanıyor valla. Bakıyorum eşim gece kalkıp açmış :sinifsinif:

O koltuklardan e-5'den küçükyalı sapağına sapınca köprü altında satarlardı hep orda görürdüm. 20-25 tl bişeydi. O tarafa yolum düşer görürsem alırım canım ben kuzuma a.s.

Bide pilavı geri çıkarmaları ayrı gıcık bişey canım ya. Heryere dökülüyor bende sinir oluyorum. Neyse gitme üstüne. Arada tutuyor inatları a.s.

Ben kına gecesi fotoğraf makinamı kaybettim. Pazartesi buldum. Resimler bi arkadaşımın makinasında. O da benim gibi hasta olduğu için işe gidemedi. Evde yatıyor. Düzelsin yollayacak bana a.s.

Canım benim çok geçmiş olsun tekrar. İnşallah demir ilacı ile kısa sürede toparlar kuzularım sıkma canını a.s.

Pasta götürmüşsünüz afiyet şeker olsun yorgunluğun üzerine iyi gitmiştir a.s.

Canım benim ne kadar dolu olduğunu çok iyi tahmin ediyorum. Senin gibi iyi yürekli bir insanı bile bu noktaya geçirdilerse sınıra dayanmışsın demektir. Canını sıkma diyeceğim ama ne denli başarılı olursun bilmem. Biz hep yanındayız bunu unutma a.s.

Allah kolaylık versin Banu'cum zor gerçekten. Geçmiş olsun Yağmur'uma da a.s.

Günaydınlar kızlar a.s.

Bizde dün akam eve gitmedik kayınvalidem de kaldık. Gerçi ütülerim kaldı ama iyi geldi valla. Erkenden uyudum. Sabah da tekrar oraya gelmek için uykum bölünmedi ya bi keyifle uyandım ki sormayın hihoyyyt

Doğalgazı da dün gelip açmışlar çok şükür. Ev sıcacık olmuş. Kuzumda, kayınvalidemde, bizde rahatız bu sene hayırlısı ile yerimseniben

Geldim ofise, kahvaltımı yaptım. Şimdi işlere dalıcam. Öptüm sizi kızlar a.s.

Günaydın Tubiş'im. Anam ne zorlu bi gün geçirmişsin ya. Herşey üstüste gelmiş. Cana geleceğine mala gelsin deriz ama dikkatsiz kadının yaptığı da bak neye malolmuş klava: Neyseki kuzumun üzerine oturmamış gıcık şey. Bide canını yakacaktı yavrumun. Geçmiş gitmiş olsun canım benim a.s.

ay canim sagolasin :) gelirsek tabiki gitmeyi cok isterim :) gerci bellimi olur..ben sahinn paradise'a gitmeyi cok istiyorum seneye yaza..ama bakalim nasip olurmu :) gidersek görüsürüz inşaAllah

kız 5. diş çıktı o yüzden bu kadar şamata yaptım zatiiii:))))kaydirigubbakcemile3

oyy kuzummmm benim yaaa..ay evet bizim kiz nazliydi dimi ben unuttum bi anda :))) hadi darisi 15lere :)

canim cok geçmiş olsun ya..inşaAllah biraz daha iyisindir..
arkadaslarina mutluluklar dilerim..bi yastikta kocasinlar mutlulukla saglikla :) şu meşhuuuuuuuuuurrr elbisenle bi resmini bekliyoruz artik :))) aman boşver gül sende..alinmiş alinmiştir bu arada triko görünce sen aklima geliyorsun :)) geçen c&a'ya girdik..ben pek begenmezdim orayi..ama acaip güzel trikolar gelmiş..hep tunik,elbise tarzinda..ben bile 2 tane aldim..bu ay eşimle para biriktirme iddiasina girmiş olmasaydim bikaç tane daha alirdim..29-39-49tl arasindaydi :)

twiligta gelince :))) valla yeni seyrettim..hatta seyretcek film bulsaydik gene izlemezdim ben bu önyargiyla :))) olagandişi şeyleri konu alan filmleri pek sevmem :))) edwarda eşim çok söylendi DD kiskandi mi bilemicem ama " bu ne ya,insan gece görse korkar bu adami" dedi DDD ee dedim tabi korkar vampir adam sonucta :))))) ama itiraf et yakişikli herif dedim DD adam 3.filmi izlemekten vazgecti p

hadi hayirlisi inşaAllah cok cabuk adapte olur doruk kuzum..

aman cok romantikti sorma :))) twilight ve pizza p Allahimm yaşlaniyormuyuz neyiz romantizm anlayişimizda değişti he DD yakinda bu adamlar eve ekmek getirince cicek almiş gibi sevincez p

canim ya sen caliştigin için vakit daha kiymetli senin için..ee bi h.sonun var..kizinlami gecircen adapazarinami gidicen..kendine yüklenme bukadar..ama gene şükür yakinlar annenler :) cok kafan atarsa basar gidersin

merhabalar hemen geçmişten başlayım

tubişim çok hareketli geçirmişsiniz sizde...serra düşmüşş aman amann bişey olmasında......
[/COLOR][/COLOR]

ay sorma canim ya..okadar gez toz sonra gene kürkçü dükkanina dön..valla iyi oluyor da eve gelince alişana kadar bikaç günü geçiyor..

cok sukur bişey olmadi canim ya..valla alişkanlik yaparda burndan da atlamaya kalkar diye korktum ama cok sukur denemedi daha :)

viaporta bende isinamadim bi türlü ya..cok lüks cok güzel yapmişlar ama soguk ya..sevimli gelmiyor bi türlü banada..erkekler için daha ideal orasi..alişveriş için yani :))))

canimm annenle yasadiklarina cok cok üzüldüm yaa kötü olmus hakketen..ne diyeceginide sasiriyor insan ya..sende haklisin fazlasiyla..anneninde psikolojisini biliyorsun..inşaAllah biran önce tüm kirginliğiniz gecer gider a.s.

ama para biriktirmenize cok cok sevindim..bak ne güzel sabrin meyvesini topluyorsun..inşaAllah tez zamanda hepsi bitecek..

oh oh oh süper bi dogumgünü geçirmişsin..eşinede bravo valla :) ah bu adamlar hep böyle düşünceli olsalar ya :) cok sevindim senin adina canim..cicilerinde hayirli olsun :) bolbol fotograf cekersin artik :)

oy yaramaz kuzum benim..ay nasil şok oldugunu tahmin edebiliyorum..cok sukur gene bişi olmamiş ya..bunlar bi tuhaf cins sekerim..bende anlamiyorum..1 kariş bacaklarla bi avuc yemekle sabahtan aksama kadar nerden bulurlar bu enerjiyi anlamiyor insan..bi oturda motorun sogusun kizim diyorum bazen..ama yok..oyy oyyy..gittikçe zorlaşiyor bu iş he :)))

he ya bitirdim p sementhayim ya ben 2 burun hareketi bitti gitti p kizimmm dag diyorum dag tepe degil küçük odamdaki yatagin üstü tamamen dolu..dün basladim..anca eşimin normal ütülerini bitirdim..pantolon gömlekler..daha kişliklara şimdi baslicam

kati gidalar süper gidiyor canim..ömrümü yiyor ama kati bişey yemiyor sipa..cubuk kraker,cheetos yiyor 3-5 tane..okadar..onlarida minik minik isiriyor bizim nane molla..büyük isirdi dün..ve sonuc malum böö :) sabir diyorum..ama enazindan bişeyler istemey basladi ya..bu bile bi aşamadir diyorum..çünkü biliyorsun serra asla almiyordu eline..bakalim inşaAllah 2 yasina gelene kadar baslariz yemege :))) ama olan 2.cocuga olcak bu cadi sayesinde..4.ayda köfte vericem cocuga

he ya bi adimlik yol gelirim inşaAllah canim niye gelmiyim deeee işte bu puset işi var..bakalim inşaAllah ozamana kadar gelirse kacirmam gelirim inşaAllah

püf yaa..iştahsizlik benide cok geriyor..serrada da başgösterdi bu ara..zaten şu aralar bitmiyor..iştahsizlik bitiyor diş başliyor..o bitiyor baska bişey 18 ayi böyle gecirdik yaa :)

canim inşaAllah kan ilaciyla toplayacak alişimde..ferrosanolu inşaAllah içer ya..ben neye katarsam katayim serra içmedi..ferrumu sevdi..daha dogrusu anlamiyor meyveyle verince..ömerinde dişinde bi problem olmamasina sevindim canim..hadi bakalim su talesemi testide iyi cikar inşaAllah..

off offf herkeste ayni dert ya :S cok cadilaşti bunlar..ne zaman durulcaklar acaba..hergün ayni yerleri kariştirmak ne tür bi zevk aliyorlar bilemiyorum..gün içinde kaç kere "tuba bu sadece bi cocuk sakin ol" dedigimi bilemiyorum..hele aksamüstü hepten cildiriyor ve cildirtiyorlar..

canim benim şuan cok kirginsin..burdan bile belli oluyor..ama gececek eminim..inşaAllah düzelecek araniz..bi boşalma olmus..dedigine katiliyorum anneler güclü olmali gercekten..ama bide şu acidan bakmali..herkes her durumda her pozisyonda güclü olabilseydi psikoloji diye bir bilimdali olmazdi..elbet herkesin belli bir noktasi var..o noktada kiriliyor..kiminin daha geniş kiminin daha dar..inşaAllah gececek canim bu günlerde..

günaydin..cok geçmişş olsun canim yagmura..

günaydin canim..ohh süper valla :) dogalgazda sevindim..mis gibi otursun kuzucum :) hadi kolay gelsin sanada canim a.s.

ya evet tabiki cana gelecegine mala gelsin..ama bi kadinin dalginliğinin cezasini ben cekiyorum :)) hadi kendim yapsam kendi düşen aglamaz dersin paşa paşa gider yaptirirsin..ay evet cok sukur düşmedi..daha dogrusu düşüyordu da artik nasil tuttuysam o can havliyle :)))) hala kollarim agriyor..insan hakketen cocugu söz konusu oldugunda bi herkül bi cengavere dönüşüyor D ay bide düşseydi de cocugum ezilseydi..herhalde orda kadini parcalardim..yanlişlikla olmasi farkli bişey aptallik,dalginlik farkli bişey..bak gene sinirlendim ya :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…