2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

banucum iyi akşamlar koş koş bende eve uğrayıp sonra eşimle yemeğe gidicez kızımıda alıp.

kızlar hepinize iyi akşamalr iyi hafta sonları.pınarcımm diş buğdayı defnoşun şimdiden hayırlı olsun canım.herşey güzel geçmesi dileklerimle..öp defnoşu benim için.

ıyi akşamlar Banu'cum a.s.

Bende kaçıyorum kızlar. Eşim geliyormuş Defne'nin çantasını hazırlayayım. O babanesine ben spora gideceğim. Yarında girmeye fırsat bulamayabilirim. En kısa sürede kızımın Diş Buğdayı partisinin resimleri ile geri döneceğim inşallah öpüyorum sizi a.s.

ıı akŞamlarrrr ıı tatıller pazartesı gÖrÜŞmek Üzere

pınarcım defnemın buĞdayı hayırlı uĞurlu olsun canım ÖpÜyorummmmmmmm

cerencim,beyaz16,ceylinim,cerennn,burcuuu,pınarcım hepinize çok teşekkür ederim hoşbulduk banucum durum çoook güzel çıkmış Allah nazarlardan saklasın tam ısırmalık fıstık maşallah,birsencim senin de oğluşlar çok yakışıklı tosuncuklar maşallah,bozon-06 tatlım derdimiz aynı benim oğlum da benden birşey yemiyor ben çalışıyorum haftanın 4 günü sadece bakıcısından yiyor ben yediremiyorum beni hep emiyor yarın doktora gittiğimizde ben de sorucam bakalım ne olacak kızlar birşey sorucam mesajdan alıntı nasıl yapıyoruz anlatır mısınız?

Selamlarrra.s.

Herkesler iyidir umarım millet dağılmış evlere kuzulara bende sabahtan beri anca fırsat buldum sabah ev işi falan öğleden sonra da gezmeye gitiik ohh walla iyi oldu şimdi de masayı hazırlıcam bi bakayım dedim walla nete giremedim fena özledim hepiniziopuyorumnanaktan

brcbgc1642 hoşgeldin canıma.s.
canım alıntı yapacağın mesajların altındaki MQ lara bas en son mesajın birde alıntı yap tıkla :1hug:

banucum seni çok iyi anlıyorum çalışan anne olmak çok zor aklım hep kuzumda yağmuru öp benim için de sıkı sıkı sarıl benim annem de çalışıyordu ve küçükken annemin işe gitmesini hiç istemezdim annem işe giderken arkasından ben anne olunca hiç çalışmıycam hep çocoğuma bakıcam dermişim şimdi düşünüyorumda annem için ne kadar zor içi parçalanıyodur herhalde benim çocuğum dese kahrolurum ama şartlar bunu gerektiriyor

Canım söylemeyi unutmuşum ismim Sevgi kızımın adıda Defne

Senin ismin nedir?Bebişin kız mı erkek mia.s.

Kızlar bugün aşı olmaya gdicektik, neyse yedirip çıkıcaktım, kağan bi kustuuuu aman Allahım ne yediyse hepsi çıktı, soydum lavaboda yüzü ensesi saçı başı elleri ayakları dahil yıkadım, mama sandalyesi , halı kendi üstü benim üstüm her yerimiz pis oldu, gidemedik, ama pzt mutlaka gidicez artık, sabahtan götürücem öğleden sonra olunca böyle gidemiyoruz...

canım ya kıyamam niye o kadar kustu ki boncuk gözlüm. midesini mi üşüttü acaba. geçmiş olsun bidaha olmaz inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…