2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yağmur öğle uykusundan ağlayarak uyanmış rüyasında beni öldürüyorlarmış annem diyorki nasıl ağladı yağmuru istedim kızım diyorki anne çabuk gel göreyim seni çok korktum seni kaybetmeye dayanamam diye gözlerim doldu mesai bitsede koşsam kızlarıma
acaba akşama kadar ayrıyız çok özlediği için mi böyle bir rüya gördü off kızlar üzüldüm şimdi

Bak bakalım olmadı benimkileri araştır a.s.

Yoo ben şimdi çabucak topladım hallettim :uhm:
.

tmm cnm sağolasın herşey için bizim pc sorunlu demekkiCADIARZU
kızlar ben çıkıyoru hepinize iyi akşamlar birazdan eşim gelir herşey hazır olsun o gelene kadar yüz göz olmak istemiyorum
iyi hafta sonları herkesea.s.

kızlar yağmur öğle uykusundan ağlayarak uyanmış rüyasında beni öldürüyorlarmış annem diyorki nasıl ağladı yağmuru istedim kızım diyorki anne çabuk gel göreyim seni çok korktum seni kaybetmeye dayanamam diye gözlerim doldu mesai bitsede koşsam kızlarıma
acaba akşama kadar ayrıyız çok özlediği için mi böyle bir rüya gördü off kızlar üzüldüm şimdi

endişelenme cnm özlediği için seni düşündüğü için görmüştür
eve gidince sarıl kızına ve anlat rüyalar gerçek değildir,diye rahatlasın çocuk

pınarcım saol canım

a.s.

Ay kıyamam özlediği için görmüştür tatlım sen akşam uygun bir dille anlatırsın rüya olduğunu a.s.

tmm cnm sağolasın herşey için bizim pc sorunlu demekkiCADIARZU
kızlar ben çıkıyoru hepinize iyi akşamlar birazdan eşim gelir herşey hazır olsun o gelene kadar yüz göz olmak istemiyorum
iyi hafta sonları herkesea.s.

Kolay gelsin canım a.s.

evet canım sanırım seni çok özlüyor gün içinde. çalışan anne olunca zor oluyor. ama herşey onlar için ilerde seni anlayacaklar canım. mesainede az kaldı. Hemen sarılırsın Yağmur'una.

çalışan anne olmak ne kadar zor ya allah sabır versin

ben bazen düşünüyorum çalışsam heralde dayanamazdım aklım kızımda kalırdı gerçekten

neyse kızlar toparlanayım akşama annemler gelecek birkaç eksik var marketten onları alayım

tülaycım yarın bekliyorum tatlım sizide:))selinimle

bugün yağmurumla sarılır yatarım ona anlatırım rüya olduğunu onun hep yanında olacağımı :)

pınarcım bozoncım asistan öyle valla kızlar çalışmak bazen çok zor yavrularımıza maddi konuda gelecek yaratırken manevi konuda yatırım yapamıyoruz malesef yapsakta yetmiyor Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun

tamam banucum doktordan sonra gelicem canım.selam söyle annenlere kardeşinin doğumgünüde kutlu olsun canım

söylerim bitanem sende saygılarımı ilet annene ellerinden öpüyorum kardeşimede iletirim akşam notunu tatlım:))

YARIN TÜLAY-BANU ıKıSı BULUŞUYOR KIZLAR:))))))))))))))))))))))))))

ayy banuya alemsinn niye öyle yazdınkiii anlamadım ben ikili falan bilmed,iğim bişeymi oldu:KK43:(

çalışan anne olmak ne kadar zor ya allah sabır versin

ben bazen düşünüyorum çalışsam heralde dayanamazdım aklım kızımda kalırdı gerçekten

evet canım ya çalışan anne olmak çok zor gercekten aklım hep oğlumda :çok üzgünüm:

pınarcım bozoncım asistan öyle valla kızlar çalışmak bazen çok zor yavrularımıza maddi konuda gelecek yaratırken manevi konuda yatırım yapamıyoruz malesef yapsakta yetmiyor Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun

evet canım çok haklısın

X