- 21 Eylül 2009
- 662
- 2
KIZLAR YA BEN BİR ŞEY SORACAĞIM:
mama sandalyesi alcağım ama karar veremiyorum portatif küçük kısa olanlardan mı alsam normal mama sandalyelerinden mi alsam
benim oğlan çok hareketli ya düşer mi acaba aşırı hareketli kullananlardan görüşlerini bekliyorum çok kararsızım yaa
ŞenizŞenizŞenizgünaydın herkese kocaman bi özlemle çok sık uğrayamıyorum buraya pek vaktim yok biliyosunuz kociş askerde çocuk okul ev çok zor oluyo ancak hafta sonları o uyurken hepinizi ve yavrularınızı öpüyorum umarım herkes iyidir
hasta benim oğluşum da ateşi yok allah'tan
tüm hasta olan anne ve bebişlere acil şifalar diliyorum
yeni gelen arkadaşlar olmuş ben görmeyeli hepinize hoş geldiniz diyorum
bizim eski yazışmalar silinmiş mi ya ben onlara arada bakıp geçmiş günleri yad ediyordum
geçmişin hepsini okumam mümkün görünmüyo of ya bi daha bu kadar uzatmayacağım arayı
diş buğdayı varmış defneciğimin hayırlı olsun pınarcım
geçmiş olsun burcu ne aşısı yaptıracaktın sen
canım ya kıyamam niye o kadar kustu ki boncuk gözlüm. midesini mi üşüttü acaba. geçmiş olsun bidaha olmaz inşallah :Saruboceq:
cnm benım ben geldım sen gıttın neyse ıyı alısverısler sana
kızlar yağmur öğle uykusundan ağlayarak uyanmış rüyasında beni öldürüyorlarmış annem diyorki nasıl ağladı yağmuru istedim kızım diyorki anne çabuk gel göreyim seni çok korktum seni kaybetmeye dayanamam diye gözlerim doldu mesai bitsede koşsam kızlarıma
acaba akşama kadar ayrıyız çok özlediği için mi böyle bir rüya gördü off kızlar üzüldüm şimdi
kesin kesin bizim deniz kaan da öyle yapmıştı şimdi tut tutabilirsenKızlar bu arada kağanişim 3 gündür köprü kuruyo(el ve ayakları üzerine kalkıyo), bi ileri bi geri sallanıp en sonunda geri geri gidiyo, emekleyen minnoşların annişleri, sizinkilerde bu hareketi yapmışmıydı, bu ben yakında emekleyip evini talan edicem demekmi acep :)))))