aa pınarcımm ben kızkardeşime evrdim adreside yazdım hatta onlar adres zaten kayıtlı demişler kardeşime.telefonun falan varmış hatta y.içinde.kardeşim direk adrese gidicek diye belirtmiş ayy üzüldüm canım ya..
pınarcım ellerine sağlık canım :)) bende çok severim yaprak sarmasını
defdefimede geçmiş olsun
GEçmiş olsun canım. Burun tıkanıklığı çok fena oluyor. Allah'a şükür atlattık biz burun tıkanıklığını. tekrar edincede ben bolca sıkarak açıyorum. Ama bu sefer niye uyumadı anlamadım. Neyse vardır bir derdi elbet dedik kalktık hersefeerfinde. bi konuşsalarda anlatsalar dertlerinide bizde ona göre çözüm bulsak. ay çok şey istiyom galiba.Defne'nin gece burnu tıkandı. Ne yaptıysak açamadık eşimle. Tüm gece yanımızda yattığı halde bi türlü uyuyamadık üçümüzde. Defne 10 dk'da bir tıkanarak uyandı kuzum. Halbuki yıkanınca çok huzurlu uyurdu ama burnu rahat vermedi çocuğa. Sabahtan beride yoruldum sersem gibiyim kızlar kafamçokkarıştı
Tülay'cım bu arada kargodan aradılar kargon gelmiş eşim akşam şubeden alıcak. Telefon ihbarlı göndermişsin heralde eve getirmedi gıcıklar. Çok tşk ederim tekrar a.s.
sağol cnm kokusu lahana benzediği için yemedi sanırım eşim lahanayı sevmezdeözlemcim un çorbasına gelince tencereye 2 fincan unu koy.tereyeğında yada sıvıyağda yaklaşık 4-5 kaşık hafif kavurduktan sonra içine 5-6 bardak et suyunu yavaş yavaş ekle ve hızla çırpma teli ile karıştır canım.biraz kaynadıktan sonra kıvamını alınca altını kapt.canım daha sonra tereyağı ve sıvıyağla kırmızı biberi kızartıp üstüne dök.
al bakalım cnm hediyeni,kız söylemeseydin keşke,alışveriş falan yapıcam çamaşır falan deseydin bişey demezdimerhaba kızlar.
banu, duru'nun şapkalı resmine bayıldımtarhanayı sormuşsun. benim kayınvalidem kendi yaptığı tarhanadan verdi bize. ceylin'e yapıyorum çokta seviyor. hiç dokunmadı ama. duru'ya neden dokundu ki anlamadım :uhm:
yarın eşimin doğum günü. birazdan çıkıp ona hediye almaya gidicem. güya sürpriz yapacaktım. öğlen yemeğe geldiğinde arabayı bana bırak dışarı çıkıcam dedim. niye, nereye gidicen diye kırk defa sordu. mecburen söyledim. alma ben bişey istemiyorum dedi. odun herif :roflol: neyse zar zor aldım arabanın anahtarını.
gerçi adam da haklı. artık çalışmıyorum. kredi kartıyla alıcam kendisi ödeyecek. ama olsun alcam işte zemuszemus
cokacimcoookcokacimcoookbide canım yağ ve kırmızı biberden az ayırıp küp küp ekmekleri doğrayıp kızart ve çorbalarda servis yap..
evet cnm çok severim bdne onu yapıyorum ama yemek olaraközlem bide ben ekşili terbiyeli köfte yapıyorumm oda çok lezzetli oluyor.
hoşgeldin cnm oh misler gibi olmuş evin,sarmalar sarılmış ne güzel,yorulmuşssundur bayaSelam bacılar a.s.
Annemi gönderdim şimdi, kızımda yerde yuvaranıyor bende size bakayım dedim. Yoruldum valla. Sabah 11'den beri 1 tencere zeytinyağlı sarma yaptık annemle. Sonra evi süpürdüm, sildim, toz aldım. Banyoyu hallettim. Mutfak çekmecelerimi temizledim. Bir tek mutfak dolaplarının kapakları kaldı silinicek. Bide şöyle minicik muffinler yapayım yarın için diyorum. Akşama doğru yapacağım onlarıda a.s.
Şimdi geçmişe bakayım azcık gelirim a.s.
çok hamaratsın valla,sağolasın tatlım bilgiler içincanımya özelm sormuş bende bildiklerimi söyledim.banucum ehr zaman beklerim kuzumun diş buğdayında yapıcam epey değişik şeyler o zamanda yersin.ayşecim bide ben ortaokuldan beri yemek yapıyorum.hatta hiç unutmam annem evde yokken kendi başıma dolma yapmaya karar verdim.yaprakları sardım biebrleri doldurdum sonra bir farkettimki soğan koymamaışım hepsini boşaltıp tekrar doldurmuştum:)) şimdide evlenince eşimde yemeği çok sevdiği için mecburen her şeyi öğreniyorum.
sağol cnm bi ara bakıcam çok pahalı değilmiş apex diye bi markanın buldum nette olmazssa ona bakarım var mı yakında satan şubesi bi araştıorayımCanım markası Confetti. Dekoratif halı diye geçiyor. Benim yatak odam, koridorum, banyom ve mutfağımda onlar var. Çok iyi oluyor. Kirlendimi at makinaya hop yıkansın misss opuyorumnanaktan
Hepsi aynı tatlım sıkma canını kendimizi yıpratıyoruz sadece a.s.
Defne'nin gece burnu tıkandı. Ne yaptıysak açamadık eşimle. Tüm gece yanımızda yattığı halde bi türlü uyuyamadık üçümüzde. Defne 10 dk'da bir tıkanarak uyandı kuzum. Halbuki yıkanınca çok huzurlu uyurdu ama burnu rahat vermedi çocuğa. Sabahtan beride yoruldum sersem gibiyim kızlar kafamçokkarıştı
Tülay'cım bu arada kargodan aradılar kargon gelmiş eşim akşam şubeden alıcak. Telefon ihbarlı göndermişsin heralde eve getirmedi gıcıklar. Çok tşk ederim tekrar a.s.
merhaba canım. uykusuzluk hariç iyi olmaya çalışıyorum. sen nasılsın?kızlar merhaba nasılsınız
kızlar merhaba nasılsınız
kızlar merhaba nasılsınız
GEçmiş olsun canım. Burun tıkanıklığı çok fena oluyor. Allah'a şükür atlattık biz burun tıkanıklığını. tekrar edincede ben bolca sıkarak açıyorum. Ama bu sefer niye uyumadı anlamadım. Neyse vardır bir derdi elbet dedik kalktık hersefeerfinde. bi konuşsalarda anlatsalar dertlerinide bizde ona göre çözüm bulsak. ay çok şey istiyom galiba.
Yarın için işleri kolaylamışsın canım. umarım gönlüne göre bir gün geçirirsin.a.s.
Bende gün sayıyorum artık. Özgü'yü atıcam ananesinin ve dedesinin kucağına azcık keyif yapacağım.
sağol cnm kokusu lahana benzediği için yemedi sanırım eşim lahanayı sevmezde
bi de bunu deneyeyim benim tarifde benziyordu buna ama belki bu daha lezizi olur,sağol cnm
al bakalım cnm hediyeni,kız söylemeseydin keşke,alışveriş falan yapıcam çamaşır falan deseydin bişey demezdi
cokacimcoookcokacimcoook
evet cnm çok severim bdne onu yapıyorum ama yemek olarak
hoşgeldin cnm oh misler gibi olmuş evin,sarmalar sarılmış ne güzel,yorulmuşssundur baya
çok hamaratsın valla,sağolasın tatlım bilgiler için
sağol cnm bi ara bakıcam çok pahalı değilmiş apex diye bi markanın buldum nette olmazssa ona bakarım var mı yakında satan şubesi bi araştıorayım
geçmiş olsun cnm ya,bu bebişlere nazar mı değiyor ne hep hasta oluyor kuzucukalr,bu kadrala kalsınlarda sorun değil
kılzar ya benim mi mi kasıyor farmvillede sorun mu o kadar yavaş ki donup duruyo off
[B]PINARCIM defneme geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır. :Saruboceq: [/B]
kızlar ben yemekelri koyayım
zeynep uyudu bizim gezme işi yalan oldu zaten hava soğudu öğlen çıksaydık keşke neyse yarın annemem gdicem zaten o da gezmiş olur yavrum
pınarcım geçmiş olsun canım. özlem canım afiyet olsun. evet brokoliyi genelde fazla sevmiyorlar.bende sadace havuçla haşlayıp zeytinyağı ve limonla tek başıma otururu yerim:))))))))))
ya kızlar bu arada bu çiftlik nasıl genişletiliyor hep ardeşim oynadığı için ben bilmiyorumevdeki bilgisayar bozulunca bana kaldı bakmak şimdi(