2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Defne'nin gece burnu tıkandı. Ne yaptıysak açamadık eşimle. Tüm gece yanımızda yattığı halde bi türlü uyuyamadık üçümüzde. Defne 10 dk'da bir tıkanarak uyandı kuzum. Halbuki yıkanınca çok huzurlu uyurdu ama burnu rahat vermedi çocuğa. Sabahtan beride yoruldum sersem gibiyim kızlar kafamçokkarıştı

Tülay'cım bu arada kargodan aradılar kargon gelmiş eşim akşam şubeden alıcak. Telefon ihbarlı göndermişsin heralde eve getirmedi gıcıklar. Çok tşk ederim tekrar a.s.

aa pınarcımm ben kızkardeşime evrdim adreside yazdım hatta onlar adres zaten kayıtlı demişler kardeşime.telefonun falan varmış hatta y.içinde.kardeşim direk adrese gidicek diye belirtmiş ayy üzüldüm canım ya..

pınarcım ellerine sağlık canım :)) bende çok severim yaprak sarmasını
defdefimede geçmiş olsun

Ay üzül diye söylemedim tatlım geldi dicektim öyle söyledim sıkma canını. Zaten hepsi ayrı bi cins bu kargocuların. Eşim alır geçerken hiç önemli değil a.s.

pınarcım ellerine sağlık canım :)) bende çok severim yaprak sarmasını
defdefimede geçmiş olsun

Sağolasın canım a.s.

GEçmiş olsun canım. Burun tıkanıklığı çok fena oluyor. Allah'a şükür atlattık biz burun tıkanıklığını. tekrar edincede ben bolca sıkarak açıyorum. Ama bu sefer niye uyumadı anlamadım. Neyse vardır bir derdi elbet dedik kalktık hersefeerfinde. bi konuşsalarda anlatsalar dertlerinide bizde ona göre çözüm bulsak. ay çok şey istiyom galiba.
Yarın için işleri kolaylamışsın canım. umarım gönlüne göre bir gün geçirirsin.a.s.

Bende gün sayıyorum artık. Özgü'yü atıcam ananesinin ve dedesinin kucağına azcık keyif yapacağım.

sağol cnm kokusu lahana benzediği için yemedi sanırım eşim lahanayı sevmezde
bi de bunu deneyeyim benim tarifde benziyordu buna ama belki bu daha lezizi olur,sağol cnm
al bakalım cnm hediyeni,kız söylemeseydin keşke,alışveriş falan yapıcam çamaşır falan deseydin bişey demezdi
bide canım yağ ve kırmızı biberden az ayırıp küp küp ekmekleri doğrayıp kızart ve çorbalarda servis yap..
cokacimcoookcokacimcoook
özlem bide ben ekşili terbiyeli köfte yapıyorumm oda çok lezzetli oluyor.
evet cnm çok severim bdne onu yapıyorum ama yemek olarak
hoşgeldin cnm oh misler gibi olmuş evin,sarmalar sarılmış ne güzel,yorulmuşssundur baya
çok hamaratsın valla,sağolasın tatlım bilgiler için
sağol cnm bi ara bakıcam çok pahalı değilmiş apex diye bi markanın buldum nette olmazssa ona bakarım var mı yakında satan şubesi bi araştıorayım

geçmiş olsun cnm ya,bu bebişlere nazar mı değiyor ne hep hasta oluyor kuzucukalr,bu kadrala kalsınlarda sorun değil

[B]PINARCIM defneme geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır. :Saruboceq: [/B]

kızlar ben yemekelri koyayım
zeynep uyudu bizim gezme işi yalan oldu zaten hava soğudu öğlen çıksaydık keşke neyse yarın annemem gdicem zaten o da gezmiş olur yavrum

pınarcım geçmiş olsun canım. özlem canım afiyet olsun. evet brokoliyi genelde fazla sevmiyorlar.bende sadace havuçla haşlayıp zeytinyağı ve limonla tek başıma otururu yerim:))))))))))

ya kızlar bu arada bu çiftlik nasıl genişletiliyor hep ardeşim oynadığı için ben bilmiyorumevdeki bilgisayar bozulunca bana kaldı bakmak şimdi(

kızlar merhaba nasılsınız

Sağolasın canım sen nasılsın? Kuzun nasılmış kontrolde ne dedi doktor a.s.

Haklısın valla canım ya bi dertlerini anlatabilselerde bizde yardımcı olsak kuzulara a.s.

Sağolasın canım a.s.

Bak bakalım olmadı benimkileri araştır a.s.

kılzar ya benim mi mi kasıyor farmvillede sorun mu o kadar yavaş ki donup duruyo off

Yoo ben şimdi çabucak topladım hallettim :uhm:

[B]PINARCIM defneme geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatır. :Saruboceq: [/B]

Sağolasın canım a.s.

kızlar ben yemekelri koyayım
zeynep uyudu bizim gezme işi yalan oldu zaten hava soğudu öğlen çıksaydık keşke neyse yarın annemem gdicem zaten o da gezmiş olur yavrum

Kolay gelsin canım a.s.

pınarcım geçmiş olsun canım. özlem canım afiyet olsun. evet brokoliyi genelde fazla sevmiyorlar.bende sadace havuçla haşlayıp zeytinyağı ve limonla tek başıma otururu yerim:))))))))))

Sağolasın canım a.s.

Bende brokoliyi haşlayıp zeytinyağı ve limonla yemeğe bayılıyorum cokacimcoook

ya kızlar bu arada bu çiftlik nasıl genişletiliyor hep ardeşim oynadığı için ben bilmiyorumevdeki bilgisayar bozulunca bana kaldı bakmak şimdi(

Canım market kısmına giriyosun ordan Upgrade Farm kısmından seçiyosun a.s.

Defdef'im uyudu şimdi ama sabahtan beri sadece beni emdi. Kahvaltısının yarısını bile yemedi, az önce mama yaptım yine yemedi. Çorba yaptım verdim yemedi. Sadece beni emdi. Bi sıkıntısı var ama :uhm: Kakasını da yapmadı bugün sabahları yapardı mutlaka o mu rahatsız etti acaba kuzumu :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…