Bak bakalım olmadı benimkileri araştır a.s.
Yoo ben şimdi çabucak topladım hallettim :uhm:
.
kızlar yağmur öğle uykusundan ağlayarak uyanmış rüyasında beni öldürüyorlarmış annem diyorki nasıl ağladı yağmuru istedim kızım diyorki anne çabuk gel göreyim seni çok korktum seni kaybetmeye dayanamam diye gözlerim doldu mesai bitsede koşsam kızlarıma
acaba akşama kadar ayrıyız çok özlediği için mi böyle bir rüya gördü off kızlar üzüldüm şimdi
pınarcım saol canım
kızlar yağmur öğle uykusundan ağlayarak uyanmış rüyasında beni öldürüyorlarmış annem diyorki nasıl ağladı yağmuru istedim kızım diyorki anne çabuk gel göreyim seni çok korktum seni kaybetmeye dayanamam diye gözlerim doldu mesai bitsede koşsam kızlarıma
acaba akşama kadar ayrıyız çok özlediği için mi böyle bir rüya gördü off kızlar üzüldüm şimdi
tmm cnm sağolasın herşey için bizim pc sorunlu demekkiCADIARZU
kızlar ben çıkıyoru hepinize iyi akşamlar birazdan eşim gelir herşey hazır olsun o gelene kadar yüz göz olmak istemiyorum
iyi hafta sonları herkesea.s.
çalışan anne olmak ne kadar zor ya allah sabır versin
ben bazen düşünüyorum çalışsam heralde dayanamazdım aklım kızımda kalırdı gerçekten
ayy banuya alemsinn niye öyle yazdınkiii anlamadım ben ikili falan bilmed,iğim bişeymi oldu(
pınarcım bozoncım asistan öyle valla kızlar çalışmak bazen çok zor yavrularımıza maddi konuda gelecek yaratırken manevi konuda yatırım yapamıyoruz malesef yapsakta yetmiyor Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun
hımm anladımmm tabi canım 4 kişi olsaydık 4 lü derdik:))))))))))))))))))