2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

pınar'cım naber? bitti mi hazırlıklar ?
şimdiden hayırlı olsun diş buğdayınız. fotoları bekliyoruz merakla opuyorumnanaktan

herkese iyi geceler kızlar. misafirler gitti,enkazı kaldırdım,aşuremin malzemelerini ıslattım,bide size bakiim yatacam. çok yoruldumm!! evin içinde tam 17 kişiydik ki bunun 7si erkek çocuktu!!:1shok: eline poğaçayı,elmalı pastayı alan koridora,mutfağa koştu!!kafamçokkarıştı evimi bir görseniz,kim derki bugün temizlendi:çok üzgünüm: yarın yine temizlik var.
nese ii geceler hepiciğinize. gerçi herkes yatıyodur bu saatte amazemuszemus

ya benim kızın dişi yokki bende telaşlanayım 6 ay kınamda olmadı herşey kursağımda birikti yaaaaa.
bu arada hala çok hastayım seslerim kısıldı aslında yok oldu 0 ses herkes dalga geçiyor.bu saatte daha uyuyamadım düşünün 8 de işte olcam.
Diş buğdayı yapanlar hayırlı olsun inci inci dişleri olsun bebişlerimizin dua edin bizimkide gelsin artık yoksa benim kociş çıldırcak vitaminsizmişde ondan çıkmıyormuş

günaydın herkese kocaman bi özlemle çok sık uğrayamıyorum buraya pek vaktim yok biliyosunuz kociş askerde çocuk okul ev çok zor oluyo ancak hafta sonları o uyurken hepinizi ve yavrularınızı öpüyorum umarım herkes iyidir
hasta benim oğluşum da ateşi yok allah'tan
tüm hasta olan anne ve bebişlere acil şifalar diliyorum

yeni gelen arkadaşlar olmuş ben görmeyeli hepinize hoş geldiniz diyorum
bizim eski yazışmalar silinmiş mi ya ben onlara arada bakıp geçmiş günleri yad ediyordum
geçmişin hepsini okumam mümkün görünmüyo of ya bi daha bu kadar uzatmayacağım arayı
diş buğdayı varmış defneciğimin hayırlı olsun pınarcım
geçmiş olsun burcu ne aşısı yaptıracaktın sen

KIZLAR YA BEN BıR ŞEY SORACAĞIM:
mama sandalyesi alcağım ama karar veremiyorum portatif küçük kısa olanlardan mı alsam normal mama sandalyelerinden mi alsam
benim oğlan çok hareketli ya düşer mi acaba aşırı hareketli kullananlardan görüşlerini bekliyorum çok kararsızım yaa

Kızlar günaydınnnnnnnnn

Ay şu adama iyiki face hesabını gösterdim he başından ayrılmaz oldu çıldırttı beni :)))))))))))
Bide biz aramızdaki srunları konuşarak anlaştık bi kaç zamandır oldukça iyi gidiyo, tavsiye ederim kızlar koonuşun eşlerinizle, ama dip not onların istediği zaman, bu sabah yine kağanı ortamıza mıncıkladık beraber kahkahalar ve çığlıklar attı durdu veletusum benim zıpçık oğlum
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
KIZLAR YA BEN BİR ŞEY SORACAĞIM:
mama sandalyesi alcağım ama karar veremiyorum portatif küçük kısa olanlardan mı alsam normal mama sandalyelerinden mi alsam
benim oğlan çok hareketli ya düşer mi acaba aşırı hareketli kullananlardan görüşlerini bekliyorum çok kararsızım yaa

Cnm bende normal mama sandalyesi var kraftın, çok rahatlık vallahi çokkk memnunum

günaydın herkese kocaman bi özlemle çok sık uğrayamıyorum buraya pek vaktim yok biliyosunuz kociş askerde çocuk okul ev çok zor oluyo ancak hafta sonları o uyurken hepinizi ve yavrularınızı öpüyorum umarım herkes iyidir
hasta benim oğluşum da ateşi yok allah'tan
tüm hasta olan anne ve bebişlere acil şifalar diliyorum
ŞenizŞenizŞeniz
yeni gelen arkadaşlar olmuş ben görmeyeli hepinize hoş geldiniz diyorum
bizim eski yazışmalar silinmiş mi ya ben onlara arada bakıp geçmiş günleri yad ediyordum
geçmişin hepsini okumam mümkün görünmüyo of ya bi daha bu kadar uzatmayacağım arayı
diş buğdayı varmış defneciğimin hayırlı olsun pınarcım
geçmiş olsun burcu ne aşısı yaptıracaktın sen

canımcım d.gribi 2.dozŞenizŞeniz

tutkuncum kız söyle o eşine alakası yok, kağanımdada diş yok o da vitaminsizmi yani, hiçççççççç ihtimal vermiiyorum

Kızlar bu arada kağanişim 3 gündür köprü kuruyo(el ve ayakları üzerine kalkıyo), bi ileri bi geri sallanıp en sonunda geri geri gidiyo, emekleyen minnoşların annişleri, sizinkilerde bu hareketi yapmışmıydı, bu ben yakında emekleyip evini talan edicem demekmi acep :)))))

canım ya kıyamam niye o kadar kustu ki boncuk gözlüm. midesini mi üşüttü acaba. geçmiş olsun bidaha olmaz inşallah :Saruboceq:

Cnm ilk defa tavuk haşlayıp yemeğine katmıştım, tadını beğenmedi heralde yutmadı tıkandı ondan, sonrasında yediği herşeyi çıkardı kuzum :KK43:((

Pınarrrr inş. çok güzel bi diş buğdayı geçirirsiniz cnm,prensesin resimlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

kızlar yağmur öğle uykusundan ağlayarak uyanmış rüyasında beni öldürüyorlarmış annem diyorki nasıl ağladı yağmuru istedim kızım diyorki anne çabuk gel göreyim seni çok korktum seni kaybetmeye dayanamam diye gözlerim doldu mesai bitsede koşsam kızlarıma
acaba akşama kadar ayrıyız çok özlediği için mi böyle bir rüya gördü off kızlar üzüldüm şimdi

ahh cnm benim yaasenağlama

iyi yapmışsın burcucum konuşmak en iyi yol biz şükür bugüne kadar yatağa birbirbirimize dargın girmedik ben içimde tutamam söylerim haklıysam kabul eder bazen de ben yanlış anlamış olurum doğruyu anlarım rahatlarım en iyisi konuşmak ahhhhhh kocacım gelse de konuşsak tartışsak ağlasak gülsek ama bunları beraber yapsaaaaakkk
hiç atmaya yeltendi mi kendini mama sandalyesinden kağan korkuttular da beni

Kızlar bu arada kağanişim 3 gündür köprü kuruyo(el ve ayakları üzerine kalkıyo), bi ileri bi geri sallanıp en sonunda geri geri gidiyo, emekleyen minnoşların annişleri, sizinkilerde bu hareketi yapmışmıydı, bu ben yakında emekleyip evini talan edicem demekmi acep :)))))
kesin kesin bizim deniz kaan da öyle yapmıştı şimdi tut tutabilirsen :emir_bebek: :emir_bebek:

merhaba kızlarrr offf bugün alişi tekrar doktora götüreceğim öksürüğü arttı...
uyutmuyor geceleri inanın başım çatlıyor yanında yatırıyorum birinden birini
onlar uyanmasın diye inan put gibi yatıyorum...kendimi çok kötü hissediyorum ya

bide kızlar ben çok acıkmaya başladım sürekli açlık hissediyorum....sanırım benim pko yüzünden yaa
doktorlar sitesinde diyetisyene sordum şimdi....eskiden şeker ilacı alıyordum ben yaa doğum sonrası almamaya başladım tekrar alacağım sanıırım o ilaç iştahımı kesiyordu...

offf yaaa herşey bitti bu başladı.......

pınarcığım diş budayınız hayırlı olsun...
tutkun cnm ben d vitaminini mükemmel takip edemiyorum ama alişin dişi var
üstelik annemin davul fırınına tutnup iterek yürüyor yapı ile alakalı sanırımm

bengi biz portatif aldık ama masamızı talan ettiler şimdi kullanmıyrouz yaşına gelince belki tam değil ama şöle yaza doğüru sandalyede tam otururlar sanırım o yüzden ben normal olandan almayı düşünmedim hiç

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz gördüm ama yazamadım ikizlerim var diş çıkarıyolar benide tüketiyolar kusura bakmayın...

geçmiş olsun birsencim öksürüğü sorma mahvoldu kuzucuğum şimdi daha iyi gibi ilaçlar işe yaradı sanki iki gündür de hava veriyoruz 3. dişimiz de çıktı ateş yok allah'ta sende bi de iki tane var çok zor Allah sana sabır versin dayanma gücü versin canım

X