Yardımcı olmayan eş

Olur öyle yapın napıyım

Bu sefer insan kendisi ile asla ilgilenemiyor. İnsanın kendisine de vakit ayırması gerekiyor kişisel bakımı psikolojisi açısından vs. mesela hamilelikten sonra kiloları vermesi gerekecek vs. Kendisini toparlayacak lohusa hali ile bile hizmet beklerler böyleleri. Benim kuzenimin eşi bebeklerin bakımlarını yapıp babasına bırakır nefes alması açısından biz gezmeye gideriz vs babası çocukları ile ilgilenir mesela evde de yardımcı oluyor eşine ve bu arada karısı çalışmıyor bunu da ekliyim.

Masaj bile mi? Çok özür dilerim nasıl ayıları koca diye aldınız? Hamileligim cok yeni ama hamile degilken bile az bisey suram agriyo desem kocam hemen masaj yapayim mi diyor? 9 haftalik hamileyim biraz ağrılı geçiyor. Hic parol icmedim diye nasıl gururlu bi görün. Çünkü ağrı esiğim düşüktür.
Hamileliğin küçümsenecek bişey olduğunu düşünüyorlar. İzin vermeyin buna

Benim kocam değil kizzz

Ve hata burada başlıyor.. iki de sen çayla bebeğim dostluğumuz pekişsin diyemiyor musunuz

Eveet eşitlikten dolayı da çok mutluyuz erkenden çökmeyeceğim sizin gibi
Çökme yav çökme ben çökeyim sen dimdik dur ayakta Allah Allah al tüm saadetler mutluluklar senin olsun. İlla biri senden farklı yaklaşıyor konuya diye onun hayati rezil olsun. Olsun olsun tamaaaam en harika sensiiiiiiin

Hata etmissin bu işleri tek başına yüklenmeyecektin, çocuk doğduktan sonra büyük kavgalara ve sinir krizlerine hazır ol ...

Bu adamı bu hale siz getirmişsiniz maalesef , en başından yapmayacaktın, ah bu kadınlar...

Öyle sihirli bir değnek yok maalesef , Konu sahibinin eşine net sınır çizmesi ve görev paylaşımı yapması lazım...

Öyle sihirli bir değnek yok maalesef , Konu sahibinin eşine net sınır çizmesi ve görev paylaşımı yapması lazım...
Sihirli değnek değil insanları sevginin güzelleştirip değiştireceğini ben yürekten biliyorum çünkü kendimden biliyorum … Ha herkes için her şey aynı olmayadabilir , ben zaten sınır çizmesini belirttim lakin Allah istedikçe de her şey olur .

Dinsizin hakkından imansız gelir derler! Lütfen biraz cazgır olun ! Bunu söyleyeceğim aklımda gelmezdi ,bırakın evi bok götürsün ,yardımcı kadın isteyin getirsin! Günün sonunda kalkıp yaparsanız umursamaz yapmayın . Anladım yapacak kimse yok ama can taşıyorsunuz içinizde . Onun çocuğu o can ! Yardımcı isteyin diretin dik durun pes edip yapmayın ! Eşiniz rahattan sorumsuzdan ziyade vicdansız

Calismayan partnerin ev islerini ustlenmesi cok normal, gayet benim de bekleyecegim sey olur acikcasi kadin/erkek fark etmez.

Ama ortak ev islerinin ustlenilmesi ile kisisel islerin ustlenilmesi ayri.
Ne kadar yogun calisirsa calissin birisi, kendi yemek yedigi tabagi sofradan kaldiramayacak denli ne kadar yoruluyor olabilir ki...
Bakin hamilesiniz, cocugunuz olunca daha da batacak bunlar. Zira cocuga ogretmek lazim bunlari, baba evde yapmiyorsa soyleyerek olacak seyler degil.

Yerinizde olsam esimi oturtur karsima, baya minik bebege anlatir gibi evdeki is bolumunden bahsederim.

Maalesef bazı erkekler böyleler,benim eşimde anlattığın gibi bazen yemek yapar kendi ütüsunü yaparbaşka biseye karışmaz

Bunu da söyledim ileride ben kızıma oğluma, kendi yatağını toplamasını, kendi tabağını sofradan kaldırmasınk öğreticem, çocuk sana bakacak, " Eee ama babam yapmıyooo" Diyecek dedim. Veya kıyafetlerini atacak kendin al dediğimde "ama babamınkileri topluyorsun benimkileri neden toplamıyorsun? " Diyecek dedim. Ne görürse onu örnek alır. Sen de bir şeyin ucundan tutarsan aa evet bu evde herkesin sorumlulukları var ben de üzerime düşeni yapmalıyım der dedim inanın kavga gürültü etmeden her fırsatta konuşuyorum ama duvara konuşsam çatlardı yeminle

Bugün işten geldi, ben yatıyordum geldi noldu dedi kötüyüm ağrım var dedim, sonra baktım iftar yaklaşıyor kalktım bana yardım eder misin dedim, bilgisayardan bişeyleri girmem lazım diyor acil uyarı gelmiş onu halletcem diyor
Sonra kötütüm diyorum her fırsatta, sen niye bugün böylesin ya dedi.
Diyorum ki Allah Allah niye böyleyim sence doğurdum doğurucam yok sende başka bişiy var diyor

kavgaya gurultuye gerek yok, yapmayin sadece.

Dedigim gibi evin isini yaparsiniz zaten, oradaki is bolumu gayet adil.
ama tabagini kaldirmadan sofradan kalkti ise, birakin kalsin masada tabagi. Hele ki sizin yerinizde olsam bir o yana cevirip kendimi yatarim, bi bu yana. Cay koyar misin dedi, kalktiniz koydunuz diyelim, sonrakinde de siz rica edin o koysun. Koymadi mi, tamam kalkin kendinize koyun, pasa da bakinsin dursun.

Kadinlarda hata var maalesef, kabul etmek lazim.

İyi niyetlisiniz ama gerçekler böyle değil maalesef, narsist esleri olan kadınlar napsin o zaman , sizin demenize göre oturup dua etmeleri lazım kocaları düzelsin diye , böyle adamlara acimayacaksın yoksa köle ederler insanı..

İki salata yapmak kirlini sepete atmakda erinilmemesi gereken şeyler birde hamilesiniz tabiki hayatı paylastiginiz insan bir copude ativersin ne var bunda körü hissettiğinizde yardımcı olsun hep bı taraf elinde kumanda ya da telefon çok yoruldum erkekletin milli marşı olmuş...bizde tribünde alkış mi tutacagiz ....o telefona TV ye oyuna vakit bulunuyor yorgun olunmuyor nedense ...ben buna karşıyım kadında yan gelip akşama kadar buzlu çay içerek yelpazelenmiyor heralde ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…