- 22 Kasım 2020
- 6.402
- 90.408
- 498
- 32
- Konu Sahibi Sevmeyisevdim
30 yillik beraberlikte cocuk dediginiz kac yasinda
ben 30u gorunce direkt 50li yaslarda hayal ettim sizleri 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece soğan olsa , sarımsak da var. Üstüne sigaraNeden yenmesin kibazı yemeklerle kombin harika gidiyor. Canım soğan ben her gün yerim
![]()
17 yaşında , temiz bir çocuk dikkat ediyor aslında ama babası sürekli yapınca kolayına gelir arada kaynatıverir ergen sonuçta. Bir de eşim sürekli ben unutmadım deyip çocuğu da zan altında bırakıyor bir kaostur gidiyor evde. Sanırsınız ayakta çiş yapan bir ben varım30 yillik beraberlikte cocuk dediginiz kac yasinda![]()
AA evet onu hepimiz kaçırmışız, aslında 30 yılın sonunda böyle istekli bir erkek de nimet bunu da düşün konu sahibi30 yillik beraberlikte cocuk dediginiz kac yasindaben 30u gorunce direkt 50li yaslarda hayal ettim sizleri
![]()
17 yasinda da cocuklar ornek almasin diye haraketlere dikkat ediliyor mu yav, korktum suanSadece soğan olsa , sarımsak da var. Üstüne sigara
17 yaşında , temiz bir çocuk dikkat ediyor aslında ama babası sürekli yapınca kolayına gelir arada kaynatıverir ergen sonuçta. Bir de eşim sürekli ben unutmadım deyip çocuğu da zan altında bırakıyor bir kaostur gidiyor evde. Sanırsınız ayakta çiş yapan bir ben varım
Ben 50 , eşim 45. Ama çok genç göründüğüm söyleniyor :) galiba bünyem yaş farkına uyum sağladı30 yillik beraberlikte cocuk dediginiz kac yasindaben 30u gorunce direkt 50li yaslarda hayal ettim sizleri
![]()
2-3 senede bir davranışlarına güncelleme geliyor hoop değişiyor. Yani evet17 yasinda da cocuklar ornek almasin diye haraketlere dikkat ediliyor mu yav, korktum suan![]()
Cok bir yas farki yok ki, bir kadin olarakta en guzel yasinizdasiniz.Ben 50 , eşim 45. Ama çok genç göründüğüm söyleniyor :) galiba bünyem yaş farkına uyum sağladı
Ben zaten bu forumu okuyana kadar tüm erkekleri böyle sanıyordumAA evet onu hepimiz kaçırmışız, aslında 30 yılın sonunda böyle istekli bir erkek de nimet bunu da düşün konu sahibi![]()
Çocuk mu, abartmayın yahu ne çocuğu? Örnek alacak öğrenecek yaşı kaç sene önce geçmiş üniversite çağına gelmiş. Babası örnek olacak babasından öğrenecek ne demek? Soğan konusunda da sadece pazar günleri ilişkiye girilecek kuralı mı koydunuz, bunun önceden randevusu olmaz ki. Ben de sizi çok takıntılı kuralcı buldum. 22 sene bir adama şunu yap bunu yapma demekten nasıl bıkmadınız?Sadece soğan olsa , sarımsak da var. Üstüne sigara
17 yaşında , temiz bir çocuk dikkat ediyor aslında ama babası sürekli yapınca kolayına gelir arada kaynatıverir ergen sonuçta. Bir de eşim sürekli ben unutmadım deyip çocuğu da zan altında bırakıyor bir kaostur gidiyor evde. Sanırsınız ayakta çiş yapan bir ben varım
İnsan kiyaslanmaktan nefret eder normalde ama bazen böyle işe yaradığı olabiliyor. Bu artının yanında eksileri hoşgörülebilir düzeydeBen zaten bu forumu okuyana kadar tüm erkekleri böyle sanıyordumbir kıymet anladım tabii.
ilişki için kural koymadık tabiiki zaten koyamayız eşim uyamaz öyle bir kurala muhtemelen ben de uyamam :) Cinsel yönden iletişimsizlik hiç olmadı aramızda. Eşim bir süredir görevi bedeniyle şehir dışında çalışıyor bazen sadece hafta sonu gelebiliyor. Kuralı ortak koyduk bu yüzden. Ayrıca WC konusuyla kaç yıldır uğraşıyoruz olmuyor.Oğlum da ergen huyu değişsin istemiyorum haliyle, hala babayı örnek alması normal yani.Çocuk mu, abartmayın yahu ne çocuğu? Örnek alacak öğrenecek yaşı kaç sene önce geçmiş üniversite çağına gelmiş. Babası örnek olacak babasından öğrenecek ne demek? Soğan konusunda da sadece pazar günleri ilişkiye girilecek kuralı mı koydunuz, bunun önceden randevusu olmaz ki. Ben de sizi çok takıntılı kuralcı buldum. 22 sene bir adama şunu yap bunu yapma demekten nasıl bıkmadınız?
O zaman yediği günler yakınlaşmayın belki o şekilde alışır diye düşünüyorum ay alt kapağı açık bırakana bende sinir olurum evde tek yaşıyor gibi ama maalesef bu adam senelerdir böyleyse değişmez orta yol bulacaksınız nasıl olacaksaYenmeyecek demiyorum ki , ben rahatsız oluyorum o da yakınlaşmak istiyor ortak karar veriyoruz yani. Klozet üst kapak değil altı açık bırakıyor , bunlar örnek zaten bir çok konuda bu şekilde maalesef
Ne kadar güzel cümleler kurmuşsunuz çok açıklayacı sanki akademisyen gibi :) takıntılısınız derken sizi kırmak istemedim sadece amaan bunlarda dertmi boşverin taktığınız şeye bak demek istedim gerçi bize önemsiz gelsede siz kafanıza takmışsınız ki buraya kadar yazmışsınız inşallah eşiniz söylediklerinizi aklında tutar size bu şekilde dua edebilirim :)Eşim cumartesi ve pazar çalışmıyor benim sadece pazarım var. Aslına bakarsanız benim işim çok daha yoğun ve daha yorgun oluyorum zaten bu yüzden yardımcı oluyor. Başta da yazdım birbirimizi seviyoruz ama bu da çok yorucu olmaya başladı. Siz olsanız çocuk gibi sürekli komut vermek ister misiniz eşinize. Hem evde erkek çocuğumuz var hijyen kurallarını WC kurallarını babasından öğrenecek , eşim alt kapağıda kalkık bırakıyor sürekli. Çocuk da yarın öbür gün kendi eşine aynısını yapmayı öğrenmesin diyorum doğal olarak. Direkt takıntılısın yazmanızı da yadırgadım açıkçası , takıntılıysam da işte bu tekrarlayan davranışlardan olmuştur.
Çok teşekkürler.Ne kadar güzel cümleler kurmuşsunuz çok açıklayacı sanki akademisyen gibi :) takıntılısınız derken sizi kırmak istemedim sadece amaan bunlarda dertmi boşverin taktığınız şeye bak demek istedim gerçi bize önemsiz gelsede siz kafanıza takmışsınız ki buraya kadar yazmışsınız inşallah eşiniz söylediklerinizi aklında tutar size bu şekilde dua edebilirim :)
Dehb sadece çocuklar için yetişkinler için de geçerli. Ya b12 eksikliği ya dehb vardır bu kadar aklından çıkıyorsaArkadaşlar,
Durumu kısaca özetlemeye çalışacağım , eşimi seviyorum o da beni seviyor 22 yıldır evliyiz, 30 yıla yakındır birlikteyiz.Aramızda anlaşmazlıklar sıkıntılar tabiiki oldu ama birbirimize çok bağlıyız.
Ancak eşimin bir huyu son zamanlarda iyice gözüme batmaya canımı sıkmaya başladı.
Eşim verdiği basit sözleri tutamıyor sürekli unuttuğunu iddia ediyor. Mesela pazar günü soğan yenmeyecek diye anlaşıyoruz, sofra kurulmadan soğan doğranıyor. Klozet kapağı mutlaka kapanacak çocuk da öyle alışsın diye anlaşıyoruz , çoğu kez kapanmıyor. Söz verme anlaşma aşamasına gelene kadar onlarca kere aynısı oluyor tatsızlık çıkıyor, tartışmalar oluyor yıpranıyoruz.
Alkol konusunda da zaten ezelden beri benzer sıkıntılar vardı genelde planlanılandan sık ve fazla içerdi ama o zamanla azalarak düzeldi.
Son zamanlarda sıkıntı olan konularda basit kural koyup anlaşma yoluna gidiyoruz yine unuttum diyor.
Bir tek bunlar değil, ne konuda anlaşsak yaklaşık aynısı oluyor. Kızdığımda sen bana seslen ben yaparım diyor ama ben de onu artık yapamıyorum, özen göstermediğin için böyle diyorum hoop yine tatsızlık, muhtemelen tartışma ortamı da stres oluşturdu git gide daha beter oldu.
Hafta sonları ev temizliği , cam silmeye çamaşır katlamaya kadar her işi gocunmadan yapan bir insan olduğu için özellikle böyle davrandığını düşünmek istemiyorum ama nedenini de anlayamıyorum. Bu tip bir psikolojik rahatsızlık var mıdır , tecrübesi olan varsa yardımcı olur musunuz. En azından hasta oldu deyip içimi rahatlatacağım artık.