- 3 Kasım 2024
- 829
- 1.936
- 28
- Konu Sahibi sevizmir35
Azla yetinen ötesini berisini düşünmeden ailesinden gelen bir servis parasına güvenen adama koca demem ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söyle söyleyim eşimin ailesinin imkanları sayesinde maddi sıkıntımız yok kendisi çalışmayıp evde olması tek sorunumuz
Maddi sorunu yoksa bile bi adamın sabah akşam evde olması büyük sorun bence. Ben istemezdim hep elimin ayağımın altında olucak.Evleneli 1.5 sene oldu henüz çoçuğumuz yok tedavi aşamasındayız eşim biz evlenmeden önce kendi işini yapıyordu kardeşi ile birlikte yeni evlendiğimiz bönemde ortalama 1 ay tatil yaptı bu benim için çok güzeldi o dönem sonra işe başladı bi kaç ay çalışıp ufak bi araba kazası yaptı servis işi yapıyordu zaten kendisi işten soğdu gitmek istemedi 6 aydır iişe gitmiyor evimiz kira değil çok şükür kayınvaldemler üst katımda ama onun sürekli evde olması beni çok yoruyor sinir ediyor ne yapacağımı hiç bilemiyorum
Siz çalışın, adam belki şuan çalışmak istemiyor..geliri varsa çalışmak istememek onun da hakkı olabilir..sonuçta sizi açta açıkta bırakmıyormuş..Çok şükür gelirimiz var servis arabası eşime ait kardeşi ve kayınbabam çalıştırıyor tek sorun kendisinin çalışmaması
Ohhh ne güzel, parazit gibi bir yaşam sürüyor eşiniz. Bu evliliğin tek eksiği de çocuk zaten.Çok şükür gelirimiz var servis arabası eşime ait kardeşi ve kayınbabam çalıştırıyor tek sorun kendisinin çalışmaması
Çalışmaya
çalışmama izin vermiyor ki söylüyorum ama olmuyor boşanmam lazım anca öyle ama onun evde olması dışında sorunumuz yok buda severek evlendiğim adamı bırakmak için yeterlimi bunu sorgulamaya başladım
Kardeşi ve kp ile yapmayacaksınız ya çocuğu. Çocuğada onlar baksınlar o zaman .Çocuğu eşinizle beraber yapacağınız için eşinizin çalışıp bakması gerekiyor dimi ?Çok şükür gelirimiz var servis arabası eşime ait kardeşi ve kayınbabam çalıştırıyor tek sorun kendisinin çalışmaması