Eşim çalışmıyor

Azla yetinen ötesini berisini düşünmeden ailesinden gelen bir servis parasına güvenen adama koca demem ben.

Söyle söyleyim eşimin ailesinin imkanları sayesinde maddi sıkıntımız yok kendisi çalışmayıp evde olması tek sorunumuz

Hazir para gelse ve eşim gece gunduz yanimda olsa daha ne isterdim. ☺️ Eşim evden calisiyorken cok güzeldi mesela.
Tek sıkıntı iş bi şekilde batarsa aileyle anlasmazlik filan olursa dev sıkıntı yani. Öyle bir durumda ayaga kalkamayacak adamla da olmaz ya 🙄

Ne yapacaksiniz hemen bir cocuk yapacaksiniz nede olsa cocuklar evlilikleri kurtarmak icin vardir esiniz calismadigi icinde mamasi bezi vb ihtiyaclari icin kayinaileye el acacaksiniz

Soru sahibi merhaba, yani çocuk çok masraflı bir şey düzenli bir geliri olmayan adamdan çocuk sahibi olmak gerçekten çok da hoşuma gitmeyen '' Allah Rızkını Verir '' kafası gibi. İşe girsin diye kimseyi de güdemezsiniz. O sorumluluk bilincinde olacak. Bence biraz ertele çocuk olayını

Evleneli 1.5 sene oldu henüz çoçuğumuz yok tedavi aşamasındayız eşim biz evlenmeden önce kendi işini yapıyordu kardeşi ile birlikte yeni evlendiğimiz bönemde ortalama 1 ay tatil yaptı bu benim için çok güzeldi o dönem sonra işe başladı bi kaç ay çalışıp ufak bi araba kazası yaptı servis işi yapıyordu zaten kendisi işten soğdu gitmek istemedi 6 aydır iişe gitmiyor evimiz kira değil çok şükür kayınvaldemler üst katımda ama onun sürekli evde olması beni çok yoruyor sinir ediyor ne yapacağımı hiç bilemiyorum
Maddi sorunu yoksa bile bi adamın sabah akşam evde olması büyük sorun bence. Ben istemezdim hep elimin ayağımın altında olucak.
Eşinizin çalışmaya niyeti yok bu yüzden siz çalışın en azından biraz nefes alırsınız.

Çok şükür gelirimiz var servis arabası eşime ait kardeşi ve kayınbabam çalıştırıyor tek sorun kendisinin çalışmaması
Siz çalışın, adam belki şuan çalışmak istemiyor..geliri varsa çalışmak istememek onun da hakkı olabilir..sonuçta sizi açta açıkta bırakmıyormuş..

İnş bu kadar saf değilsindir. Eşin normalde de çalışmayan biriymiş. Seni kandırmış ilk zamanlar yalandan işe gidip gelmiş. Bu adamı değiştiremezsin asla. Ya böyle kabul et ya da yol yakınken bırak git. Çalışmaya alışan insan evde duramaz. Ben yıllık izin alınca sıkılıyorum mesela. Çocuk ısrarını da bırak. Onun bunun eline bakarak yaşarsınız çocuk da sen de! Ev de işte kaynananın kayınbabanın. Ona da inanma evimiz arabamız var diye

Esinizin karakteri belliymis zaten bunu sizde kabullenmissiniz. O yuzden calismak istemeyip ailesine bagimli yasamasi hakkinda yorum yapmayacagim. Ama calismaniza izin vermemek ne demek?! Saka mi bu. Nasil.bir zihniyet bu? Bence sizin oncelikli sorununuz calismaniza bile izin vermeyen biriyle evli olmaniz.

Çalışmaya

çalışmama izin vermiyor ki söylüyorum ama olmuyor boşanmam lazım anca öyle ama onun evde olması dışında sorunumuz yok buda severek evlendiğim adamı bırakmak için yeterlimi bunu sorgulamaya başladım

Kendi çalışmıyor, çalışmanızada izin vermiyor 5-10 sene sonra çocukla boşansanız elinizde hiç bir şey olmayacak. Kendiside size kuruş vermez hayatına bakar.

Çok şükür gelirimiz var servis arabası eşime ait kardeşi ve kayınbabam çalıştırıyor tek sorun kendisinin çalışmaması
Kardeşi ve kp ile yapmayacaksınız ya çocuğu. Çocuğada onlar baksınlar o zaman .Çocuğu eşinizle beraber yapacağınız için eşinizin çalışıp bakması gerekiyor dimi ?

Back
X