Yardımcı olmayan eş

Ben de calisirken ve belki yeni evli olmanin heyecaniyla esim yardim ederdi hep. Cocuktan sonra ucretsiz izin alinca yavas yavas o da elini ayagini cekti. Biraz da ben evde olunca kendi duzenimi kurdum, onun yaptiklarini begenmemeye basladim. Ama sizin bu surec erken baslamis. Ben hamileyken ve bebek kucukken esim yardimci olurdu.

Çok Korkunç ya evli olmasa çayını alıp yemek yapmicak mi? Çamaşırlarını halletmicek mi ? Alistirmayin. İşe başlarsınız aynı gider

Çok Korkunç ya evli olmasa çayını alıp yemek yapmicak mi? Çamaşırlarını halletmicek mi ? Alistirmayin. İşe başlarsınız aynı gider
Çalışkrken çok da umrumda olmuyor ben de çalışıyorum tek ssn değil neden benden bekliyorsun diye cevabım oluyor fakat evde olunca beni de rahatsız ediyor o dağınık görüntü o yüzden yapıyorum bebek 6 aylkk olur olmaz işe gireceğim tekrar

Mesele o değil ama sizde biliyorsunuz..

Arkadaşlar bu ablamızı hiiiiç takmıyoruz kendisi evde kısır yerken önüne gelen kadına saldırı niteliğinde yazılar yazmayı huy edinmiş bir ablamız. İstisnasız benim her konuma kötü yorum yapıyor yani biz alıştık siz de alışın yazık he diyip geçin Allah ailesine sabır versin bana mı böyle yazıyor bi bakayım dedim her konuya önüne gelene sallamış şu an okurken çok eğleniyorum Bir de her şeyi biliyo yok yok maşallah hahahahah

Çok teşekkür ederim beni en çok korkutan şeylerden biri de bu bebeği de kendi başıma mı büyüteceğim, hiç bir işin ucundan tutmayacak mı diye sorup duruyorum
Siz başından beri eşinizi dışında tutmuşsunuz.
Doğumda yanınızda görümcenin işi neydi hastanede?
Evde anneniz babanız gelmiş bebeği görmüş artık evlerine gidebilirler.
Çocuğunuzu siz ve eşiniz bakacak.
2 doğumda da hastanede yanımda eşim vardı
Evdede öyle
Ben emzirdiysem o gazını çıkarıp bezini değişti
Dünyanın heryerinde kadınlar doğruyor ve kendi bakıyor birtek bizim türk kadınlarımız ay sezeryen oldum ay ağrım vardı ay uykum çoktu diye ağlanıyor. Ben gerçekten anlamiyorum. Tamam aile desteği güzel ama ayaklarını uzatacak kadar yorulmuş annenin ne günahı var. Bu destek değilki resmen tepesine binmek

Gunde kac saat evde calismaniz gerekiyor (temizlik, yemek, alisveris) onu yazin hatta bir gununuzu yazin. Yaptiginiz gorunen gorunmeyen her is olsun o kagitta saatleriyle birlikte. Ondan sonra bu isleri baskasina yaptiracak olsaniz ne kadar para vermeniz gerekirdi bunu da yazin. Evin aylik masraflarinin yarisini da o miktardan cikarin. Sonra ayliginizi hazirlayip esinizden isteyin. Verecegi parayi azaltmak icin gunluk daha az calismaniz gerektigine ikna olacaktir. Bir de cocuga bakacaksiniz bunun icin de bakici ucretini ekleyin. Bu dunyada kadinlarin isi erkege bedavaya hizmet etmek degildir. Esiniz kariyerinde yukselirken siz yerinizde sayiyorsunuz. Yarin bosansaniz is nasil bulacaksiniz? Bari bunun kiymetini bilip nakite donustursun.

Bu adamlar sizin kadar zeki degiller, empati kuramamalari iyi dusunememelerinden kaynaklaniyor. Onlerine net sonuclarla gelip kanitlamak gerekiyor kadinin emeginin somuruldugunu, kendi kendilerine bir sey anlamalari mumkun degil maalesef.

Neden bir babanin (yani kocanizin) yapmasi gereken isi baska kadinlara yikiyorsunuz? Oldu olacak ailedeki tum kadinlar sizin kocaniza hizmet etsin: cocuga baksin evi temizlesin yemek yapsin. Erkek o cunku, erkek olma mertebesine yukselememis kadinlarin hayat amaci bu degil mi. Hepsi toplanip bedava hizmet etmeli erkeklerimize(!) Esinize hint kumasi muamelesi yapan sizsiniz, o da tabi ki bunu sonuna kadar somuruyor. Bosanma fikri kafanizin bir kosesinde durmali kendinize bir cikis yolu yaratin. Bu adam giderse mahvolurum aman keyfini iyi tutayim derseniz sorunlariniz katlanarak artar.

Ev ve aile sorumluluklarini cevresindeki tum kadinlara yikmaya calisan bir adam daha. Kadinlar bu dunyaya erkeklere hizmet icin gelmedi. Cocugu dogdugunda da o bakmali bebege, o altini degistirmeli, baska kadinlar degil. Bu adamin suratina sunu soyleyin rica ediyorum, cok sinirlendim.

Esiniz sizden on yas buyukmus. Simdi mevzu daha cok belli oldu. Bu adam ask evliligi yapmamis, kusura bakmayin ama erkeklerin kendilerinden bu kadar kucuk kisilerle derin bir ask bagi kuracaklarina inanmiyorum, genc kadin yatirimi yapiyorlar yaslilik donemleri icin. Toplum kendinden bir evlilik bir de cocuk bekliyordu, o da bunlari en az caba ile elde edebilecegi saf genc bir kiz aramis ve bulmus. Tabi ki kendi kariyerinden asla odun vermiyor, sporunu da yapiyor, o cocuga da asla bakmayacak. Cunku sizi sevmiyor ki cocugu sevsin. Ileride aldatmamasi icin de bir neden yok. Kusura bakmayin ama buraya yazdiginiz herseyi okudum ve adamin sevmedigi hatta saymadigi cok acik. Yaptigi insani basit seyleri sevgi diye adlandirmayin. Acil cikis kapisi aramaniz lazim, sizin de yazdiginiz gibi bosanmaniz sart. Ona blof yapmayin hazirlikli olun ve zamani geldiginde kapiyi cekip cikin.

Şimdi nasıl olsa bütün gün evde o yapar diye düşünüyordur ama hamile olduğunuzu unutmuş sanırım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…