Kocanızla aranız bozulunca da size 4. çocuğum diyecekler mi? Oğlumuz gitsin sen kal mı diyecekler? Sadece bugünü düşünerek yaşıyorsunuz ama çalışmayan kadının böyle bir lüksü yok. Ev onlardan, gelir onlardan, para onlardan, e siz niye evlendiniz bu asalak adamla? Servis servis dediğiniz ağır zırhla mı kaplı, tank gibi bir şey mi? Kaza olmayacak mı, hatalı araç kullanan birisi gelip çarpmayacak mı o servise? Tamirdeyken bakımdayken gelir getirmiyorken bize yemek verin mi diyeceksiniz millete?
Ya gram rahatsızlık duymuyor musunuz size para verirlerken? O servis arabası şimdi iki evi besliyor. Kaynınız evlenince herkes çocuk yapınca ne olacak? Siz bu ortama hem de tedavi kovalayarak çocuk yaparsanız bencillik değil mi bu? Sizin eş seçme şansınız var ama çocuk babasını seçemiyor. Bütün gün evde oturan adam ne verecek çocuğuna? Yapmanız gereken şey ben çalışmaya karar verdim sen de ne yaparsan yap diyin, ama bu şekilde bu evlilik yürümez, ben her gün evde oturan biriyle evlenmedim diyin. Bilseydim hele hiç evlenmezdim diyin.