Yardımcı olmayan eş

Ee gel dedim gelmedi, işim var diyor gelemem diyor ne yapayım hastaneye gitmeyeyim mi? Annem gelsin kkz kardeşim gelsin diyor seninle onları istemiyorum senin gelmeni istiyorum diyorum herkes kocasıyla gidecek diye bir kaide yok o dizilerde oluyor diyor mecbur tek gidiyorum

Dışımdan söylendiğimde de pek karşılık alamadım..

Evet o kadar haklısınız ki çok güzel salağa yatıyorlar ben hamile olduğumu unutuyorum bazen yani
Ben de isyan edeceğim az kaldı bunlar son çırpınışlarımdı sanırım

Tamam aşkım diyor sonra duruyor
Hiç bişiy yapmadan duruyor bekle 10 dk geçsin sonra tekrar diyor aşkım bir çay koyar mısın diye

Kayinvalidenize mi yaptiniz çocuğu? Ne saçma söylediği şey, herkeste kocasiyla gidiyor bu arada evet. Kayinvalidemin benim doktor kontrolünde ne işi var.

Alooo de. Alooo benim karnim burnumda farkinda misin de. Biraz da nazli ol yahu… simdi o soyle dusunuyor; attik evdesiniz zaten baska isiniz yok o calisacak siz de onun islerini goreceksiniz. Acik soyleyeyim bastan beri bizim evliligimiz de oyle cunku yurt disinda yasiyoruz. Ama benimki her durumda yardima ihtiyacin var mi diye sorar. Ya da hadi bugun temizlik yapiyoruz ben supurucem sen sileceksin diyorum. Cunku hamileyim yani o kadar da okuz degildir. Gayet de ne desem yapiyor sag olsun. Yemekle bulasik genelde bende. Ama haftada 1-2 de o yapar. Camasirlari ben yikadiysam o cikarir asar (3 kat asagida makina). Ama yani coraplari kiyafetleri oraya buraya atmak falan asla gelemem ben kendi arkami zor topluyorum. Butun dokuntuleri bi araya toplayip onun yasam alanina koyun bence. Ayrica naza cekin ayyy belim agriyo sirtim agriyo ay tansiyonum dusuk yapin o size cay getirsin.

Kayinvalidenize mi yaptiniz çocuğu? Ne saçma söylediği şey, herkeste kocasiyla gidiyor bu arada evet. Kayinvalidemin benim doktor kontrolünde ne işi var.
İşte bir sürü hamile görmüş kocaları hiç ilgilenmiyormuş bile ben sürekli memnuniyetsizmişim en güzel hastaneye götürüyormuş vs vs bir söyle bin işit yani

Ben söylediğimde de geçiştiriyor çok güzel bir şekilde, ders çalışmam lazım şunu yapmam lazım vs vs bir bahane buluyor ya da salağa yatıyor yapmıyor yani

Ben söylediğimde de geçiştiriyor çok güzel bir şekilde, ders çalışmam lazım şunu yapmam lazım vs vs bir bahane buluyor ya da salağa yatıyor yapmıyor yani
O zaman is yapmayin. Cok acik ve net. Yapamiyorum yetisemiyorum cok agirlastim deyin. Cocuk dogdugunda da boyle devam eder yoksa. O zaman her sey daha sinir bozucu olur.

Eşinizin bu demesini hazmetmeniz tuhaf işte ilgisiz ve sevgisiz bi adam. Dizilerle ne alakası var gayette çoğu kadının yanında eşi oluyor takibi devlet hastanesinde değilse. Sizin ev işleri konusundan daha büyük bi sorununuz var

Siz haklisiniz ama ben sizi çok sessiz buldum.
Erkeklerin kendi kendilerine düşünüp akıl etmelerini,incelik göstermelerini beklerseniz maalesef ömür biter.O sizin kocanız,açık konuşun,net olun,taleplerinizi söylemekten çekinmeyin.Kendi kendinize beklentiye girip içinize içinize atmayın.Söylediniz yapmıyor mu siz de yapmayın o zaman.Birakin dağınık kalsın.Bunlari kavga gürültü ile değil yumuşak yumuşak halledin."Hayatım şimdi de çayları sen koyar mısın"."Canım şu sağda solda bıraktığın kıyafetleri kaldırır mısın".Hastaneye yalnız mı git dedi " Başka kadınlar beni ilgilendirmiyor,ben seninle gitmek istiyorum."Yemek olmayınca anneme gidelim mi dedi."Hayır şimdi gitmek istemiyorum,evde birlikte yapalım".

Demek istediğim net olun,ve netliğinizin arkasında durun.İma edeyim anlasın,trip atayım anlasın değil.

Siz biliyorsunuz demi kim aklı başında kim değil , hayatınız çoğunuzun öyle yalan yanlış ki buraya gelip kendinizi avutursunuz anca , iyi kadınlar toplantısı falan yaparsınız sksjsjdjdjdj bırak bunları , her şeyden önce sanal alem diye herkese sallamayın . Dillerde pabuç gibi.

Yine bomboş bir yorum , hanımefendi sen aciz misin ? Kıyaslama yapıyorsun bir de , evliliği sizin gibi sakız oyuncağı yapanlar her şeye kükrerler bir taneniz de “ kalk canım kendin doldur hep mi ben dolduracağım “diyemezler . Siz kavga gürültüden anlayan insanlar böylesiniz işte oturup konuşarak halledilecek şeylere burun bükersiniz :) sende kükreye kükreye her şeyini yaptır bakalım sanal aslan seni :)

İşte bir sürü hamile görmüş kocaları hiç ilgilenmiyormuş bile ben sürekli memnuniyetsizmişim en güzel hastaneye götürüyormuş vs vs bir söyle bin işit yani
Valla çok toksik bir eşiniz var Allah sabır versin. Hangi hamileyle kocasi ilgilenmiyormuş, ilgilenmiyorsa da ben orda bi sorun ararım. İki kişilik çocuğu tek anneye yüklemek akıl karı mı.

Dur bir de sana gelsin sıra uzun uzun yazmışsın bir de haklı gibi büsbütün yazdıklarımı okuyanlar benim neler demek istediğimi anlarlar , g… ten uydurma cümleleri bir araya getirip sen böyle demek istiyorsun algısı yaratma bana , sen git onları tepesine bineceğin sosyal medyada sırtından geçindiğin insanlara yap , böyle birbirinizi pohpohlayarak hayat geçmez , beni alıntılayıp durma keyfi ehli kelimelerinle dos doğru geleceksen gel o zaman o uzun mesajına karşılık alırsın .

Konu sahibi böyle yapsa eşi tutup annesini eve getirmeye falan kalkmaz mi Hamileliğin son günleri beli bacağı ağrıyor diye. Ben biraz tırsardım
Aman getirsin ya.9 aylık hamıle karısı hizmet edeceğine, annesi oğluna da gelininede baksın.
zaten doğumdan sonra bebek yoracak, son günler bol bol dinlenmiş olur

Alışverişi kadına yaptırması, onunla gebelik kontrollerinde gitmemesi vs böyle bir adama varya ne çay doldurulur ne birşey hazırlanır net yani. Temizlik yapılmış toplu evde orayı burayı dağıtan insanları anında paylarım hayvan bile dağıtmıyor yuvasını diye. Ne kadar sessiz kalmış o kadar sindirmiş kadını. Hamile bile olmasa aynı evde yaşayan insanlar arasında bir düzen olmalı saygı olmalı frekans olmalı.

''sen bunu hak ediyorsun'' nedir ya?
işi bırakınca ona muhtaç ve onun bakıcısı rolüne girmişsiniz, her şeyi içinizden söylemenizin etkisi de var bunda tabii ki.
bence sizde kendinizi öyle hissedip o yüzden her dediğini yapmaya devam ediyorsunuz.
böyle devam ederseniz doğumdan sonra sizi büyük bir kaos bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…